![]() |
Başkan İsyanlarda
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=40024&token=29989[/IMG]
Sivasspor Kulübü, başkanımız Mecnun Otyakmaz içini döktü. Sipas Vizyon Tv'ye özel röportaj veren Otyakmaz, taraftarların merakla beklediği konulara ışık tuttu. [B]Takıma sahip çıkalım[/B] Sivassporun uğradığı haksızlıkları dile getiren Otyakmaz, "Zor süreçten geçiyoruz. Bizim kimseden bir kuruş talebimiz yok. Sivas'lıyım diyen Sivassporluyum diyen hemşehrilerimizi takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz" dedi. 15 bin kişilik stadyumu, tarihi bir karşılaşma oynanıyor ve hemşehrilerimizden sadece 6 bin kişiye futbol oynuyorsak çok düşünmemiz lazım. Yazık inanın çok yazık. Hatamız varsa paylaşalım, konuşalım, ama bu takıma sahip çıkalım. Taraftarlarımıza adeta yalvarıyorum. Ne olur takımınıza sahip çıkın. Bizleri yalnız bırakmayın" dedi. [B]Transferler hocamızın bilgisi dahilindedir[/B] Transferler konusunda da açıklamalarda bulunan Otyakmaz, "Hiç bir futbolcuyu hocamızın bilgisi olmadan transfer etmedik. Teknik kadro ile yönetim olarak çok iyi bir uyum içerisindeyiz. Rıza hocamızın babasının geçirdiği operasyonlara rağmen, tarihi bir karşılaşma olan Trabzon maçında takımının başında yerini aldı. Kolay değil, bir tarafta babanızın ağır bir ameliyatı var uzuv kaybı söz konusu diğer tarafta profesyonelce çalıştırdığın ve memleketinin takımı Sivassporun tarihinde ilk kez yarı final karşılaşması var. Sağolsun Rıza hocamızın bu fedakarlığı övgüye değerdir. Buradan Bektaş amcamıza da geçmiş olsun diyoruz" şeklinde konuştu. [B]Sıkıntılarımızı dile getiriyoruz[/B] Federasyonun çalışmaları ve MHK'nin atamalarından da bahseden Sivasspor Kulüp başkanı Otyakmaz; "Hakem hatlarından son derece bunaldık. İsyan noktasına getirdiler bizi. Ceza alanı dışında olan faule penaltı verilmesi, rakip takım oyuncusunun tekmesine kırmızı kartın verilmemesi, aynı oyuncunun maç içerisinde gol atması asist yapması, son karşılaşmada uzatma dakikasında topa yetişmesi de mümkün olunmayan, faul olup olmadığı tartışılan bir pozisyondan uyduruk frikikler verilmesi bunların hepsinin tesadüf olmasına inanmak istiyoruz. Ama görünen öyle değil. Boğazımıza kadar geldi yeter artık dedirttiler. Şikayetlerimizi ilgili yerlerle paylaşıp dile getiriyoruz. Yiğidolarımız rahat olsun. Sessiz kalınıyor gibi görüntü sergileniyor olabilir, ama biz boş durmuyoruz" dedi. [B]Takıma karşı ilgisiz değiliz[/B] Taraftarın bilgilendirilmesi konusunda ise Otyakmaz, "Yönetim olarak ben de diğer arkadaşlarda medyada takımımızın önünde olmayı sevmiyoruz. Sivassporumuzun adı ön planda olsun bizim için yeter. Ekranlarda olmayı çok istemiyoruz. Bu demek değildir ki ilgisiz kalınıyor. Asla böyle birşey yok, herşeyimiz aleni olarak ortada ve gerekli bilgiler açıktır, her şey göz önündedir" dedi. [B]Taraftar olarak birlik olunamıyor[/B] Organizasyon konusunda sağlıklı birliktelik oluşturulamadığını açıklayan Sivasspor kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz; "Taraftar baskısı oluşturamaz isek hakkımız da yenir, her türlü aleyhte kararlar da alınır. Ziya örneğinde olduğu gibi. Diğer takımın futbolcusuna erteleme var , bize yok neden? Baskı oluşturamadığımızdan. Birlik olamadığımızdan. İstanbul!da 800 kadar dernek var deniliyor. Her biri bir faks ile telefon ile tepki gösterse, ciddi baskı oluşur. Ama işler öyle yürümüyor maalesef herkes kendi derdinde misali. Sivasporu dert edinen kimse yok. Ne olur gelin ve takımınıza sahip çıkın" dedi. [B]Sivasspor'a sahip çıkın[/B] Sahip çıkılmaz ise benden bu kadar diyen Otyakmaz, "Sivasspor ne benim ne senin ne de bir başkasının takımıdır. Sivasspor hepimizindir. Takıma destek olunmaz, taraftar desteği arkamızda olmaz ise yapacak bir şey yok. Bizden bu kadar deriz. Üzülen bizler oluruz. Takım mutlaka taraftarlar tarafından desteklenmelidir. Takım Avrupa'ya gidiyor, sahip çıkılmıyor. Yazık olur bu takıma, herkes stadyumlarda Sivassporun sahip çıkmalıdır" şeklinde konuştu. . |
Cevap: Başkan İsyanlarda
ne dersen de haklısın başkan.. hem bazıları hem hakem üzüyor sizi biliyoruz ama ne yapalım Sivasımızda memleket haini çok ''malesef'' .. bu arada Bektaş Çalımbay'a da acil şifalar diliyoruz.
