SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan Kabul Etmedi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35822)

B.DUMANLI 31.03.2013 17:01

Cevap: Başkan Kabul Etmedi

Genclerbirligi macinda baskan VIP´ten seyreder bakalim maraton türbününde kac kisi olacak,öyleki taraftarlari parmaklariyla saycagini tahmin ediyorum...Bu hususda zorlanmaz.

ROMANTİK KATİL 31.03.2013 17:08

Aslında yapmıs oldugu acıklama cok talihsiz bir acıklama. Baskan bilmiyormiki Taraftar Rıza hocadan daha degerli. Ama o bizim büyük baskanımız. Onu anlayısla karsılamamız gerekiyor. Ama taraftarında damarına basmamak gerek. Ha bu aradada sanalda destek verenleri Genclerbirligi macında trübünde görmek isteriz. Bakalım kac kişi olacaklar.

Cley 31.03.2013 17:14

Sezon sonu Rıza hoca ile yollar ayrılmalı. Ligde kalmayı başarı sayan hocaların işi olmamalı Sivassporda.

Yigidoyuz058 31.03.2013 17:46

[QUOTE=Cley;845046]Sezon sonu Rıza hoca ile yollar ayrılmalı. Ligde kalmayı başarı sayan hocaların işi olmamalı Sivassporda.[/QUOTE]

Gardas az ama öz konusmusun aynen.

Bu arada Baskan beraber geldik beraber gideriz demiş ne alaka?? Rıza 2,5 sene oldu geleli, garip!?

B.DUMANLI 31.03.2013 18:52

Sayet dün Sivasspor yenilseydi baskan,ayni sekilde Riza hocayi desteklermiydi sorusuna tek cevap:
Süphelerim var olurdu.

ROMANTİK KATİL 31.03.2013 21:28

Baskan bizim basımızın tacıdır. O bişey yapmıssa bildigi vardır deyip gecelim. Ama Rızayı görmek istemedigimizi bilsin.

mnt3 31.03.2013 21:41

Rıza Çalımbay hemşehrimizdir,dürüstlük timaslidir.Sivassporumuza çok zor zamanda gelip takımımıza büyük katkılar sağlamıştır.Bu sezon umarım Sivassporumuza kupa kazandırır.Gelecek sezon takımımızın başında olacağını sanmıyorum ama lütfen şuna dikkat edelim: Hakemler bu sezon belki 8-10 puanımızı çaldılar.Bunun sonucunda takımımız ligde kritik yere gelince taraftarımızla teknik direktörümüz ,taraftarımızla yönetimimiz karşı karşıya gelmiş oldu.Sivassporumuzu sevmeyen,ligde kalmasını istemeyen güçlerin ve kötü niyetli hakemlerin istediği de budur.Lütfen iyi düşünelim,birlik olalım,kurallar çerçevesinde Sivassporumuza haksızlık yapan hakemler,yayıncı kuruluş,futbol federasyonu ,tahkim kurulu,profesyonel futbol disiplin kurulu gibi kurumlara bilinçli ve organize şekilde tepkilerimizi gösterelim.Yoksa hiç hak etmediği halde Rıza Çalımbay gibi dürüst ve beyefendi hemşehrimize haksızlık ve bence ayıp etmiş oluruz

mnt3 31.03.2013 21:53

[QUOTE=karamik;844674]Sizi şampiyonluğa oynatmış yıllarca gorev yapmış Bülent uyguna dahi 7mac sabrettiniz insan harcamakta üzerinize yok helal olsun gene basımıza bir Muhsin Ertuğral felaketi getireceksiniz Allah şerrinizden korusun Yiğidolar bak ne hale gelmiş siz yakında başkanı da istifa ettirirsiniz sonra cüppa 3lig sonra 50 kişi maça gelir tencere parası kadar hasılat çıkar biz bu günlerinde yaşadık şaka yapmıyorum[/QUOTE]

Ben Sivassporumuzun Akçaabat Sebatspor ile,Amasyaspor ile maç yapmasını istemiyorum.Anlayan anlamıştır.Lütfen hemşehrimizi Rıza Çalımbay'a destek olalım.Asıl suçlu olan bazı kötü niyetli olup puanlarımızı çalan Kuddusi Müftüoğlu,Abdullah Yılmaz,Barış Şimşek gibi hakemlerdir.Onlar puanlarımızı çalmasa bu gergin günleri yaşamayacaktık

etlidöktürek 31.03.2013 21:57

ne yalan söyleyeyim başkandan bu kadarını da beklemezdim..demekki bilmediğimiz birşeyler var bu kadar destek veriyorsa...

siz kalın ben gidiyorum diyecemde olmuyor ...

bu aşktan beni rıza çalımbay da vazgeçiremiyecek...:)

58fatihcan 01.04.2013 00:28

Bende merak ediyor bir sonraki macta stad ne kadar dolacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:01.