![]() |
[i][size=2][color=darkblue][b]ŞAMPİYONLAR LİGİ ANA SPONSORU MASTERCARD , OLİMPİYAT STADINDAKİ FİNAL İÇİN 290 SAYFALIK İSTANBUL ŞEHİR REHBERİ YAYINLADI. BURAYA KADAR HERŞEY GÜZEL...
GAZETECİLERE VE YABANCI KONUKLARA DAĞITILAN REHBERİN TÜRKİYE YE HAKARETLER İÇERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI. REHBERDE; ATATÜRK, KÜRTLERİ ASİMİLE ETMEKLE ŞUÇLANIRKEN, ERMENİLERİNTOPLU KIYIMA MARUZ KALDIKLARI İDDİA EDİLİYOR (ÇÜŞ YANİ)... TAKSİCİLER İSE SAHTEKAR OLARAK TANITILIYOR....[/b][/color][/size][/i] [i][size=2][color=red]ŞİMDİ SİZ DEĞERLİ TÜRK İNSANLARI CENNET VATANIM TÜRKİYE Yİ BU DENLİ OYUNLARA ALET EDENLERİ ZENGİN ETMEYE DEVAM EDECEKMİSİNİZ YOKSA ARTIK BU OYUNLARA DUR DİYECEK MİSİNİZ?[/color][/size][/i] |
duydum o... cocuklari serefsiz bunlar yaa
|
MASTER KARTA GECIT YOK KAPTAN SONUNA KADAR HAKLI EGER KENDİMİZE TURK DİOSAK DEGERLERIMIZE SAHIP CIKMALIYIZ BU ULKE USTUNDE YETERINCE OYUN OYNADILAR ULKEDEKI KOZMOPOLIT YAPIYI BİRBİRİNE DUSURMAYA CALISIOLARRRRRRRR. İZN VERCEK MİYİZ HAYIRRRRRRRRRRRRRRR. HERKESİ MASTER KARTSIZLANMAYA DAVET EDIOM BİZİM HAKKIMIZDA BÖLE DUSUNEN CIKARLARINI USTUMUZDE GÜTMEYE CALISAN TEK DİŞİ KALMIS CANAVARA GECİT YOKKKKKK
ASİMILE ETMEKLE SUCLANAN ULU ÖNDER DERKI: EY TURK İSTİKBALININ EVLADI BUTUN BU AHVAL VE SERAIT İÇİNDE DAHİ VAZİFEN TURK İSTIKLAL VE CUMHURİYETI NI KORUMAKTIR .MUHTAC OLDUGUN KUDRET DAMARLARINDAK,İ ASİL KANDA MEVCUTTUR. LUTFEN BU ULKENIN GELECEGI OLARAK BU VATANIN BİZİM OLDUGU GERCEGINI EN İYİ SEKILDE KAVRAMALI VE TURK GENCLIGI OLARAK ATAMIZAVERDİGİMİZ SÖZU TUTMALIYIZ DOGACAKTIR SİZE VADETTIGI GUNLER HAKKIN KIMBİLİR BELKI YARIN BELKI YARINDAN DA YAKIN |
[quote=twity_58]MASTER KARTA GECIT YOK KAPTAN SONUNA KADAR HAKLI EGER KENDİMİZE TURK DİOSAK DEGERLERIMIZE SAHIP CIKMALIYIZ BU ULKE USTUNDE YETERINCE OYUN OYNADILAR ULKEDEKI KOZMOPOLIT YAPIYI BİRBİRİNE DUSURMAYA CALISIOLARRRRRRRR. İZN VERCEK MİYİZ HAYIRRRRRRRRRRRRRRR. HERKESİ MASTER KARTSIZLANMAYA DAVET EDIOM BİZİM HAKKIMIZDA BÖLE DUSUNEN CIKARLARINI USTUMUZDE GÜTMEYE CALISAN TEK DİŞİ KALMIS CANAVARA GECİT YOKKKKKK
ASİMILE ETMEKLE SUCLANAN ULU ÖNDER DERKI: EY TURK İSTİKBALININ EVLADI BUTUN BU AHVAL VE SERAIT İÇİNDE DAHİ VAZİFEN TURK İSTIKLAL VE CUMHURİYETI NI KORUMAKTIR .MUHTAC OLDUGUN KUDRET DAMARLARINDAK,İ ASİL KANDA MEVCUTTUR. LUTFEN BU ULKENIN GELECEGI OLARAK BU VATANIN BİZİM OLDUGU GERCEGINI EN İYİ SEKILDE KAVRAMALI VE TURK GENCLIGI OLARAK ATAMIZAVERDİGİMİZ SÖZU TUTMALIYIZ DOGACAKTIR SİZE VADETTIGI GUNLER HAKKIN KIMBİLİR BELKI YARIN BELKI YARINDAN DA YAKIN[/quote] [color=darkblue][i][b] BU YAZIYA İMZA ATILIR...... [/b][/i][/color] |
[size=2][color=red][i][b]SON DAKİKA: [/b][/i][/color][/size][color=darkblue][i][b]MASTERCARD YAPTIĞI HATAYI KABUL ETTİ FAKAT HENÜZ YAZILI BİR ÖZÜR DİLEMEDİ. İSTANBUL VALİLİĞİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK....[/b][/i][/color]
|
haberi yolda arabadayken duydum acayip sinirlendim, sonra düşündüm 3 kredi kartım var 2 si mastercard, iade edemeyecktim ama az kullanabilirdim, 3 gündür kullanmıyorum mastercard ları, sonra buna bir protesto başlığı açmak lazım dedim ama düşündüğüm şeyi nasılsa kaptan58gençlik gardaşım açar, baktım açmış benim için sürpriz olmadı, sağol gardaşım hassasiyetin için, türkiyemin Çok Uluslu Şirket (ÇÜŞ)lerin dikensiz gül bahçesi olmadığını gösterdiğn için , teşekkürler
herkesi mümkünse sessiz protestoya davet ediyorum, yani harcamamaya mastecardınızı. a bircan |
[quote=abircan]haberi yolda arabadayken duydum acayip sinirlendim, sonra düşündüm 3 kredi kartım var 2 si mastercard, iade edemeyecktim ama az kullanabilirdim, 3 gündür kullanmıyorum mastercard ları, sonra buna bir protesto başlığı açmak lazım dedim ama düşündüğüm şeyi nasılsa kaptan58gençlik gardaşım açar, baktım açmış benim için sürpriz olmadı, sağol gardaşım hassasiyetin için, türkiyemin Çok Uluslu Şirket (ÇÜŞ)lerin dikensiz gül bahçesi olmadığını gösterdiğn için , teşekkürler
herkesi mümkünse sessiz protestoya davet ediyorum, yani harcamamaya mastecardınızı. a bircan[/quote] [size=2][color=darkblue][i][b] EYVALLAH ABİ MERAK ETME BİZ ELBET TEPKİMİZİ GÖSTERİRİZ.. MASTERCARD IM YOK.... ALMAYA ARTIK İHTİYACIMDA YOK.[/b][/i][/color][/size] |
[size=2][color=blue][b]tepkimizi bir sekilde koymalıyız.. iyiki bende mastercarda yokmus :lol: :lol: :lol: olanlarda abircan abinin dedigi gibi birkac gün kullanmayarak tepkisini göstermeli... kanı bozuklar... çamur at izi kalsın mantıgı işte :evil: :evil: :evil: [/b][/color][/size]
|
[quote=Kaptan_58GENCLiK][i][size=2][color=darkblue][b]ŞAMPİYONLAR LİGİ ANA SPONSORU MASTERCARD , OLİMPİYAT STADINDAKİ FİNAL İÇİN 290 SAYFALIK İSTANBUL ŞEHİR REHBERİ YAYINLADI. BURAYA KADAR HERŞEY GÜZEL...