|
stada gelenlere demiyorum zaten bu memlketin adamından hiç bir cacık olmaz başkanım adamda olmaz yobaz derlerdide kızardım çok yobaz var bu memlkette memlketinin gözbebeği sivasspora sahip çıkmayan yobazlar başkanım senin hakkın ödenmez ne desen sonuna kadar haklısnn
|
Degil Trabzonla yari Final Real Madrid gelse o stad olmaz.
Sivaslinin doldurdugu tek yer Kahvehane dir. Stadtlarda Masa ve Okey bulunmadigi icin seyirci gelmiyor. |
keşke biraz öz eleştiri yapıp kendinizdede kabahat arasanız başkanım.gülmeye eğlenmeye sitres atmaya gittiğimiz evimiz mabedimiz 4 eylülümüzü cenaze evine dönderdiniz.
|
İstanbul!da 800 kadar dernek var deniliyor. Her biri bir faks ile telefon ile tepki gösterse, ciddi baskı oluşur. Ama işler öyle yürümüyor maalesef herkes kendi derdinde misali. Sivasporu dert edinen kimse yok. Ne olur gelin ve takımınıza sahip çıkın" dedi.
istanbulda değil 800 8000 tanade dernek olsa yinede boş müslüman mısın dediğinde elhamdülillah herkes müslüman ezan okunuyor haydi şurdan camiye gidelimde namazı kılalım iş namaza gelince ya benim acil bir işim çıktı hele sen git kıl ben işimi halledeyim sonra bir ara kılarım der svışırız bir şekilde yani diyeceğim şu istediğimiz kadar nüfusumuz fazla olsun derneğimiz çok olsun bir işe yaramadıktan sonra gerisi boş burada yanlış anlaşılmasın bütün dernekler aynı demiyorum içlerinde gerçekten takımına sahip çıkanları destekleyenleri ayrı bir köşeye koyuyorum |
Başkan yine bir şeyler imâ etmiş, ama hayırlısı bakalım.
|
vALLA HAKLISIN BAŞKANIM. sivaslılar sadece lafta var gerisi boş.amma fenerin galatanın beşiktaşın maçlakrına utanmadan sıkılmadan giderler böyle nankör bir topluluğuz
|
Diyorsanki biz göz önünde olmayı sevmiyoruz, o zaman haklı falan değilsin başkan... Çıkacaksın ortaya açıklamalar yapacaksın. Hakkını sonuna kadar savunacaksın... Ama senin savunduğun tek kişi var oda sayın ÇALIMBAY. Taraftarı bile karşına aldın, Çalımbay yüzünden. Çalımbay gidene kadar da 6 bin kişiye oynarsın. Çünkü Sivas'lı duygusaldır. Bir defa kırarsan öyle kolay kolay doğrultamazsın.
|
Ya Adamcaz ne dese hakli kupada yari final oynuorsunn taraftara baksan elle sayilir be yazik bu ne yaa ayiptir sonra yok hakem cuk hakem virt zirt...
