SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Neden Sivasspor ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23652)

SivasSpor.Com 09.02.2009 01:44

Neden Sivasspor ?

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/20.11.2006%20(5).jpg[/IMG]

Ligde göstermiş olduğumuz istikrarlı yükseliş, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış durumda...

[COLOR="Red"]Sivas[/COLOR] ve [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] sevgisi [COLOR="Red"]Yiğidolar[/COLOR] için futboldan öte bir duygudur. Anadolu’yu gururlandıran, [COLOR="Red"]Sivaslıları[/COLOR] bir arada tutan, yaşamımızın ayrılmaz bir parçası halini alan [COLOR="Red"]Sivasspor’umuz[/COLOR] hakkında ki duygularımızı buradan ifade edelim.

[COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] Kulübü Yönetimine, takım oyuncularına, destek veren her bir çalışanına tek tek, ayrı ayrı yürekten, minnet duygularını ifade etmek isteyen [COLOR="Red"]Yiğidolar[/COLOR];

[B]Haydi sıra sizde![/B]

GuNaY 09.02.2009 01:54

Cevap: Neden Sivasspor ?

[B]Geçtiğimiz yıldan başlayan ve bu sezonda devam eden şampiyonluk iddiamız sonucunda her ortamda göğsümü kabarttığı için...

Hangi takımı tutuyorsun diye sorulduğunda SİVASSPOR cevabından sonra inşallah bu sene siz şampiyon olursunuz sözlerine muhatap olduğum için...

Yönetim futbolcular ve teknik heyetin Sivasa yaraşır bir tavır sergilediği ve unutulmaya yüz tutmuş Anadolu İnsanı karakterini kameralar karşısında da gösterdiği için...

SİVASSPOR!!![/B]

YigidoGenclik38 09.02.2009 02:10

[COLOR="SeaGreen"][B]kendimi bu takımda buldum

her seyden önce gelir sivas sevgisi bundan baska yok ötesi [/B][/COLOR]

albina58 09.02.2009 02:30

[B]Bu gece,19. hafta tüm sonuçları neticesinde,spor proğramlarını gezdim.Özellikle FB-GS-BJK puan kaybettikleri hafta neticesinde,Liğ cadı kazanına döndü.Trabzonda istim üstünde duruyor.Eskaza onlarda puan kaybettikleri maç ertesinde,mazallah onlarda ortalığı bir birine katacak gibime geliyor.
Spor proğramlarında dikkat çeken,üstünde durulması gereken konu ise,Sivasspor hakkındaki şaşkınlıkları,İçlerinden geçen asıl düşünce ise;Ben triyonlarları harcarken bunlar nasıl olurda şampiyonluğa koşar,bizi bırakın orta sıralarda oynayan anadolu kulüplerinde,daha liğin ortasına gelindiğinde,futbolcular kaçar-antrenör kaçar-başkan takımı bırakır-seyirciler yuhalarken,nasıl olurda bu SİVASSPOR Dim dik ayakta durur? nasıl olurda futbolcular, tamam şampiyonluğa oynuyorda,yedek kalan niye küsmezde ortalığı katmaz?
Süper liğ'deki görünüme kısaca baktıktan sonra;
[U]Şahsım olarak[/U];Kendi halinde bir anadolu kulübü iken,eski belediye başkanımız Osman Seçilmiş zamanında,İldeki çöp toplamadan gelirlerinin SİVASSPOR'a yardım olarak verildiği,kaldıki o günlerde futbolcu paralarını ödemek bir yana,Uçakla seyahat etmek hayal iken,deplasmana gidilen otobüsler, bazen belediyeden gelir bazende o hafta deplasmana gidilecek otobüs bulunamaz idi.
O günlerden alıp,kümeleri birer birer çıkarıp,Süper liğ'deki birinci sezonun ardından en tepeye oturtan,bu günlere gelmesine vesile olan,başta [I]başkanımız Mecnur OTYAKMAZ'a.[/I].istanbul-Sivas diye sağda sola dedikodu yaparak yönetimin birbirine düşmesini bekleyenlere nazire yaparcasına [I]birlik beraberliğini bozmayan yönetim kadromuza.[/I]Futbol sahalarında oynar iken lakabı ASKER olan ama,Sivasspor'a adım attıktan sonra adeta [I]Sivasspor'un askeri olan Bülent UYGUN'a[/I].İster sahada oynarken isterse aylarca yedek soyunup,görev verildiğinde, sahaya çıkıp [I]terinin son damlasına kadar ıslatan FUTBOLCU'larımıza[/I].Süper liğ'de gerek il olarak,gerekse trübünde, hem evindeki maçlarda- hemde deplasmanlarda [I]Çağdaş futbolun icabeti centilmen TARAFTARIMIZ'a.[/I]Bacasız sanayiinin temellerini atıp,İl geneline getirdikleri bu sevinç yanında,İl'imizin yüzünü güldürdükleri için sonsuz teşekkürlerimi bildirir,elimden geldiği kadar desdeğimi,yensede-yenilsede tüm kalbimle vereceğimi beyan ederim.

