![]() |
“Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu yok”
[IMG]http://img.haberler.com/haber/153/eneramo-herkes-iyi-bir-oyuncu-karakteri-ortaya-4302153_6173_o.jpg[/IMG]
Fenerbahçe’ye iki gol birden atarak bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Eneramo,son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fanatik Gazetesinin Wep sitesine konuşan Eneramo,Fenerbahçe maçında iyi oynadıklarını ve rakibin baskısı karşısında dik durduklarını belirterek “Ligdeki durumumuza bakıldığında bu maç bizim için çok kritikti,hepimizin çok savaştık,kazanma isteğimizi 90 dakikanın her anında gösterdik”dedi. Oyundan neden çıkmak istediğinide açıklayan golcü futbolcu “ Sakatlandım,ayağımda hafif ağrı vardı,oyundan çıkmak istedim ,hocada beni çıkarmak istedi. Ancak Sercan’da sakatlanınca oyunda kaldım ve bu şekilde devam ettim. Aslında birazda risk aldım ama son dakikada attığım gol beni çok mutlu etti.Bu gol unutulmazlar arasına girdi”ifadelerini kullandı. [B]BENİ ZORLAYAN OYUNCU YOK![/B] Kendinden son derece emin konuşan Nijeryalı golcü “ Süper ligde çok güçlü ve sağlam defans oyuncuları var.Ancak Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu yok.İnsanlar beni Drogbaya benzetiyor,onun gibi fiziğimi kullanıyorum.Çok çalışıyorum,ekstra idmanlar yapıyorum.Türkiye’de Elmander,Burak ve Umut’u beğeniyorum.” Şeklinde konuştu. [B]SİVAS’I SEVİYORUM[/B] Sivas’a ilk geldiğinde zorlandığınıda anlatan Eneramo şunları söyledi “ İlk geldiğimde benim için alışmak ve şehirde yaşamak zordu.Ama şu an sorun yok Sivas’ı çok seviyorum.Süper ligde bu sezon daha başarılı olmak istiyoruz. İyi oyunculara ve teknik direktöre sahibiz.İkinci yarı her şe daha güzel olacak” Hürdoğan |
Cevap: “ Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu
Bu nasıl iş gardaş laa.. Bir senedir yat yat yat... Bu taraftarı dert küpü et. İki tane gol atınca hemen, istanbul'da oynamayı isterim de... Ayıp Günah...
|
Normal böyle isteklerin olaması her futbolcu ister büyük takımlarda oynamak ama katılıyorum size haklılık payınız var
|
Biz o kupayı alalım bu adam hiçbir yere gitmez....
|
Geçen seneyi bıraktım, bu sene oynadığı [B]19 maçta neredeydi[/B]? Birtek fiziğini kullanmak ile olsaydı bu iş Eneramo'nun şimdiye kadar Sivasspor'u [B]ilk 5'e[/B] sokmuş olması lazımdı. [B]1 yıl boyunca yat[/B], iş [B]vitrin[/B] maçına gelince oyna sonra da kendini Liglerin en iyi golcüsü saydır.
Kardeşim oyna da hem [B]sen[/B] kazan hem de [B]biz[/B]. Örnek [B]son[/B] Fenerbahçe maçı !.. . |
Bu söylediklerinden anladığım:Burası bir çiftlik oynasamda oynamasamda paramı alıyorum.Maçlarda kendimi hiç kasmıyorum çünkü beni kesecek ne hoca var ne oyuncu.İstanbul takımlarına iki gol daha atarsam ömür boyu çalışmama gerek kalmaz.
|
Bir tane galibiyet aldık diye şiştikçe şiştik.... Bu işin sonu iyi görmüyorum. Trabzon a karşı şişen bu kadar adamla oynarsan patlatmaları kolay olur... Demedi demeyin.
|
[B]Eneramo,fiziğin güçlü anladık,ancak şu futbolcu tekniğinide geliştirsen güzel olacak.