GAZETECİLERE VE YABANCI KONUKLARA DAĞITILAN REHBERİN TÜRKİYE YE HAKARETLER İÇERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI. REHBERDE; ATATÜRK, KÜRTLERİ ASİMİLE ETMEKLE ŞUÇLANIRKEN, ERMENİLERİNTOPLU KIYIMA MARUZ KALDIKLARI İDDİA EDİLİYOR (ÇÜŞ YANİ)... TAKSİCİLER İSE SAHTEKAR OLARAK TANITILIYOR....[/b][/color][/size][/i] [i][size=2][color=red]ŞİMDİ SİZ DEĞERLİ TÜRK İNSANLARI CENNET VATANIM TÜRKİYE Yİ BU DENLİ OYUNLARA ALET EDENLERİ ZENGİN ETMEYE DEVAM EDECEKMİSİNİZ YOKSA ARTIK BU OYUNLARA DUR DİYECEK MİSİNİZ?[/color][/size][/i][/quote]taksiciler hakkindaki bolume bende katiliyorum malum turistler ne cekiyolar taksicileren birakin turistleri normal bi Turk vatandasi olarak ben bile busuru taksici kazigi yedim... |
KANIBOZUKLAR, ADILER, SEREFSIZLER...
|
yabancıların bırakın böyle düşünmesini biz bile biliyoruz, türkiyede taksicilerin bazılarının nemenem bişey olduklarını sorun o değil, sorun Atatürk'e dil uzatmaları, devletime ve topluma dil uzatmaları, bir milleti bu kadar aşağılamaya hakkın yok, asıl emperyalizmin kendisidir, soykırımı yapan ve mazlum milletleri yok edip sömüren
|
[quote=Kaptan_58GENCLiK][i][size=6][color=darkblue][b]ŞAMPİYONLAR LİGİ ANA SPONSORU MASTERCARD , OLİMPİYAT STADINDAKİ FİNAL İÇİN 290 SAYFALIK İSTANBUL ŞEHİR REHBERİ YAYINLADI. BURAYA KADAR HERŞEY GÜZEL...
GAZETECİLERE VE YABANCI KONUKLARA DAĞITILAN REHBERİN TÜRKİYE YE HAKARETLER İÇERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI. REHBERDE; ATATÜRK, KÜRTLERİ ASİMİLE ETMEKLE ŞUÇLANIRKEN, ERMENİLERİNTOPLU KIYIMA MARUZ KALDIKLARI İDDİA EDİLİYOR (ÇÜŞ YANİ)... TAKSİCİLER İSE SAHTEKAR OLARAK TANITILIYOR....[/b][/color][/size][/i] [i][size=7][color=red]ŞİMDİ SİZ DEĞERLİ TÜRK İNSANLARI CENNET VATANIM TÜRKİYE Yİ BU DENLİ OYUNLARA ALET EDENLERİ ZENGİN ETMEYE DEVAM EDECEKMİSİNİZ YOKSA ARTIK BU OYUNLARA DUR DİYECEK MİSİNİZ?[/color][/size][/i][/quote] [color=darkblue][size=6]BU ALCAKLAR BUNLARI YAYINLADI BİZİM BOYALI BASIN ACABA NE YAPDII ARKADAŞ LAR HAİİNİ UZAKDA ARAMAYA GEREK YOOK HAİİN İÇİMİZDE HEMDE YANI BAŞIMIZDA BOĞAZ İÇ ÜNÜVERSİTESİNİN DÜZENLEMEK İSTETİGİ PANELİ BİR HATIR LAYA LIM (ERMENİ .P..........LERİ ) NOT SİZE BİR ŞEY ANLATACAGIM ADAMIN BİRİ ORMANA GİRMİŞ ALMIŞ BALTAYI ELİNE BAŞLAMİŞ ORMANI KESMEYE CINAR AĞACI DERİN BİR İÇ CEKİMİŞ KESİLDİĞİME YANMIYORUM BALTANIN SAPI BENDEN DEMİŞ BİZ İHANETE NE DİYELİM İHANET BİZİM İÇİMİZDE SAYGILARIMLA[/color][/size] |
[b]üç tane mastercard'ım var...kullanırsam ellerim kırılsın...özür de dileseler boş..
yap sen eşşekliği sonra özür dile ...yok öyle herkes haddini bilecek......[/b] |
gardaş kullanmayın si..tir edin yaaaa
|
Bu kaçıncı terbiyesizlik, bizim sorunumuzu bize bırakın, hele bunu bir ticari kuruluşun yorumlaması büyük gaf, isteyen arkadaşım demokratik tepkisini usturuplu biçimde mastercard.com.tr sitesinden e mail yoluyla yapabilir.
