![]() |
Özür Diledi!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/hayrettinyk.jpg[/IMG]
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Giresunspor maçının devre arasında yaptığı davranışlar nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan Hayrettin Yerlikaya, camiadan özür diledi. Takımın 2. kaptanı olan ve sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Mehmet Yıldız'ın yokluğunda takımın kaptanlığını üstlenen Hayrettin Yerlikaya, süresiz kadro dışı bırakılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Giresunspor maçında da takımın kaptanlığını üstlenen Yerlikaya, yaptığı açıklamada, ''Son oynadığımız Türkiye Kupası'ndaki Giresunspor karşılaşmasında, yapmamam gerektiğine inandığım ama bir anlık yapmış olduğum davranışımdan dolayı, başta Sivasspor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve büyük Sivasspor taraftarı cefakar Yiğidolar'dan özür diliyorum'' ifadelerini kullandı. Tecrübeli oyuncu Yerlikaya, ''Formasını aralıksız 11 yıl şerefle taşıdığım ve taşımaktan son derece onur duyduğum, Türk futbolunda (A) Milli formayı giymeme vesile olan Sivassporumuzun formasını ve kaptanlık pazubandını, görev yaptığım süre içinde layıkıyla ve şerefimle taşıdığıma inanıyorum'' dedi. Süresiz kadro dışı kalmasının ardından Sivasspor A2 takımı ile antrenmanlara çıkan Yerlikaya, şunları kaydetti: ''Maç içerisinde yaşadığım bir anlık öfkemin sonucu olarak gösterilen hareketim, ne Sivasspor Yönetim Kurulu'na, ne Sivaspor camiasına, ne de Sivasspor taraftarına karşı yapılmış bir saygısızlıktır. İstem dışı yaptığım hatamdan dolayı bütün Sivaslılardan, Sivasspor camiasından özür diliyor, uğrunda şehitlerin verildiği o formanın kutsallığını kalbimde yaşattığımı ve bundan sonra da yaşatacağımın bilinmesini rica ediyorum. Yaşanmasını asla istemediğim ve her zaman da karşısında futbol oynadığım tribünlere hoş gözükmediğine inandığım anlık tutum ve davranışlarımdan dolayı, tekrar tekrar büyük Sivas halkından ve büyük Sivasspor camiasından özür diliyorum. Saygılarımla.'' [B](A) MİLLİ TAKIM'A KADAR YÜKSELDİ[/B] Sivas amatör futbolundan yetişip profesyonelliğe ilk adımını Sivasspor'da atan Hayrettin Yerlikaya, Sivasspor forması altında (A) Milli Takım'a kadar yükseldi. Sivasspor'u 2004-2005 sezonunda, ikinci ligden birinci lige taşıyan ''şampiyon kadroda'' da yer alan Yerlikaya, Sivasspor'un en istikrarlı oyuncularından biri olarak göze çarpıyor. Sivasspor forması altında lig, kupa ve Avrupa kupalarında birçok maçta forma giyen Yerlikaya, kırmızı-beyazlı ekibin şu anki kadrosundaki en kıdemli isim olarak dikkati çekiyor. Yerlikaya, 11 yıldır Sivasspor formasını giyiyor. |
Cevap: Özür Diledi!
Artık bundan sonra Sivasspor yönetiminin yapacağı büyüklük gösterip Sivasın evladı olan Hayrettini affetmesidir. Unutmayalımki Sivassporun Hayrettin üzerinde emeği olduğu gibi Hayrettininde Sivasspor üzerinde emeği vardır.Yönetimin ve taraftarın yapacağı tek şey büyüklük gösterip Sivasspora yıllarıın vermiş hayrettini affetmektir.
|
sivsspor ne diyor buna affedecekmii...
|
Özür dilyeceksi tabi,sen çık 1 Milyon insaını gönül verdiği takımın kaptanlık pazubandını yere at.Sen kimsin bana bir söyle kendini dev aynasındamı görüyorsun.Bu takıma senin gibi yüzlercesi geldi ve gitti ama Sivaspor hala ayakta ver ayakta olmaya devam edecek .Anladın mı hayrettin efendi.
|
[B]bence affedilmesi gerekiyor ...
arkadaşlar az buz değil 11 sene demek ne demek verdiği emeklerden dolayı affedilmesi taraftarıyım ben ... hangimiz sinirlendiğimiz zaman kötü şeyler yapmıyoruz ki ???[/B] |
Bence Hayrettinin affı konusunda bişeyler yapılmalı ve affedilmeli çünkü yıllardır bize emek veren bir oyuncu ve genç daha bize faydalı olacağına inanıyorum evet yaptıkları yanlış pazı bandını atmasıda çok büyük yanlış son zamanlarda futbolu ilede grafiği iyi değil ama düzeleceğine inanıyorum çünkü milli duygusu hırsı ona doğruları gösterecektir.