[U]Genel kanaat olarak[/U];Tüm zorluklara ve beraberindeki,bu sektörün devamlılığını temin edebilmek için,profosyonel anlamda,Özelliklede Türkiye ölçeğinde 7 milyonluk bir nüfus kitlesine,Türkiye genelinde ise sayısız trilyoner işadamımız bulunmasına rağmen,hakettiği desdeği alamadığını düşünmekteyim.Kentsel olarak,bizimle rekabet etmek isteyip,rüyalarını süslediğimiz,rakiplerimiz gıpta ile bakarken.Nihayetinde Süper liğ'de zirvede bulunmanın hazzını yaşadığımız bir pozisyonda bile, Başta işadamı hemşerilerimiz sonrasında ise ya bürokratik yada etkin görevlerde bulunan hemşerilerimizin desdek vermedikleri kanaatindeyim.
Geldiğimiz noktaya kolay ulaşılabilir,zira hedefe varmak için her yolun mubah olduğu bir gerçektir.Bu anlayışının hakim olduğu bir sofradayız.
İş ki, zirvede kalıcı olmak,devamlılığı sağlamaktır.Bunun için,sahada fırtına gibi olan futbol takımımızın,bulunduğu ortama gelebilmesi yılları bulan sağlam temeller üzerine inşa edildiği su götürmez bir gerçektir.

Bundan sonrası için,bu başarıyı sağlayan futbol takımımıza,arkasındaki başkanımızdan,yönetim kurulumuza,teknik heyetimizden,seyirmize, tam desdek olmak, elinden geldiği kadar yardımcı olabilmek,kişi kurum ve kuruluşlara düşmektedir.

Haydi,kendinde sorumluluk adledecek kişiler,bu takım sizinde ilğinizi beklemektedir.Lütfen duyarsız kalmayınız.[/B]

chakal sefer 09.02.2009 02:50

bizde bu birlik beraberlik günden güne büyüyo büyüdükçede başarılar gözümde canlanıooo arkadaşlarr takımımızı desteğe devamm bizi durduramıycaklar

topalkedi 09.02.2009 05:40

Bir insanın bir takımın taraftarı olması için bir bagının olması lazım. Bir istanbulda yaşayan sivaslı olarak eskiden destekledigim istanbul takımının aslında benimle hiçbir bagı ve baglantısı olmadıgının farkına vardım, sadece taklitcilik ve popülist bir tavırmış bunu anladım. Biz sivaslılar kanımızın geldigi bu toprakların takımını desteklememiz gerekli ve şarttır.

kempes 09.02.2009 07:18

futboldaki tüm olumsuz faktörlere rağmen (saha zemini gibi) içerde ve dışarda oynadığımız maçlarda gösterilen cansiperane mücadele (fair play çerçevesinde) başarıyı beraberinde getirdi

BURAK_06 09.02.2009 07:26

Düşündüm de Eğer Sivas 1.lige çıkmasaydı gene Sivas'ı tutarmıydım.? Galiba tutmazdım.Bunda benim ayıbım tabiki.Ama şimdi Sivas 2. lige de düşse( Allah Korusun) Sivastan başka takım yok gönlümde.
Bize SİVASSPOR luyum deme ayrıcalığını yaşattığı için seviyorum.Ne başarı, ne başka takımları yenmiş olmamız.Bizim bu efendi ve dik duruşumuz bile yeter sevmemize.