MasterCard’tan rezalet yorum.. Şampiyonlar Ligi ana sponsoru MasterCard, Olimpiyat Stadı’ndaki final için 290 sayfalık İstanbul Şehir Rehberi hazırladı. Gazetecilere ve yabancı konuklara dağıtılan rehberin Türkiye’ye hakaretle dolu olduğu ortaya çıktı. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Türkiye'ye prestij kazandıran görkemli final organizasyonuna gölge düştü. Şampiyonlar Ligi'nin ana sponsoru MasterCard'ın, İstanbul'a gelen yabancılar için özel olarak hazırlattığı 'İstanbul City Guide' adlı şehir rehberinde Türkiye, Türkler ve Atatürk hakkında suçlayıcı ifadeler yer alıyor. Şampiyonlar Ligi'nde akredite olan 120'si Türk toplam bin 800 gazeteciye ve UEFA'nın yabancı konuklarına dağıtılan eser klasik bir İstanbul rehberi kimliğinden çıkarak, Türkiye aleyhtarı politik bir hüviyete bürünmüş. MasterCard'ın sözcüsü Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Jurgen Klinsmann'ın önsözünü yazdığı rehberi İstanbul'da yaşayan İngiliz kadın gazeteci Virginia Maxwell kaleme aldı. Londra'daki "Lonely Planet" adlı kitabevinin bastığı şehir rehberinde İstanbul eğlence, gezi, mimari, tarih, kültür ve semt bölümleriyle anlatılmış. Türkiye'deki toplulukları etnik kimliklerine göre sınıflandıran Maxwell, Atatürk'ün, Kürtleri asimile etmek için dillerini yasakladığını öne sürüyor. Kürtlerin tarih boyunca bağımsızlık için savaştığını anlatan yazar, "Son bir asırdan beri Kürtler, bağımsızlık için merkezî otoriteye karşı mücadele ediyor. Atatürk, 1924 yılında Kürtleri asimile etmek için Kürt dilini yasakladı. 1920 ve 1930'larda Anadolu'da çok kanlı isyanlar çıktı. 1984'ten bugüne kadar savaşta ise 30 bin insan öldü." yorumunu yapıyor. Ermeniler için de 'toplu kıyıma maruz kaldılar' ifadesi kullanılıyor. Rehberde, Ermenilerin Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerine kadar barış içinde yaşadığı; ancak sonradan bağımsızlık için isyan ettikleri vurgulanarak, "Gerilla savaşı yapan Ermeni çeteler yüzünden, suçsuz Ermeniler de zarar gördü. Ermeni teröristleri yok etmek için Anadolu'da ve İstanbul'daki masum Ermeniler de toplu kıyıma uğradı. Ermeni nüfusu, Osmanlı'daki etnik milliyetçilik sonucunda artan toplu katliamlar ve göçlerle büyük ölçüde azaldı." şeklinde ibareler kullanılıyor. Türklerin 21. yüzyılın modern yaşamına adapte olmaya başladığını; ancak Osmanlı zihniyetinin silinmediği belirtilen rehberde, yabancılara İstanbul'da dikkatli davranmaları uyarısı yapılıyor. İstanbul’u şark zihniyetli bir şehir olarak lanse eden rehberde şu uyarılar yapılıyor: “Şehrin muhafazakar semtleri olan Fatih, Eminönü ve Sultanahmet'te kesinlikle eşinize ve sevgilinize sarılmayın. Parmağınızla kimseyi işaret etmeyin. Karşınızdakiyle konuşurken bacak bacak üstüne atmayın.” İstanbul rehberinde Türk taksiciler de yabancılara adeta soyguncu olarak anlatılıyor. İstanbul taksicilerinin turistleri kolay av olarak gördüğünü belirten İngiliz yazar Maxwell, “Size gündüz tarifesi yerine gece tarifesi açarlar. Türk lirasındaki sıfırlar kafanızı karıştırabilir. O yüzden 500 bin yerine sizden 5 milyon isteyebilirler. Emniyet kemeri diye bir şey aramayın, çünkü İstanbul'daki taksilerde emniyet kemeri yok derecede azdır.” diyor. Medya bölümünde ise Handan İpekçi'nin yönettiği “Büyük Adam, Küçük Aşk” adlı filmde Kürtçe konuşmalar olduğu için İstanbul Film Festivali'nde gösterimden kalktığına dikkat çekiliyor. UEFA'nın düzenlediği Şampiyonlar Ligi finalinde ana sponsor MasterCard'ın dağıttığı İstanbul rehberi Türk yetkililerin gözünden kaçmış. İstanbul 2005'in organizasyon sorumlusu ve Türkiye Futbol Fedarasyonu’nun Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kazancıoğlu skandal kitabı inceleme fırsatı bulamadığını söyledi. MasterCard'ın kitabı marketing sistemiyle dağıttığını ve kitabı final gecesi gördüğünü belirten Kazancıoğlu, “Ben kitabı okuyamadım. Öylesine yoğunduk ki nefes alacak vaktimiz yoktu. Ben de kitabı final günü gördüm. Baktım masaya koymuşlar, dağıtıyorlar. Uyarınız için size çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Şenes Erzik: Şok oldum UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, MasterCard'ın gelen konuklara dağıttığı kitabın UEFA ile ilgisi olmadığını söyledi. UEFA'nın dört ana sponsorlarından birinin MasterCard olduğunu ifade eden UEFA Asbaşkanı Erzik, “MasterCard promosyonların dağıtımı için bir yerden izin almaz. Böyle hediyeleri kendi müşterilerine dağıtır. Demek bu kitabı medyaya da dağıtmışlar. Ama yine de Türk Futbol Federasyonu bu kitabı önceden incelemeliydi. Sayın Metin Kazancıoğlu en azından okumalıydı. Doğrusu çok üzüldüm. Şok oldum.” diye konuştu ‘Kürtler asimile edildi’ “Yüzyıllar boyunca Kürtler kendilerini yöneten çoğunluk hükümetlerinden özerkliklerini elde etmek için mücadele ettiler. 1924’te Atatürk bir asimile hamlesiyle içeriğinde ‘Kürtlük” barındıran tüm ifadeleri yasakladı. Kürtçe konuşmak suç oldu. 1920’ler ve 30’lar boyunca büyük çatışmalar ve zulüm yaşandı ve 1984’ten bu yana yaklaşık 30.000 kişi hayatını kaybetti.” ‘Ermeniler katledildi’ “Pek çok Ermeni 1. Dünya Savaşı boyunca Osmanlı sultanına sadık kalırken, diğerleri Osmanlı toprakları üzerinde bağımsız bir Ermeni devleti kurabilmek için gerilla çeteleri oluşturdular. Yaşanan terörün doğurduğu zulüm, İstanbul ve başka yerlerde masum Ermenilerin yaygın bir şekilde katledilmesiyle sonuçlandı. Anadolu’daki Ermeni nüfusu göçler ve katliamlarla azaldı.” Zaman 30-05-2005 11:57 |
[quote=abircan]Bu kaçıncı terbiyesizlik, bizim sorunumuzu bize bırakın, hele bunu bir ticari kuruluşun yorumlaması büyük gaf, isteyen arkadaşım demokratik tepkisini usturuplu biçimde mastercard.com.tr sitesinden e mail yoluyla yapabilir.
