![]() |
HEDEF 11 DE 11
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Hayrettin.jpg[/IMG]
Lider Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Hayrettin Yerlikaya, hafta sonu yapacakları Fenerbahçe maçını değerlendirirken, ''İnşallah bu maçı kazanırız ve şampiyonluk yolunda iyi bir adım atarız'' dedi. Sivasspor'un milli futbolcu Hayrettin Yerlikaya, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının Sivasspor açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Maçtan 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade eden Yerlikaya, ''Tabii ki ikinci yarının ilk 2 haftasında kazandığımız 2 maçın önemi, bu maçta ortaya çıkacak. Sonuçta büyük bir takımla oynuyoruz, iyi bir takımla oynuyoruz. Hava şartlarını mümkün olduğu kadar lehimize çevirip maçı kazanmak istiyoruz'' diye konuştu. Fenerbahçe maçı öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Yerlikaya, şunları kaydetti: ''Hava şartlarını en iyi şekilde kullanıp, en iyi şekilde mücadele edip, lider olduğumuz konumda, bu avantajımızı Fenerbehçe'ye karşı korumak istiyoruz. 2 puan farkımız var. Galip gelirsek eğer puan farkını 5'e çıkaracağız ve 3'te 3 yapıp ikinci yarıda müthiş bir grafik sergilemiş olacağız. Fenerbahçe maçının ardından 2 hafta üst üste deplasmana gideceğiz. İç sahadaki galibiyet serimizi 10 maçtan 11'e çıkarıp, sahamızdaki yenilmezliğimizi devam ettirmek istiyoruz. İnşallah bunu da başarırız diye düşünüyorum.'' Sivasspor'un şampiyonluktaki iddiası ile ilgili soruya ise Yerlikaya, gelen desteklerle maddi sıkıntıların yavaş yavaş atlatıldığını belirterek, ''Bizim başarımız devam ettiği sürece bunu dile getirmeye başladık artık'' karşılığını verdi. Fenerbahçe maçının şampiyonluk yolunda önemli bir karşılaşma olduğunu ifade eden Yerlikaya, ''Öncelikle hedefimiz Fenerbahçe maçı. Fenerbahçe maçını kazandıktan sonra tabii ki olaylar biraz daha belirginleşecek. İnşallah bu maçı kazanırız ve şampiyonluk yolunda iyi bir adım atarız diye düşünüyorum. Ama biz kendi aramızda konuşuyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz'' diye konuştu. [B]-''TAKIMDA MÜTHİŞ BİR ARKADAŞLIK VAR''-[/B] İyi bir hava yakaladıklarını, takımda iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu belirten Yerlikaya, açıklamasını şöyle tamamladı: ''Çok iyi bir ortamımız var. Müthiş bir arkadaşlık var. Hiç kimse birbirini kırmıyor, üzmüyor. Yani her yönde birbirine yardımcı olan bir takım var. Gerçekten hocamız olsun, futbolcu arkadaşlarımız olsun, masör ve malzemeci arkadaşlarımız olsun, bir bütün içerisindeyiz. Nereye gidersek gidelim, hep beraberiz. Bu da takım ruhunu gösteriyor. İnşallah bu ortamımız bozulmaz. İnşallah bu devam eder ve Sivasspor'u başarıyla temsil ederiz diye düşünüyorum.'' [B]AA[/B] |
--->: HEDEF 11 DE 11
valla kaçgündür bu maçın heyecanı sardı
Allah utandırmasın tüm sivassporluları |
[B]Hedef 11 De 11 oLacak inş. Ligi 20 de 20 olaak ßitiriz.. ;)[/B]
|
[QUOTE=PRoFeSSioNaL;306950][B]Hedef 11 De 11 oLacak inş. Ligi 20 de 20 olaak ßitiriz.. ;)[/B][/QUOTE]
hedef 11 de 11 olacak inş ligi 20 de 10 olarak bitiricez...:D:):)katılıyorum... |
[QUOTE=nuri_58;306953]hedef 11 de 11 olacak inş ligi 20 de 20olarak bitiricez...:D:):)katılıyorum...[/QUOTE]
!!!ŞAMPİYONDA SİVASSPOR TEK BÜYÜKDE SİVASSPOR!!! |
inş. inş. oda olur biz böyle devam edersek hepsi olur kimse önümüzü kesmeye calısmazsa tabi
|
[QUOTE=sivasın1uşağıbg;306955]inş. inş. oda olur biz böyle devam edersek hepsi olur kimse önümüzü kesmeye calısmazsa tabi[/QUOTE]