AyhanBayrak 09.02.2009 08:44

[B]Benim icin sivasspor demek sunu mana ediyor , sivasliligini unutmus insanlarimiza sivasliligini hatirlatti ve bunun neticesinde sivasliyim sivassporluyum gardas ben yigidoyum deme basarisini gösterdi[/B]

[B]Sivas insaninin sevecenligini, insanligini,delikanliligini,merhametliligini,hepsinden öteside sivaslinin ne oldugunu animsatti [/B]

[B]Iste SIVASSPOR gerceginin benim icin anlami bundan basliyor. Insallah sivassporun sayesindede bircok projelerede el atilacak SIVASSPOR'muzun sayesinde sivassimizin gelismeside kacinilmazdir.[/B]

[B]HELE BIR SAMPIYON OLALIM [/B]

Besyo_cu 09.02.2009 09:24

[B]Hayatımda hiç mutlu olmadıgım kadar beni mutlu eden , cok kötü bir hafta gecirmeme rağmen macı izlerken her golunde deliler gibi sevindiren bana bu kadar mutluluk yaşatan 2. birşey olmadığı için bu takımı cok seviyorum...

Vee inanıyorum ki bu takım bizlere cok daha büyük mutluluklar ve gurular yaşatacak.[/B]

Dağcı 09.02.2009 09:51

Anadolu'nun haklı gururu.

[B]Şu lig'de kendisine küfür eden bir takım'a çiçek veren başka hangi taraftar gösterebilirsiniz?[/B]

İnsanlıksa İNSANLIK,
Adamlıksa ADAMLIK,
Delikanlılıksa DELİKANLILIK,
Dostluksa DOSTLUK,
. . .

İşte Sivas ve Sivasspor'u tutmanız için birkaç sebep.

izmirliyigido 09.02.2009 10:27

Harita da, bir il olarak sadece isminin geçtiği unutulmuşluktan kurtulabilmek için,

Soğuk deyince akla gelen 3 ilden biri olarak anılmaktan kurtulmak için,

92 olayları denilince acıyla ve aşağılanarak bakılmaktan kurtulabilmek için,

Yiğido deyince sadece kaba bir kelime olmadığını, sıcacık bir yürek ve mertliği ifade ettiğini tüm Türkiye'ye hatırlatmak için,

Televizyonlar röportaj yaparken benim toprağımın insanının, kameraya ürkerek, heyecanlanarak ama gururla bakmasını sağlamak için,

Herşeyin parayla olmadığını, insanlığın, mertliğin, dürüstlüğün, başarının çalışmakla, inanmakla, yürek ve bilek işini hatırlatması için

"BÖYLESİNE BİR ŞEYE İHTİYAÇ VARDI."

Onu da SİVASSPOR bize yaşattı?

Şimdi bu toprakların ekmeğini yemiş, suyunu içmiş, havasını solumuş, topraklarında oynamış ve büyümüş biri olarak SİVASSPOR'a neden gözüm gibi bakmayayım, inanmayayım, sevmeyeyim.

Sivasspor'dan başka bir takım tutan, vatana ihanet etmiş sayılır?

Sivasspor'u tutmaktan, desteklemekten o kadar mutluyum, o kadar huzurluyum ki? Anlatılmaz birşey bu gardaş. Sadece yaşanır.

Sizde yaşayın doyasıya !....

Ne mutlu [B]TÜRK[/B]'üm diyene, [B]NE MUTLU SİVAS'LI VE SİVASSPOR'LUYUM DİYENE !...[/B]

AYK

delifisek58 09.02.2009 10:56

sivasspor sevgisi çok başka anlatmaya kelimeler yetmez yaşayan bilir bu sevgiyi tadan bilir başkanımız imparatorumuz ve hepsi birbirinden eşsiz yiğidolarımız bunların sevgisi ömre bedel bambaşka sizleri çok seviyoruz yiğidolar

GokhanTurna 09.02.2009 11:01

Sivasspor bana hayatın güzelliğini gösterdi.
Takımım sayesinde gururlanıyorum heryerde.

[COLOR="red"]Sivalıyım[/COLOR] derken önceden insanlar soğuk bakardı olaylardan dolayı şimdi tebrik ediyorlar.