MasterCard’tan rezalet yorum.. Şampiyonlar Ligi ana sponsoru MasterCard, Olimpiyat Stadı’ndaki final için 290 sayfalık İstanbul Şehir Rehberi hazırladı. Gazetecilere ve yabancı konuklara dağıtılan rehberin Türkiye’ye hakaretle dolu olduğu ortaya çıktı. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Türkiye'ye prestij kazandıran görkemli final organizasyonuna gölge düştü. Şampiyonlar Ligi'nin ana sponsoru MasterCard'ın, İstanbul'a gelen yabancılar için özel olarak hazırlattığı 'İstanbul City Guide' adlı şehir rehberinde Türkiye, Türkler ve Atatürk hakkında suçlayıcı ifadeler yer alıyor. Şampiyonlar Ligi'nde akredite olan 120'si Türk toplam bin 800 gazeteciye ve UEFA'nın yabancı konuklarına dağıtılan eser klasik bir İstanbul rehberi kimliğinden çıkarak, Türkiye aleyhtarı politik bir hüviyete bürünmüş. MasterCard'ın sözcüsü Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Jurgen Klinsmann'ın önsözünü yazdığı rehberi İstanbul'da yaşayan İngiliz kadın gazeteci Virginia Maxwell kaleme aldı. Londra'daki "Lonely Planet" adlı kitabevinin bastığı şehir rehberinde İstanbul eğlence, gezi, mimari, tarih, kültür ve semt bölümleriyle anlatılmış. Türkiye'deki toplulukları etnik kimliklerine göre sınıflandıran Maxwell, Atatürk'ün, Kürtleri asimile etmek için dillerini yasakladığını öne sürüyor. Kürtlerin tarih boyunca bağımsızlık için savaştığını anlatan yazar, "Son bir asırdan beri Kürtler, bağımsızlık için merkezî otoriteye karşı mücadele ediyor. Atatürk, 1924 yılında Kürtleri asimile etmek için Kürt dilini yasakladı. 1920 ve 1930'larda Anadolu'da çok kanlı isyanlar çıktı. 1984'ten bugüne kadar savaşta ise 30 bin insan öldü." yorumunu yapıyor. Ermeniler için de 'toplu kıyıma maruz kaldılar' ifadesi kullanılıyor. Rehberde, Ermenilerin Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerine kadar barış içinde yaşadığı; ancak sonradan bağımsızlık için isyan ettikleri vurgulanarak, "Gerilla savaşı yapan Ermeni çeteler yüzünden, suçsuz Ermeniler de zarar gördü. Ermeni teröristleri yok etmek için Anadolu'da ve İstanbul'daki masum Ermeniler de toplu kıyıma uğradı. Ermeni nüfusu, Osmanlı'daki etnik milliyetçilik sonucunda artan toplu katliamlar ve göçlerle büyük ölçüde azaldı." şeklinde ibareler kullanılıyor. Türklerin 21. yüzyılın modern yaşamına adapte olmaya başladığını; ancak Osmanlı zihniyetinin silinmediği belirtilen rehberde, yabancılara İstanbul'da dikkatli davranmaları uyarısı yapılıyor. İstanbul’u şark zihniyetli bir şehir olarak lanse eden rehberde şu uyarılar yapılıyor: “Şehrin muhafazakar semtleri olan Fatih, Eminönü ve Sultanahmet'te kesinlikle eşinize ve sevgilinize sarılmayın. Parmağınızla kimseyi işaret etmeyin. Karşınızdakiyle konuşurken bacak bacak üstüne atmayın.” İstanbul rehberinde Türk taksiciler de yabancılara adeta soyguncu olarak anlatılıyor. İstanbul taksicilerinin turistleri kolay av olarak gördüğünü belirten İngiliz yazar Maxwell, “Size gündüz tarifesi yerine gece tarifesi açarlar. Türk lirasındaki sıfırlar kafanızı karıştırabilir. O yüzden 500 bin yerine sizden 5 milyon isteyebilirler. Emniyet kemeri diye bir şey aramayın, çünkü İstanbul'daki taksilerde emniyet kemeri yok derecede azdır.” diyor. Medya bölümünde ise Handan İpekçi'nin yönettiği “Büyük Adam, Küçük Aşk” adlı filmde Kürtçe konuşmalar olduğu için İstanbul Film Festivali'nde gösterimden kalktığına dikkat çekiliyor. UEFA'nın düzenlediği Şampiyonlar Ligi finalinde ana sponsor MasterCard'ın dağıttığı İstanbul rehberi Türk yetkililerin gözünden kaçmış. İstanbul 2005'in organizasyon sorumlusu ve Türkiye Futbol Fedarasyonu’nun Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kazancıoğlu skandal kitabı inceleme fırsatı bulamadığını söyledi. MasterCard'ın kitabı marketing sistemiyle dağıttığını ve kitabı final gecesi gördüğünü belirten Kazancıoğlu, “Ben kitabı okuyamadım. Öylesine yoğunduk ki nefes alacak vaktimiz yoktu. Ben de kitabı final günü gördüm. Baktım masaya koymuşlar, dağıtıyorlar. Uyarınız için size çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Şenes Erzik: Şok oldum UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, MasterCard'ın gelen konuklara dağıttığı kitabın UEFA ile ilgisi olmadığını söyledi. UEFA'nın dört ana sponsorlarından birinin MasterCard olduğunu ifade eden UEFA Asbaşkanı Erzik, “MasterCard promosyonların dağıtımı için bir yerden izin almaz. Böyle hediyeleri kendi müşterilerine dağıtır. Demek bu kitabı medyaya da dağıtmışlar. Ama yine de Türk Futbol Federasyonu bu kitabı önceden incelemeliydi. Sayın Metin Kazancıoğlu en azından okumalıydı. Doğrusu çok üzüldüm. Şok oldum.” diye konuştu ‘Kürtler asimile edildi’ “Yüzyıllar boyunca Kürtler kendilerini yöneten çoğunluk hükümetlerinden özerkliklerini elde etmek için mücadele ettiler. 1924’te Atatürk bir asimile hamlesiyle içeriğinde ‘Kürtlük” barındıran tüm ifadeleri yasakladı. Kürtçe konuşmak suç oldu. 1920’ler ve 30’lar boyunca büyük çatışmalar ve zulüm yaşandı ve 1984’ten bu yana yaklaşık 30.000 kişi hayatını kaybetti.” ‘Ermeniler katledildi’ “Pek çok Ermeni 1. Dünya Savaşı boyunca Osmanlı sultanına sadık kalırken, diğerleri Osmanlı toprakları üzerinde bağımsız bir Ermeni devleti kurabilmek için gerilla çeteleri oluşturdular. Yaşanan terörün doğurduğu zulüm, İstanbul ve başka yerlerde masum Ermenilerin yaygın bir şekilde katledilmesiyle sonuçlandı. Anadolu’daki Ermeni nüfusu göçler ve katliamlarla azaldı.” Zaman 30-05-2005 11:57[/quote] [size=6][color=darkblue][i][b] TÜM DÜNYA TÜRKİYE ÜZERİNE OYUN OYNUYOR. ARTIK SUSMAYALIM.. BİZ BUNLARIN HADDİNİ BİLDİRMESİNİ BİLİRİZ.... BİZ ANLI ŞANLI OSMANLI TORUNU VATAN SEVDALISI TÜRK GENÇLİĞİYİZ.... BU OYUNLAR ARTIK BİZİ BIKTIRDI...[/b][/i][/color][/size] |
ahh keşke mastercard tanıtım broşüründe yazanlar gerçek olsaydı...kürtleri asimile etseydik...ermenileri doğrasaydık...bukadar uğraşmazdık yapmadığımız şeylerden dolayı...yaptık derdik .!!
|
TÜRKİYE GÜZEL BİR ORGANİZE YAPIYOR VE ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ TÜRKİYE DE OYNIYOR.HER BURAYA KADAR GÜZEL.AMA TÜM BU ORGANİZEYE BİR CARD FİRMASININ YAPTIĞI BROŞÜR HER ŞEYİN İÇİNE EDİYOR.BİZ NE KADAR GÜZEL ÜLKEMİZİ TANITMAYA ÇALIŞSAKTA ART NİYETLİ KİŞLER BUNA BİR KULP TAKIP HER ŞEY BİTİRİYOR..
|
[size=6][color=blue][b]o densizler bunun hesabını verecektir elbet!!![/b][/color][/size]
|
[quote=Kaptan_58GENCLiK][quote=abircan]Bu kaçıncı terbiyesizlik, bizim sorunumuzu bize bırakın, hele bunu bir ticari kuruluşun yorumlaması büyük gaf, isteyen arkadaşım demokratik tepkisini usturuplu biçimde mastercard.com.tr sitesinden e mail yoluyla yapabilir.