hiç kimse önümüze kesmez inş....;) |
11 DE 11olacağına eminim sonraki hafta oftaş ve antep deplasmanlarına bakmalıyız.
|
valla hiç endişem yokkkk. Fenerbahçe kim ya Allah aşkına?? Ezer geçeriz. Gol yiyebileceğimizi bile sanmıyorum. Savunmaları çok kötü. Edu ve Lugano ağır ve müdahelelerde zayıf kalabiliyorlar. Penaltıya sebebiyet verebilirler. R. Carlos sürekli ofsaytı bozuyor. Sağ kanatta Abdurrahman Dereli ve Musa Aydın Carlos'u perişan edebilirler. Sağ kanatlarında Deivid savunması çok iyi olmayan bir oyuncu. Hayrettin Y. ve İlhan Ummak'ın bunu değerlendirmesi lazım. Kanatlardan gelip gol bulabiliriz. Ortada göbekden belki zor olur ama kanatlardan umutluyum ben. 1-0 ya da Fener gol atarsa 2-1 alırız maçı...Çok iddialıyım belki de birkaç kez bu kadar iddialı konuşmuşumdur. Çünkü artık takımıma çok güveniyorum ve bu maçta da Fener'e güveniyorum çünkü çok hata yapacaklar...
|
-->: HEDEF 11 DE 11
ERKEK ADAMIN TUTTUGU TAKIM NÜFÜS CÜZDANINDA YAZAR
|
evimizde 11 de 11 yapıp tarih yazacaz inş.
|
gerçekleri tarih yazar tarihide SİVASSPOR!!!...:D
|
[QUOTE=jakobieen;250418]bi tek bursa mı.. 4 eylülde 17 de 17 yapacağız inşallah..[/QUOTE]
bu mesajı 4 eylülde 3'te 3 yaptığımızda yazmıştım :) emin adımlarla ilerliyoruz.. |
Kendi saha ve seyirci avantajımızı bu sezon 4 Eylül stadyumunda oynadığımız bütün macları alıp deplasman maclarınıda iyi değerlendirip 15 puanda deplasmandan cıkarırsak biz kesin şampiyonuz zaten ben fenerbahce macından hiç şüphem yok banko alırız diyorum ve her attığımız gol başına bir SMS göndereceğim
|
Haydi aslanlarım, kendinizi göstermenin tam zamanı. Sivasspor'un başarısını tescil ettireceğiniz bir karşılaşma bu. Eğer bu maçtanda alnımızın akıyla çıkarsak tüm dünya başarınızı tescillemiş olacak. Biz hepinize güveniyoruz ve sizi seviyoruz. Başaracağınıza inanıyoruz. haydi gösterin kendinizi.
. |
haydi hayrooo görelim seni..............
|
[B]11 de 11 yapıp devam edeceğiz...[/B]
|
ruyamda bile maçı görür oldum allah utandırmasın
|
[B]Hedef Kazamak Olsun Zaten Kazanıncada 11'DE 11 Geliyor İnş.Alıcaz Bu Maçi Biz İnaıyoruz Sizlerde İnanın[/B]
|
ÖNCE ALLAHIN IZNIYLE SONRADA TARAFTARIN DESTEGIYLE FENERI YENECEGIZ,11 DE 11 YAPIP YOLUMUZA DEVAM EDECEGIZ,HERKESE SIVASSPORUN GÜCÜNÜ GÖSTERECEGIZ,DEVAMLI BÜYÜK TAKIMLARI YENILEMEZ GIBI GÖRENLERIN DE AGZINI KAPATACAGIZ.HAYDI YIGIDOLAR,MAçA GELEBILENLER MAçA GELEMEYENLER SMS çEKMEYE.