Bende heryerde [COLOR="red"]Sivassporlu[/COLOR] olduğumu vurguluyorum.Okulda, mahallede, işte her yerde sivaslı diyi hitap ediyorlar. Mutluyum hamde çok sağol [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR]...

esentepeli58 09.02.2009 12:04

hani öğrendikki bı takım para ile olmuyormus.en buyk örnek sivasspor

atsiz hoca 09.02.2009 12:26

Genel anlamda ezilmiş Anadolu insanın en orta yerinde Sivaslılar var.Ezilmişlik yenilmişlik o kadar çok bükmüşki boyunları,hayatta tek sosyal aktivitesi futbol olan yığınlar,futbol takımları içinde en güçlü olanları seçtiler kendilerine.Kastamonulu adam Fenerbahçeliyim dedi,Ispartalı Galatasaylı oldu,Muşlu olan Beşiktaşı seçti.Hayatın her alanında yenilen adam,Fenerbahçe yenince mutlu oldu.Hiç görmediği Kadıköy'ün takımını benimsedi,o takımın başarısıyla övündü,kendi başarısı gibi gördü.Bizim içimizdede vardı böyle insanlar.Ama devran döndü birgün.Artık büyük denilen takımlara kafa tutan,onuruyla mücadele eden bi takım doğdu Anadolu'nun orta yerinden.Kırmızı-Beyaz renkleriyle-3 yıldızıyla.Şimdi Sivaslılar biz Sivassporluyuz diyorlar.Şimdilik başarıyla perçinliyorlar Sivassporluluklarını,yarın başarısızda olsa bugünlerin hatırına bugünlerin özlemiyle koşucaklar takımlarının arkasında.Bugünün Sivasspor'u bu kadar başarı elde etti,rekorlar kırdı,belki yarın şampiyon olucak.Bunların hepsi gökteki yıldızlar.Ama gökyüzünü verdiler bize.İyi günde-kötü günde arkasında olacağımız,futbolcular,teknik adamlar,başkanlar değişsede,kırmızı-beyazına,3 yıldızlı armasına sonsuza dek bağlı kalacağımız,çocuklarımızı Sivassporlu yetiştireceğimiz,taraftarlık bilincini bıraktılar,bu sebepten ben takımımla gurur duyuyorum.
Ve bu takımın Kastamonululara,Ispartalılara,Muşlulara...vs. birçok Anadolu şehrine örnek olucağını biliyorum.Birgün herkes doğduğu toprakların takımını tutacak,iyi günde-kötü günde....

elbeguney 09.02.2009 12:48

Anadolunun yıllar süren suskunluğunun çığlığıdır:Sivasspor
Anadolu baştan başa kırmızı beyaz artık tarih değişti; şampiyon Sivas.

Gözlerinden göğüme sayısız yıldız akar,
Bir gülüşün içimde binlerce lamba yakar,
Yeniden su yürüdü dalıma yaprağıma,
Bir bakışın can verdi kurumuş toprağıma.

Bu sene şampiyon görelim sizi,ölmeden mezara koymayın bizi.
İstanbul yalakası değil Sivas delikanlısıyız.
Bu sevda bitmez....

badboysefaa 09.02.2009 13:38

ben küçüklüğümden beri sivasspor maçlarına gidiyorum büyük bir heycanla tüm maçlarını izliyorum...2. ligdede destekledim süper ligdede destekliyorum yani iyi gün taraftarı degilim geçen sezon ve bu sezon bizlere yaşattıgı sevinçten dolayı futbolcu yönetim malzemeci kısaca herkeze teşekkür ediyorum...ancak bana göre bizler bu başarıya teşekkür edemiyoruz stadda yeterince destek vermiyoruz tiyatro izler gibi maç izliyoruz coşku yok taraftarda bence

candayanmaz58 09.02.2009 13:57

türkiyemin merkezi sivaslı olmakla gurur duyduğum için,
istanbul çirkeflerine satılan hakemleri eli boş gönderdikleri için,
her türlü olumsuzluğa rağmen takımımızı dünyanın en hızlı yükselen kulübü haline getiren başta aslan yürekli hocamız başkanımız ve yönetimimiz olduğu için,
bize yaşattığı ve yaşatacağı mutluluktan dolayı,
TARİFSİZ BİR SEVGİDİR SİVASSPOR

Rallim58 09.02.2009 13:57

[B]Neden Sivasspor?... Doğduğum, büyüdüğüm ve doymaya çalıştığım yer oldujğu için Sivasspor...

Neden Sivasspor?... Yıllardır sadece ekranlarda izleyip taraftarı olduğumuz takımlardan Sivas'ımızın birşey kazanamayacağını anladığımız için Sivasspor...