MasterCard’tan rezalet yorum.. Şampiyonlar Ligi ana sponsoru MasterCard, Olimpiyat Stadı’ndaki final için 290 sayfalık İstanbul Şehir Rehberi hazırladı. Gazetecilere ve yabancı konuklara dağıtılan rehberin Türkiye’ye hakaretle dolu olduğu ortaya çıktı. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki Türkiye'ye prestij kazandıran görkemli final organizasyonuna gölge düştü. Şampiyonlar Ligi'nin ana sponsoru MasterCard'ın, İstanbul'a gelen yabancılar için özel olarak hazırlattığı 'İstanbul City Guide' adlı şehir rehberinde Türkiye, Türkler ve Atatürk hakkında suçlayıcı ifadeler yer alıyor. Şampiyonlar Ligi'nde akredite olan 120'si Türk toplam bin 800 gazeteciye ve UEFA'nın yabancı konuklarına dağıtılan eser klasik bir İstanbul rehberi kimliğinden çıkarak, Türkiye aleyhtarı politik bir hüviyete bürünmüş. MasterCard'ın sözcüsü Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Jurgen Klinsmann'ın önsözünü yazdığı rehberi İstanbul'da yaşayan İngiliz kadın gazeteci Virginia Maxwell kaleme aldı. Londra'daki "Lonely Planet" adlı kitabevinin bastığı şehir rehberinde İstanbul eğlence, gezi, mimari, tarih, kültür ve semt bölümleriyle anlatılmış. Türkiye'deki toplulukları etnik kimliklerine göre sınıflandıran Maxwell, Atatürk'ün, Kürtleri asimile etmek için dillerini yasakladığını öne sürüyor. Kürtlerin tarih boyunca bağımsızlık için savaştığını anlatan yazar, "Son bir asırdan beri Kürtler, bağımsızlık için merkezî otoriteye karşı mücadele ediyor. Atatürk, 1924 yılında Kürtleri asimile etmek için Kürt dilini yasakladı. 1920 ve 1930'larda Anadolu'da çok kanlı isyanlar çıktı. 1984'ten bugüne kadar savaşta ise 30 bin insan öldü." yorumunu yapıyor. Ermeniler için de 'toplu kıyıma maruz kaldılar' ifadesi kullanılıyor. Rehberde, Ermenilerin Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerine kadar barış içinde yaşadığı; ancak sonradan bağımsızlık için isyan ettikleri vurgulanarak, "Gerilla savaşı yapan Ermeni çeteler yüzünden, suçsuz Ermeniler de zarar gördü. Ermeni teröristleri yok etmek için Anadolu'da ve İstanbul'daki masum Ermeniler de toplu kıyıma uğradı. Ermeni nüfusu, Osmanlı'daki etnik milliyetçilik sonucunda artan toplu katliamlar ve göçlerle büyük ölçüde azaldı." şeklinde ibareler kullanılıyor. Türklerin 21. yüzyılın modern yaşamına adapte olmaya başladığını; ancak Osmanlı zihniyetinin silinmediği belirtilen rehberde, yabancılara İstanbul'da dikkatli davranmaları uyarısı yapılıyor. İstanbul’u şark zihniyetli bir şehir olarak lanse eden rehberde şu uyarılar yapılıyor: “Şehrin muhafazakar semtleri olan Fatih, Eminönü ve Sultanahmet'te kesinlikle eşinize ve sevgilinize sarılmayın. Parmağınızla kimseyi işaret etmeyin. Karşınızdakiyle konuşurken bacak bacak üstüne atmayın.” İstanbul rehberinde Türk taksiciler de yabancılara adeta soyguncu olarak anlatılıyor. İstanbul taksicilerinin turistleri kolay av olarak gördüğünü belirten İngiliz yazar Maxwell, “Size gündüz tarifesi yerine gece tarifesi açarlar. Türk lirasındaki sıfırlar kafanızı karıştırabilir. O yüzden 500 bin yerine sizden 5 milyon isteyebilirler. Emniyet kemeri diye bir şey aramayın, çünkü İstanbul'daki taksilerde emniyet kemeri yok derecede azdır.” diyor. Medya bölümünde ise Handan İpekçi'nin yönettiği “Büyük Adam, Küçük Aşk” adlı filmde Kürtçe konuşmalar olduğu için İstanbul Film Festivali'nde gösterimden kalktığına dikkat çekiliyor. UEFA'nın düzenlediği Şampiyonlar Ligi finalinde ana sponsor MasterCard'ın dağıttığı İstanbul rehberi Türk yetkililerin gözünden kaçmış. İstanbul 2005'in organizasyon sorumlusu ve Türkiye Futbol Fedarasyonu’nun Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kazancıoğlu skandal kitabı inceleme fırsatı bulamadığını söyledi. MasterCard'ın kitabı marketing sistemiyle dağıttığını ve kitabı final gecesi gördüğünü belirten Kazancıoğlu, “Ben kitabı okuyamadım. Öylesine yoğunduk ki nefes alacak vaktimiz yoktu. Ben de kitabı final günü gördüm. Baktım masaya koymuşlar, dağıtıyorlar. Uyarınız için size çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Şenes Erzik: Şok oldum UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, MasterCard'ın gelen konuklara dağıttığı kitabın UEFA ile ilgisi olmadığını söyledi. UEFA'nın dört ana sponsorlarından birinin MasterCard olduğunu ifade eden UEFA Asbaşkanı Erzik, “MasterCard promosyonların dağıtımı için bir yerden izin almaz. Böyle hediyeleri kendi müşterilerine dağıtır. Demek bu kitabı medyaya da dağıtmışlar. Ama yine de Türk Futbol Federasyonu bu kitabı önceden incelemeliydi. Sayın Metin Kazancıoğlu en azından okumalıydı. Doğrusu çok üzüldüm. Şok oldum.” diye konuştu ‘Kürtler asimile edildi’ “Yüzyıllar boyunca Kürtler kendilerini yöneten çoğunluk hükümetlerinden özerkliklerini elde etmek için mücadele ettiler. 1924’te Atatürk bir asimile hamlesiyle içeriğinde ‘Kürtlük” barındıran tüm ifadeleri yasakladı. Kürtçe konuşmak suç oldu. 1920’ler ve 30’lar boyunca büyük çatışmalar ve zulüm yaşandı ve 1984’ten bu yana yaklaşık 30.000 kişi hayatını kaybetti.” ‘Ermeniler katledildi’ “Pek çok Ermeni 1. Dünya Savaşı boyunca Osmanlı sultanına sadık kalırken, diğerleri Osmanlı toprakları üzerinde bağımsız bir Ermeni devleti kurabilmek için gerilla çeteleri oluşturdular. Yaşanan terörün doğurduğu zulüm, İstanbul ve başka yerlerde masum Ermenilerin yaygın bir şekilde katledilmesiyle sonuçlandı. Anadolu’daki Ermeni nüfusu göçler ve katliamlarla azaldı.” Zaman 30-05-2005 11:57[/quote] [size=6][color=darkblue][i][b] TÜM DÜNYA TÜRKİYE ÜZERİNE OYUN OYNUYOR. ARTIK SUSMAYALIM.. BİZ BUNLARIN HADDİNİ BİLDİRMESİNİ BİLİRİZ.... BİZ ANLI ŞANLI OSMANLI TORUNU VATAN SEVDALISI TÜRK GENÇLİĞİYİZ.... BU OYUNLAR ARTIK BİZİ BIKTIRDI...[/b][/i][/color][/size][/quote] [size=6][b]+ imza[/b][/size] |
[size=7][b][i]Bunların topu aynı hiçbiri değişmez...ŞEREFTEN YOKSUNLAR...Artık bu oyunlara karşı birlik ve beraberlik içinde tepkimizi koymalıyız...Mastercard kullanmayalım..[/i][/b][/size]
|
[size=7][color=red][i][b]MASTERCARD TAN BUGÜN RESMİ ÖZÜRDE GELDİ..... İYİDE BU SAATTEN SONRA BU ÖZÜR NEYE YARAR??[/b][/i][/color][/size]
|
[quote=Kaptan_58GENCLiK][size=7][color=red][i][b]MASTERCARD TAN BUGÜN RESMİ ÖZÜRDE GELDİ..... İYİDE BU SAATTEN SONRA BU ÖZÜR NEYE YARAR??[/b][/i][/color][/size][/quote]
[b][size=7]özür mözür hikaye....Adamların türkiyeye bakış açıları bu..vede değişmez...bu özür sadece ticari bir kaygıdan dolayı...içten ve samimi bir özür değil..tamamen duygusal !!!! Master Card'ın Türkiye'den silimesi gerekir..buda bizlerin elinde[/size][/b] |
ÖZÜRÜ BEN KABUL ETMİ YORUM NE ÖZÜRÜ
|
ONUN SAHİBİNDE KAN YOK Kİ YAYINLADIĞI DERGİDE BİRŞEY OLSUN.....
