Rıza Hocanın istifasına Başkandan anında cevap geldi.
Lig TV'nin canlı yayını sırasında Şansal Büyüka, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın Rıza Çalımbay'ın istifasını kabul etmediğini, "Berbaber geldik, beraber gideriz" dediğini aktardı.
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
olaya duygusal bakınca rıza hoca kalmalı hemşehrimiz hemde zor günlerden çıkarken etkisi çok büyüktü.. taraftar olarak bakınca oynanan oyundan sistem hatalarından dolayı çok puanlar kaybettik kan değişimini mantıklı buluyorum. ama şuanki durumumuz gereği gideceksede eger sezon sonu gitmesini isterim
Ucuza yaptigi transferlerle yola devam eden bu yüzden basariyi yakalayamayan bir Riza Calimbay.Bugün Sivasspor sans eseri bu macdan 3 puanla ayrilmistir.Hayrettin ilk golde forvetin arkasinda durup topa kafa vurduruyor ve gol oluyor.Hayrettin defans oyuncusu degil ne oldugunu bende anliyamadim.Ikinci goldede rakibi kaciririyor oda gol oluyor ,o cikiyor defans rahatliyor.
Ön direkte Borjan mükemmel top cikariyor,birde Ordunun bir topu direkten döndü biz bu maci sans eseri kazandik.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Mecnun Başkan içerideyken Rıza Hoca kulübü ayakta tutan isim oldu. Öncelikle bu gerçeği unutmayalım. Geldi bu takımı ligde tuttu, zor zamanda babalık yaptı. Önemli başarılar yaşadık. İki yıldır Türkiye kupasında önemli yerlere geldik. Çok iyi futbolcu tercihleri yaptı vs.
Ancak bazen binlerce insanın ufak ama hayati önerilerini hiç dikkate almadı. Binlerce kişi Hayrettin ve Uğur oynamasın diyorsa, sevgili hocam işinize karışmak gibi olmasın ama oynamasın bu arkadaşlar ya hu! Neden bu ısrar? Diyeceksiniz ki taraftar taraftarlığını yapsın, e eleştiride bulunmak da taraftarlığın bir parçası. Bu da bir hak.
Eğer bir takım özellikle taraftarın oynamasın dediği bir-iki futbolcu yüzünden sürekli kaybediyorsa, kusura bakmayın ama sizin ısrarla yaptığınız bazı hatalar var demektir.
Ben hala iyimser yaklaşıp sizi uzun yıllar takımımızın başında görmek isterim.
Yillardan beri Sivasspor düsme hattinda geziyor.Bu takimin forveti icler acisi göze hos gelen futbol oyniyamiyoruz.Bizden asagidaki takimlara bile kendi sahamizda zorlaniyoruz.Mecnun baskan bugün dokuz dogurdun bu korkudan umarim ders alirsin.Su takima adam akilli transfer yap ,yoksa yakinda bos türbünlere oyniyacaksin....
mesele hocanın istifa edip etmemesi degil mesele takıma zarar veren topçularla yolların ayrılması onların yerine yetenekli elemanların alınması taraftara göre emeklilik yaşı gelmiş hayrettinin takıma daha fazla zarar vermeden yolların ayrılması
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
Başakan büyüklük gösterip gereğini yapmış ben Sivasspor taraftarlarını anlayamıyorum liğin bitmesine kaç hafta kaldıki Hocayı isstifaya davetediyorsunz. Liğ biter sonra belkide kendisi gereğini yapar. Bu gidişle Başkanıda küsrürüseniz Sivassporu 3 liğide görüsünüz.Başkan içerde iken Sivasspora sadece Sahip çıkan Rıza hoca idi bu kadar nankör olmaya gerek yok. Tamam bende gitmesini isyorum ama şuan ne yeri ne zamanı
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Ahwettt'a Teşekkür Ediyor...