Beyler [B]önce kendimize bakalim[/B] sen [B]sivasda olup da maca gitmiyorsan yuuuuuuh yuuh sana,[/B] [B]Konusma o zaman kardesim konusmaaaaaaaa..[/B]. |
2 Sene üst üste kaçırdığımız şampiyonluk ve Şike davasından sonra taraftar birden kesildi artık kimse maçlara gelmiyor eskiden neydi öyle en basit maçlara bile kale arkasından bilet bulamazdın .
|
Birde 30 binlik stad istiyordunuz. :D
|
[QUOTE=Serdar63972;848796]Diyorsanki biz göz önünde olmayı sevmiyoruz, o zaman haklı falan değilsin başkan... Çıkacaksın ortaya açıklamalar yapacaksın. Hakkını sonuna kadar savunacaksın... Ama senin savunduğun tek kişi var oda sayın ÇALIMBAY. Taraftarı bile karşına aldın, Çalımbay yüzünden. Çalımbay gidene kadar da 6 bin kişiye oynarsın. Çünkü Sivas'lı duygusaldır. Bir defa kırarsan öyle kolay kolay doğrultamazsın.[/QUOTE]
iyice kabak tadı vermeye başladınız. yatıyosunuz rıza hoca, kalkıyosunuz rıza hoca..neyden bahsediyosunuz rıza hoca gelmeden önce de tribünler dolmuyordu. şampiyonluğa oynadığımız iki sezonda bile tribünler tam dolmuyordu. başkanın ne yapmasını istiyorsun , ligin bitmesine 4 hafta kala hocayı kovmasını mı. |
[QUOTE=Serdar63972;848796]Diyorsanki biz göz önünde olmayı sevmiyoruz, o zaman haklı falan değilsin başkan... Çıkacaksın ortaya açıklamalar yapacaksın. Hakkını sonuna kadar savunacaksın... Ama senin savunduğun tek kişi var oda sayın ÇALIMBAY. Taraftarı bile karşına aldın, Çalımbay yüzünden. Çalımbay gidene kadar da 6 bin kişiye oynarsın. Çünkü Sivas'lı duygusaldır. Bir defa kırarsan öyle kolay kolay doğrultamazsın.[/QUOTE]
duygusalmış, peh peh peh. kimin duygusalı, neyin duygusalı?!?!? hariçten gazel okuyorsun. rıza hoca'yla ilgili eleştiri yapmak adına kendini zorlama fazla güzel, çirkinleşiyorsun çünkü. ota .oka herşeye getirip çalımbay eleştirisi sokma. babanın iki bacağı kesilse, başbakan olsan yaptığın işte ne kadar performans gösterirsin. önce biraz insan olun, sonra çıkın yorum yapın. başkana laf söylemeye gelince, ne verdiniz, ne istiyorsunuz? beğenmiyorsanız kongre üyesi olup, kongrelerde sesinizi yükseltin. öyle ya, burası demokratik bir ülke, demokratik kültürümüz var. çıkarsın adayım dersin, veya bir aday belirler onun etrafında kümelenirsin. ama boş eleştiri yaparsan böyle kalakalırsın. |
bu sene dogru dürüst transfer yapın da taraftar stada gelsin 4 tane iyi topcu taraftarı stada ceker uğur kavuk seneky erhan adem bunlar taraftarı stada getiremez 3 yıldır sivassporun futbolunda devamlılık yok 1-2 hafta oynuyor 7-8 hafta ortada yok .
|
Baskan, hocayla beraber geldik o gidrese bizde gideriz cikisindan sonra (beraber gelmediler ama o ayri konu). Simdide tutturmus destek olmazsaniz gideriz diye.
Medyasi ile baskani ile yönetimi ile hocasi ile taraftarina bu kadar yüklenen bir sehir ve takim yok. Sanki diger sehirlerde farkli bir manzara var? Istanbul takimlari disarda tutularsa hangi takim stadini dolduruyor? Hangisi takimina daha fazla destek veriyor? Taraftar gel cagrisina ragmen gelmiyorsa, niye gelmiyorlar diye bir sormak lazim. Sence niye gelmiyorlar Baskan? |
Şu gerçekki Sivasspora gurbette yaşayan Sivaslılar daha çok sahip çıkıyor ama Sivasta yaşayan hemşerilerimizin umrunda değil Sivasspor.
|
[QUOTE=AmiRaLL;848797]Ya Adamcaz ne dese hakli kupada yari final oynuorsunn taraftara baksan elle sayilir be yazik bu ne yaa ayiptir sonra yok hakem cuk hakem virt zirt...