Neden Sivasspor?... Soğuk denilince akla gelen, Erzurum, Kars ve Sivas soğuğunu unutturduğu için Sivasspor... (-25 derece dondurucu Trabzon müsabakasının sıcaklığını halen hissediyorum)

Neden Sivasspor?... İl dışında, Sivas'lıyım denildiğinde, bakan gözlerde farklılıklar sergilettiği için Sivasspor...

Neden Sivasspor?... Lider olması, borsanın tavan yapması ile gelen borsacıların sevinci gibi sevinç yaşattığı için Sivasspor...

Neden Sivasspor?... Elden gelen öğün olmaz o da vaktinde bulunmaz, memleketimin ekonomisine katkısının kendi takımımızdan olduğu için Sivasspor.

Neden Sivasspor?... Anavatanım-Babavatanım, memleketim Sivas olduğu için Sivasspor...

Gurbette olan tüm yiğidolarda bulunan memleket sevdasının, yiğido aşkının ilimizde yaşayan bazı kişilere de aşılanması dileklerimle...[/B]

35fulya58 09.02.2009 14:03

Neden mi Sivasspor?..

Öncelikle babamın takımı olduğu için ve babamı mutlu görünce bende mutlu olduğum için. Babam sayesinde bende 1 numaraya yazdığım için,

Karşılıksız mutlu eden ve diğer takımlara nazaran daha az üzen takım olduğu için.

Az parayla bol başarı ve mutluluk verdiği için.

Kendine güvenenlerin başaracağını ispatladığı için Sivasspor diyorum.

Ericcoo 09.02.2009 14:17

[B] Annemin Babam sivasli oldugundan dolayı
Her zaman kendimi Sivasli olarak gördümm
2.Lig deyken bile sorduklarında hangi takimlısın diye Gururla Sivasspor derdim
2.kez sorarlardı büyük takımlardan hangisi diye
yine cevabim aynı olurdu: Sivasspor..
yıllar geçti yine sorular aynı ve cevap bu sefer daha gururlu bi şekilde Sivasspor oldu..
[/B]

muhsin koçak 09.02.2009 14:43

[B]Onlara layık taraftar olamadığımız için kendimizden utanmalıyız.[/B]

velibircan 09.02.2009 15:38

[B]Neden Sivasspor ?

Çok Farklı Bir Duygu...Neden Bende Bilmiyorum...Yüreğimden Gelen Çok Acayip Bir Duygu...Hani Derler Ya Aşık Olunca Yüreğin Pır Pır Eder Onu Görünce Kalbin Yerinden Çıkıcakmış Gibi Olur Onu Göremiyince Üzülürsün Sıkılırsın Gitmek İstersin Yanına Ama Gidemezsin....Onun Yanında Olamadığın Zamanlar'da Hayat Sana Bir İşkencedir Elin Kolun Bağlıdır...Benimkide Aynen Böyle Birşey...

Maça Giittiğim Zaman Hayatımın İlk Aşk'ı Hayatımın Anlamı Sahaya Çıkar O Andaki Mutluluğumu Hiç Bir Yerde Yaşamam...20 kişide Olsak 30 kişide Olsak Haykırırız Sevdamızı Yanımızda Binlerce Kişi Oturur Az Kişiyiz Diye Umursamazlar Ama 30'da Olsa 50'da Olsa 10' kişi'de Olsa Sayımız Bu SEvdanın 10 Binlere 100 Binlere Bedel Olduğunu Fark Edemezler...Biz Herşeye Rağmen Haykırırız SEvdamızı Çünkü Bizim SEvdamız 100 Binlere Bedeldir...

Dedim Ya Yazının Başında.... Onun Yanına Gidemezsin Elin Kolun Bağlıdır İçinde Mükemmel Derecede Bir Özlem Vardır..Gitmek İstersin Önüne Engeller Çıkar...
Tv'de İzlersin Maçı Ama Çok İçin Buruk.... Gol Olur Kimsenin Boynuna Sarılamazsın Özlem Dolu Hasret Dolu Bir Tebessümle Kalkarsın Ayağa Alkışlarsn Sevinirsin İçinden Haykırırsın Sevgini...

