SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Razak Omotoyossi´de son durum??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26210)

nejmi58 03.07.2009 02:11

Razak Omotoyossi´de son durum???

evet, benim merak ettigim bir konu; Razak Omotoyossi transferinde son durum ne???
cünkü en az 5 gündür yapilan aciklamalarda " yarin istanbula geliyor" deniyor. ve bu yarin hic gelmiyor, cünkü hergünün yarini var :mad:
omotoyossi gelmesini en cok istedigim oyuncularin basinda geliyor bu yüzden hergün spor haberlerini takib ediyorum ama saglikli bir haber alamiyorum yada dogru dürüst bir aciklama yapilmiyor yönetimimiz tarafindan. Bu adamla anlasildimi, anlasilmadimi anlamadim. 2 gün önce bir haberde, Bülent Uygun´un agzindan "Omotoyossi su anda Istanbulda Baskanin ofisinde" diye aciklamada bulunmustu, ama bu gecen zamanda bir gelisme yasanmadi hala, ve hatta su anda transfermarktta omotoyossiyi metz takiminda gösteriyorlar yeniden.
Allah askina nedir bu transfer kargasasi, fiyat artar veya artmaz bilemem ama o zaman fiyat artmasin diye isim aciklamiyorlarsa aciklamasinlar ama bizleride balon isimlerle oyalamasinlar, yok davidas, yok civelli, yok moreno, yok omotoyossi veya mbamba yada namouchi.

58ÖREN58 03.07.2009 02:23

Cevap: Razak Omotoyossi´de son durum???

nejmi arkadas dogruları yazmıs artık kıme ınanacagımızı sasırdık vala hergun bı futbolcu alıyoruz ama gorunurde kımse yok sabır sabır

velibircan 03.07.2009 02:25

[B]Omotoyossi Alındır Beyler .

ersana imza atılırken başkan söylemiş[/B]

58ÖREN58 03.07.2009 02:27

ınsallah oyledır alalım artık bırılerını

furky.b 03.07.2009 03:02

Omotoyossi Alindi,
Transfermarktda da Bizim Kadromuzda..

nejmi58 03.07.2009 03:10

transfermarkta transferlerimize bakarsan omotoyossiyi silmisler; ve bizim kadroda omotoyossinin kendi transferlerine bakarsan al-nassr dan metze diye gösteriyor yeniden.

07reis58 03.07.2009 03:10

[B]futbolcular kesin imzayı atmadan yenı konu açmazsak herşey netlık kazanır...[/B]

nejmi58 03.07.2009 03:28

[QUOTE=07reis58;532698][B]futbolcular kesin imzayı atmadan yenı konu açmazsak herşey netlık kazanır...[/B][/QUOTE]

düzeltiyorum: futbolcular kesin imza atmadan aldik diye aciklama yapilmazsa hersey dahada netlik kazanir....

furky.b 03.07.2009 03:40

Tuh, simdi baktim transfermarktdan geri cekmisler, daha dun vardi,
Ama arama yerine otomoyossi yazarsaniz altindaki club
sivasspor yaziyor, anlamis degilim. insallah alinir saglam oyuncu..

B.DUMANLI 03.07.2009 03:57

Baskan balon olursa ,haliyle transferlerde balon olacak.Su ana kadar Erman Kilic´in disinda ,Yasin´de dahil olmak üzere dogru transfer yok.Hic bir futbolcuya bonservis bedeli ödemediler.Bonservis bedeli olmayan futbolcu degersizdir.

buraks58 03.07.2009 08:04

omotoyossi,ersen,petkoviç gibi sivastaki çalışmalara katılmayan isimlerin ve yeni transferlerin hollanda da başlayacak olan kampta yer alacağı hürdoğan gazetesinde yazıyor arkadaşlar.

furky.b 03.07.2009 08:25

[QUOTE=B.DUMANLI;532703]Baskan balon olursa ,haliyle transferlerde balon olacak.Su ana kadar Erman Kilic´in disinda ,Yasin´de dahil olmak üzere dogru transfer yok.Hic bir futbolcuya bonservis bedeli ödemediler.Bonservis bedeli olmayan futbolcu degersizdir.[/QUOTE]