Beyler [B]önce kendimize bakalim[/B] sen [B]sivasda olup da maca gitmiyorsan yuuuuuuh yuuh sana,[/B] [B]Konusma o zaman kardesim konusmaaaaaaaa..[/B].[/QUOTE] [B][I]Doğru söylüyorsun yiğido... BU proğramın tekrarı, bu gece haberlerden sonra yayınlanacakmış. Bir daha izliyeceğim.[/I][/B] |
Taraftar ve TFF konusunda yine her zamanki gibi haklısın başkanım.
Ama Rıza Hocayı seneye bu takımın başında istemiyoruz ! |
taraftar stada gelmiyor çünkü KÜFÜR var...ben sırf küfürden rahatsız olduğum için gelmediğim maçlar var...sırf bu yüzden...önce bu küfürü bitirelim başkan...sonra tribünler organize değil,üç-beş liseli çocuğa emanet edildiysek biz bitmişiz demektir...tribünler düzenlenmeli,tribünlerin içinde tirbünleri ateşleyecek 5-6 kişilik gruplar oluşturulmalı...bu arkadaşlara belli bir ücret verilerek yapılabilir,yönetim yapacaksan bunları yap,işte o zaman sen gör taraftarı başkan,bu takımda potansiyel var ama ORGANİZASYONUMUZ çoook kötü,hatta yok.
|
[b]başkanın röportajının tamamını dinlediğim, konuşmalarından çıkardığım anladığım özet şu,ustamızın adı hıdır elimizden gelen budur bizden daha fazlasını beklemeyin,daha fazla başarı istiyorsanız şehirin dinamikleri ,taraftarlar destek olmalılar,ne verdinizki elimize ne çalalım yüzünüze,biz yorulduk,bizim kafamızı bozarsınız destek olmazsanız biz bırakırız ne haliniz varsa görün der durumumuzu gözden geçirrir aday olmayız diye anladım,.
TFF'ye destek olmadık bu yönetime asla destek olmayız dedi,,konuşmalarının çoğuna katılıyorum ,katılmadığım noktalarda var çuvaldızı birazda kendine batırması lazım,bu takım süper lige çıktığından beri,2 3 yıl hariç geri kalan sezonlarda hep zar zor ligde kaldık,şampiyonluğa oynamaMAzın sebebide bülent uygunun başarı çıtasını yükseltmesi,aldığı adamların cuk DİYE oturması ve hakem hatalarının o sezonlar aleyhimize daha az olmasıydı. Demek ki yönetim bazında işler yolunda gitmiyor,henüz derdimizi anlatacak ne menajerimiz nede basın sözcümüz var. Ne idiğü bellisiz adamlara trilyonlar akıttılar, zamanında Bilica'dan gelen paralarla yerine 500 bin $ verip kaliteli defans almadılar, 50 bin $ vermemek için Omotoyossi gibi adamı almadılar,N'Dossel diye bana göre kaliteli golcüye imzayı attırıp önden 100 bin $ verip işi bağlıyamadılar Karim Saidi diye adama 100 bin $ bonservis verip 4-5 yıllık imza atttıracakken attırmadılar. Tmm kulubün geleceğini düşünmek iyide boş adamlara trilyonlar verip iş yapacak oynıyacak adamlara parayı esirgersen olacağı bu olur ,bizi Eneramo'ya mahkum ettiler. Sivas'ın yarısı bile olmayan illere takımlara 30-33 bin kişilik stad yapılırken o takımların ve şehirlerin başkanları "yav ne gerek var biz 3. ligdeyiz taraftarımızda yok boşuna masraf etmeyin" demezken doğrucu davut gibi kapasitenin 25 bine düşürülmesi içn adeta yalvardı kapasite düştüğü içinde çok sevinip düşürenlere teşekkür etti:mad:,Sivas'ın başkanı böyle yapmamalıydı, Konya'nın baskanı çıkıp ne gerek var 42 bin kişilik yapıyorsunuz zaten 1000 kişi taraftarımız var demedi:mad: Ben kendilerine bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür ederim sahipsiz Sivasspor'umuzu ortada bırakmadıkları için elllerinden geldiği kadar hizmet ettikleri için , ancak eğer yeni bir heyecan yeni bir çıta koymayacaklarsa benim için misyonu ve vizyonu bitmiş yorulmuş ne yönetimden ,ne hocadan,nede düşme korkusuyla yıpranmış taraftardan bu takıma bi hayır olmaz [/b]:mad: |