Gurbettesindir Çıkarsın Sokağa Yine İçinden Haykırırsın Sevgini....Ama Birde Güzel Yanı Vardır..Giyersin Formanı KEndini Yanlız Hissettiğinde Taktığın Atkını Takarsın Üstünede Kırmızı Montunu Çekersin Çıkarsın Sokağa....Emin Adımlarlar Yürürsün Herkese Sevdanı Gösterirsin...İşte Üstümdeki Renkler Bu KAlbimdeki Arma Benim SEvdam Dersin...Dertlerinin Yükünden Kamburu Çıkmış Veli Bile Dimdik Yürür Hani Derler Ya Yürüyüşü Ölümü Korkutuyor Tam Öyle Olmasadan O Misal...Çünkü SEvdamı HAykırıyorm Renklerimle İçimden Sessiz Derinden Sağlam Bir Çığlıkla...

Uzun Lafın Kısası : ÇOK SEVİYORUM , ÇOK SEVİYORUZ....HAYATIMIN ANLAMISIN...NE PARA,NE PUL,NE KARI,NE KIZ...SEN OL YETER !!!
ŞİMDİLİK SESİZCE HAYKIRIYORUM SEVDAMI AMA GÜN GELİCEK BU SESSİZ HAYKIRIŞLARINDA ACISININ ÇIKARTCAM....

ŞUNU UNUTMAYIN ; ARTIK BU BEDEN NARKOZU ALDI (ALLAH KORUSUN) AMATÖRE BİLE DÜŞSEN HER ZAMAN PEŞİNDEYİM PEŞİNDEYİZ...

BİZE BU GURURU YAŞATTIĞINIZ İÇİN SİZE MİNETTARIZ

SİVASSPORUMMMMM !!!!!![/B]

hiko58 09.02.2009 15:38

neden sivasspor...
1- YILLARIN ÖZLEMİ VAR ONUN İÇİN
2- EN ÇOK SİVASSPOR İSTİYOR ŞAMPİYONLUĞU ONUN İÇİN
3- ALDATMACA YOK SİVAS NEYSE O RİYAKARLIK SEVMEZ ONUN İÇİN
4- SİVASIN BİR SİSTEMİ VAR VE TIKIR TIKIR İŞLİYOR ONUN İÇİN
5- SİVASLI NOLURSA OLSUN HER ŞEYİYLE YÖNETİMİN YANINDA ONUN İÇİN
6- SİVASLI TEKNİK DİREKTÖRÜNE ÇOK GÜVENİYOR ONUN İÇİN
7- FUTBOLCULARIMIZ İNANDI ONUN İÇİN
8- TARAFTAR ÇOK İNANDI ONUN İÇİN
9- ARTIK BU DURUMDA KAZANACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR AMA KAYBEDECEK BİR ŞEYİMİZ YOK ONUN İÇİN SİVASSPOOR.

ssk58 09.02.2009 15:41

memleket hastasıyım bu benim memleketim bizden başka kimse sayip çıkmaz onun için sivasımı ve sivassporumu çok seviyorum.

ssk58 09.02.2009 15:43

[QUOTE=muhsin koçak;475439][B]Onlara layık taraftar olamadığımız için kendimizden utanmalıyız.[/B][/QUOTE]

sende haklısın abi olucaz innşallah

mehmetyildiz58 09.02.2009 15:59

Evet geçen sene süperdik..açıkcası benim bu sezondan hiç umudum yoktu..Fakat yiğidolar beni mahcup etiiler iyikide etmişler..Daha nice başarılara ve şampiyonluklara...

KeruLLu_17 09.02.2009 16:06

[B]Sivas ve SivasLa İlgili Herseyi Sevmemden Gelir Sivassporu Tutmam...

Babam Bana SivasLa İlgili Tek Kelime Etmedi Bile Ama Ben Senelerdir SivasLa İlgili Ne Varsa Takip Ettim Desteklemeye Çalışdım Sivaslı Sanatçıları Dinledim Sivassporu Tuttum Kültürümüzü Yansıttım...Memleket Farklı Kokusu Suyu Dağları....Her Zaman SivassporLu oLucam GururLa UmutLa...[/B]

Yiğiter 09.02.2009 16:21

Annemi severim..Babamı severim,Ablamı,kardeşimi,dayımı ,amcamı severim..Neden sevdiğimse basitttir aslında..

Sivasspor da böyledir..

sivaslıbaki 09.02.2009 16:36

haydi yiğidolar sivasspor elinden geleni yaptı. Sivasspora destek olalım ve maçlara gidelim.

