![]() |
YENİLSEKTE ÜZÜLMEM....
[IMG]http://www.futbolmerkezi.com/resimler/teknikadamlar/rizacalimbay.jpg[/IMG]
Çalımbay "Doğduğum topraklarda olmaktan ayrıca mutluyum,pazar günü centilmence bir maç geçmesini diliyorum.Bizim amacımız bize lazım olan puan yada puanları almak ama öyle bir maça çıkacağız ki yenilsekte üzülmeyeceğim” dedi. Çaykur Rizespor teknik patronu Rıza Çalımbay, memleketi Sivas’a ilk defa rakip takım teknik direktörü olarak geldi. Sivas’ta doğup büyüdüğünü ve Sivaslı olmaktan da gurur duyduğunu ifade eden Rıza Çalımbay “Ben Sivas’ta doğup büyüdüm. Ailemle birlikte başka şehre göç ettik. Ama benim her zaman memleketim Sivas. Bugün buraya takımımın başında zor bir görev için geldim. Kendi memleketimin takımından puan almak ve kendi memleketimin takımına karşı mücadele etmek için geldim. Bu benim için hem zor hem gurur verici bir olay. Doğduğum topraklarda olmaktan ayrıca mutluyum,pazar günü centilmence bir maç geçmesini diliyorum.Bizim amacımız bize lazım olan puan yada puanları almak ama öyle bir maça çıkacağız ki yenilsekte üzülmeyeceğim” dedi. Sivasspor’un zor bir rakip olduğunuda söyleyen Çalımbay, “Sivas ligin güçlü takımlarından birisi durumu da çok iyi. Takımım ise zor durumlarda. Bu nedenle buradan puan alıp dönmek istiyorum. Bu çok zor olacak. Ayrıca 4 Eylül Stadı’na çıkacağım içinde içimde başka bir heyecan var. Bu stadyuma yıllar sonra tekrar geliyorum. Benim için Sivasspor deplasmanı unutulamayacak bir anı olacak. Her şeyden önce eminim ki burada dostluk kazanacak” şeklinde konuştu. Çalımbay, yiğidolara da seslenerek takımlarına sahip çıkmalarını ve kötü gününde de destek olmalarını da istedi. |
-->: YENİLSEKTE ÜZÜLMEM....
HELAL OLSUN RIZA HOCAYA INSALIK BUDUR BENCE EKMEK YEDIGI YERI COK IYI BILIYOR MEMLEKETINI KORUMASINIDA
|
[B][COLOR="Blue"]Rıza hocayı verdiği bu güzel demeçten ötürü kutluyorum.
Sivasın yetiştirdiği güzide futbol adamlarından ve memleketini unutmadığını,Sivaslılık kimliğine sahip çıktığını gösteriyor.[/COLOR][/B] |
GERÇEK SİVASLI RIZA ÇALIMBAY HOCAMIZIA BU ANLAMLI GÜSEL KARDEŞLİK İÇEREN SÖZLERİNNDEN DOLAYI KENDİSİNE BİR SİVALI OLARAK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
AMA İNŞALLAH YARIN BİZ GALİP GELECEZ??? |
sayın rızaa
çalımbayı hem kutlarımhemde bu göstermiş olduğu centilmenlik ve kendi melmeketi olan takım için yapmış olduğu yorumlar için tebrik ederim tabikiçaykur bizim rakibimiz ama çalımbayda bizim can dostumuz ve kardeşimiz bence dostluk kazansın ve çalımbaymelmeketi olan sivastan yüzünün akıylan ve gönül rahatlığıylan dönsün |
--->: YENİLSEKTE ÜZÜLMEM....
RIZA HOCAMA BU NEZAKETİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. UMARIM ÇALIŞTIRDIĞI TÜM TAKIMLARDA BAŞARILI OLUR...
|
seni birgün (ben başkan olunca) sivassporda hoca olarak görmek istiyorum
rizespordan nefret ediyorum ama sen bu takımın başında iken nefretimi dondurdum (açığa aldım) |
arkadaşlar biraz profosyenel olun yaw
ne rizesi biz rizeyi yenecez sonra çaya çağıracaz kendi çaylarını içip yol alacaklar rıza çalımbaya gelince şimdiye kadar gelse gelirdi ben ümidimi kestim |
Helal olsun Rıza hocaya tam bir Sivaslı Rıza hoca. Ama ben yinede bu acıklamaya yapmasını istemezdim Rize cephesinden yanlış anlaşılmış olabilir bu açıklama. İnşallah onların kulağına gitmemiştir.
|
Erdi kardes bu arada bir acıklama yapmıssın Rıza hoca simdiye gelse gelirdi felan diye.
