![]() |
PECZE:MAALESEF ŞANSIZDIK
Sivasspor Teknik Direktörü Karol Pecze, Denizlispor karşısında sahalarında kaybettikleri için üzüntülü olduklarını söyledi.
Pecze, maçından ardından yaptığı açıklamada, bugün her zamanki gibi yine kazanmak için sahaya çıktıklarını, çok ağır bir zeminde mücadele ettiklerini söyledi. Rakiplerinin kendilerinden daha çabuk bu sahaya adapte olduğunu ifade eden Pecze, ''Maalesef ilk devre bir hatada kalemizde golü gördük ve bu gol bütün oyun planımızı altüst etti. Oynamak istediğimiz oyun planını ikinci devre değiştirmek zorunda kaldık'' dedi. İkinci devre yine sahaya kazanmak için çıktıklarını ve bazı riskleri de göze aldıklarını ifade eden Pecze, şunları kaydetti: ''Ama rakibimiz Denizlispor özellikle defans bölgesini iyi kapattı ve bize gol şansı vermedi. Girdiğimiz bazı net pozisyonlarda da maalesef şansımız yanımızda değildi. Kaybettik, sahamızda kaybettiğimiz için çok üzüntülüyüz.'' Maç sonrasında bazı taraftarların kendisini istifaya davet ettiğinin hatırlatılması üzerine Pecze, ''Her zaman iyi sonucu almak için çalışıyorum. Haliyle başarılı bir sonuç gelmediği zaman bir kaç kişinin yada kaç kişiyse böyle istifa şeklinde bağırması son derece normal. Ama her zaman Sivasspor için en iyisini yapmak istiyorum'' dedi. Pecze, istifa gibi bir düşüncesinin olmadığını söyledi. DENİZLİSPOR CEPHESİ Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegic ise aldıkları 3 puandan dolayı çok sevinçli olduklarını belirterek, Sivasspor karşısına eksik kadroyla çıktıklarını kaydetti. Sivasspor'un iyi bir takım olduğunu anlatan Hadzibegic, ''Tabeladaki durumu itibariyle Sivasspor'un galip gelmek isteyeceğini biliyorduk. En kötü şartlarda 1 puanı düşünüyorduk. Çünkü çok eksiğimiz vardı. Ancak oynadığımız oyunu gördükten sonra 3 puanı da alabileceğimizi düşündük. Rakibimizi taktik olarak kendi isteğimiz oyuna zorladık'' diye konuştu. Bütün oyuncularını kutlayan Hadzibegic, ''Bizim için çok değerli bir 3 puan aldık. Bundan sonraki maçlarda Sivasspor'a başarılar diliyorum'' diye konuştu. AA |
--->: MAALESEF ŞANSIMIZ YANIMIZDA DEĞİLDİ
HELAL OLSUN PECZE.SEN BU İŞİ BİLİYORSUN AMA ANLAMAYOLAR.BU TAKIMI KAYNAŞTIR BİRBİRİNE KÜMEDE TUT SENEYEDE BİZİ UEFA YA GÖTÜR.BUNU BAŞARIRSIN.BİZ KÖTÜ EKİP DEİLİZ.
|
--->: MAALESEF ŞANSIMIZ YANIMIZDA DEĞİLDİ
Her hafta ne hikmetse oyun planı bozluyor peczenin ya bir günde sen boz rakibinin oyun planını yaa sen sadece baliliye göremi takım kuruyorsun ağır sahada mücadele etmek zorunda kalmışlar denizli kuru sahadamı mücadele etti.Adamlar bir sürü eksikle geldi hiçmi utanmadın ya sonrada bir kaç kişi yüzünden istafa etmeyi düşünmüyorum diyorsun senin bir kaç kişi değin insan sivasspora canını verir pecze efendi.Şimdi biraz onurun varsa çek git artıkkk....
