![]() |
Cevap: Gerekli takviyeleri yapacağız
Şu an takımın gidişatında olumsuzluklar var, düzeleceğine inanıyorum.Gerek futbolcular gerekse teknik direktör alyehine bir sürü eleştiriler yapılmış, eleştirinin dozajı aşılmış nerdeyse hakaret seviyesine getirilmiş.Bu tarz yorum ya da eleştiride bulunanların biraz daha edebli ve biraz daha profosyonel düşünmesi gerektiği telkininde bulunuyorum.Bir kaç hafta bu takım düzlüğe çıkınca ilk önce hakaretvari yorum yapan bu tür insanlar şakşakçılığa başlayacaktır.Rıza hoca kaliteli bir insandır, futbolcular da öyle, her takımda bu tarz gerilemeler yaşanabilir, mühim olanı o gerileme döneminde her manada destek olunmasıdır.İyi gün taraftarı değil kötü gün taraftarı olmak ayrıcalıktır, bu ayrıcalıkta olanlar da zaten takıma her türlü desteği hem stadda hem de stad dışında vermektedir. Ben takımımızın düzlüğe çıkacağını ve bazılarını utandıracağını düşünüyorum.
|
Transfer düşünülen mevkiler yaz başından beri aynı.
Sezon sonunda koskoca 3 ay oyuncu bulamadık. Sezon ortasında nerden bulacaz çok merak ediyorum. |
madem para sıkıntımız var önce elimizdeki yedekleri rotasyona dahil edelim
Aynı oyuncuları her hafta oynatırsak sakatlanmaları da normal Ara sıra dinlendirmek lazım Maalesef hocamız oyuncu tercihlerinde çok inat ediyor Daha once çalıştırdığı takımlarda da bunu yapıyordu farketmişsinizdir Elimizdeki diğer oyuncuları kazanarak başlamalıyız transfere |
Brezilya yerine Orta Avrupa oyuncuları daha yararlı olmakta ve daha uyum sağlamaktalar Sivas'a.
Navratil, Rada ve Cerny örneğindeki gibi ... |
ayıp ya şu yazılanlar yönetimin elindeki bütçe demekki şu kadroyu kurmaya yetiyor her hoca en kaliteli isimlerle çalışmayı ister sanki elinde barcelona kadrosu varda oynatamıyor. bakın bakalım yediğimiz gollere yenildiğimiz maçlara hep bireysel hata takım halinde kötü oynadığımız maç çok az. öyle özet izleyerek yorup yapan arkadaşlar 5 lira para verip maça gitmeyen arkadaşlar lütfen yorum yazmasın görüntü kirliliği oluyor çünkü. ben sivasspor kredi kartı kullanıyorum lig tv aldım sadece sivasspor maçları için tescilli ürün alıyorum her tatile gelişimde stadyuma gidiyorum kapalıda izliyorum maçları biraz katkım olsun diye(yanlış anlamayın ben memurum param çok olduğundan değil). böyle acımasız yorum yazan arkadaşlar ne yapıyor acaba sivasspor için merak ediyorum.
|
Burda tutup birisi hocaya sallıyor ve bununda sonu gelmiyor millet galeyana getirmeyin. Hoca yan gelip yatıyormuş takımla ilgilenmiyor gibi düşünüyorsunuz ama öyle olmadığını hepimiz biliyoruz.
Birde siz kim oluyorsunuzda hocaya ağzınıza geleni sayabiliyorsunuz bu hakkı size kim veriyor ayıptır. Yapacağınız eleştirilerin dozunu kaçırıyorsunuz lütfen biraz duyarlı olalım birbirimize kenetlenmemiz gerekirken bende kızıyorum ama sonra düşünüyorum yanlış yapıyoruz lütfen yapmayalım herkes gibi olmayalım. :( |
Persembenin gelecegi carsambadan bellidir bu sezon ligin cok cekismeli olacagini ftboldan anlamayanlar bile gördü nedense bagzilari görmemekte israr etti ondan sonra hazirlik ona göre yapilmadi bunlarda basimiza geldi ama ginede gec degil zararin neresinden dönersen kar ordan baslar
|
hocamıza güveniyoruz nede olsa sivaslı tabiki arada kazalar olacak hocamız toparlar
|
[B]Brezilya'dan santrafor ve ortasaha için takip edilen 3-4 isim var...Anlaşılırsa devre arası transfer gerçekleşecek...[/B]
|
[B]daha çokk varrrr bakalım burasını beğenecek mi bakalım para bulacaklar mı bakalım bakalım benim yönüm değişti biraz yönetime karşı sanki[/B]:mad::mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:39. |