Hepimiz yanlışlar yapıyoruz günlük yaşantımızda Hayrettine sorulmalı bu düşüşün nedeni ne diye yargısız olmaz bu iş taraftarda yanlış yaptı yuhlamak ve küfretmekle ben orada idim ve orada bağzı küfredenlerle kavga ettik [B]adamlar küfretmek için geliyor destek olmak için değil [/B]taraftar maç izlemez takım destekler faruk bisürü hata yaptı ve maçın en kötüsü idi ama kimse birşeyler söylemedi bence bu haksızlık 4 - 5 maçla adam harcanmaz o bizi milli takımda temsil etmiş bir futbolcu bence iyi düşünmek takıma kazandırmak gerek... Uğur kavuk çokmu iyi allah aşkına takım kötü olunca Hayrettin hırs yaptı sonuçta kaptan ve söz dinletemeyincede hırsından hata yaptı durum buralara geldi elinizi vicdanınıza koyun siz bu durumda olsanız ne olmasını isterdiniz... Taraftar olarak bu oyuncuya sahip çıkmalıyız şimdi destek zamanı.... |
küçükten hata büyükten af.eger hayrettini affedemezse sivasspor camiası bence hata yapar büyük olmadıgını ortaya kor.affedilmesi şık olur.ben hayrettinin yerinde olsam ucuz pahalı demem başka kulübe gider ordada 58 formamla oynarım.tabiki kendi taktiridir,saygı duyarım.
|
[QUOTE=Turan 59;599658]Özür dilyeceksi tabi,sen çık 1 Milyon insaını gönül verdiği takımın kaptanlık pazubandını yere at.Sen kimsin bana bir söyle kendini dev aynasındamı görüyorsun.Bu takıma senin gibi yüzlercesi geldi ve gitti ama Sivaspor hala ayakta ver ayakta olmaya devam edecek .Anladın mı hayrettin efendi.[/QUOTE]
Hayronun yaptığı hareketi bende tasvip etmiyorum ama sana soruyorum beyefendi [B]kendini o adamın yerine koy sana ana avrat küfretseler yuhlasalar ıslıklasalar[/B] öz be öz sivas çocuğu olarak sen napardın söylermisin? |
[B]Affedilmemeli Bence Hayrettin..............[/B]
|
[QUOTE=BeYLeRBeYi58;599661]Bence Hayrettinin affı konusunda bişeyler yapılmalı ve affedilmeli çünkü yıllardır bize emek veren bir oyuncu ve genç daha bize faydalı olacağına inanıyorum evet yaptıkları yanlış pazı bandını atmasıda çok büyük yanlış son zamanlarda futbolu ilede grafiği iyi değil ama düzeleceğine inanıyorum çünkü milli duygusu hırsı ona doğruları gösterecektir.Hepimiz yanlışlar yapıyoruz günlük yaşantımızda hayrettine sorulmalı bu düşüşün nedeni ne diye yargısız olmaz bu iş taraftarda yanlış yaptı yuhlamak ve küfretmekle ben orada idim ve orada bağzı küfredenlerle kavga ettik adamlar küfretmek için geliyor destek olmak için değil taraftar maç izlemez takım destekler faruk bisürü hata yaptı ve maçın en kötüsü idi ama kimse birşeyler söylemedi bence bu haksızlık 4 - 5 maçla adam harcanmaz o bizi milli takımda temsil etmiş bir futbolcu bence iyi düşünmek takıma kazandırmak gerek uğur kavuk çokmu iyi allah aşkına takım kötü olunca hayrettin hırs yaptı sonuçta kaptan ve söz dinletemeyincede hırsından hata yaptı durum buralara geldi elinizi vicdanınıza koyun siz bu durumda olsanız ne olmasını isterdiniz...Taraftar olarak bu oyuncuya sahip çıkmalıyız şimdi destek zamanı....[/QUOTE]
Aynen katılıyorum Bilet fiyatları 2 lira olunca maça gelipte Kendi toprağından çıkmış bir çocuğa küfür edersen elbetteki oda sinirlenecek.Maçın özetini izlemeyenler deflarca izlesin suç Hayrettindemi? yoksa Faruktamı o maçta sol tarafta oynayan Faruktu ve kaçıp gol atamda Faruğun tutması gerekn futbolcu idi |
Balmandol adlı kardeş.Her futbolcu ıslıklanır bu dediğin olay dünyanını her yerinde olur.Her ıslıklanan futbolcu bir takım eşyalarını yere mi atması lazım.Küfür olayını ben burada senden duyuyorum.