|
--->: PECZE:MAALESEF ŞANSIZDIK
hocaya güvenin pecze mi oynasın
|
AH PECZE AH INSAN OLARAK KOTU DEGILSIN SAMIMIYETINE TUM KALBIMIZLE KATILIYORUZ AMA OLMADI / BAZEN SANS INSANIN YANINDA OLMAZ ISTE BU DURUMUN OZETI BU BENCE ILK YARININ SONUNDA SIVASSPOR KULUBUNU BIRAKMALISIN VE AYRICA YONETIME SESLENIYORUM DEVRE ARASINDA RIZA CALIMBAY GELSIN
|
[QUOTE=ahmetbaba;163671]hocaya güvenin pecze mi oynasın[/QUOTE]
O ZAMAN NEDEN KLÜPLER TAKIMLARININ BAŞINA HOCA ALIYOR?BIRAKSINLAR FUTBOLCULAR ÇIKSIN OYNASIN HOCAYA NE GEREK VAR... |
-->: PECZE:MAALESEF ŞANSIZDIK
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkRed"][I][B]Pecze ye hic suc bulmuyorum adamin hic bir sucu yok suc hala hocanin kapasitesini 11 haftadir göremenyen ve hoca ya toz kondurmayanlardir pecze süperlige kapasitesi yetmiyor diye yazan bir kac kisiden biri de benim hala vestel macina kadar görmeyen cogu arkadasimiz ve yöneticilerimiz uykudan yavas yavas uyanmaya basladilar birde baktilarki ligin en altindayiz hala peczeyi destekleyen lere sasiyorum 11 haftadir takim sos veriyor son 10 dakikada takim oyun disiplininden kopuyor kartlar havavada ucuyor ve skoru koruyamiyoruz belki simdi uykudan uyanmislardir iddaa ediyorum bizim takim süper ligden düsmez bu hocayi gönderirsek... yazilarimi takip eden arkadaslar denizli maglubiyeti icin yazmadigimi cok iyi bilirler, veya simdiye kadar hoca hakkinda yaptigim yorumlara bakabilirler [/B][/I][/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
ARKADASLAR PECZENIN BENDE BIRAKMASI TARAFTARIYIM AMA SUC SADECE PECZEDEMI?BEN BU KADROYU PECZENIN YAPTIGINA INANMIYORUM.BENIM SAHSI FIKRIM PECZEYLE BERABER BULENT UYGUNUNDA GITMESI LAZIM
|
-->: --->: MAALESEF ŞANSIMIZ YANIMIZDA DEĞİLDİ
[QUOTE=hakandemirezen;163667]Her hafta ne hikmetse oyun planı bozluyor peczenin ya bir günde sen boz rakibinin oyun planını yaa sen sadece baliliye göremi takım kuruyorsun ağır sahada mücadele etmek zorunda kalmışlar denizli kuru sahadamı mücadele etti.Adamlar bir sürü eksikle geldi hiçmi utanmadın ya sonrada bir kaç kişi yüzünden istafa etmeyi düşünmüyorum diyorsun senin bir kaç kişi değin insan sivasspora canını verir pecze efendi.Şimdi biraz onurun varsa çek git artıkkk....[/QUOTE]
[I][B][COLOR="DarkRed"][FONT="Trebuchet MS"]Hala gercekleri görmek istemiyor veya göremiyor Allah insani futbol cahili yapmasin haftalarca bu sitede defalarca bu hoca ile olmaz diye yorum yapanlardan biride benim ama bazi arkadasalar hoca ile ugrasma hocami oynayacak daha takim oturmadi sanki bize geleli 3,4 sene oldu hocaya sans taniyalim artik ben yazmaktan biktim insani en cok düsündüren bazilari daha göremiyor cogu takimlar önlemini haftalar önce aldi bizimkiler kis uykusuna yattilar .... Yukarida yazdigin yorumlarina sonuna kadar katiliyorum ...Hakan kardes [/FONT][/COLOR][/B][/I] |
pecze git yeter artık kume dusmek istemiyoz
|
pecze sen ne miçin antrenörsün?zaten sen her meçta ''şanssızdım,''oyun düzenimiz bozuldu'',''ilk golü yemeyecekti''...ve daha bilmem ne bırak bu palavraları geçen sene Türkiyenin en iyi 8. olan takımını ne hallere getirdin.istifa etde sende biz kurtularım senden senden çektiğimiz yeter artık.bu yönetimde kovuyorsa kovsunlar taraftar-yönetim ilişkiside yavaş yavaş bozulmaya başladı bir pecze yüzünden hemen kovun bu adamı yeter artık.birçoğunuzda bülent uygun'u suçlamak.bülent uygun örneğin verildi 1 trilyon ona göre en iyi transferleri yapmaya çalıştı.1 trilyon 5-6 tane iyi adam nerden bulacan.servet'i satabiliriz dedi.adam keyfinden demediya yönetim söylüyor oda basına iletiyor.doğrusu bütün camianın suçu var.BİR AN ÖNCE HİÇBİRŞEY DAHA OLMADAN HEMEN BU İŞE EL KOYUN.
|
MAÇTA BENDE BAĞIRDIM İSTİFA DİYE ÇÜNKÜ İSTİFA EDECEKSİZ.SENİN OURUN YOKSA BEN SANA NE DİYEYİM PECZE EFENDİ.