Yorumun Cok Sacma,
Nasil Degersiz, ? Kewell Sence Degersizmi ? Bonservisi Elinde,
Neden Elinde Bonservisi Olan Oyuncular Varken , Para Harciyalim ? Yok PARAMIZ !!

oguzhan_1616 03.07.2009 08:45

Bence Omotoyossi Hollanda Kampına katılıp sonra orada imza atacak galiba ilk olarak Hollanda'ya geliyor olabilir imza orada da atılabilir

skep06 03.07.2009 09:07

Ntv sporda dinledim ön protokol imzalandı.Metzden eski alacaklarını almak için fransaya gittiği söylendi.

kayaki 03.07.2009 10:30

Hocam ntvspor da geçti ön protokol imzalanmış kesin sivassporlu oldu artık omotoyossi

nejmi58 03.07.2009 12:31

[QUOTE=skep06;532727]Ntv sporda dinledim ön protokol imzalandı.Metzden eski alacaklarını almak için fransaya gittiği söylendi.[/QUOTE]

metz de hic oynamadiki alacagi olsun ???? sadece ön protokol imzalamisti !!!!

nejmi58 03.07.2009 12:32

[QUOTE=kayaki;532749]Hocam ntvspor da geçti ön protokol imzalanmış kesin sivassporlu oldu artık omotoyossi[/QUOTE]

ersende, ugurda, ermanda, agbetuda veya yasinde oldugu gibi resmini gören varmi? yaninda bizim yöneticilerle bir kare resim göremedim maalesef. yoksa telefonlami anlasmislar :-)

skep06 03.07.2009 12:52

[QUOTE=nejmi58;532795]metz de hic oynamadiki alacagi olsun ???? sadece ön protokol imzalamisti !!!![/QUOTE]

Bende şaşırdım ama aynen öyle söylediler.

cesur sivas 03.07.2009 13:09

malesef omotoyossi gelmedi..
fc metz satin aldi

ofozturk 03.07.2009 13:13

bu başkanı begenmeyenlere ne diyeyim bilmiyorum.
çok iyi biliyorsanız gidin siz yapın o işi.

cesur sivas 03.07.2009 13:17

arkadaslar duyduguma göre fc metz almis, ama omotoyossi orada oynamak istemedigi icin (2 lig de) sivasspor a kiralik olarak verilecek. 2009-2010 sezonunda fc metz 1. lige cikamasa o zaman oyuncu sivassporun olacak

[url]www.goal.com[/url]

emreakbulut58 03.07.2009 13:23

[url]http://www.facebook.com/group.php?gid=101415580833[/url]

enesarslan 03.07.2009 13:34

[QUOTE=cesur sivas;532806]arkadaslar duyduguma göre fc metz almis, ama omotoyossi orada oynamak istemedigi icin (2 lig de) sivasspor a kiralik olarak verilecek. 2009-2010 sezonunda fc metz 1. lige cikamasa o zaman oyuncu sivassporun olacak

[url]www.goal.com[/url][/QUOTE]

evet kardeşim razak metz le anlaşmış fakat anlaşmada metz birinci lig e cıkarsa gelirim gibi bir madde varmış metz de 1. lige cıkamadığından sözleşme düşmüş oldu :D:D:D

capkinreis 03.07.2009 15:32

bende fc metz in sayfasina baktim ve orada onlarin kadrolarina dahil edilmis omotoyossi!!
baskan aldik demisti ama?!?!

sivastatlıbelam 03.07.2009 15:36

omotoyossi bize gelecektir umutsuzluğa kapılmayın...