Arkadaslar kos koca Sivasta stada 6000 kisi geliyorsa hakkaten cok yazik, Internette baktim hangi takimin taraftari cok yaziyor, bizim sivasta yuzde 28 i fenerbahceli yuzde 27 si Sivassporlu yuzde 25 i Galatasarayli heralde yuzde 20 side Besiktaslidir , bu da demek oluyorki [B]Sivasimizin yuzde 73 u baska takimlari destekliyor[/B], Sivassporumuzu hic önemsemiyor, cok icler acisi bi durum, Sivasimiz 10 yila yakin süper ligde halen [B]sivasli olupta sivasta yasadigi halde kendi sehrinin takimini tutmayan Sivasliyim demektende utanmayan sivaslilara yaziklar olsun [/B],
Ben Sivasliyim deyipte trabzon sporu tutanlarda gördüm malesef , [B]bence Sivasspora en buyuk darbeyi Sivasliyim deyipte Sivassporumuzu tutmayanlardir [/B], desteklemeyenlerdir, Inanirmisiniz bide utanmadan Sivassporu takim yerine koymayanlarda var ,[B] lan utanmaz herif sen desteklemezsen Stadyuma gelmezsen elbette bu klub buyumez [/B], Ben gurbette oldugum icin elimden fazla bisey gelmiyor, burdan siz sivastaki hemserilerim acilen taraftarimizi çogaltmamiz lazim , [B]bu utanc tablosundan bir an önce kurtulmamiz lazim [/B], bizim büyük stadyum istemeye bile hakkimiz yokmus bu utanc tablosunu gördkten sonra , [B]Yapmamiz gerekenler belli , her Sivassporluyum diyen 1 kisiyi bile taraftar yapsa eder 12 bin sonra bidaha ederse eder 24 bin sonra bidaha ederse eder 48 bin , neden olmasin , haydi yigidolar is basina....[/B] |
[B]Sivassporun değeri, yok olunca anlaşılacak...
Değerler kaybolunca kıymeti bilinir misali... Ama Rabbim o günleri bizlere göstermez inşallah... Erzurumspor, Maraşspor, Boluspor, Vanspor, Altay, Siirt Jetpa.... örnekleri unutulmamalıdır...[/B] |
Muammer Bey, gece gece yaramı deştin! Mecnun Başkan'ın stadyum açıklaması tam bir facia ve kapasitesizlik örneğiydi. Sivas ne çektiyse bu vizyonsuz yöneticiler yüzünden çekti.
Malatya, Sakarya, Hatay bunların takımları hangi ligde o bile belli değilken adamlar 33.000 diye bir taraflarını yırttılar ve bazıları amaçlarına da ulaştı. Bizim Başkan da çıkmış ne olur 33.000'den 25.000'e düşürün diyor. Işte bizim yöneticilerimiz böyle ileri görüşlüler!!! |
[B]Yazmadan edemicem her iki yilda bir sivasa izine giderim ya arkadas izinde kimsenin azinda sivasspor kelimesi duymadim , bu da demek oluyorki Sivasta kalipta Sivassporumuzu desteklemeyen onbinlerce Sivasli var yazik :confused:[/B]
|
Başkanımız çok haklı,şu anda ligde 14 şehrin takımı var ve bu şehirlerden birisi SİVAS.lütfen bu takıma sahip çıkalım
|
[B]Başkan birçok konuda bana göre haklı.
Sivasspor lisanslı ürünlerine ilgi yok, Kombinelere ilgi yok, Maçlara ilgi yok, Hoca basın toplantısı yapar basın ilgi göstermez (birkaç kişi hariç) Takım günlük antremen yapar taraftar ilgi göstermez say say bitmez, Bu takım başka bir şehir takımı olsa Trabzonla yarı final maçına çıksa bırak stadın dolmasını biletler karaborsaya düşerdi.[/B] |
Salim abi yabnlış düşünüyorsun. Fener, GS ve BJK maçlarında stadı doldurur, tezahüratlarda i**ne hakem diye sporculara destek verir.