|
Haber Merkezi/ Digital Kültür tarafından hazırlanan ve İstanbul Cezayir Sokak’ta gösterimi yapılması planlanan “Fransa’nın Cezayir Soykırımı” adlı belgesele izin verilmedi. Filmin yönetmeni Atilla Hakan Ganimgil, gösterimine izin verilmemesi üzerine Taksim’de bulunan Cezayir Sokak’ta bir basın açıklaması yaptı. Fransız Konsolosluğu’nun uyarısı üzerine filminin engellendiğini belirten Ganimgil, “Film, 1945-63 yılları arası Cezayir’i anlatıyor. 1,5 milyon insanın katledildiğini belgeleyen film, Fransız askerlerinin hatıra görüntülerini içeriyor” dedi. Ganimgil, “Biz buraya suç dosyasını sunmaya geldik. Ama görüyoruz ki, Türkiye toprağında Fransa'nın isteğiyle filim yasaklanabiliyormuş" şeklinde konuştu. Bir belgesel film üzerine Fransız Başkonsolosluğunun harekete geçmesi, Fransa'nın, sömürgeleştirdiği Cezayir'de işlediği insanlık suçlarını belgeleyecek en ufak bir girişime bile tahammülsüz olduğunu gözler önünü serdi.
SOYKIRIM SEVDALISI MASTER CART ONCE BUNLARI ANLATSIN İNSANLARA. (Belgeler gerçek anılar hala belleklerde)SONRA BAŞKALARINA İFTİRA ATSIN Saygılarımla, KAPAT |
MEĞER KUCAĞIMIZDA OTURUP SAKALIMIZI YOLUYORLARMIŞDA HABERİMİZ YOK, BUNE AYMAZLIK HERŞEYİMİZ ALLAHLIK, YOK MU MEMLEKETİN SAHİBİ
Skandal büyüyor ! Türkiye’yi karalıyorlar... MasterCard’ın tanıtım broşürlerindeki skandal bir gerçeği gözler önüne serdi. Şampiyonlar Ligi sponsorlarından MasterCard’ın 25 Mayıs’taki final maçında dağıttığı kitapçıkta yer alan yanlış bilgilerin, turistik amaçlı satılan diğer rehberlerde de bulunduğu ortaya çıktı. Londra’da basılan bir diğer rehberde II. Abdülhamid ellerinden kan damlar şekilde karikatürize edilmiş. Kitapta terörist Abdullah Öcalan ‘milliyetçi Kürt lider’ olarak tanıtılıyor. MasterCard’ın dağıttığı İstanbul Rehberi’nde yer alan yanlış bilgiler, birçok rehberde var. Mavi Rehber’de Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethederken katliam yaptığı yazılıyor. İstanbul’un Sultanahmet gibi tarihî mekanlarında satılan benzer kitaplarda Türkiye’nin tarihî ve kültürel özellikleri çarpıtılarak anlatılıyor. Tanıtım kitapları genelde Londra ve Paris merkezli. Bu nedenle de özellikle tarih konusunda yanlış bilgiler içeriyor. Kitaplarda II. Abdülhamid, elleri kanlı bir karikatür ile yer almış. II. Selim de ‘ayyaş şarapçı’ olarak nitelendiriliyor. Abdullah Öcalan ‘milliyetçi Kürt lider’ olarak tanıtılıyor. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya gidecek turistlere ise kendilerine laf atılmasını engellemek için şort yerine ‘şalvar’ giymeleri öneriliyor. Turistlerin ve rehberlerin en çok ilgi gösterdiği iki kitapçık da İngiltere kaynaklı. İngiliz Bernard McDonagh’ın kaleme aldığı ‘Turkey-Blue Guide (Mavi Rehber)’ adlı kitapta Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethi sırasında katliam yaptığı iddia ediliyor. Kitapta Kritovoulos’tan alıntı yapılarak Sultan Mehmet’in askerlerine şehre girdiklerinde pek çok köle, genç ve güzel kadını alabileceklerini söylediği yazılıyor ve “Her şey Mehmet’in söz verdiği gibi oldu.” deniliyor. Mavi Rehber’in 55. sayfasında ‘Osmanlı İmparatorluğu’nun Yükselişi ve Çöküşü’ başlıklı bölümde İstanbul’un fethi sırasında Fatih Sultan Mehmet’in Bizans İmparatoru XI. Konstantin’in başının kendisine getirilmesini emrettiği iddia ediliyor. Fetih şu şekilde tasvir ediliyor: “Türk askerleri 29 Mayıs 1453’te şehre akın ettiklerinde Constantinople’un dehşet içindeki sakinleri ‘Her şeye gücü yeten Tanrı, merhamet et!’ diye feryat ediyorlardı. Muharebe şafakta başlamış geceye kadar devam etmişti ve kıyım (katliam) çok büyüktü. Katledilenlerin arasında son Bizans imparatoru 11. Konstantin’in cesedi bulunamayınca, Mehmet sağ kalan en üst düzey Bizans askeri Büyük Amiral Notaras’ı sorguladı. Daha sonra iki yeniçeri ‘Konstantin’i biz öldürdük’ diye övününce Mehmet imparatorun başının kendisine getirilmesini emretti. Fatih, Notaras’a ve ailesine iyilik göstererek onları altınla ödüllendirdi. Ancak Notaras’tan en küçük oğlunu kendisine teslim etmesini emredince, dehşete kapılan Notaras bunu reddetti. Bunun üzerine Notaras ve yaşı büyük olan çocuklarının boynu vuruldu. 