ZALIM_58 03.07.2009 16:02

[QUOTE=B.DUMANLI;532703]Baskan balon olursa ,haliyle transferlerde balon olacak.Su ana kadar Erman Kilic´in disinda ,Yasin´de dahil olmak üzere dogru transfer yok.Hic bir futbolcuya bonservis bedeli ödemediler.Bonservis bedeli olmayan futbolcu degersizdir.[/QUOTE]

NEDEN DEGERSİZDİR TUNCAY BONSERVİSSİZ GİTTİ DEGERSİZMİ LUGANO BONSERVİZSİZ GİTTİ DEGERSİZMİ FUTBOLCUNUN ANLAŞMASI BİTER İSTEDİGİ KULUBE GİDER GUİZA 14 MİLYON AURO AMA DEGERSİZ****

ilkergur 03.07.2009 16:33

Arkadaşar Karşıyaka açıklama yapmış, bonvervisi ödendiği anda Cihan Sivassporundur demiş

sivastatlıbelam 03.07.2009 16:35

[QUOTE=ilkergur;532858]Arkadaşar Karşıyaka açıklama yapmış, bonvervisi ödendiği anda Cihan Sivassporundur demiş[/QUOTE]

bu cihan arkadaş hangi mevkide oynuyor.?

muco5806 03.07.2009 18:04

[B]Arkadaşım bu yoruma sadece katıla katıla güldüm.Futbolcunun sözleşmesi bitmiştir ve bonservisi elinde kalmıştır.Bu futbolcu Messi de olur Xavi de olur Kaka da olur.Biraz futbol ne onu öğrenmek gerek bence:)[/B]

kiNgSiZe58 03.07.2009 19:59

[B]gecmis olsun: Bomba gibi bir adami elimizden kacirdik, kiralik bize yetmez, tüm almamiz lazimdi. Razak Omotoyossi = 30.06.2012 kadar FC Metz 'de[/B]
[url]http://www.transfermarkt.de/de/spieler/37931/omotoyossi-razak/profil.html[/url]

muco5806 03.07.2009 20:35

[B]Transfer market her gün başka bişey yazıyor.Daha düne kadar Katar takımındaydı.Başkan Ersenin transfer gününde Hollanda kampına gelecek diyodu.Abi süper topçu.Olur inşallah...[/B]

capkinreis 03.07.2009 21:03

fc metz in sayfasindaki omotoyossi ile ilgili haberi fransicadan türkceye cevirttim ve anladigima göre metzte kalcakmis.adamlar fransaya girmesi icin kagitlarinla ugrasiyormus

eyuphulagu 03.07.2009 21:24

Metz'in sitesindeki haberi ben geçen hafta herkese duyurmuştum.Ama geçen hafta içinde ve gerek bu hafta Bülent Hoca ve başkan Omotoyossi ile kesin anlaştıklarını açıkladılar..Hatta başkanın ağzından birçok sitede bu işin olup bittiğini söyleyen haberler çıktı.Arkadaşların söylediği haber Metz'in sitesinde 10 hazirandan beri var.Ortada imza falan olmadığına göre bu işin altında herhalde bir çapanaltı var gibime geliyor;umarım yanılıyorumdur.2.olarak İşin ilginç yanı SİTELERDE Omotoyossi'nin Türkiye'ye gelip başkanın ofisine gittiğini de hatta işin imzaya kaldığı iddia edildi..Ama ortada ne imza var;ne de Omotoyossi...Bugün imza atan arkadaşın Türkiye'ye geldiği videosu anında sitelerde yer alırken Omotoyossi kuş gibi uçup başkanın ofisine pencereden içeri giriyor;başkanla herşeyi konuşuyor sonra aynı yolla Fransa'ya geri dönüyor...Türkiye'nin uyanık basın kuruluşlarının ruhu bile duymuyor..Uyanık Türk basınını ve internet sitelerini uydurdukları yalanlardan ötürü tebrik ediyorum..Artık bir oyuncu imza atmadan kimseye inanmamamız gerektiğini herkese tavsiye ediyorum...

sivas73 03.07.2009 23:14

Arkadaşlar bu oyuncu gelirse bu yıl ki en iyi transferimiz olacak.inşallah alınır.geldi falan diyorlar ama ben sivasspor forması giymeden sözleşme imzalamadam inanmıyorum.bunun için bir araştırma yaptım.bu sitede sivassporda gösteriyor ama bilemiyorum