Tabiiki bizimkisi yermek açısından lakin, hele Sivasta yaşayan hemşerilerimiz bir gurbete çıksa o zaman bu takımın büyüklüğünü farkederler. Biz gurbette bir Sivaslı görünce ''gulun kölen olayım gardaş'' diyip sarılıyorsak, sivassporumuza da öyle sahip çıkıyoruz. Şu düşünceyi her zaman savunurum. ''Bize bu takım çok fazla'' Bunuda konuştuğumu tüm arkadaşlarım bile dile getiriyorlar. Bu görünen bir gerçek... |
[QUOTE=sebasteia;848809]duygusalmış, peh peh peh. kimin duygusalı, neyin duygusalı?!?!? hariçten gazel okuyorsun. rıza hoca'yla ilgili eleştiri yapmak adına kendini zorlama fazla güzel, çirkinleşiyorsun çünkü.
ota .oka herşeye getirip çalımbay eleştirisi sokma. babanın iki bacağı kesilse, başbakan olsan yaptığın işte ne kadar performans gösterirsin. önce biraz insan olun, sonra çıkın yorum yapın. başkana laf söylemeye gelince, ne verdiniz, ne istiyorsunuz? beğenmiyorsanız kongre üyesi olup, kongrelerde sesinizi yükseltin. öyle ya, burası demokratik bir ülke, demokratik kültürümüz var. çıkarsın adayım dersin, veya bir aday belirler onun etrafında kümelenirsin. ama boş eleştiri yaparsan böyle kalakalırsın.[/QUOTE] Burası herkesin girip düşündüğünü yazabildiği bir forum. ben bana göre olanı sen sana göre olanı edepsizlik yapma... |
[QUOTE=58MUAMMER58;848824][b]başkanın röportajının tamamını dinlediğim, konuşmalarından çıkardığım anladığım özet şu,ustamızın adı hıdır elimizden gelen budur bizden daha fazlasını beklemeyin,daha fazla başarı istiyorsanız şehirin dinamikleri ,taraftarlar destek olmalılar,ne verdinizki elimize ne çalalım yüzünüze,biz yorulduk,bizim kafamızı bozarsınız destek olmazsanız biz bırakırız ne haliniz varsa görün der durumumuzu gözden geçirrir aday olmayız diye anladım,.
TFF'ye destek olmadık bu yönetime asla destek olmayız dedi,,konuşmalarının çoğuna katılıyorum ,katılmadığım noktalarda var çuvaldızı birazda kendine batırması lazım,bu takım süper lige çıktığından beri,2 3 yıl hariç geri kalan sezonlarda hep zar zor ligde kaldık,şampiyonluğa oynamaMAzın sebebide bülent uygunun başarı çıtasını yükseltmesi,aldığı adamların cuk DİYE oturması ve hakem hatalarının o sezonlar aleyhimize daha az olmasıydı. Demek ki yönetim bazında işler yolunda gitmiyor,henüz derdimizi anlatacak ne menajerimiz nede basın sözcümüz var. Ne idiğü bellisiz adamlara trilyonlar akıttılar, zamanında Bilica'dan gelen paralarla yerine 500 bin $ verip kaliteli defans almadılar, 50 bin $ vermemek için Omotoyossi gibi adamı almadılar,N'Dossel diye bana göre kaliteli golcüye imzayı attırıp önden 100 bin $ verip işi bağlıyamadılar Karim Saidi diye adama 100 bin $ bonservis verip 4-5 yıllık imza atttıracakken attırmadılar. Tmm kulubün geleceğini düşünmek iyide boş adamlara trilyonlar verip iş yapacak oynıyacak adamlara parayı esirgersen olacağı bu olur ,bizi Eneramo'ya mahkum ettiler. Sivas'ın yarısı bile olmayan illere takımlara 30-33 bin kişilik stad yapılırken o takımların ve şehirlerin başkanları "yav ne gerek var biz 3. ligdeyiz taraftarımızda yok boşuna masraf etmeyin" demezken doğrucu davut gibi kapasitenin 25 bine düşürülmesi içn adeta yalvardı kapasite düştüğü içinde çok sevinip düşürenlere teşekkür etti:mad:,Sivas'ın başkanı böyle yapmamalıydı, Konya'nın baskanı çıkıp ne gerek var 42 bin kişilik yapıyorsunuz zaten 1000 kişi taraftarımız var demedi:mad: Ben kendilerine bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür ederim sahipsiz Sivasspor'umuzu ortada bırakmadıkları için elllerinden geldiği kadar hizmet ettikleri için , ancak eğer yeni bir heyecan yeni bir çıta koymayacaklarsa benim için misyonu ve vizyonu bitmiş yorulmuş ne yönetimden ,ne hocadan,nede düşme korkusuyla yıpranmış taraftardan bu takıma bi hayır olmaz [/b]:mad:[/QUOTE] Ellerine sağlık gardaşım... |
