![]() |
[url]http://www.otukenim.net/swf/buhesap.swf[/url]
beyler belki bi çoğunuz biliodur..ama ben sizin bu siteye girmenizi istiorum...lütfen bir girin..yorumlarınızı bekliorum..ancak hoparlör gerekli..hoparlörü olan arkadaşlar girsin.. |
gardas valla cok güzel, insana güzel gaz veriyor birakin beni kaziyayim onlarin soyunu
|
...............................
|
nabıcan abi o pis kanı...
|
Gardas Recep Tayip Erdoganin Resmini o serefsizin yanina niye koydun?
Nankörlük biz Sivaslilara yakisirmi? Kimsenin yapmadigini o Adam yapti Allah razi olsun. |
SU KOPEGI ASAMADIKYA, ZORUMA GIDIYOR ALLAHIMA..
YARIN AMERIKA BIN LADINI YAKALARSA HEMEN ASAR. AHA BURAYA YAZIYOM. BUNLARI SEHIT AILELERINE TESLIM EDECEKSIN ALLAHIMA. ONLAR BILIR NE YAPACAGINI... |
[quote=ZARALI_ENGIN]Gardas Recep Tayip Erdoganin Resmini o serefsizin yanina niye koydun?
Nankörlük biz Sivaslilara yakisirmi? Kimsenin yapmadigini o Adam yapti Allah razi olsun.[/quote]o da az deil..aponun dostlarına dost diyen düşmandır.. |
arkadaslar burda bende yorumumu eklemek istedim ,
aponun cezasinin verilmemesinin nedeni sanki erdoganmis gibi gosteriliyo , soylermisiniz bana lutfen bundan onceki hukumet de apoya iki yil el bebek gul bebek bakilmadi mi ? eski hukumet sunumda ki ifadeyle bu milletin bu devletin ekmegini yemedi mi ? yemedide o yuzden mi apoya bi halt edemedi? sunumu yapan kisiler eski hukumetin sona ermesini neden bekledirler iki yil boyunca ,madem bunlari soyluyorlar , yapsalardi eski hukumet doneminde ayni sunumu hukumetin basindakileri de sunumun icine katarak ve bu devletin ekmegini yediniz laflarini o zatlara yonlendirerek , boylece apo konusunu sui-istimal etmedikleri acikca ifade edilmis olurdu , yoksa o zaman uyunuyormuydu? , Hem ülke sadece TÜRK milletinin apo serefsizine karsi olan kinini suistimal edip de partilerin oylari toplayarak iktidara gelmesiyle yönetilemez , bunu eski hukumetde cok iyi gorduk zati, bu iki deger cok farkli kavramlar. Bu da zaten apayri bir konu. Bu kadar yanlis yonlendirme bu kadar taraflilik olmaz , Sunumdan cikabilecek tek sonuc varsa o da sudur : madem eski hukumet bi halt yapamadi apoya , madem elleri kollari bagli kaldilar apo karsisinda , su anki hukumet sozumuz sizedir , artik su serefsizin boynunu vurun , haaaa yok eger yapamazsaniz bak o zaman size yapilan bu yanlis ithamlar bir deger kazanir ve eski hukumettden bir farkiniz kalmaz ( eger Turkiyedeki son gelismeleri goz ardi eder isek tabiki ) selametle......... |
[quote=mekanik_rwth]arkadaslar burda bende yorumumu eklemek istedim ,
aponun cezasinin verilmemesinin nedeni sanki erdoganmis gibi gosteriliyo , soylermisiniz bana lutfen bundan onceki hukumet de apoya iki yil el bebek gul bebek bakilmadi mi ? eski hukumet sunumda ki ifadeyle bu milletin bu devletin ekmegini yemedi mi ? yemedide o yuzden mi apoya bi halt edemedi? sunumu yapan kisiler eski hukumetin sona ermesini neden bekledirler iki yil boyunca ,madem bunlari soyluyorlar , yapsalardi eski hukumet doneminde ayni sunumu hukumetin basindakileri de sunumun icine katarak ve bu devletin ekmegini yediniz laflarina o zatlara yonlendirerek , boylece apo konusunu sui-istimal etmedikleri acikca iade edilmis olurdu , yoksa o zaman uyunuyormuydu? , Hem ülke sadece TÜRK milletinin apo serefsizine karsi olan kinini suistimal edip de partilerin oylari toplayarak iktidara gelmesiyle yönetilemez , bunu eski hukumetde cok iyi gorduk zati, bu iki deger cok farkli kavramlar. Bu da zaten apayri bir konu. Bu kadar yanlis yonlendirme bu kadar taraflilik olmaz , Sunumdan cikabilecek tek sonuc varsa o da sudur : madem eski hukumet bi halt yapamadi apoya , madem elleri kollari bagli kaldilar apo karsisinda , su anki hukumet sozumuz sizedir , artik su serefsizin boynunu vurun , haaaa yok eger yapamazsaniz bak o zaman size yapilan bu yanlis ithamlar bir deger kazanir ve eski hukumettden bir farkiniz kalmaz ( eger Turkiyedeki son gelismeleri goz ardi eder isek tabiki ) selametle.........[/quote]ben ülkücü deilim...bu hükümettende apoyu asmasını bekleyen yok...onlarda o yürek olsa önce başörtüsünü çözerler..busuhun peşinden koşucağına..kimse onlardan bişi beklemio..kıbrıs işini halledip sepetlicekler onu zaten... |
ya kardesim neden bu sitede boyle polemik yapiliyor anlamadim. O siteyi yapan ve de ulkucu yum diye gecinen kisim apo yakalandiktan sonra hukumet etmedimi. Tv lere cikip onu asmak bize nasip olacak diyerek bol keseden atanlar, sonradan dut yemis bulbule donmedilermi. Eger ulkucu kesim iktirdayken asamadiysa bunu neden Ak parti yapmis gibi debeleniyor anlamadim. Olaylara dar bi cercevenden degilde lutfen daha genis bakalim....