Bir spor programını dinliyorum,Fenerbahçe ile oynadığımız kupa maçında öyle bir ofsayta yakalandınki adam sana diyorki bu adam futbol fukarası.Yani işler bi fizikle yürümüyor Eneramoo.. :)[/B] |
[QUOTE=Abdullah DuMaN;834257][IMG]http://img.haberler.com/haber/153/eneramo-herkes-iyi-bir-oyuncu-karakteri-ortaya-4302153_6173_o.jpg[/IMG]
Fenerbahçe’ye iki gol birden atarak bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Eneramo,son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fanatik Gazetesinin Wep sitesine konuşan Eneramo,Fenerbahçe maçında iyi oynadıklarını ve rakibin baskısı karşısında dik durduklarını belirterek “Ligdeki durumumuza bakıldığında bu maç bizim için çok kritikti,hepimizin çok savaştık,kazanma isteğimizi 90 dakikanın her anında gösterdik”dedi. Oyundan neden çıkmak istediğinide açıklayan golcü futbolcu “ Sakatlandım,ayağımda hafif ağrı vardı,oyundan çıkmak istedim ,hocada beni çıkarmak istedi. Ancak Sercan’da sakatlanınca oyunda kaldım ve bu şekilde devam ettim. Aslında birazda risk aldım ama son dakikada attığım gol beni çok mutlu etti.Bu gol unutulmazlar arasına girdi”ifadelerini kullandı. [B]BENİ ZORLAYAN OYUNCU YOK![/B] Kendinden son derece emin konuşan Nijeryalı golcü “ Süper ligde çok güçlü ve sağlam defans oyuncuları var.Ancak Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu yok.İnsanlar beni Drogbaya benzetiyor,onun gibi fiziğimi kullanıyorum.Çok çalışıyorum,ekstra idmanlar yapıyorum.Türkiye’de Elmander,Burak ve Umut’u beğeniyorum.” Şeklinde konuştu. [B]SİVAS’I SEVİYORUM[/B] Sivas’a ilk geldiğinde zorlandığınıda anlatan Eneramo şunları söyledi “ İlk geldiğimde benim için alışmak ve şehirde yaşamak zordu.Ama şu an sorun yok Sivas’ı çok seviyorum.Süper ligde bu sezon daha başarılı olmak istiyoruz. İyi oyunculara ve teknik direktöre sahibiz.İkinci yarı her şe daha güzel olacak” Hürdoğan[/QUOTE] bu röportaja inanmıyorum türkiyede beni zorlayan defans oyuncusu yok dememiştir.tercüme hatası vardır veya abartı vardır.sivası sevdiğinede inanmıyorum çünkü sevseydi sene başında gitmeye çalışmazdı bu sene kendini göstere bilirse başka takıma gider gösteremezse bir yıl daha sözleşme yapar uzun vadeli sözleşmeye yanaşmaz seven mutlu olan insan uzun vadeli anlaşır. |
Trt'de yanlış hatırlamıyorsam Bay Gol programında Egemen ve Dany'i söylemişti.
|
eneramo da pazarlamacıları geçti kendini istanbul takımlarına pazarlayacak kendince akıllı ol bu oyunun ile sivasspordan başka kimse kabul etmez istanbul takımlarının taraftarları sivasspor taraftarına benzemez cok degil 2 mac sonra kapının önüne koyarlar hemde ne galiz küfürlerle ..
|
inşallah gollerdede zorlanmaz
|
Eneramo kusura bakma da İstanbul takımları seni ne yapsın biz bile yerine daha iyisini bulunca oynatmayız seni ama şu da bir gerçek ki Moussa Sowu da alsak Rıza hoca hala Eneramoyu 90 dakika oynatır, aralarında nasıl bir ilişki var bilemiyoruz
|
biraz abartmış sanki :rolleyes:;)
|
Avrupa'ya gidelim kendisi isteyecek burada kalmak zaten. :D
|
sivastan ayrılmak yok futbolu bizde bırakacaksın eneramo :D
|
Eneramonun bu çıkışını fazlaca amiyane buldum.