üçyıldız58 09.02.2009 16:47

5 senedir sivasspor maçlarımızı eski kapalıda izleriz hemen ,hemen bütün ordaki taraftar birbirini tanır.
fortis türkiye kupasının sivasdaki final maçında arkadaşlarla bir karar aldık bundan sonraki maşlarda konfeti atacağız 58. dakka şhowu yapacaktık herşeylerimizi hazırladık kapıdan gireceğiz polis efendiler alamayız neden alamassınız yasak soruyorum burdan yaptığımız o kağıt konfetilerden kaç kişi yaralanır kaç kişi ölür sonra taraftar destek vermiyor taraftarda heyecan yok kimse boş yere konuşmasın.
baktım trabzon maçında trabzon seyircisi 61.dakka şhowları yapıyor o konfetiler o balonlar nasıl alınıyor içeri o sis bombaları nasıl alınıyor içeri anlamış değilim sade emniyetimiz sivasdamı keyfi davranıyor dedik sayın milletvekilimize şeref trübününde konuyu ilettik ben karışmam demesinmi yazıklar olsun fenerbahçe beresiyle sivas maçına gelen milletvekiline yazıklar olsun ben karışmamm diyen milletvekiline.
yönetime rica ediyoruz atmayın ne olur sanki ya böyle bir yöneticilik olurmu bende bundan sonra bir karar aldım gideceğim trübüne maçımı izleyip döneceğim.
SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP ÇIKMASSAN ELBET BATMAYACAKTIR

Alişan 09.02.2009 16:54

Sivasspor başarısının anahtarı havasında suyunda toprağında insanında bu topluluk bir amaca yönelmiş bu amaca destek veren bir ilin insanları orda doğup orda büyüyen insanları. Sivaslıları bir araya getiren sivasspor, bu beraberliği sağladığı anda kendisine verilen bu büyük destek sayesinde evinde veya dışarda tüm maçlarını kazanmak için çıkıyor sahaya. Birzamanlar sivasın nerede ise adını unutmak üzere olan sivaslımız kendi adını anmaya ve söylemeye başladı bu başlangıç türkiyenin her tarafında duyuldu ve sivasspor futbolcularımıza ulaşınca onlara gelen bu cesaret onların başarıya doğru hızlı ve emin adımlarla devamını sağladı. Artık tüm sivaslılar sivassporlu ve ben sivaslıyım diyor bunun liderliğini çok büyük zorluklar çekerek başarıyı elde eden sivasspora borçlu tüm sivaslılar bunun bilincinde oldukları için artık tüm gönüller tüm istekler sivas ve sivasspor için.

Yiğiter 09.02.2009 16:55

[QUOTE=üçyıldız58;475557]5 senedir sivasspor maçlarımızı eski kapalıda izleriz hemen ,hemen bütün ordaki taraftar birbirini tanır.
fortis türkiye kupasının sivasdaki final maçında arkadaşlarla bir karar aldık bundan sonraki maşlarda konfeti atacağız 58. dakka şhowu yapacaktık herşeylerimizi hazırladık kapıdan gireceğiz polis efendiler alamayız neden alamassınız yasak soruyorum burdan yaptığımız o kağıt konfetilerden kaç kişi yaralanır kaç kişi ölür sonra taraftar destek vermiyor taraftarda heyecan yok kimse boş yere konuşmasın.
baktım trabzon maçında trabzon seyircisi 61.dakka şhowları yapıyor o konfetiler o balonlar nasıl alınıyor içeri o sis bombaları nasıl alınıyor içeri anlamış değilim sade emniyetimiz sivasdamı keyfi davranıyor dedik sayın milletvekilimize şeref trübününde konuyu ilettik ben karışmam demesinmi yazıklar olsun fenerbahçe beresiyle sivas maçına gelen milletvekiline yazıklar olsun ben karışmamm diyen milletvekiline.
yönetime rica ediyoruz atmayın ne olur sanki ya böyle bir yöneticilik olurmu bende bundan sonra bir karar aldım gideceğim trübüne maçımı izleyip döneceğim.
SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP ÇIKMASSAN ELBET BATMAYACAKTIR[/QUOTE]

Bu meseleyi burda daha önce de konuştuk..
Bizim polisimiz bu konuda çok duyarlı(!!!!) sağolsun..
Trabzondaki o 61.dakika kutlamalarını görünce içim gidiyor benim..
Burda polisimiz güzel uygulamalıryla tüm emniyet camiasına güzel örnek oluyor(!!!!))) ..Helal olsun !!