EN BÜYÜK SIVASSPOR-SAMPIYON SIVASSPOR |
4 eylülde 11 galibiyetimizi almak istiyoruz.inşallah hersey istediğimiz gibi olur..
|
Allahin izniyle bu macida alip sampiyonluk yolunda buyuk avantaj yakalariz
|
Evet 11 de 11 değil bizim 17 de 17 yapmalıyız ki şampiyonluk yolunda iddiamızı sürdürelim. Bu yüzden kesinlikle bu maçı almalıyız.
|
bu maçı almamız lazım hocalarla bahse tutuştuk...:D şaka bi yana şanpiyonluğumuz için almamız lazım..
|
[B]oLacak inşaLLah gaLip geLeceğiz.[/B]
|
inş 4 EYLÜL'ü karnaval alanına çevirim galibiyet yaşarız
|
BAZI SİTELERDE GÖRÜYORUM.GALATASARAYLILAR BİLE FENERİN YENMESİNİ İSTİYORLAR.SİVAS KİMKİ FENERİN KARŞISINDA DAYANSIN DİYORLAR.ALLAHIN İZNİYLE ŞU FENERİ YENELİMDE SİVASSPORUMUZUN KİM OLDUĞUNU GÖRSÜNLER.(HALA GÖRMEDİLERSE GÖZ DOKTORUNA GİTSİNLER)
|
İNŞALLAH SERİMİZ DEVAM EDİCEK...BURDA 12. ADAMADA BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYO ARKDAŞLAR PAZAR GÜNÜ TEZAHURATLARIMIZLA ESİRGEMEYELİM...(çekirdekçiler bi maçtada yemeyin şu meleti...)
|
[B]Sahamızda büyütülmüş takımlardan birisini yenerek serimizi devam ettirirsek işte o zaman sadece bizler değil tüm Türkiye Şampiyonun kim olduğunu anlar...
Diğer bir etkende Taraftarımızın soğuk havaya rağmen takımımızı 90 dakika desteklemeleri... Basit bir uğultu bile yetecektir...[/B] |
[QUOTE=tanju_58;307239]BAZI SİTELERDE GÖRÜYORUM.GALATASARAYLILAR BİLE FENERİN YENMESİNİ İSTİYORLAR.SİVAS KİMKİ FENERİN KARŞISINDA DAYANSIN DİYORLAR.ALLAHIN İZNİYLE ŞU FENERİ YENELİMDE SİVASSPORUMUZUN KİM OLDUĞUNU GÖRSÜNLER.(HALA GÖRMEDİLERSE GÖZ DOKTORUNA GİTSİNLER)[/QUOTE]
İlginç değil mi sebgili hemşehrilerim?? Normalde ne olur? Fener başka bir takımla oynarken, G.Saraylılar Fenerin rakibini tutar, aynı şeyi Fener de yapmaz mı? Ama şimdi neler oluyor? Birleşmişler Sivas'ı zirveden indirmeye çalışıyorlar değil mi?? Türk futbolu uzun zamandır bu tip bir durumla karşı karşıya kalmamıştı. Sivasspor bütün dengeleri altüst ettiği gibi Fenerle G.Sarayı yakınlaştırdı herhalde:)) Ama biz kim olduğumuzu bütün futbol kamuoyuna göstereceğiz. Herkes nedense Sivassporun şampiyon olmasını istiyor ama beklemiyorlar...Şampiyon olup birçok kesmin hevesini kırmakla kalmayıp, birçok kişiyi de kıskandıracağız herhalde.... Bu haftayla birlikte esas gücümüz ortaya çıkacak ve şampiyonlukta ne kadar iddialı olduğumuzu göstereceğiz. Bu hafta çok önemli...İnşallah kazanacağız... |
[B]İnşallah 11 De 11 Yaparız Taraftarımızın Sayasinde...;)[/B]
|
[B]Fenerbahçe Gaziantep ve Alanya karşısında çok farklı sonuçlar
aldı,bu sonuçlarla Fb rehavete düşecektir.Alanyada sıcağa alışan Fb Sivasta buz kesecek,inşaallah bu maçı Sivassporumuz kazanacak.[/B] |
Hakikaten biz iyice havaya girdik Allah utandırmasın.. bu maçta değil ama mnümüzde ki maçlarda bizim hava gazımız alınmalı :D
|
hadi aslanlarim... 1-0 olsun bizim olsun
|
Yapacak hayro yapıcaz biz inanıyoruz canı gönülden
sizde inanın bizim için şu fener'i dağıtın |
bende cok umutluyum bu mactan hadi hayirlisi Allah utandirmasin
|