|
ZARALI_ENGIN demiş ki:
Gardas Recep Tayip Erdoganin Resmini o serefsizin yanina niye koydun? Nankörlük biz Sivaslilara yakisirmi? Kimsenin yapmadigini o Adam yapti Allah razi olsun. o da az deil..aponun dostlarına dost diyen düşmandır yanlis gardaslar BENCE HERSEY KABA KUVVETLE DEGIL POLITIKA YAPMAK LAZIM TAYYIP GIBI HELAL OLSUN BENCE |
1- Tayyip Erdoğanı o parçaya koyanlar kendisi şerefsizdir.
2- Türk Milletinin genel davası olan Apo konusunu istismar edenlerin eline hiçbirşey geçmeyecek. 3- APO, davayı istismar edenler hükümetteyken, Türkiyenin elindeydi.Neden asmadılar.Sonra ahkam kesmesi kolay. 4- İnsanların sinirlerini bozarak ve öz vatan evlatlarına (Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül...) iftira atarak zerre oy alamazsınız bu milletten.Millet uyandı.Tayyip Erdoğan uyandırdı milleti sağolsun. 5- BU SİTE SİVASSPORUN SİTESİDİR.KİRLİ EMELLERE ALET ETMEYİN. |
Lutfen sitede siyaset yapip ortami germeyelim, birbirimizin arasina nifak tohumlari sacmayalim. Hepimiz Sivasliyiz ve Sivassporluyuz, bizim icin bu sitede bundan baska gercek yoktur...
|
[quote=skywriter]Lutfen sitede siyaset yapip ortami germeyelim, birbirimizin arasina nifak tohumlari sacmayalim. Hepimiz Sivasliyiz ve Sivassporluyuz, bizim icin bu sitede bundan baska gercek yoktur...[/quote]SEVGiLi GARDASiM AGZINIZA SAGLIK. SiZE KATILIYORUM SiMDi BiRLiK VEDE BERABERLiK ZAMANIDIR.