14 yaşındaki en küçük erkek çocuğu sultanın dairesine götürüldü.” A&C Black Yayınevi tarafından Londra’da 2001 yılında yayınlanan Blue Guide adlı kitapçıkta Türkiye’yi üçüncü dünya ülkesi gibi gösteren şu ifadeler dikkat çekiyor: “Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da şort giymeyin. Bu size zarar verilmesine ya da laf atmalara neden olabilir. Eğer hava çok sıcaksa şalvar giyin. Eğer ülkede bir müddet kalacaksanız ya da ülkenin uzak bölgelerine yolculuk yapacaksanız kolera, tetanos, tifo, çocuk felci, kuduz, hepatit gibi hastalıklara karşı önceden aşı yaptırmayı ihmal etmeyin. Taksi ile uzun yola gidecekseniz yol parası konusunda baştan anlaşın.” Londra merkezli Dorling Kindersley Yayınevi tarafından 2003 yılında yayımlanan ‘Eyewitness Travel Guides Turkey’ adlı kitapçıkta Abdullah Öcalan ‘milliyetçi Kürt lider’ olarak tanıtılıyor. Kitapçığın 57. sayfasında II. Abdülhamit ellerinden kan damlar şekilde karikatürize edilirken resmin altında “Girit Adası, Yunanistan’a verildiği için yas tutuyor.” ifadesi yer alıyor. Aynı kitapçığın 55. sayfasında Barbaros Hayrettin Paşa bir elinde balta ve bir elinde tabanca ile resmedilerek, “Bu vahşi, gaddar ve kendisinden korkulan ‘korsan’ 1533’te Osmanlı Donanması’nın amirali oldu. Ölümünden sonra Osmanlılar hiçbir zaman Akdeniz’in kontrolünü yeniden elde edemediler.” deniliyor. Her iki kitapçık da Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ‘ithal’ bandrolünü taşıyor. Sultanahmet esnafı bu kitapçıkların turistler tarafından en fazla alınan rehber kitapçıklar olduğunu söylüyor. Türkiye’nin tarihî ve kültürel öneme sahip eserleriyle ilgili devlet tarafından hazırlanan bilgilendirici eserlerin azlığı, yanlış bilgi içeren kitaplara talebi artırıyor. Kamu kurum ve kuruluşları her yıl milyarlarca lira harcayarak yaptıkları çalışmaları anlatan kitap, kitapçık ve broşür bastırıyor ve bunları ücretsiz dağıtılıyor. Ancak her yıl ziyaretçi rekorları kıran ve adeta para basan tarihî yerler için aynı hassasiyet gösterilmiyor. Karalayıcı kitaplar toplatılsın Her yıl 3 milyon kişinin ziyaret ettiği ve 30 trilyon liraya yakın gelir elde edilen Topkapı ve Ayasofya müzelerini tanıtan resmî bir broşür yok. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Türkiye’yi tanıtmaya yönelik broşürlerine ise sadece bakanlığa bağlı turizm bürolarından ulaşılabiliyor. İstanbul Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Ahmet Emre Bilgili, broşürle ilgili eksiklik olduğunu kabul ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilgili birimiyle yaptıkları yazışmalar sonucu gerekli yetkinin alındığını belirten Bilgili, müze ziyaretçilerine verilmek üzere 5 milyonun üzerinde broşür bastırmak için hazırlıklarının devam ettiğini kaydediyor. İngilizce, Rusça, İspanyolca ve Fransızca hazırlanacak broşürlerde müzelerin tarihi ayrıntılı bir şekilde anlatılacak. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Başaran Ulusoy, karalayıcı ve yanlış bilgi içeren kitapların toplatılmasından yana. Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Başkanı Şerif Yenen ise akademisyenler ve uzmanlardan oluşan bir ‘Kitap Okuma İnceleme Komisyonu’ kurularak bütün yabancı kitapların baştan sona gözden geçirilmesini öneriyor. Turistik Otelciler İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB) Başkanı Timur Bayındır ise Türkiye’nin yeterince tanıtımının yapılmadığına dikkat çekiyor. Bayındır, “Bizim hakkımızdaki kitapları yabancılar hazırlıyor. Hakikatleri kendimiz ortaya çıkarmalıyız. Sivil toplum kuruluşu olarak biz değil Kültür Bakanlığı bir adım atmalı.” diyor. Tarihçiler Ne Diyor? İlber Ortaylı: Çok sayıda İstanbul rehberi hatalarla dolu Topkapı Sarayı Müdürü Prof. Dr. İlber Ortaylı, saraya gelen birçok turistin elinde Lonely Planet’in hazırladığı rehberi gördüğünü söyledi. Rehberlerin denetiminin mümkün olmadığını belirten Prof. İlber Ortaylı, “Bunlar yurtdışında satılıyor. Yalnız Lonely Planet’in kitapçığı değil, çok sayıda rehberde yanlış bilgiler var. Yabancı kitabevleri hataları bildirilirse düzeltme yaparlar. Hatalar düzeltilirse broşür bastırıp turistlere dağıttıracağım.” dedi. Ahmet Akgündüz: Rehberlerle ilgili bakanlığın ihmali var Osmanlı Araştırmaları Vakfı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın turist rehberlerini gözden geçirip düzeltmesi gerektiğine işaret ediyor. Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, "Bakanlığın maalesef ihmali var. Bakanlık, bütçe ayırarak birkaç tarihçiyi bu konuda görevlendirebilir. Türkiye ile ilgili İngilizce ve Fransızca kitaplar hazırlanabilir. Biz kendimizi tanıtamazsak yabancıların bizi yanlış anlatması çok normal." şeklinde konuştu. Zaman |
+1967
|
[quote=antibizans]mastercard ın adını bu saatten sonra ''HASTERCARD'' olarak değiştiriyorum kamuoyuna duyurulur....................en büyük biziz çünkü biz SİVASLIYIZ.....................[/quote]
[size=7][b][i]Abi çok haklısın ve mükemmelsin...[/i][/b][/size] |
SIVASLI GARDASLARIMIN BU ÖRNEK TAVIRLARINI TEBRIK EDIYORUM.SIZLER ÜZERINIZE DÜSEN GÖREVI HER ZAMAN EN IYI SEKILDE YAPTINIZ VE YAPMAYA DEVAM EDIYORSUNUZ.MAALESEF YINE YETKILI KURUM, KURULUS VE KISILER HER ZAMANKI GIBI SESSIZ.