çok doğru söylemişsin ağzına sağlık serdar 63972. bu sıkıntıları bu sitedeki herles biliyor merak etme sayın başkan herkesin söylediği aynı hakkımızı yiyorlar birlik olamıyoruz baskı kuramıyoruz diyosunda bu birliği bu dinamikleri hayata geçirecek olan harekete geçirecek olan Sivasspor Başkanı olarak siz veya yönetiminizdir bu açıklamaları yerel basınala beraber ulusal basına ulaştırmak gerek. yönetiminle beraber çıkta bi basın toplantısı yap sayın başkan bi ses getir inan sivaslılar seni çok seviyor ve sayıyor buna layık olmaya çalışıyosun sağolda hakkımızıda arayacak olan sensin veya yönetim kurulun........ |
Rıza Çalımbay öncesinde bu takım Bernabau'da kapalı gişe mi oynuyordu.Rıza hoca ile ilgili pek olumlu bir düşencem yok ama sizin gibiler yüzünden İnadına Rıza Hoca!Çünkü siz bu takıma Lucescu gelse Ertuğrul Sağlam gelse onları da eleştirirsiniz.Amacınız takımı bozmak. |
bu takım bu memlket bu ligdeyse çok büyük baaşrı çünkü sivasta herkes teknik direktör olmuş yönetici olmuş onu alıyorlar bunu alıyorlar satıyorlar başkan beğenmiyorlar hoca beğenmiyorlar stad beğenmiyorlar 10 yıl önce hangisi vardı bu memlkette beton zemnde maç izlerdik ilkel dikenli telle çevrili yerden ısıtmamı vardı ışıklandırmamı vardı yazık çok yazık sivas kulp takmaktan başka hiç bir şeye benzemez
|
Rıza Hocanın babasının durumunu anlayışla karşılamamız gerekiyor ama neden her hafta İstanbula gidiyor anlayamıyorum eğer çalışamayacak durumdaysa takımımızın başında durmasın, insani durumları anlayışla karşılamak zorundayız ama takıma kendisini veremediği bence çok net
|
[QUOTE=Dua;848778]Degil Trabzonla yari Final Real Madrid gelse o stad olmaz.
Sivaslinin doldurdugu tek yer Kahvehane dir. Stadtlarda Masa ve Okey bulunmadigi icin seyirci gelmiyor.[/QUOTE] Vay ağızına sağlık abiciğim ben [B][COLOR="Red"]33 yaşındayım[/COLOR][/B] ama eğer benden büyüksen elinden,küçüksen anlından öpüyorum. Sivaslıyı tam özetlemişsin. Senin bu yazdığını özellikle Besyocu ve Çılgın türk okusunda birşeyler anlasın,eğer anlarsa tabi. |
[QUOTE=favori58;848900]Vay ağızına sağlık abiciğim ben 33 yaşındayım ama eğer benden büyüksen elinden,küçüksen anlından öpüyorum. Sivaslıyı tam özetlemişsin. Senin bu yazdığını özellikle Besyocu ve Çılgın türk okusunda birşeyler anlasın,eğer anlarsa tabi.[/QUOTE]
Ben seni kaale bile almiyorum. Savundugun insanlarinin adini bile dogru yazamiyacak kadar hücrelerin kisitli o yüzden eger tartismak istiyorsan kendine bir baskasini sec. |
[QUOTE=chep mami;848867]çok doğru söylemişsin ağzına sağlık serdar 63972. bu sıkıntıları bu sitedeki herles biliyor merak etme sayın başkan herkesin söylediği aynı hakkımızı yiyorlar birlik olamıyoruz baskı kuramıyoruz diyosunda bu birliği bu dinamikleri hayata geçirecek olan harekete geçirecek olan Sivasspor Başkanı olarak siz veya yönetiminizdir bu açıklamaları yerel basınala beraber ulusal basına ulaştırmak gerek. yönetiminle beraber çıkta bi basın toplantısı yap sayın başkan bi ses getir inan sivaslılar seni çok seviyor ve sayıyor buna layık olmaya çalışıyosun sağolda hakkımızıda arayacak olan sensin veya yönetim kurulun........[/QUOTE]