|
[QUOTE=BeYLeRBeYi58;599661]Bence Hayrettinin affı konusunda bişeyler yapılmalı ve affedilmeli çünkü yıllardır bize emek veren bir oyuncu ve genç daha bize faydalı olacağına inanıyorum evet yaptıkları yanlış pazı bandını atmasıda çok büyük yanlış son zamanlarda futbolu ilede grafiği iyi değil ama düzeleceğine inanıyorum çünkü milli duygusu hırsı ona doğruları gösterecektir.Hepimiz yanlışlar yapıyoruz günlük yaşantımızda hayrettine sorulmalı bu düşüşün nedeni ne diye yargısız olmaz bu iş taraftarda yanlış yaptı yuhlamak ve küfretmekle ben orada idim ve orada bağzı küfredenlerle kavga ettik adamlar küfretmek için geliyor destek olmak için değil taraftar maç izlemez takım destekler faruk bisürü hata yaptı ve maçın en kötüsü idi ama kimse birşeyler söylemedi bence bu haksızlık 4 - 5 maçla adam harcanmaz o bizi milli takımda temsil etmiş bir futbolcu bence iyi düşünmek takıma kazandırmak gerek uğur kavuk çokmu iyi allah aşkına takım kötü olunca hayrettin hırs yaptı sonuçta kaptan ve söz dinletemeyincede hırsından hata yaptı durum buralara geldi elinizi vicdanınıza koyun siz bu durumda olsanız ne olmasını isterdiniz...Taraftar olarak bu oyuncuya sahip çıkmalıyız şimdi destek zamanı....[/QUOTE]
sonuna kadar destekliyorum sölediklerini. bi insan kendi seyircisinden eşinden dostundan ağza alınmayacak küfürler yerse ne yapmaz yaaa. adam yinede canla başla mücadele etti ama yardımına ne yasin efendi nede faruk beyfendi teşrif etti tekbaşına neyapabilirdiki başka. ama kimsenin yasine faruka ermana musaya sesi çıkmadı günah keçisi hayrettin oldu. bitane 58 imiz var onuda harcamayalım akıllı olalaım köstek zamanı diil destek zamanı |
Turan kardeş bende maçta idim ve maratonda idim Sivassporun yıllardır maçınıda hiç kaçırmadım evvet maraton c den ve b den küfür edildi. Belki maçta idesn görmüştürsünüz Faruk hayrettinden daha çok hata yaptı o neden ıslıklanmadı?
|
[QUOTE=Turan 59;599668]Balmandol adlı kardeş.Her futbolcu ıslıklanır bu dediğin olay dünyanını her yerinde olur.Her ıslıklanan futbolcu bir takım eşyalarını yere mi atması lazım.Küfür olayını ben burada senden duyuyorum.[/QUOTE]
ıslıklanır yuhlanır ama ana avrat küfür edilmez. maça gitseydin duyardın yapılan küfürleri gitmediysende sor gidenlere küfür ettilermi diye. yine lafımdayım sana o şekilde küfür etselerdi ne yapardın? |
EVET BENDE MAÇTAYDIM VE AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER ETTİLER YAZIK YAA VALLA YAZIK MEMLEKETİMİZDEN TABİ BÜYÜK İNSAN ÇIKMAZ BİRİ BİRAZCIK İLERLESE NASIL ALAŞAĞI EDERİZ NASIL ÇAMUR ATARIZ DİYE DÜŞÜNÜYOLAR OYUZDENDE YILLARDIR KÖY GİBİ KALDI İŞTE MEMLEKET
|
Bu tür olaylar daha önceden bir cok külüp de yasandi forma veya kaptanlik bandinin atilmasi .Hayrettinin yaptigi kesinlikle dogru degil bu konuda herkes ayni fikir.
Ama Hayrettin Sivasli ve Sivassporda yetisimis ve futbol oynamis madem özür dilemis artik karar yönetimin ve teknik ekipin. Belki bu kez af edilmesi her iki taraf icin de iyi olur diye düsünüyorum. |
bu kadar emekten sonra affedilmeli bence...kendisi de kabul ediyor....biranlık öfke anında yapılmış istedem dışı bir harekettir....
|
hayrettin'in yapmış oldugu cok buyuk bı yanlış ama 11 yıllık klube hizmet etmiş biri bence affedılmesı kanatindeyim
|
[QUOTE=balmandol;599664]hayronun yaptığı hareketi bende tasvip etmiyorum ama sana soruyorum beyefendi kendini o adamın yerine koy sana ana avrat küfretseler yuhlasalar ıslıklasalar. öz be öz sivas çocuğu olarak sen napardın sölermisin?[/QUOTE]
cok haklisin kardesim bunlar kazandirmaya degil kaybettirmeye yikmaya calisiyor hayrettini yeniden kazansak fenami olur bülent uygun a da aynisini yaptilar böyle olaylar oldukca nasil bir taraftar yapisina sahip oldugumuzu anliyorum düsenin dostu olmaz ya vurun abaliya büyük bir hata yapti inaninki ben hayatimda daha büyük hatalar yaptim yalniz ben degil sizlerde yapmissinizdir tepkinizi daha bilincli koyun sivasin su anda hayrettine ihtiyaci var umarim affedilir. firsatcilar yine is basinda |
[QUOTE=Turan 59;599658]Özür dilyeceksi tabi,sen çık 1 Milyon insaını gönül verdiği takımın kaptanlık pazubandını yere at.Sen kimsin bana bir söyle kendini dev aynasındamı görüyorsun.Bu takıma senin gibi yüzlercesi geldi ve gitti ama Sivaspor hala ayakta ver ayakta olmaya devam edecek .Anladın mı hayrettin efendi.[/QUOTE]
hayro da ayakta sen merak etme yaptigi hatayi anladi özür diledi sen eski hocayada aynisini yaptin sen sadece bu takima zarar verebilmek icin elinden geleni yapiyorsun parmaklarinda birkez olsun olumlu cümleler ciksin |
ben ilk kadro dısı haberini dyduğumda yaptığı hareketin hakkıdır demiştim ve dogruyduda oyle katanlık pazı pandını taraftara yada hocaya tepkı vermek ıcın yere atarsan suresız kadro dısını yersın. ama kucuklugunu anlamıs ve ozrunu dılemısse buyuk sıvasspor camıasınında cezada ındırıme gıtmesı gerekır.belkı suresız degılde 1 ay 2 ay gıbı kadrı dısı bırakabılır kaptanlıgın sa hayrettınden kesınlıkle alınması lazım
|
kaptanlığı elinden alınıp affedilebilir belki bu zaten ona en büyük ders olur ....ama karar yine yönetimin yine diyorum yaptığı çok ama çok büyük yanlış bir sivaslı içimizden biri olarak bunu yapması yanlış.....