BAKIYORUM TERÖR ÖRGÜTÜNÜN GECELERINE CIKAN ALCAKLARA BIZLER TEPKI GÖSTERIP KASETLERINI ALMAYINCA, KONSERLERINE GITMEYINCE BAKIYORUZKI BU SAHISLAR TRT NIN KANALLARINDA SAZ ELLERINDE KONSERLER VERIYOR.BIZE ZORLA DINLETTIRILIYOR.LÜTFEN DAHA DUYARLI OLALIM VE CEVREMIZDEKILERI UYARALIM. ÖNCE HAKARETI YAP SONRA ÖZÜR DILE OLMAZ BÖYLE SACMALIK. HATA YAPAN NETICESINE KATLANMALI. O ZAMAN INSAN ÖLDÜR TABUTUNUN BASINDA ÖZÜR DILE AFFA UGRA GIT AYNI AILENIN DIGER FERDINI ÖLDÜR YINE ÖZÜR DILE.OLACAK ISMI.ÖZÜRÜ KABUL EDEN ETSIN BEN KABUL ETMIYORUM ÖNCE CEZASINI CEKSIN.ISTER MASTER CARD ISTER SANATCI ISTER SIYASETCI. |
TÜRKİYE'YE YAPILAN ŞEREFSİZLİKLERE GÖZ YUMAMAYIZ
KENDİLERİ ŞEREFSİZ OLDUKLARIN DAN BİZLERİ ÇEKEMİYORLAR |
[QUOTE=LütfiÜnal]SIVASLI GARDASLARIMIN BU ÖRNEK TAVIRLARINI TEBRIK EDIYORUM.SIZLER ÜZERINIZE DÜSEN GÖREVI HER ZAMAN EN IYI SEKILDE YAPTINIZ VE YAPMAYA DEVAM EDIYORSUNUZ.MAALESEF YINE YETKILI KURUM, KURULUS VE KISILER HER ZAMANKI GIBI SESSIZ.
BAKIYORUM TERÖR ÖRGÜTÜNÜN GECELERINE CIKAN ALCAKLARA BIZLER TEPKI GÖSTERIP KASETLERINI ALMAYINCA, KONSERLERINE GITMEYINCE BAKIYORUZKI BU SAHISLAR TRT NIN KANALLARINDA SAZ ELLERINDE KONSERLER VERIYOR.BIZE ZORLA DINLETTIRILIYOR.LÜTFEN DAHA DUYARLI OLALIM VE CEVREMIZDEKILERI UYARALIM. ÖNCE HAKARETI YAP SONRA ÖZÜR DILE OLMAZ BÖYLE SACMALIK. HATA YAPAN NETICESINE KATLANMALI. O ZAMAN INSAN ÖLDÜR TABUTUNUN BASINDA ÖZÜR DILE AFFA UGRA GIT AYNI AILENIN DIGER FERDINI ÖLDÜR YINE ÖZÜR DILE.OLACAK ISMI.ÖZÜRÜ KABUL EDEN ETSIN BEN KABUL ETMIYORUM ÖNCE CEZASINI CEKSIN.ISTER MASTER CARD ISTER SANATCI ISTER SIYASETCI.[/QUOTE] imza atıyorum |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ŞEREFSİZ ADİİİ
KEŞİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRR ULAN SIZ KIMSINIZKI TÜRKİYEYE DİL UZATIYORSUNUZ DALLAMALAR....PROTESTO EDELIM BU ŞEREFSİZLERİ !!!![/COLOR][/FONT] |
EYVALLAH TA KARDEŞ
[QUOTE=1967_DERNEK_ÖZGÜR][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]ŞEREFSİZ ADİİİ
KEŞİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRR ULAN SIZ KIMSINIZKI TÜRKİYEYE DİL UZATIYORSUNUZ DALLAMALAR....PROTESTO EDELIM BU ŞEREFSİZLERİ !!!![/COLOR][/FONT][/QUOTE] KARDEŞ BU SÖZLER SANA YAKIŞMIYO..Kİ BU SİTEDE KİMSEYE YAKIŞMAZZZZ.. BURASI [url]www.sivasspor.com[/url] olmaz ...küfür,YADA HERHANDİ BİRSEY YOK |
NEYSEKİ BENDE BÖYLE KARTLAR YOK..OLSUNDA İSTEMIYORUM...
|
allah bilir İstaanbulada costantinapolis demişlerdir.hepsi aynı i......!
|
[QUOTE=LütfiÜnal]SIVASLI GARDASLARIMIN BU ÖRNEK TAVIRLARINI TEBRIK EDIYORUM.SIZLER ÜZERINIZE DÜSEN GÖREVI HER ZAMAN EN IYI SEKILDE YAPTINIZ VE YAPMAYA DEVAM EDIYORSUNUZ.MAALESEF YINE YETKILI KURUM, KURULUS VE KISILER HER ZAMANKI GIBI SESSIZ.
BAKIYORUM TERÖR ÖRGÜTÜNÜN GECELERINE CIKAN ALCAKLARA BIZLER TEPKI GÖSTERIP KASETLERINI ALMAYINCA, KONSERLERINE GITMEYINCE BAKIYORUZKI BU SAHISLAR TRT NIN KANALLARINDA SAZ ELLERINDE KONSERLER VERIYOR.BIZE ZORLA DINLETTIRILIYOR.LÜTFEN DAHA DUYARLI OLALIM VE CEVREMIZDEKILERI UYARALIM. ÖNCE HAKARETI YAP SONRA ÖZÜR DILE OLMAZ BÖYLE SACMALIK. HATA YAPAN NETICESINE KATLANMALI. O ZAMAN INSAN ÖLDÜR TABUTUNUN BASINDA ÖZÜR DILE AFFA UGRA GIT AYNI AILENIN DIGER FERDINI ÖLDÜR YINE ÖZÜR DILE.OLACAK ISMI.ÖZÜRÜ KABUL EDEN ETSIN BEN KABUL ETMIYORUM ÖNCE CEZASINI CEKSIN.ISTER MASTER CARD ISTER SANATCI ISTER SIYASETCI.[/QUOTE] [B]EVET LÜTFÜ ABİM KATILIYORUM... PKK YANLISI ŞARKICILAR TRT EKRANLERINDA BOY GÖSTERİRKEN [COLOR="Red"]MUSTAFA YILDIZDOĞAN[/COLOR] GİBİ DEĞERLİ SANATÇILAR TRT TARAFINDAN EKRANA ÇIKMA YASAĞI İLE EKRANLARDAN UZAK BIRAKILIYO.. İŞTE SAYIN DEVLETİMİZİN ANLAYIŞI...... YORUMU SİZLERE BIRAKIYORUM..[/B] |
[COLOR="Black"][B]Ya bir insan kolayca kandırılıp bu tür serseri çıkışlarda bulunabilir ama bir kurum vede dünyaya mal edilmiş bir kurum bunu yapıyorsa bunun adı serserilik değil ŞEREFSİZliktir,en acı yanıda ADAM SENDECİLİĞİMİZ işte asıl kahreden de bu.Tabiki Avrupa diğer bir deyişle hristiyan kulubü bizim üzerimize oyun oynayacak ki biz bununla uğraşırken özümüzü yitirelim sanıyormusunuz ki başarısızlar?kesinlikle HAYIR,tarihe hatta yakın tarihimize şöyle bir göz gezdirirsek bizimle Atalarımız arasındaki uçurumu göremeyecek göz yoktur sanırım.
Evet bu konuyu şimdi öğrendim ama iyiki öğrendim kullanmamama rağmen etrafımdaki duyarlı insanları bilgilendirmeye çalışacağım,Kaptan-58 gardaşımada bizleri bilgilendirdiği için teşekkürü bir borç bilirim.[/B][/COLOR] |
ALLAH BİR GÜN BELASINI VERECEK BU TÜR SEREFSİZLERİN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:35. |