Futbol dediğin parayla dönüyor Rıza hocayı bu acıklamassından dolayı tebrik etmen lazım ama sen onu elestirmişsin. |
[B][I]rıza hocayı tebrık edıyorum bukadar icten gonulden mesajlar verdigi icin [/I][/B]
|
Tbr etmek lazım Rıza hocayı inş. birgün Sivasspor basında olur.YARın maçı almamız lazım alacazda inş.
|
siz şimdi BÜLENT UYGUN'U alkışlayın
bırakın rızay'ı ali'yi ahmet'i mehmet'i rıza çalımbay gelince onu alkışlarız |
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]RIZA HOCANIN SAMİMİYETİNE GÜVENİYORUM.İNŞALLAH BAŞARILI OLUR KENDİSİ GERÇEK BİR SİVASLI..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[B][COLOR="Blue"]caykurrize benim en nefret ettimgim takımların başında geliyor ama rıza hocamız o takımın lideri yarinki macta tek kötü tezavrat olmayacak sırf rıza hoca vardiye.[/COLOR][/B]
[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Blue"]HANİ Bİ LAF VARYA BİLMİYORUM BİLİYORMUSUNUZ. AĞACA BALTA VURMUŞLAR DA NEYLEYİM SAPI BENDEN DEMİŞ. RIZA HOCAMIZ BİZDEN BİRİ SİVASLI HİÇ BİŞEY DİYEMEYİZ Kİ.[/COLOR][/FONT][/B] |
valla rizenin 2. ligde aptıkları unutulur gibi değil ama biz yinede rıza hoca var diye kufursuz maç olacak ama onlara asıl kufurden daha ağır cezayı futbolcularımız verecek inş.
|
HELAL OLSUN RIZA HOCA SEN HAKİKİ SİVASLI OLDUĞUNU BELLİ EDİYORSUN KİMİLERİ SİVASLI AMA İNKAR EDİYOR SEN EKMEK YEDİĞİN YERE İHANET ETMİYORSUN BAZI TAKIMLARDA KIYMETİN BİLİNMEDİ (BJKDE) AMA OLSUN SEN 1 NUMARASIN.
ASLINI İNKAR EDEN BİZDEN DEĞİLDİR |
--->: -->: YENİLSEKTE ÜZÜLMEM....
[QUOTE=sinan-58;187190]valla rizenin 2. ligde aptıkları unutulur gibi değil ama biz yinede rıza hoca var diye kufursuz maç olacak ama onlara asıl kufurden daha ağır cezayı futbolcularımız verecek inş.[/QUOTE]
HAKLISIN CANIM RİZENİN 2.LİGDE YAPTIKLARINI UNUTMADIK AMA RIZA HOCANIN HATRINA EYVALLAH DEYECEGİZ. |
[QUOTE=1967_Dernek_Murat;187074][B][COLOR="Blue"]caykurrize benim en nefret ettimgim takımların başında geliyor ama rıza hocamız o takımın lideri yarinki macta tek kötü tezavrat olmayacak sırf rıza hoca vardiye.[/COLOR][/B]
[B][FONT="Arial Black"][COLOR="Blue"]HANİ Bİ LAF VARYA BİLMİYORUM BİLİYORMUSUNUZ. AĞACA BALTA VURMUŞLAR DA NEYLEYİM SAPI BENDEN DEMİŞ. RIZA HOCAMIZ BİZDEN BİRİ SİVASLI HİÇ BİŞEY DİYEMEYİZ Kİ.[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]aynen gardaş rize den bende aynı şekil nem kapıyorum ha belki rıza hoca rizenin teknik direktörü belki bizden gitme 2-3 oyuncu var ama sonuçta rize ve sebat 2 sene önce süper lige çıktıklarında biz yıkılmıştık..ama bu sefer rizeyi dağıtacaz burda senelerce karadeniz grubunda sivas ezildi bu sefer biz eziyoruz ve ezecez.[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Rıza hocaya bu maçtan sonraki maçlarında başarılar dilerim... İnşaallah küme düşmezler bir Sivaslı'nın başarılı olmasını isterim...[/FONT][/B]
|
helal olsun rıza hocama............