|
şimdi bazı yorum yapan arkadaşlarımız olayı farklı bir yere çekerek hayretinin yaptığı hatayı kapatmaya çalışıyorlar
sivas trübünlerinde bırakın hayrettini hiç bir futbolcumuza küfür yapılmaz vede sivasspor trübünleri kendi futbolcularına küfür edecek kadar ******** bir taraftar değil belki siz hayretinin akrabasısınız duygusal davranıyor olabilirsiniz ama hayretinin ayıbını vefakar cefakar sivasspor taraftarını suçluyarak kapatamazsınız bunada ne ben nede büyük sivasspor taraftarı izin vermez ben kendim dahil hayrettin için yapılan hayrettin dışarı tezahüratıne sert bir dille karşı çıktık kavga ettik futbolcu sahada kötü olabilir onu yargılayacak hocasıdır zaten hocası kaç defa bağırdı hayrettin diye hayrettin kaale alıp bakmadı bile hocasını sonra yasine söyledi hayrettine söyle sakin olsun dedi ama hayrettin hala büyük dağları ben yarattım küçük dağlara selam vermem edasındaydı artık bülent uygunun devri bitti deniz bitti kara göründü laylay lom idman bitti bülent abi deyip ...... parmak olayı bitti ineceksin jipinden idman eksiğin varsa exstra idman yapacaksın sen bu takımın kaptanısın sahaya hazır vaziyette çıkasaksın isterdimki hayrettin çıkarken kaptanlık bandını atmasın trübünlerin önüne gelip özür dileyip çıksın ama o öyle yapmadı o kaptanlık bandını atmakla seyirciye.hocaya.yönetime küfrün en ağıza alınmazını yaptı çıktı biz diyoruzki sade hayrettin değil erman,ibrahim,musa,farukda en az hayrettin kadar suçlular ama sizde hayrettini sütten çıkmış ak kaşık yapmayın inşallah yönetim affeder yine formasını giyer tekmelere kafasını kor yine biz onu alkışlarız, ama en önemlisi AHLAK,AHLAK,AHLAK, |
ne kadar garip bir milletiz biz, daha dün burda %90 hayrettin suçlu diyip nefretini kusanlar varken bugün hemen unutuldu affedilmeli diyor..
siz kimi neyi hangi hatayı affediyorsunuz söylermisiniz? bu işin affı yok, çok büyük para cezasıda kesilmeli... |
hayrettın kardeşim sen sana yakısanı yaptın özur dılegıgın ıcın sevgım katkat yukselmıstır elestırı yapan kardeslerım hayrettın 11 yıldır şerefle bu formayı tasıyor hiç bır yanlısını gormedık insanın bır anlık ofkesı ıle yapmıs oldugu hareketı bız cefakar taraftarlar ayrettın kardeşimizı affetmek buyukluktur saygılarımla ismailerdogan
|
[QUOTE=üçyıldız58;599703]şimdi bazı yorum yapan arkadaşlarımız olayı farklı bir yere çekerek hayretinin yaptığı hatayı kapatmaya çalışıyorlar
sivas trübünlerinde bırakın hayrettini hiç bir futbolcumuza küfür yapılmaz vede sivasspor trübünleri kendi futbolcularına küfür edecek kadar ******** bir taraftar değil belki siz hayretinin akrabasısınız duygusal davranıyor olabilirsiniz ama hayretinin ayıbını vefakar cefakar sivasspor taraftarını suçluyarak kapatamazsınız bunada ne ben nede büyük sivasspor taraftarı izin vermez ben kendim dahil hayrettin için yapılan hayrettin dışarı tezahüratıne sert bir dille karşı çıktık kavga ettik futbolcu sahada kötü olabilir onu yargılayacak hocasıdır zaten hocası kaç defa bağırdı hayrettin diye hayrettin kaale alıp bakmadı bile hocasını sonra yasine söyledi hayrettine söyle sakin olsun dedi ama hayrettin hala büyük dağları ben yarattım küçük dağlara selam vermem edasındaydı artık bülent uygunun devri bitti deniz bitti kara göründü laylay lom idman bitti bülent abi deyip ...... parmak olayı bitti ineceksin jipinden idman eksiğin varsa exstra idman yapacaksın sen bu takımın kaptanısın sahaya hazır vaziyette çıkasaksın isterdimki hayrettin çıkarken kaptanlık bandını atmasın trübünlerin önüne gelip özür dileyip çıksın ama o öyle yapmadı o kaptanlık bandını atmakla seyirciye.hocaya.yönetime küfrün en ağıza alınmazını yaptı çıktı biz diyoruzki sade hayrettin değil erman,ibrahim,musa,farukda en az hayrettin kadar suçlular ama sizde hayrettini sütten çıkmış ak kaşık yapmayın inşallah yönetim affeder yine formasını giyer tekmelere kafasını kor yine biz onu alkışlarız, ama en önemlisi AHLAK,AHLAK,AHLAK,[/QUOTE] sonuna kadar katılıyorum abi sana... |
[B]Gereken yapılır inşallah... Hayettin TıS maçına çıkmalı... [/B]
|
Eski zamanların birinde bir otlakta öküz sürüsü yaşarmış.