Burası Sivasspordur Huzur Camii yaptırma ve yaşatma derneği değil. Adam akıllı forma yaptında almadık mı? Düzgün bir transfer getirdin de gelmedik mi? BU takımın başkanıyla teknik direktörüyle ortak bir hedefi var. DÜŞMEMEYE oynamak. Adamın sevdası SİVASSPOR değilse ki olmayabilir. Adam taraftarsa ortaya konulan ürüne göre gelecek. Galatasaray'ın takımın başına Rıza Efendiyi getirdiğini düşünün... Orta sahayada Doğayı... Kim gidip izleyecek. Gs'da taraftar demiştiki Mustafa SARP ımı izlemeye geleceğiz. Olay budur. Ben demiyorum gidin büyük transferler yapın. Bize Ziya-Aatıf ayarında adamlar yeter. Kaç tane var senin takımında bunlardan. Forma yaparsın bedeni-kalitesi-zamanı-bulunup bulunumaması hepsi problem. Vatandaş neyi alsın? Artı gene söylüyorum söyleyeceğimi, bu takımın hedefi yok.... Bağırarak söyleyeyim HEDEF YOOOOOOOOOOOOK. DÜŞMEYELİM YETER. Birde Hocanın taraftara yaptığını herhangi taraftarına saygı duyan bir yönetimin teknik direktörü yapsaydı neler oluyor görseydik. Siz devamlı taraftarı aşağılayamazsınız. Şimdi benim dalaştığım Rızanın uşakları vardı, düşmanım çoğaldı Başkan'ın uşaklarıda etrafımı taradı. Yalnız başıma kalsamda bildiğim doğruyu yazmaktan vazgeçmeyeceğim. Hakem golünümü yedi evladım. Yönetimsen takımına sahip çık. Açıklama yap, deki mevcut olaylar devam ederse takımı sahaya çıkarmayacağım... Bu tepkiyi kim verecek. Sahaya atlayalım biz mi tepki verelim... |
[QUOTE=noname87;848873]Rıza Çalımbay öncesinde bu takım Bernabau'da kapalı gişe mi oynuyordu.Rıza hoca ile ilgili pek olumlu bir düşencem yok ama sizin gibiler yüzünden İnadına Rıza Hoca!Çünkü siz bu takıma Lucescu gelse Ertuğrul Sağlam gelse onları da eleştirirsiniz.Amacınız takımı bozmak.[/QUOTE]
Taraftara kolunu kaldırıp küfretmeyen kim olursa olsun başımızın üstünde yeri var. Muhsin Ertuğral'a sesini çıkaran oldumu bu taraftardan. Sizin amacınız ona buna yalakalık yapmak... |
[QUOTE=eyupk;848813]Şu gerçekki Sivasspora gurbette yaşayan Sivaslılar daha çok sahip çıkıyor ama Sivasta yaşayan hemşerilerimizin umrunda değil Sivasspor.[/QUOTE]
Aynen haklisin kardesim Bende sivasin kupa finaline cikip fenerinde cikmasi halinde Avrupaya gime kapisi acildiginda Oturdugum sehrin 2000 kilometre yakindindaki sivasspor macina gidecegim eger rakipi o cevrelerden olursa. Resimleride bu sitede paylasacagim :) |
Stada gitmeyen sivasdaki sivassporlulari kiniyorum ve sivasporlu olduklarini düsünmüyorum hepsi utansin
Biz gurbete sivasli olmaktan ve sivassporlu oldugmuz icin gurur duyuyoruz Ve sivassporun gurbete mac yapmaya geldiginde cok heycanlaniyoruz Lig maclarini malesef cemiyetlerde izliyebiliyoruz ve izine geldigimizde Izinimizi öyle aliyoruzkii izizndeykene bir sivassporun maci izleme sansimiz olsun diye Inanin almanyada yasayan sivaslilar sivasda olsa 4 eylül stadi dolardi Hata sivasspor almanya diye bir tayfa olusdurmayi düsünüyordum ve bu sitenin bi kac kisileriyle tanisdim yeniceri ve yigido genclikten insanlarla ama hic kimse dogru dürüst ilgilenmedi git facebookda site ac birsey yap diyip geride daha yazan olmadi. Ben sivasspora katkida bulunuyum diye 200 TL lik alisveris yaptim sivas store dan |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54. |