Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 31.05.2005, 08:35   #1
Kaptan-58
Usta Yiğido

Kaptan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 861 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt

[size=2]ŞAMPİYONLAR LİGİ ANA SPONSORU MASTERCARD , OLİMPİYAT STADINDAKİ FİNAL İÇİN 290 SAYFALIK İSTANBUL ŞEHİR REHBERİ YAYINLADI. BURAYA KADAR HERŞEY GÜZEL...

GAZETECİLERE VE YABANCI KONUKLARA DAĞITILAN REHBERİN TÜRKİYE YE HAKARETLER İÇERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI. REHBERDE; ATATÜRK, KÜRTLERİ ASİMİLE ETMEKLE ŞUÇLANIRKEN, ERMENİLERİNTOPLU KIYIMA MARUZ KALDIKLARI İDDİA EDİLİYOR (ÇÜŞ YANİ)... TAKSİCİLER İSE SAHTEKAR OLARAK TANITILIYOR....
[/size]

[size=2]ŞİMDİ SİZ DEĞERLİ TÜRK İNSANLARI CENNET VATANIM TÜRKİYE Yİ BU DENLİ OYUNLARA ALET EDENLERİ ZENGİN ETMEYE DEVAM EDECEKMİSİNİZ YOKSA ARTIK BU OYUNLARA DUR DİYECEK MİSİNİZ?[/size]

http://img88.imageshack.us/img88/1423/6a82d9d035wv4.gif
Kaptan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.05.2005, 09:15   #2
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

duydum o... cocuklari serefsiz bunlar yaa
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.05.2005, 09:18   #3
twity_58
Tecrübeli Yiğido

twity_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 twity_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

MASTER KARTA GECIT YOK KAPTAN SONUNA KADAR HAKLI EGER KENDİMİZE TURK DİOSAK DEGERLERIMIZE SAHIP CIKMALIYIZ BU ULKE USTUNDE YETERINCE OYUN OYNADILAR ULKEDEKI KOZMOPOLIT YAPIYI BİRBİRİNE DUSURMAYA CALISIOLARRRRRRRR. İZN VERCEK MİYİZ HAYIRRRRRRRRRRRRRRR. HERKESİ MASTER KARTSIZLANMAYA DAVET EDIOM BİZİM HAKKIMIZDA BÖLE DUSUNEN CIKARLARINI USTUMUZDE GÜTMEYE CALISAN TEK DİŞİ KALMIS CANAVARA GECİT YOKKKKKK

ASİMILE ETMEKLE SUCLANAN ULU ÖNDER DERKI: EY TURK İSTİKBALININ EVLADI BUTUN BU AHVAL VE SERAIT İÇİNDE DAHİ VAZİFEN TURK İSTIKLAL VE CUMHURİYETI NI KORUMAKTIR .MUHTAC OLDUGUN KUDRET DAMARLARINDAK,İ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

LUTFEN BU ULKENIN GELECEGI OLARAK BU VATANIN BİZİM OLDUGU GERCEGINI EN İYİ SEKILDE KAVRAMALI VE TURK GENCLIGI OLARAK ATAMIZAVERDİGİMİZ SÖZU TUTMALIYIZ

DOGACAKTIR SİZE VADETTIGI GUNLER HAKKIN KIMBİLİR BELKI YARIN BELKI YARINDAN DA YAKIN
twity_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.05.2005, 09:20   #4
Kaptan-58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 861 Kaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekanntKaptan-58 ist jedem bekannt

Alıntı:
twity_58 Nickli Üyeden Alıntı
MASTER KARTA GECIT YOK KAPTAN SONUNA KADAR HAKLI EGER KENDİMİZE TURK DİOSAK DEGERLERIMIZE SAHIP CIKMALIYIZ BU ULKE USTUNDE YETERINCE OYUN OYNADILAR ULKEDEKI KOZMOPOLIT YAPIYI BİRBİRİNE DUSURMAYA CALISIOLARRRRRRRR. İZN VERCEK MİYİZ HAYIRRRRRRRRRRRRRRR. HERKESİ MASTER KARTSIZLANMAYA DAVET EDIOM BİZİM HAKKIMIZDA BÖLE DUSUNEN CIKARLARINI USTUMUZDE GÜTMEYE CALISAN TEK DİŞİ KALMIS CANAVARA GECİT YOKKKKKK

ASİMILE ETMEKLE SUCLANAN ULU ÖNDER DERKI: EY TURK İSTİKBALININ EVLADI BUTUN BU AHVAL VE SERAIT İÇİNDE DAHİ VAZİFEN TURK İSTIKLAL VE CUMHURİYETI NI KORUMAKTIR .MUHTAC OLDUGUN KUDRET DAMARLARINDAK,İ ASİL KANDA MEVCUTTUR.