Ama civardaki aslanlar bir türlü rahat bırakmazlarmış onları. Hemen her gün saldırırlarmış bu sürüye. Öküz dediğin öyle yabana atılır bir hayvan değil ki, Bir araya toplandılar mı kolayca defetmesini bilirlermiş o koca aslanları. Gün geçtikçe aslanları almış bir kaygı. "Herhalde bize bu otlağı terk etmek düşüyor" demiş aslanlardan birisi. "Nereye gideriz" diye düşünürlerken. "Bir dakika" diye bir ses duymuşlar Sürünün en çelimsiz, ama kurnaz mı kurnaz bir ferdi olan topal aslanmış söze atılan. "Hayır" demiş, "Hiçbir yere gitmiyoruz. Siz bana bırakın, ben hallederim bu işi." Topal aslan elinde beyaz bayrak gitmiş öküzlerin yanına. Topal aslan "Saygıdeğer öküz efendiler" diye başlamış lafa: "Bugün buraya sizden özür dilemek için geldik. Evet size defalarca saldırdık, ama niye biliyor musunuz? Hep o sizin aranızdaki sarı öküz yüzünden. Verin onu bize, siz de kurtulun biz de barış içinde yaşayalım!.." Boz öküz, diğer önde gelenlerle görüşmek üzere geri çekilmiş. Hepsi de sıcak bakmışlar bu teklife. Bir tek yaşlı benekli öküz "Olmaz" demiş ama kimseye dinletememiş sözünü. Zavallı sarı öküz teslim edilmiş aslanlara. Bütün sürünün selameti için bir öküz. Gerçekten de günlerce sürüye saldıran olmamış. Ama aslan milleti bu, ne kadar sabreder ki? Hele öküz etinin tadını aldıktan sonra. "Acıktık" demişler Topal aslan boz öküzün yanına giderek "Selam" diye girmiş söze: "Gördünüz ya biz aslanlar ne denli uysal milletiz. Ama büyük bir problemimiz var!.." "Nedir?" demiş boz öküz… "Şu sizin uzun kuyruklu öküz" demiş topal aslan ve devam etmiş: "Gelin verin onu bize bu mevzuyu burada kapatalım. Eskisi gibi barış ve huzur içinde iki taraf da hayatını sürdürsün." Boz öküz yine istişare yapmış sürünün ulularıyla. Yine sadece benekli öküz olmuş karşı çıkan. Hepsi de "Verelim gitsin" demişler. Tekrar tekrar yinelenmiş bu olanlar. Her geçen gün aslanlar daha da güçlenmişler. Öküzlerse her geçen gün daha da zayıflamışlar Aslanlar küstahlaştıkça küstahlaşıyorlarmış. Artık bir sebep bile söyleme gereği duymuyorlarmış. "Verin bize şu öküzü sonra karışmayız" derlermiş sadece. Zavallı öküzlerin "Hayır" diyebilecek güçleri kalmamış. Boz öküz de aralarında olmak üzere birkaçı kalmış en sona. "Ne oldu bize, ne zaman kaybettik bu savaşı aslanlara karşı, oysa ne kadarda güçlüydük?" diye sormuş biri boz öküze. "Biz" demiş boz öküz, gözleri nemli ve sesi pişmanlıkla titreyerek, "Sarı Öküz'ü verdiğimiz gün kaybettik bu savaşı!.." BEN İNSANLARA HATALARINI ANLADILARSA BİR ŞANS DAHA VERME TARAFTARIYIM HATALARIDA OLSA HAYRETTİN BİZİM BİR DEĞERİMİZDİR SAHİP ÇIKALIM |
bir çok insan öfke durumunda davranışlarını kontrol edemez.öfke anında düşüncelerimiz ve davranışlarımıza ilişkin farkındalığımız ciddi oranda düşer.o da bir anlık öfkesine yenilmiştir.böyle olmasını elbette istemezdi.acımasız eleştiriler yapmak pek hoş değil.hatasını kabul etmiş ve kendine yakışanı yapıp özür dilemiş.Hayrettin ne kadar suçluysa,takıma emek vermiş futbolcuya,olduysa şayet küfreden taraftar da o kadar suçludur kanımca.