|
arkadaslar siyaset bize bu sitede yakismiyor . unutmayalim ki sivas taki insanlarin görüsleri bile ayni degil. kozmopolit bir dünyada yasiyoruz. zaten apo kelimesinin bu sitede gecmesi bile hiç hos degil.ayrica ben basörtülü bir kiz olarak bu konudaki rahatsizliginizi anlayabiliyorum fakat unutmayinki su günümüze sükretmeliyiz.bu ülke üstünde o kadar cok oyunlar oynandi insanlar degerlerinden o kadar uzaklastirildi ki . tabiki en buyuk dilegim okuluma basörtüsü ile girebilmektir fakat bazi seyler için sabir gerekmektedir bekelmeliyiz.sabirli olmali olacaklari beklemeliyiz. daha iki senelik bir hukumetten bu sorunu cözmesini bekleyemeyiz. daha baska pislikler temizlenmedi . SABIR GARDASLAR SABIR DOGACAKTIR SANA VADETTIGI GUNLER HAKK'IN KIMBILIR BELKI YARIN BELKI YARINDAN DA YAKIN .... ne kadar güzel söylemis özgürlügün sairi
|
[size=7][color=darkblue][i][b]BENDE BU TÜR MP3 LER BOL MİKTARDA VARDIR. İSTEYENE BU PARÇANIN MP3 ÜÜNDE YOLLAYABİLİRİM.[/b][/i][/color][/size]
|
süper garşdaş
|
türkiyeyi birbirine düşürmekten başka bişiy değil
|
[quote=DursunOZER]türkiyeyi birbirine düşürmekten başka bişiy değil[/quote]
[size=7][color=darkblue][i][b]TÜRKİYEYİ KİMSE BİRBİRİNE DÜŞÜREMEZ........... BİZ ANLI ŞANLI OSMANLI TORUNU TÜRK GENÇLİĞİYİZ. TÜRKİYEYE KALKAN ELLERİ KIRARIZ BİZ......[/b][/i][/color][/size] |
[color=darkblue][i][b]Bu Hesap Sorulacak
Yiğit olanın lokması cana azıktır beyler Kimse bana söylemesin buna yazıktır beyler Soyu soysuz olanın sütü bozuktur beyler Bunların soyu bozulmuş Türk'e düşman göbekten Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Dağlar, taşlar bu ovalar bilin ki Türk'ün yurdu Aslımız insan neslidir Türk'e semboldür Kurd'u Soyu ermeni olanlar nerden bilecek Kürd'ü İhaneti seyreyleyin perdedeki delikten Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Alperenler şehadeti seslenirken çağrına İbrahim'in dedikleri nişan oldu bağrına Mehmetçik'ler şehit düştü bu vatanın uğruna Vatan mı istediniz lan beşikteki bebekten? Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten! Başı bozuk yaylalarda bol keseden savurdun Ne dinin var, ne imanın sen ne biçim gavurdun? Hem korkaksın, hem zavallı zoru gördün kıvırdın! Urgan bile dava eder boynundaki ilmekten! Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten [/b][/i][/color] |
gardaş hesap sorulacakta önceki hükümmete neden sorulmadı? hem sitede çok çirkin olan şeyler var tayyip erdoğan bi kere bu ülkenin başbakanı ve türkiyeyi en son yiyecek kişi odur. bu tür şeyler kavga çıkarmaktan başka neye yararki? neden birlik beraberlik mesajları verileceğine hükümet karalanıyor işte böyle olursa hükümet tarafı ile hükümet karşıtları birbirine düşer sonumuz özbekistana döner? hem söylermisin madem mhp o kadar iyi hesap soracaktıda asıl bu ülkeyi yiyen dsp ve anapla neden işbirliğine gitmişti? diğer bir meselede BURASI SİVASSPOR SİTESİ BURDA SİYASETİN NE İŞİ VAR????
APODA CEZASIZ KALMAYACAKTIR BUNU HERKES BİLSİN AMA AVRUPA BİRLİĞİNE GİRECEĞİMİZ ŞU SÜRECTE POLEMİĞE HİÇ GEREK YOK LÜTFEN HERKES SAĞDUYULU DAVRANSIN. ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR... |
[quote=DursunOZER]gardaş hesap sorulacakta önceki hükümmete neden sorulmadı? hem sitede çok çirkin olan şeyler var tayyip erdoğan bi kere bu ülkenin başbakanı ve türkiyeyi en son yiyecek kişi odur. bu tür şeyler kavga çıkarmaktan başka neye yararki? neden birlik beraberlik mesajları verileceğine hükümet karalanıyor işte böyle olursa hükümet tarafı ile hükümet karşıtları birbirine düşer sonumuz özbekistana döner? hem söylermisin madem mhp o kadar iyi hesap soracaktıda asıl bu ülkeyi yiyen dsp ve anapla neden işbirliğine gitmişti? diğer bir meselede BURASI SİVASSPOR SİTESİ BURDA SİYASETİN NE İŞİ VAR????