üçyıldız58 09.02.2009 17:01

[QUOTE=Yiğiter;475563]Bu meseleyi burda daha önce de konuştuk..
Bizim polisimiz bu konuda çok duyarlı(!!!!) sağolsun..
Trabzondaki o 61.dakika kutlamalarını görünce içim gidiyor benim..
Burda polisimiz güzel uygulamalıryla tüm emniyet camiasına güzel örnek oluyor(!!!!))) ..Helal olsun !![/QUOTE]

KARDEŞ BURDA BENİ ÜZEN EMNİYETİN DAVRANIŞLARI DEĞİL ZATEN SİVASDAKİ EMİNYET MENSUPLARINI BİLİYORUZ GEÇEN SENE BEŞİKTAŞ MAÇINDA GOL YEYİNCE SEVİNEN BİR EMİNYET MENSUBU VARDI AZ KALSIN BİRBİRİMİZE GİRİYORDUK SAOLSUNLAR TARAFTAR ARKADAŞLARIMIZ YUHALADIDA GERİ ADIM ATTI.
BURDA BENİ ÜZEN MİLLETVEKİLİNE KONUYU İLETDİĞİMİZ HALDE BEN KARIŞMAM DEMESİ BİZ KONUŞUYORUZ MİLLETVEKİLİYLE ORDAKİ EMNİYET AMİRİNİ GÖSTERİYORUZ ŞU MÜDÜR İÇERİ ALMIYOR DİYORUZ BENİ KATMAYIN BEN KARIŞMAM DİYOR KENDİMDEN UTANIYORUM SENİN GİBİ İNSANLARA OY VERDİĞİM İÇİM.
SONRA YÖNETİMDEKİ ARKADAŞLARIN KONUYA DUYARSIZLIĞI BUNLARI GÖRÜNCE ACABA BİZ ÇOKMU ABARTTIK ŞAMPİYONLUĞU NEYİ DİYORUZ SANANE MAÇINA GEL İZLE GİT DİYORUM KENDİ KENDİMEEE

Yiğiter 09.02.2009 17:05

Abim gözünü seveyim sen hala bu vekillerden medet mi umuyorsun?

"Ben Fnerbahçeliyim ama Sivas kazansın" diyen bir vekilden ne bekleyebiliriz?

üçyıldız58 09.02.2009 17:17

[QUOTE=Yiğiter;475571]Abim gözünü seveyim sen hala bu vekillerden medet mi umuyorsun?

"Ben Fnerbahçeliyim ama Sivas kazansın" diyen bir vekilden ne bekleyebiliriz?[/QUOTE]

KEŞKE 6 TANE MİLLETVEKİLİMİZ OLANA KADAR 1 ABDULLATİF ŞENERİMİZ OLSAYDI KOSKOCA SİVAS SAHİPSİZ KALDI
YAZIK ÇOK YAZIK BU MEMLEKETE

cem 09.02.2009 17:22

geçen sene kalede petkovıc yoktu..emınım petkovı olsa en kötü sampiyonlar ligine giderdik..uefayada kalırdık..

Yiğiter 09.02.2009 17:38

[QUOTE=üçyıldız58;475581]KEŞKE 6 TANE MİLLETVEKİLİMİZ OLANA KADAR 1 APDULLATİF ŞENERİMİZ OLSAYDI KOSKOCA SİVAS SAHİPSİZ KALDI
YAZIK ÇOK YAZIK BU MEMLEKETE[/QUOTE]

Boşversene abi!
Biz onun değerini bile bilmiyoruz!
Sivas'ın en büyük değerlerinden birini değiştik 5 yılllık bir partiye..;)

Mursallı yiğido 09.02.2009 18:04

Açıkçası bundan 3-4 yıl öncesine kadar Sivasspor diye bir takımın varlığını bile bilmiyordum.
Hangi takımlısın diye soranlara Galatasaray diyordum.
Sivasspor süper lige çıkınca düşünmeye başladım:''Acaba ben bu takımı niye tutuyorum'' diye.
Sebep belliydi:çünkü İstanbul'da oturduğum mahallede neredeyse herkes Galatasaraylı'ydı.Ben de herkese ayak uydurmak için bu takımı tutmaya başlamıştım.
Sonra doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyor olmama rağmen kimlik kartımda yazılı olan ve soyumun geldiği Sivas'ın futbol takımı olan Sivasspor'u tutmaya başladım.
Şimdi isterse amatör kümeye düşelim.Sonuna kadar Sivassporlu'yum...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:35.