[url]http://www.imscouting.com/player.aspx?id=fFUP8MnMxWCMuVjeMH5joQ||&name=Razak+Omotoyossi[/url]

subasi29 03.07.2009 23:46

basin herkesi alir satar onemli olan basin sozcusu nun aciklamasidir adam gibi cikar transfer politikamiz hakkinda bizi bilgilendirir

SivAslan58 04.07.2009 00:16

Arkadaslar transfermarkt´de oyuncularin bedelini bizler olusturuyoruz(yane oraya üye olanlar)
Yane omotoyossinin kadrodan cikariltilmazi yayinlanan haberlere bagli..
Mesela resmi aciklanan transferleri kadroya katiyorlar, veyada cok yakin olan transferleri kayit ediyorlar..

anliyacaginiz, transmarkte omotoyossi kadrodan cikmis, girmis hic bir önemi yok....

bilmem anlatabildimmi

nejmi58 04.07.2009 03:26

[QUOTE=eyuphulagu;532953]Metz'in sitesindeki haberi ben geçen hafta herkese duyurmuştum.Ama geçen hafta içinde ve gerek bu hafta Bülent Hoca ve başkan Omotoyossi ile kesin anlaştıklarını açıkladılar..Hatta başkanın ağzından birçok sitede bu işin olup bittiğini söyleyen haberler çıktı.Arkadaşların söylediği haber Metz'in sitesinde 10 hazirandan beri var.Ortada imza falan olmadığına göre bu işin altında herhalde bir çapanaltı var gibime geliyor;umarım yanılıyorumdur.2.olarak İşin ilginç yanı [B]SİTELERDE Omotoyossi'nin Türkiye'ye gelip başkanın ofisine gittiğini de hatta işin imzaya kaldığı iddia edildi..Ama ortada ne imza var;ne de Omotoyossi...Bugün imza atan arkadaşın Türkiye'ye geldiği videosu anında sitelerde yer alırken Omotoyossi kuş gibi uçup başkanın ofisine pencereden içeri giriyor;başkanla herşeyi konuşuyor sonra aynı yolla Fransa'ya geri dönüyor...Türkiye'nin uyanık basın kuruluşlarının ruhu bile duymuyor..[/B]Uyanık Türk basınını ve internet sitelerini uydurdukları yalanlardan ötürü tebrik ediyorum..Artık bir oyuncu imza atmadan kimseye inanmamamız gerektiğini herkese tavsiye ediyorum...[/QUOTE]

bu konuyu acmamdaki sebepte bu iste. mesela bir ersen, agbetu veya en son mbamba falan ismi duyulur duyulmaz görüntüleri cikarken, ben omotoyossinin bizim idarecilerden biriyle bir kare resmini görmedim. aciklamalarda yarin geliyor, yarin geliyor denilirken ve hatta son aciklamalarin birinde baskanin ofisinde bile denilirken bir kare resim yayinlanmamasi bende ciddi soru isaretleri birakti. bu yüzden aslinda bu transfere pek inancim kalmadi (zaten yoktu, bunu ocak ayinda acilan omotoyossi ile ilgili konudada belirtmistim ve burdaki diger konulardada) bu demek degildirki istemiyorum, sivassporum icin tabiiki en iyileri gelsin ama lütfen bizimlede dalga gecer gibi oyalamasinlar...

kangal06 04.07.2009 03:38

şu herifin kırmızı beyaz formasını görsek de rahatlasak:D

nejmi58 04.07.2009 22:14

yönetimden omotoyossi hakkinda son iki gündür bir aciklama duyan varmi???
en son kesin alinacak diyorlardi...

derzabel 04.07.2009 23:12

Ben bir daha transfermarkt ta baktim ama omotoyossi yok orda [url]http://transfermarkt.de/de/verein/2381/sivasspor/uebersicht/startseite.html[/url]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:26.