|
[QUOTE=üçyıldız58;599703]şimdi bazı yorum yapan arkadaşlarımız olayı farklı bir yere çekerek hayretinin yaptığı hatayı kapatmaya çalışıyorlar
sivas trübünlerinde bırakın hayrettini hiç bir futbolcumuza küfür yapılmaz vede sivasspor trübünleri kendi futbolcularına küfür edecek kadar ******** bir taraftar değil belki siz hayretinin akrabasısınız duygusal davranıyor olabilirsiniz ama hayretinin ayıbını vefakar cefakar sivasspor taraftarını suçluyarak kapatamazsınız bunada ne ben nede büyük sivasspor taraftarı izin vermez ben kendim dahil hayrettin için yapılan hayrettin dışarı tezahüratıne sert bir dille karşı çıktık kavga ettik futbolcu sahada kötü olabilir onu yargılayacak hocasıdır zaten hocası kaç defa bağırdı hayrettin diye hayrettin kaale alıp bakmadı bile hocasını sonra yasine söyledi hayrettine söyle sakin olsun dedi ama hayrettin hala büyük dağları ben yarattım küçük dağlara selam vermem edasındaydı artık bülent uygunun devri bitti deniz bitti kara göründü laylay lom idman bitti bülent abi deyip ...... parmak olayı bitti ineceksin jipinden idman eksiğin varsa exstra idman yapacaksın sen bu takımın kaptanısın sahaya hazır vaziyette çıkasaksın isterdimki hayrettin çıkarken kaptanlık bandını atmasın trübünlerin önüne gelip özür dileyip çıksın ama o öyle yapmadı o kaptanlık bandını atmakla seyirciye.hocaya.yönetime küfrün en ağıza alınmazını yaptı çıktı biz diyoruzki sade hayrettin değil erman,ibrahim,musa,farukda en az hayrettin kadar suçlular ama sizde hayrettini sütten çıkmış ak kaşık yapmayın inşallah yönetim affeder yine formasını giyer tekmelere kafasını kor yine biz onu alkışlarız, ama en önemlisi AHLAK,AHLAK,AHLAK,[/QUOTE] ben hayro ile yanyana gelmiş bile gelmiş bir insan değilim ve akrabasıda değilim ben ona futbolcu gözü ile bakıyorum ve hatalar olabilir bir anlık hırslarla bişeyler yapılabilir ben vip teydim ve kavga ettim hayrettine ve yasine küfreden vatandaşla çünkü bize yakışmaz onun kararı bize düşmez ama hayrettin sütten çıkmış akkaşık demedim dememde çünkü büyük hatalar yaptı ama sivasspor yönetimi büyüklük yapmalı özür diledi taraftardan bilhassa basın önünde sahada yine özür dilemeli ama ona küfreden taraftarda ondan özür dilemeli bence birlik olmamız gerekirken en ufak bir konuda böyle dağılmak bize yakışmaz... |
Sivasspor forması bizim için ne kadar değerliyse hayrettin içinde en az o kadar değerlidir bunu unutmayalım. Özür dilendiğine göre kaptanlığı elinden alınmak koşuluyla affetmemiz gerekir, zaten kaptanlığın yükünü taşıyamıyordu. Herşeyin hayırlısı..
|
Arkadaslar Hayrettin bizim bagirimizdan kopup yetismis ve sivassporda 11 yildir gorev yapan bir arkadas bence yonetimin buyukluk yapip affetmesi gerekiyor mactada iyi seyrettigimizde hatanin 90% yasinde oldugunu goruyoruz hayrettin orda adamdan topu almaya calisiyor yasin efendi de onlara bakiyor gidip yardim etmiyor top bosta kaldiginda topun ustune gidiyor o anda adamin birisi topu bi cekiyor sag tarafina yasin dusuyor mudahele edemiyor...