Sakatlanmasına rağmen oyuna mecburen devam ettiği bana göre gerçek dışıdır. Eneramo aksine sakatlanmamış ve bitkin düştüğü için çıkmak istemiştir. 2. golden sonra attığı takla sakatlanmadığının bir delilidir. Eneramo bu sezon kuvvetsiz kaldığı kanısındayım. Sivasta uzun zaman kalacağına ben inanmıyorum. |
Eneramo'nun bu konuşmaları bana Kayserispordayken Fener'e Kadıköy de ki bir maçta 3 gol atan yabancı bir futbolcu vardı onu hatırlattı. O da gollerden sonra takla atmıştı o maçtan sonra da basının gündemine oturmuştu ama sonra Kayseri de bile oynamadı ve apar topar gönderildi dikkat et de sonun ona benzemesin kara boğa kendine de Sivasspor'a da yazık etme önün de daha 14 lig maçı ve en az da 3 kupa maçı var o maçlara ver kendini Sİvasspor'a faydalı ol da ondan sonra İstanbul hayeli kur
|
anadolu nun kara bugası derim gardaş
|
[QUOTE=33sivasli58;834406]Eneramo'nun bu konuşmaları bana Kayserispordayken Fener'e Kadıköy de ki bir maçta 3 gol atan yabancı bir futbolcu vardı onu hatırlattı. O da gollerden sonra takla atmıştı o maçtan sonra da basının gündemine oturmuştu ama sonra Kayseri de bile oynamadı ve apar topar gönderildi dikkat et de sonun ona benzemesin kara boğa kendine de Sivasspor'a da yazık etme önün de daha 14 lig maçı ve en az da 3 kupa maçı var o maçlara ver kendini Sİvasspor'a faydalı ol da ondan sonra İstanbul hayeli kur[/QUOTE]
Agwahowa................ |
Aklı olan futbolcu anadolu takımlarının kıymetini bilir büyük takıma gidince herşey daha zor oluyor her ne kadar iyi futbolcu olsanda örnek : sezer öztürk, sercan yıldırım, bilica ve bunlar gibi bircok futbolcu bu işler tilki kürkçü işine benzer döner dolaşır geri gelirsiniz ama hiçbir şey aynı kalmaz herşey değişir. As olarak çıktığn takıma yedek olarak dönersin
|
seni kimse adam yerine koyup tutmaya tenezül bile etmiyor.sen fenere iki gol attin diye kendini adam yerine koyma,bu golleri atacagini rüyanda görsen inanmazdin.haalada inanamiyorsun bir senedir yaptigin sebeklikleri unutmus kendini ronaldo zannetmeye baslamissin,daha dogrusu kendini rüyada zannediyorsun,sen o topu 300 defa daha dene volkan senden yyemez o golleri... seni bu goller kurtarmayacak ipini cektik senin karabas.
|
eneramo süper topcu sadece bitirici son vuruslari etkili degil yoksa ne ararsan var eneramoda...begenmeyenlerede souyirum adamin yaninda kim oynuyor dogru düzgün??? bak sercan dökülüyo pedriel ayak uyduramiyo cok övdügümüz grosicki nerde pres bile yapamiyo...bu adam mehmet yildizin nigeria versionu...hava toplarida iyi dedigim gibi son vuruslara cok calissin daha cok gol atar... ha bu arada türkiye kupasini almak icin büyük firsat gecti elimize bunu iyi kullanip kupayi sivasa getire biliriz...
|
Cevap: “Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu y
tanker gibi forvet. güçlü ama çok ağır. ama rakip stoper de bekir olunca zorlanmadı.2 gol attı devamı gelir mi!!gelmesi lazım
|
yok arkadas bunlara yaranilmaz baska takim topculari gol atar kral ilan edilir bizdekiler maci kurtarsa dusme potasindan alsa takimi yine elestirilir. mantik hep ayni istisnasiz komsunun tavugu evdeki kazdan degerlidir...
|
ULan gara soyha saçımı başımı beyazlattın, ömrümü tükettin bu sene,bikaç siyah saç kalmıştı onuda sen yoldurdunya.Sonrada kalkıp bunu söylüyorsun .Ayıp ayıp eşref gader adamsın yalan söyleme bari...
|
O kadarda değil...Bizim Egemen (şimdi bizim değil ya) ts li Giray bir adamı kafasına taktımı çok afedersiniz sümük gibi yapışır adımda attırmaz..Yeterki kafasına koysun ..Bu iki defans oyuncusunu çok iyi analiz ettiğim için söylüyorum bunları
|
bu fener galibiyeti basimiza is acacak gibi, herkes havaya girdi, buna acilen onlem alinmali takim yeniden lige donmeli
|
Eneramo'yu yıkacak defans oyuncusu Türkiye'de yok doğru söylemiş. Ujfalusi bile Türkiye'de beni en zorlayan forvet Eneramo demiş ki en kaliteli liglerde top oynamış birisi. MigroArmis bey Eneramo'yu Giray zorlayacak bir defans değil iyi bir defans olabilir ama Eneramo'yu zorlayacak Giray olamaz Egemen ise sertlikle çirkeflikle yapar bu işi. ;)
|
[QUOTE=onurcngr;834555]yok arkadas bunlara yaranilmaz baska takim topculari gol atar kral ilan edilir bizdekiler maci kurtarsa dusme potasindan alsa takimi yine elestirilir. mantik hep ayni istisnasiz komsunun tavugu evdeki kazdan degerlidir...[/QUOTE]
Eneramoyla fotoğraf çektirsem bende seninki gibi yorum yazabilirmiydim. :) |
[QUOTE=YuSuF;834314][B]Eneramo,fiziğin güçlü anladık,ancak şu futbolcu tekniğinide geliştirsen güzel olacak.