APODA CEZASIZ KALMAYACAKTIR BUNU HERKES BİLSİN AMA AVRUPA BİRLİĞİNE GİRECEĞİMİZ ŞU SÜRECTE POLEMİĞE HİÇ GEREK YOK LÜTFEN HERKES SAĞDUYULU DAVRANSIN. ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR...[/quote] [size=6][color=red][i][b]GARDAŞ BEN BU ŞARKININ KLİBİNİ TASVİP ETMİYORUM ZATEN... SAYIN RECEP RECEP TAYYİP ERDOĞAN BU ÜLKENİN BAŞBAKANIDIR VE ELİNDEN GELENİN EN İYİSİNİDE YAPTIĞINDAN ŞÜPHEM YOK. BENİM DERDİM BU APO DENEN İTİN ELBET BİRGÜN HESAP VERECEĞİNİ BİLMENİZİ İSTEMEM........ BU HESAP SORULACAK APO DENEN KÖPEKTEN.......[/b][/i][/color][/size] |
[quote=Kaptan_58GENCLiK][quote=DursunOZER]türkiyeyi birbirine düşürmekten başka bişiy değil[/quote]
[size=7][color=darkblue][i][b]TÜRKİYEYİ KİMSE BİRBİRİNE DÜŞÜREMEZ........... BİZ ANLI ŞANLI OSMANLI TORUNU TÜRK GENÇLİĞİYİZ. TÜRKİYEYE KALKAN ELLERİ KIRARIZ BİZ......[/b][/i][/color][/size][/quote]yunanın amerikalının israillinin ingilizin frasnızın..yani osmanlıya düşman türke düşman mileltlerin,temsilcilerinin elini sıkanın o elinide kırarız... apo yu asmasını bekleyen yok..benim çok hoşuma gitti..burda sizlerle paylaşmak istedim...BU OLAYLARI UNUTMAYALIM..tayib bey apo davası miletin vicdanında kapandı gibi bi söz kullanmış..bu dava öle kolay kolay kapanmaz...tayib bey her davayı kolay silio zaten...ama biz silemeyiz.. |
gardas tayib beyin söylediklerini yanlis anlamissin herhalde
|
yaw bırakın bu delikanlı ayaklarını. Tayyip bey konuyu kapatmış onlar kapatmamışmış.de hadi git işine yaw.
|
neyse burda polemik olmasın...isteyenler msn adresime gelebilir..
|
MODEATOR , BU TOPİĞİ KAPATSA ÇOK İYİ OLACAK. SİYASET YAPILIYOR BURDA. TOPİĞİ AÇANINDA HESABI ENGELLENSİN.BURASI SİVASSPORUMUZUN SİTESİ. mhp'NİN DEĞİL. :!:
|
[quote=sahinok]MODEATOR , BU TOPİĞİ KAPATSA ÇOK İYİ OLACAK. SİYASET YAPILIYOR BURDA. TOPİĞİ AÇANINDA HESABI ENGELLENSİN.BURASI SİVASSPORUMUZUN SİTESİ. mhp'NİN DEĞİL. :!:[/quote]ben mhp li deilim...hiçbi partiyede üye deilim..sizleri dost bildiğim için çok etkilendiğim bişeyi paylaşmak istedim...ama istemezseniz istemeyin..çok da tın...
|
GARDAŞLAR BURASI SİYASİ İÇERİKLİ BİR SİTE DEĞİL. SİYASET YAPACAK OLANLAR GİTSİN BİR PARTİYE ÜYE OLSUN YAPACAĞINI YAPSIN. BOŞ LAFLA İŞLER YÜRÜMEZ.
|
[quote=türkçerap_yakup][quote=sahinok]MODEATOR , BU TOPİĞİ KAPATSA ÇOK İYİ OLACAK. SİYASET YAPILIYOR BURDA. TOPİĞİ AÇANINDA HESABI ENGELLENSİN.BURASI SİVASSPORUMUZUN SİTESİ. mhp'NİN DEĞİL. :!:[/quote]ben mhp li deilim...hiçbi partiyede üye deilim..sizleri dost bildiğim için çok etkilendiğim bişeyi paylaşmak istedim...ama istemezseniz istemeyin..çok da tın...[/quote]
tamam o zaman bi daha siyasi bir konuyu gündeme getirme.tınmış.heh. |
öncelikle bütün yigidolara selam ama bize yakismiyor kardesim burada siyaset yapmak burasi sivassporun sitesi siyaset meydani degil burada böyle konulara girmeyelim herkesin görüsüne saygili olalim
|
ÇOK GEREKSİZ Bİ TARTIŞMA...BU ÜLKEDE İHTİLAL OLMADIGI SÜRECE O ŞEREFSİZ ASILAMAZ(ÖNCEKİLERDE,SONRAKİLERDE BUNU DEĞİŞTİREMEZDİ)!!!BURDA TARTIŞIPTA ORTAMI GERMEYE, FORUMUMUZUN HAVASINI BOZMAYA KİMSENİN HAKKI YOK...SİVAS COSMOPOLİT Bİ ŞEHİRDİR HER GÖRÜŞÜN UÇ NOKTALARINA SAHİP İNSANLARI VARDIR...O YÜZDEN BU ORTAMDA ÇABUK GERİLİM OLUŞUR,BUNU AKLIMIZDAN ÇIKARMIYALIM!!!BENİM DÜŞÜNCEM Bİ DAHA KİMSENİN SİYASİ İÇERİKLİ TOPİCLER AÇMAMASI ÇOK İYİ OLUCAKTIR!!!
|
[size=6][color=red]burayi kilitliyorum gereksiz tartismalara meyil oluyor
tesekkürler[/color][/size] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:10. |