Birde benim en zoruma giden sey sahada hayrettine kufurr edilmis olmasi ben mac gunu burda edilmistir dedim kendini taraftar sanan birisi bana biz tepkmizi ortaya koyduk kufur felan etmedik dedi ama simdiki duyduklarima gore maratonda kufur edilmis... Boyle seyler hemde hayrettin gibi bir Sivasliya hic yapilmamali bizim korumamiz gereken oyuncu takimda harettin tamam belki bu sezon istedigini ortaya koyamiyor ama gecen sezon sivasta trabzona attigi golde allah bilir nasil sevinmislerdi o hayrettine kufur eden .............. lar..... |
[QUOTE=BeYLeRBeYi58;599711]ben hayro ile yanyana gelmiş bile gelmiş bir insan değilim ve akrabasıda değilim ben ona futbolcu gözü ile bakıyorum ve hatalar olabilir bir anlık hırslarla bişeyler yapılabilir ben vip teydim ve kavga ettim hayrettine ve yasine küfreden vatandaşla çünkü bize yakışmaz onun kararı bize düşmez ama hayrettin sütten çıkmış akkaşık demedim dememde çünkü büyük hatalar yaptı ama sivasspor yönetimi büyüklük yapmalı özür diledi taraftardan bilhassa basın önünde sahada yine özür dilemeli ama ona küfreden taraftarda ondan özür dilemeli bence birlik olmamız gerekirken en ufak bir konuda böyle dağılmak bize yakışmaz...[/QUOTE]
BENDE PROTOKOLDEYİM HAYRETTİNE KÜFÜR OLMADI VİPDEDE KAVGA OLMADI BİZİM TRÜBÜNDE HAYRETTİN DIŞARI DİYE TEZAHÜRAT YAPILMAK İSTENDİ HEMEN SUSTURDUK KÜFÜR OLAYI KESİNLİKLE OLMADI HELEDE VİPDE BÖYLE OLAY KESİNLİKLE OLMAZ |
Hayrettin burda kendisi de söylüyor 11 yıl bu takımda görev yapmış.Bu takım 11 yıl boyunca hayrettine ekmek verdi, o ana avrat küfrediyor dediğiniz bu taraftar 11 yıl boyunca hayrettini destekledi, adam parasını zamanında tıkır tıkır aldı.Hayrettin hemen hemen her sene büyük sakatlık geçirirdi, takım bu futbolcuyu satmak yerine sakatlandığı dönemde dahi parasını verdi.Şimdi soruyorum hayrettin acaba o formayı atarken bunları düşündümü.BEnim şerefimdir o forma o formayı atarsan babamın oğlu da olsan artık o takımda yer alamazsın.Özür dilemesi yaptığı yanlışı kendisinin de anladığını gösteriyor.Ama bunu yapmayacaktı.Bu hata affedilmez.Bundan sonra yolu açık olsun...
|
tamam taraftar suçlu olabilir, ama hayrettin haklıyken haksız duruma düşmüştür..
hatırlarmısınız başkan osman seçilmiş, sivasspor a kategorisinde şampiyonluğa koşuyor. bir anda ortalık karıştı takımın yıldızları mehmet yıldız gökhan bozkaya bülent uygun takımdan sürgüne gittiler, o dönemki hatalarını birçok kişi biliyordu noldu sivasspor birşey kaybetmedi zaman sonra yine toparlandık onlarda döndü aramıza ve başarılı olduk.. şu aşamada hayretini takıma dönmesi affedilmesi tribünlerde ve takım içerisinde olumsuz tepkiler alacaktır.. ama daha önemli bir mesele var, biz konum itibari ile zor durumdayız ve futbolculara ihtiyacımız var şuan kimseyi gözden çıkaramayız çıkarırsakta bedelini ağır öderiz.. bir mehmet yıldız ve bilicanın yokluğu bizi bu hallere düşürdü zaten sol kanata sıkıntımız var yeni oyuncu gelecekse affedilmesin ama yok oyuncu gelmeyecekse mecburen affetmek zorunda kalacağızz.. AMAA HAYRETTİN SİVAS CAMİASINDA ESKİ YERİNİ SEVGİSİNİ MÜMKÜN DEĞİL BULAMAZZ... |
18.01.2010, 21:49 #18
Rallim58 Usta Yiğido Üyelik Tarihi: 02.01.2008 Mesajlar: 1.802 Thanks: 3.478 1.247 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi. Tecrübe Puanı: 10 Cevap: Hayrettin Kadro Dışı!!! -------------------------------------------------------------------------------- 50 bin TL para cezası ile süresiz kadrodışı bırakılmasına çok ciddi üzüldüğümü ifade etmek isterim. Bir anlık öfkenin kurbanı olmasının bedeli olarak, sonu bu olmamalıydı. 