SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Özür Diledi! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28303)

akkuzu 20.01.2010 20:17

Cevap: Özür Diledi!

AFEDİLMEZ ise zaten git gide azalan SİVASSPOR taraftarının bir kısmıda maçları terkedebilir.Çünkü hayrettin kadar onu yuhlayan ve yuhlattıranlarda hatalı.Gereken ceza verilmeli(para cezası,kaptanlığının alınması vsgibi) ama mutlaka afedilmeli çünkü ondan önce bu takımdan gidecek futbolcular var( yasin,faruk vs.gibi)

yukarıyıldızlı 20.01.2010 22:09

ya yuhlamalar oldu ama tüm staddan ana avrat küfür sesleri yükselmedi ama vipten hayrettin in duyacağı şekilde küfür edildiye onu bilemem...ayrıca yuhlanmak da zoruna gitmemeliydi herkes onun sivaslı olduğu için biraz daha çaba saarfetmesini bekliyor haklı olarak yaptığı çok yanlıştı işte ama affedilir ama affedilmez yönetime kalmış affedilse bile kaptanlığı alınmalı....

oquzh4n58 20.01.2010 22:21

affedılmesı sard yedek dursun kulubede yınede affedılmesı lazm yedek durur sankı

subasi29 20.01.2010 22:21

[B]Arkadas!! Hayrettin Bizim Takimin icindeki Sah Damarimiz,Evladimiz,Hemserimiz...Vs.
Lakin Bir Hata Yap Sonra Ozur Dile Olsun Bitsin Mekanizmasi Bu zamanda Kabul Gormuyor....
Eger Affedilirse Kendini Daha Buyuk Bir Aynada Gormek isteyecektir...Sonuc Disiplinsiz Bir Adam....
Ha....Hatasiz Kul Olmaz Mantigini Ele Alanlar icin Diyorum:Evet Hatasiz Kul Olmaz Peki Takim icerisindeki Diger Oyuncular Adam Degil mi? Onlar Neden Boyle Bir Hareket Yapmiyor....
Hayroo Hemserim Senin Yerinde Olsam,Birakirim Bu Ayaklari Seni Cok Severim Lakin Bence Sen Sivasspor icin Futbol Anlaminda Bittin Luten Bizim Onurumuzu Birdaha Biryerlere Firlatma...
Allaha Emanet Ol Hemserim[/B]

MaXiMuM 20.01.2010 22:53

[B]bir özürle affedilip takıma geri alınırsa bu cok büyük hata olur.. birincisi seveni kadar sevmeyenide cok hayrettini. ( şahsi olarak değil .. özellikle son iki yıldaki kötü futbolu nedeniyle) bu yönden zaten az olan maca zorla gelen taraftar sayısında azalma olabilir. diğer bir konu ise olaya Hoca tarafından bakılmalı.. hayrettin geri gelirse takımda disiplin adına hic bişey kalmaz.. hoca ezilir hayrettin kendini bulunmaz bursa kumaşı zanneder.. bu diğer futbolcuları da etkiler.. bir özürle affediliyorsa takımda her futbolcu her istediğini yapar o zaman.. bence bu saatten sonra affedilme konusunu konuşmak bile yanlış.[/B]

ahbey 20.01.2010 23:03

Konu ilginç bir noktaya gelmiş .. Maça Hayrettin için gidiliyormuş gibi bir hava esiyor. Şahsen ben takımdaki tüm futbolcuların Sivaslı olmasını isterim ama hiç Sivaslı olmasa da fırsat buldukça yine giderim maça..
Takımda 11 kişi var ve bunlar Sivassporun başarısı için emek sarfediyorlar ve Sivasspor bunlarla bizim göğsümüzü kabartıyorlar..
Daha öncede söyledim karar; Hayrettin'in.. Ya affedilmek için çalışacak, ya da kendi yoluna gidecek..

yiğidokazım58 20.01.2010 23:06

karar veremedim ben affetmeli mi yoksa affetmemeli miyiz

rmznshn 20.01.2010 23:22

bence şu kaln 10 günlük transfer süresi içinde Hayrettin hemen satılmalı. yoksa affedilmek zorunda kalınır ki bu da hem hoca hem de yönetim açısından iyi olmaz. bir de olaya şöyle bakmak lazım artık hayrettin sivasspordaki misyonunu tamamladı bence yapılanlar şöyle dursun. artık sivasspora katacağı bir şey yok bence. bir de ferhat bıkmaz diye ümit milli bir futbolcumuz var. ona da bu şekilde şans doğuyor. belki bir iki maç üst üste oynayarak hem kendine güveni gelecek hem de taraftara hayrettini unutturacak.

TracyMcGrady58 21.01.2010 12:16

Hayrettin yaptigi hatayi anladi ve özür dileyerek kendisine yakisani yapti. Futbolda bu tür olaylarin olmasi normal. Sonucta Hayrettin'de ekmek parasi icin kosturuyor ve formanin hakkini vermek istiyor. Bu tür hatalari yapmasi kendisininde moralini baya bozmustur ve üstünede taraftardan tepki gelince bir anlik sinirle kaptanlik pazubandini firlatti. Kadro disi birakilmasi tabiki dogru. Hic kimse bu tür hareketlerin dogru oldugunu söylemiyor ama insanlik hali iste. Insallah Hayrettin bu hatasindan dolayi daha hirslanir ve daha iyi calismaya gayret ederek tekrar kadro yer alir. Belkide bu hareketden dolayi Hayrettini tekrar kazanmis oluruz.

ayna26 21.01.2010 12:21

Bundan önceki bu konu ilgili yazılan yorumuma bakıldığında hayrettinin öçzür dileyeceğini söylemiştim.Hayrettin diyo ki maç içinde öfke konrolünü sağlayamadım, öfkemi pazubanta yansıttım ve yere attım.Bence yönetimin hayrettinin denildiği gibi A2 ile antremanlara çıkma sürecinin devamına karar vermesinin hayrettinin olumlu yönde motive olmasına ve dolayısıyla da diğer futbolculara örnek bir yaptırım olarak uygulamasının şimdilik yapılacak en iyi gelişme olduğunu düşünüyorum.Affa gelince, affetmek büyüklüktür.Ama affı yapanın büyüklüğünün altında affedilen ezilmemeli ya da affedilen afdan büyük bir ders çıkarmalı.Bence ilerleyen zaman da bu af konusunun gündeme gelmesi gerek.Hayrettinin biraz daha burnu sürtsün ki, kutsal dediği formanın değerini somut olarak algılasın.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:57.