LUTFEN BU ULKENIN GELECEGI OLARAK BU VATANIN BİZİM OLDUGU GERCEGINI EN İYİ SEKILDE KAVRAMALI VE TURK GENCLIGI OLARAK ATAMIZAVERDİGİMİZ SÖZU TUTMALIYIZ

DOGACAKTIR SİZE VADETTIGI GUNLER HAKKIN KIMBİLİR BELKI YARIN BELKI YARINDAN DA YAKIN

BU YAZIYA İMZA ATILIR......

Alt 31.05.2005, 10:34   #5
Kaptan-58
Usta Yiğido

[size=2]SON DAKİKA: [/size]MASTERCARD YAPTIĞI HATAYI KABUL ETTİ FAKAT HENÜZ YAZILI BİR ÖZÜR DİLEMEDİ. İSTANBUL VALİLİĞİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK....

Alt 31.05.2005, 10:43   #6
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

haberi yolda arabadayken duydum acayip sinirlendim, sonra düşündüm 3 kredi kartım var 2 si mastercard, iade edemeyecktim ama az kullanabilirdim, 3 gündür kullanmıyorum mastercard ları, sonra buna bir protesto başlığı açmak lazım dedim ama düşündüğüm şeyi nasılsa kaptan58gençlik gardaşım açar, baktım açmış benim için sürpriz olmadı, sağol gardaşım hassasiyetin için, türkiyemin Çok Uluslu Şirket (ÇÜŞ)lerin dikensiz gül bahçesi olmadığını gösterdiğn için , teşekkürler
herkesi mümkünse sessiz protestoya davet ediyorum, yani harcamamaya mastecardınızı.
a bircan
Alt 31.05.2005, 10:54   #7
Kaptan-58
Usta Yiğido

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
haberi yolda arabadayken duydum acayip sinirlendim, sonra düşündüm 3 kredi kartım var 2 si mastercard, iade edemeyecktim ama az kullanabilirdim, 3 gündür kullanmıyorum mastercard ları, sonra buna bir protesto başlığı açmak lazım dedim ama düşündüğüm şeyi nasılsa kaptan58gençlik gardaşım açar, baktım açmış benim için sürpriz olmadı, sağol gardaşım hassasiyetin için, türkiyemin Çok Uluslu Şirket (ÇÜŞ)lerin dikensiz gül bahçesi olmadığını gösterdiğn için , teşekkürler
herkesi mümkünse sessiz protestoya davet ediyorum, yani harcamamaya mastecardınızı.
a bircan
[size=2]
EYVALLAH ABİ MERAK ETME BİZ ELBET TEPKİMİZİ GÖSTERİRİZ.. MASTERCARD IM YOK.... ALMAYA ARTIK İHTİYACIMDA YOK.
[/size]

Alt 31.05.2005, 12:00   #8
GuNaY
Gast

[size=2]tepkimizi bir sekilde koymalıyız.. iyiki bende mastercarda yokmus :lol: :lol: :lol: olanlarda abircan abinin dedigi gibi birkac gün kullanmayarak tepkisini göstermeli... kanı bozuklar... çamur at izi kalsın mantıgı işte :evil: :evil: :evil: [/size]

Alt 31.05.2005, 12:08   #9
TeSTeRe
Acemi Yiğido

TeSTeRe - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 TeSTeRe isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Kaptan_58GENCLiK Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]ŞAMPİYONLAR LİGİ ANA SPONSORU MASTERCARD , OLİMPİYAT STADINDAKİ FİNAL İÇİN 290 SAYFALIK İSTANBUL ŞEHİR REHBERİ YAYINLADI. BURAYA KADAR HERŞEY GÜZEL...

GAZETECİLERE VE YABANCI KONUKLARA DAĞITILAN REHBERİN TÜRKİYE YE HAKARETLER İÇERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI. REHBERDE; ATATÜRK, KÜRTLERİ ASİMİLE ETMEKLE ŞUÇLANIRKEN, ERMENİLERİNTOPLU KIYIMA MARUZ KALDIKLARI İDDİA EDİLİYOR (ÇÜŞ YANİ)... TAKSİCİLER İSE SAHTEKAR OLARAK TANITILIYOR....
[/size]

[size=2]ŞİMDİ SİZ DEĞERLİ TÜRK İNSANLARI CENNET VATANIM TÜRKİYE Yİ BU DENLİ OYUNLARA ALET EDENLERİ ZENGİN ETMEYE DEVAM EDECEKMİSİNİZ YOKSA ARTIK BU OYUNLARA DUR DİYECEK MİSİNİZ?[/size]
taksiciler hakkindaki bolume bende katiliyorum malum turistler ne cekiyolar taksicileren birakin turistleri normal bi Turk vatandasi olarak ben bile busuru taksici kazigi yedim...
TeSTeRe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.05.2005, 12:37   #10
FatihSoner58
Tecrübeli Yiğido

FatihSoner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 FatihSoner58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

KANIBOZUKLAR, ADILER, SEREFSIZLER...