Bir spor programını dinliyorum,Fenerbahçe ile oynadığımız kupa maçında öyle bir ofsayta yakalandınki adam sana diyorki bu adam futbol fukarası.Yani işler bi fizikle yürümüyor Eneramoo.. :)[/B][/QUOTE] O yorumu ben de hatırlıyorum ama inanılmaz taraflı bir yorumcuydu o, maçın devre arasında söylemişti. Eneramo iki metre ofsaytta kalıyordu, kamera dönene kadar da koşmaya devam ediyordu, adam da 20 metre falan diye abartmıştı. Yani o herifin taraflılığından söylenmiş bir sözdü, belirtmek istedim. Zira aynı adam aynı maçta Fenerli Salih'i övmek için saçma saçma laflar söylemişti. |
[QUOTE=Serdar63972;834258]Bu nasıl iş gardaş laa.. Bir senedir yat yat yat... Bu taraftarı dert küpü et. İki tane gol atınca hemen, istanbul'da oynamayı isterim de... Ayıp Günah...[/QUOTE]
***söylediğin doğru arkş ama bence takımımızda bir cok kaliteli oyuncu vardır, ama hocamız bunlardan bir takım iskeletini oluşturma başarısını 3 yıldır gösterememiştir. oyuncularımız bu güne kadar macları beceri hırslarıyla kazanmıişlardır.takım oyunu bizde yoktur.ne zaman hocamız giderse o zaman takım oyunuyla mac kazanabiliriz. |
Bu haber şaka mı gerçek mi? Gerçekten böyle demiş mi bu eneramo :) Türkiye de seni zorlayacak defans oyuncusu yok çünkü zorlamaya gerek duymuyorlar :)
|
[QUOTE=onurcngr;834555]yok arkadas bunlara yaranilmaz baska takim topculari gol atar kral ilan edilir bizdekiler maci kurtarsa dusme potasindan alsa takimi yine elestirilir. mantik hep ayni istisnasiz komsunun tavugu evdeki kazdan degerlidir...[/QUOTE]
bir maç hiçbir zaman kriter olamaz. Hem olumlu hem de olumsuz yönüyle. Biz eneramoya bu maça göre değil sezona göre değerlendiriyoruz. Sen tek maç üzerine konuşuyorsun. Mesela karabükteki lua lua ya bak. Her maç mı oynuyor tek maç mı? |
Eneramo işin gerçeği 17 takımdaki 51 tane kaleciye sorsalar: seni en çok zzorlayan forvet kim diye en fazla 2 tanesi Eneramo der. Demek istediğim şu ki o kadar zayıf şutların ve tekniğin varki sadece fiziki mücadele ile zorluyorsun rakiplerini
|
bir maçta 2 gol atmakla olmaz bu işler hemen artistlik yapma sene başından beri neler çektiriyon bize
|
[QUOTE=kkemal58;834640]bir maç hiçbir zaman kriter olamaz. Hem olumlu hem de olumsuz yönüyle. Biz eneramoya bu maça göre değil sezona göre değerlendiriyoruz. Sen tek maç üzerine konuşuyorsun. Mesela karabükteki lua lua ya bak. Her maç mı oynuyor tek maç mı?[/QUOTE]
bakalım her maç mı tek maç mı istatistiklere dikkat etmeni tavsiye ederim lua lua'nın. büyük takımlara karşı atmış olabilir bu yüzden ön plana cıktı. |
[QUOTE=Serdar63972;834613]Eneramoyla fotoğraf çektirsem bende seninki gibi yorum yazabilirmiydim. :)[/QUOTE]
fotoya gerek yok sivassporu sevip bardağın dolu tarafından bakman yeterli :) |
bizim yöre köylerde bunun gibilerine ayıboğan derler :)
|
enaramo iyi bir forvet ama ayakları yere basması lazım 2 gol atmayla hemen havalara girmemesi lazım önemli olan istikrar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:39. |