[B]INSALLAH BU MACI ALIP 11 DE 11 YAPARIZ VE LIDERLIMIZI KORUR VE SAMPIYONLUGA DAHADA INANIP BU ISI BASARIRIZ!!![/B]
|
[QUOTE=SivasSpor.Com;306938][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/Hayrettin.jpg[/IMG]
Lider Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Hayrettin Yerlikaya, hafta sonu yapacakları Fenerbahçe maçını değerlendirirken, ''İnşallah bu maçı kazanırız ve şampiyonluk yolunda iyi bir adım atarız'' dedi. Sivasspor'un milli futbolcu Hayrettin Yerlikaya, kulüp tesislerinde yaptığı açıklamada, Fenerbahçe maçının Sivasspor açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Maçtan 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade eden Yerlikaya, ''Tabii ki ikinci yarının ilk 2 haftasında kazandığımız 2 maçın önemi, bu maçta ortaya çıkacak. Sonuçta büyük bir takımla oynuyoruz, iyi bir takımla oynuyoruz. Hava şartlarını mümkün olduğu kadar lehimize çevirip maçı kazanmak istiyoruz'' diye konuştu. Fenerbahçe maçı öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Yerlikaya, şunları kaydetti: ''Hava şartlarını en iyi şekilde kullanıp, en iyi şekilde mücadele edip, lider olduğumuz konumda, bu avantajımızı Fenerbehçe'ye karşı korumak istiyoruz. 2 puan farkımız var. Galip gelirsek eğer puan farkını 5'e çıkaracağız ve 3'te 3 yapıp ikinci yarıda müthiş bir grafik sergilemiş olacağız. Fenerbahçe maçının ardından 2 hafta üst üste deplasmana gideceğiz. İç sahadaki galibiyet serimizi 10 maçtan 11'e çıkarıp, sahamızdaki yenilmezliğimizi devam ettirmek istiyoruz. İnşallah bunu da başarırız diye düşünüyorum.'' Sivasspor'un şampiyonluktaki iddiası ile ilgili soruya ise Yerlikaya, gelen desteklerle maddi sıkıntıların yavaş yavaş atlatıldığını belirterek, ''Bizim başarımız devam ettiği sürece bunu dile getirmeye başladık artık'' karşılığını verdi. Fenerbahçe maçının şampiyonluk yolunda önemli bir karşılaşma olduğunu ifade eden Yerlikaya, ''Öncelikle hedefimiz Fenerbahçe maçı. Fenerbahçe maçını kazandıktan sonra tabii ki olaylar biraz daha belirginleşecek. İnşallah bu maçı kazanırız ve şampiyonluk yolunda iyi bir adım atarız diye düşünüyorum. Ama biz kendi aramızda konuşuyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz'' diye konuştu. [B]-''TAKIMDA MÜTHİŞ BİR ARKADAŞLIK VAR''-[/B] İyi bir hava yakaladıklarını, takımda iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu belirten Yerlikaya, açıklamasını şöyle tamamladı: ''Çok iyi bir ortamımız var. Müthiş bir arkadaşlık var. Hiç kimse birbirini kırmıyor, üzmüyor. Yani her yönde birbirine yardımcı olan bir takım var. Gerçekten hocamız olsun, futbolcu arkadaşlarımız olsun, masör ve malzemeci arkadaşlarımız olsun, bir bütün içerisindeyiz. Nereye gidersek gidelim, hep beraberiz. Bu da takım ruhunu gösteriyor. İnşallah bu ortamımız bozulmaz. İnşallah bu devam eder ve Sivasspor'u başarıyla temsil ederiz diye düşünüyorum.'' [B]AA[/B][/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B]BU BİRLİK VE BERABERLİK BOZULMADIKÇA EL ELE YÜREK YÜREGE ŞAMPİYONLUGA VARIRIZ[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:33. |