|
[B][B][CENTER][FONT="Century Gothic"][I][COLOR="Black"]HOCAM YENDİK SAKIN HA ÜZÜLME YOKSA BİZİDE ÜZERSİN:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: [/COLOR][/I][/FONT][/CENTER][/B][/B]
|
[b][i]Rıza Hoca gerçekten güzel konuşmuş.Her Sivaslı böyle olmalı.Memleketine sahip çıkmalı,takımına sahip çıkmalı.Umarım bi gün Sivas'ın başında görürüm onu.Ama Bülent Hoca'nın yapacağı daha çok iş var.[/i][/b]
|
rıza hocaya görevinde ustun basarılar dilerim...mesajından dolayı tesekkür ederim
|
Rıza Hocanın Almış olduğu spor Terbiyesi ve hemşericilik duygusundan ötürü kutluyorum.Bir insanın sporculuk ahlakı ne ise Antrenörlük Ahlakı da odur.Nice Rıza Hocalar gibi Türkiye Liglerinde hocalar göreve getirilse.
|
ne olsa oda bir sivasli,,,,,,,,
|
[B][COLOR="Black"]Sivasli Oldugu Her Halinden Belli Bizim Topragimizin Insaninin Yüzüne Bakinca O Mertlik Kendini Belli Ediyor...
Hocam Yendik Ama Uzülme Umariz Hakettiginiz Yerde Tamamlarsiniz Ligi[/COLOR][/B] |
Uzun zamandır duymamıştım kendisinden bizimle ve Sivas ile alakalı bir söz , duyduğuma sevindim.Ancak bu tip beyanatlar bu ülkede yanlış anlaşılmaya çok müsait zira maç sonucu düşünüldüğünde başkaları tarafından '' zaten rize maç satmıştı , bak hocası da öyle diyodu'' gibi düşüncelere yolaçacaktır ki bu da bizim başarımızı gölgeler.
Ayrıca bir kardeşimin rize sebat maçını hatırlatmasına sevindim , bende hala unutamadım. |
ben maç bittikten sonra mesaj yazıyorum.yendik çok şükür.her zaman sivasa antipatik gelen bir klüpte de olsa rıza hocayı tebrik ediyorum demecinden dolayı.rızalar,ümitler,ibrahimler,erdallar,hasanlar kolay yetişmiyor.ama genede rıza hocayı onca yıl futbol oynadı bir kere 58 numara forma giyse sevinirdim.çalıştırdığı takımlarda başarılar dilerim.(sivas karşısında hariç)
|
[QUOTE=58svs58;187040]seni birgün (ben başkan olunca) sivassporda hoca olarak görmek istiyorum
rizespordan nefret ediyorum ama sen bu takımın başında iken nefretimi dondurdum (açığa aldım)[/QUOTE] Bu nefretin sebebi nedır bızım sıze karsı ole bı nefretımız yokken bız hep sızı dost gorduk ama demekkı aramızda sorunlarmı var nedır bu nefretının sebebı acıklarsan sevınırım |
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Mrehaba arkadaşım bir şahızla konuştuğunu unutma her insanın mazisinde belki bir sorunu olabilir o yuzdende o ili sevmiye bilir o yuzden ben de sana diyorumki bizde RİZEYİ COK SEVİYORUZ CUNKU turkuye toprakları içinde bir ayrım yapmadan seviyoruz sizler karşı herhangi bir ön yargımızda olamaz ben ce kişisel olabilir arkadaşımın nefreti ok[/COLOR][/I][/B][QUOTE=RİZESPOR;188031]Bu nefretin sebebi nedır bızım sıze karsı ole bı nefretımız yokken bız hep sızı dost gorduk ama demekkı aramızda sorunlarmı var nedır bu nefretının sebebı acıklarsan sevınırım[/QUOTE]
|
biz yendik üzülmene gerek yok belki rüyanda gördünde öyle dedin :D
|
işte bi sivaslı kardeşimiz.Her sivaslı gibi o da memleketine oldukça değer veren biri.
|
[QUOTE=RİZESPOR;188031]Bu nefretin sebebi nedır bızım sıze karsı ole bı nefretımız yokken bız hep sızı dost gorduk ama demekkı aramızda sorunlarmı var nedır bu nefretının sebebı acıklarsan sevınırım[/QUOTE]
HALA NEFRET VAR DİYORSUN KARDEŞ SEN NEDİDİĞİNİN FARKINDA DEİLSİN? SİZ BİZE KALLEŞLİK YAPTINIZ,AKÇABATLA BİR OLDUNUZ,BİZİ SÜPERR LİGEÇ IKARMADINIZ?ŞİKE YAPTINIZ?NE YANİ UNUTALIM CAN CİĞER KARDEŞ Mİ OLALIM?O GÜNLER HALA AKLIMDA?? YANLIŞLAR ÖLÜR ÖLÜLER DİRİLMEZ KARDEŞ???? AKILLI OLUN.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:35. |