3. ligden bugüne süregelen, altyapıdan yetişen futbolcumuz Hayrettin Yerlikaya, "tekmelere kafa koyan" futbolcu olarak da nam salmıştı. Memleketimizin evladını bu şekilde ağır tepki ve küfürlü söylemlerle, Hayrettin'in bu duruma getirilmesinde emeği olanlara söyleyecek söz de bulamıyorum. Tepki çok normal hatta yapılan "Hayrettin dışarı" gibi rencide edici ve koro halindeki tepkiye de tamam diyelim, ama başka söylemlere ne demeli, yazık çok yazık... [B][I]Arkadaşlar üstteki yorumum, haberi ilk duyar duymaz yazdığım yorumdur..... Tüm yorumlar ağırlıklı olarak, Hayrettin'in 45. dakika sonunda, hırsına mağlup olarak yaptığı harektten yola çıkılarak yapılan yorumlar... Buradan başlayarak yapılan yorumlarda, pek tabii ki haklı yorumlardır... Ama nedense hiç kimse "Acaba Hayrettin bunu neden yaptı yada nasıl bu hale geldiğini" lütfedip soran olmadı sorgulayan olmadı... Öncelikle "iğneyi kendimize" batıralım... Hayrettinin son haftalardaki performansındaki düşüklüğüne tepki verebilirsin hatta koro halinde " Hayrettin dışarı" da diyebilirsin, amaaa hiçbir futbolcuya da kişisel kinini kusarak aşağılamaya varan, yiğidoya yakışmayan küfürü de edemezsin. Taraftarlar arsında bölük bölük kavgaların ana sebebi yapılan küfürlerdir. Şahit olduğum için söylüyorum, "Hayrettin dışarı" tepkisine destek verip, yapılan küfür nedeniyle de kavgaya karışan yakın arkadaşımı da tebrik ettim. Çünkü o arkadaş; - Ağbi tepki gösteririm ama, küfürde söylemem söylettirmem, biz yiğidoyuz, biz farklı olmalıyız demiştir. Tüm yorum yazan kardeşlerime sorarım, size birisi yaptığınız istem dışı hatanızdan kaynaklı da olsa ağır ve kaldıramayacağınzı küfür etse ne yaparsınız? Hayrettin'e yapılan aleni ve ağır küfürler karşısında ani ve fevri tepkisini istem dışı göstermiştir. Hata yaptığının farkına varması dahi kendine gelmesinin sinyalidir. Yaşı 40 ve üzeri olan kardeşlerim çok iyi hatırlayacaklardır. Müsabaka öncesi ve devre arası arazözlerin stadı ıslatmasını, toprak sahadan toz duman yuttuğumuz günleri, Amigo İhsan'ın (Allah rahmet etsin) tel örgüler üzerinde yürüyerek yaptırdığı tezahüratlı günleri... O günden bugünlere hemen her müsabayı kaçırmamaya özen gösteririm, her türlü tezahüratlara şahit olduk ama Hayrettin'e yapılan çirkin sözleri ilk kez bu müsabakada görünce şok olduk desem yerindedir. Olaylara şahit olan kardeşlerim, yaşananları yorumluyor ama ne yazık ki bazı müsabakayı izlemeyen kardeşlerimiz, ya kulakdan dolma, ya tv'den izleme veya "Hayrettine özel kin" den dolayı bu kinini kusma adına yorumlar yapıldı. Kaybetmek çok basit, kazanmak emek ister... Sivas'ımın ve Sivassporumun kazanan taraf olması dileklerimle... Affetmek büyüklüğün şanındandır...[/I][/B] |
[QUOTE=Turan 59;599668]Balmandol adlı kardeş.Her futbolcu ıslıklanır bu dediğin olay dünyanını her yerinde olur.Her ıslıklanan futbolcu bir takım eşyalarını yere mi atması lazım.Küfür olayını ben burada senden duyuyorum.[/QUOTE]
Islıklara kim hangi futbolcu ne diyecek ki.. Futbolun dili birdir.. Ama küfürün dili tekdir.. Türkçe ve gariz küfürler şahsınıza edilse, yaptığınız işte, siz ne yaparsınız.. Hariçten gazel okumak kolay.. ve siz en kolay olanı seçiyorsunuz.. Evet Hayrettin çok büyük bir terbiyesizlik yaptı, bende yönetimin ve kararrını yüzde yüz desteklemekle beraber, sıra şimdi yönetimde diyorum.. para cezasını artırıp gereken cezasını çektikten sonra Hayrettin hep bizim evladımızdır.. hayrettin ne arkadaşım nede akrabam.. Ama eğer adam gibi adamların vefa ve kadirşinaslık duyguları körelmemişse bu durumda gerekli hassasiyeti göstermelisinizde.. Sivasspor sayesinde adam olan bazı yerel gazetelerin bazı mümtaz şahsiyetlerinin gazı ile !!! bilip bilmeden yorum yaptığınızda yanlış sularda gezdiğinizin farkında olmalısınız.. Herkes mutlaka sağduyu ile hareket etmeli bu konuda... Saygılar.. |
bence de affedilmeli. oynatılmazasa oynatılmasın, gönderilecekse yine gönderilsin ama bu şekilde değil. 11 yıllık emeğinin hatırına affedilmeli.biz kendimize yapılan en küçük haksızlığa söylenen en küçük bir söze bile tahammül edemezken başkasından kendisine yapılanlara tahammül beklememek gerek. isteyerek yapmadığına inanıyorum. takım iyiyken kişileri öven taraftar her zaman arkandayız diyen taraftar başarısızlıkta da bu tahammülü gösterebilmeli. geçen yıllarda bu adam değil miydi takımı sırtlayanlardan biri. onları unutmamak gerekli.
|
[B]HATANI ANLAMAN GÜZEL BİR ŞEY AMA, BU SENE SENDE ÇOK PERSORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ VAR BİRAZ DİNLENMEN SENİN İÇİNDE İYİ OLACAK HAYRO......[/B]
|
[COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Hatasini anlamis ozur dilemis, bir anlik ofkesine yenik dusmus, bu herkesin basina gelebilir. bence affedilmeli..[/B][/FONT][/COLOR]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:53. |