GİT ARTIK GİT.PECZE İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.PECZE İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. |
Şu an ne yapmak gerekir bilmiyorum. Sinirlenmemek, kızmamak, üzülmemek, kahrolmamak elde değil...
Sene başından beri hep Pecze'nin gitmesini savundum ama nafile... Pecze ve Bülent Uygun ikilisi birlikte her mağlubiyetten sonra aynı terelelliyi okuyorlar. Yok bu maçta planımız bozuldu, yok şu maçta sahaya adapte olamadık, yok diğer maçta kırmızı kart gördük, olmadı şanssızdık vs vs vs... Anlat anlat bitmez, hep aynı hikaye... Bakın buraya yazıyorum, emin olun yarın da Bülent Uygun'da Pecze'nin benzeri açıklamalar yapacak. Çünkü Pecze'yi bu takımın başına o bela etti. Bu takım Bülent Uygun'un getirdiği emekli futbolcularla dolduruldu. Birçoğunun sene başından beri bırakın çıkıp oynamalarını isimlerini dahi duymadık. Ben buradan geçen haftalar boyunca yaptığımın aynısını yapıyorum ve Pecze, Bülent Uygun ikilisini istifaya çağırıyorum. Mecnun Başkan lütfen olaya el koyun..... |
ben sezonun 3uncu haftasindan beri pecze nin gitmesini dile getirmistim malesef oz zamanlar beni destekleyen cikmamisti ben hala ayni karardayim hemde pazartesinden itibaren devre arasini beklemeye gerek yok .
|
yönetimde bir aciklama yoksa bos verin arkadaslar peczenin söylediklerini artik ezbere biliyoruz OYUN DÜZENIMIZ BOZULDU: hadi bir aciklama yapin artik B:PILANINIZ YOKMU:OZAMAN BOS VERIN:biz biliyoruz bundan sonrasida önemli deyil alinacak puanlardanda peczenin katkisi olmaz tesadüflerle sanslarla belki bir kac mac daha alirsiniz.ama pecze icin hocamiz var demeyin o bir kukla bülenet uygunun kuklasi bizler bilmiyor deyiliz.
|
Peczenin bahanesi hemen hazır şansızdık.Vallahi bu adam başımızda durduğu sürece biz birşey yapamayız.Pecze istifa.
|
şanssızlığınız kapasiteniz üzerinde bir ligde çalışıyor olmanız sayın pecze seni istemiyoruz git artık. bu takımın ölüsü tek başına küme düşmez sana ihtiyaç yok. artık istifa et onurluca defol buradan. bundan sonra buradan kibar yazmam. seyircilerede sözüm var artık düştük sayılır bundan sonra istanbul takımlarına istediğniz desteği verin. süper ligde takımı olan şehre layık değilsiniz.
artık oynarız niksarla erbayla fatsayla karadenizin mahalle takımları ile bu takım bu kafa düşer rıza hoca işbaşına |
anlayamadığım oyun planı nasıl bozulur ya gerçekten hayret bişi sahada 9 veya 10 kişi kalırsın ancak öyle oyun planı bozular skor olarak geriye düşünce veya rakip takım biraz baskı kurunca planmı bozulur onlar atıyosa sende atıcaksın onlar yemiyosa sende yemiyeceksin siz bunu öğretmek için varsınız 11 hafta oldu ve hala oyun planımız bozuldu diyorsanız allah yardımcımız olsun diyelim
|
evet pecze şanssız rakip takımın başında işi bilen hoca var
|
SEN ARTIK HIKAYESIN HAYAL ÜRÜNÜSÜN YETER GITTTTTTTTTTTTTTT
|
ARKADAŞLAR BİZİM BU YENMEMİZ ŞANSAMI KALDI BİLMİYORUM BU NASIL GİDİŞ
BU NASIL OYUN ANLAMIŞ DİİLİM BUNUN SORUMLUSU KİM YADA KİMLER BUNU KİM ÜSTLENECEK BU KÖTÜ GİDİŞATIN SORUMLULUĞUNU SİVASSPOR BU GÜNLERE GELMEK İÇİN AZ ÇABA SARF ETMEDİ GİTMESİDE GELDİĞİ GİBİ OLMAMALIBUNA BİR SORUN BULUNMALI VE BU KÖTÜ GİDİŞE BİR AN ÖNCE DUR DEMELİ |
Yasir Sivassporu bırakmalı, top oymamaktan vazgeçip başka bir iş yapmalı
Hakkı kendine Gelmeli İlahan sezon başında niye oynatılmıyorum diye ağlıyordu nedeni anladı galiba. Artık Sivasspra zarar vermemesi gerektiği düşünmeli... PECZE'de artık gitmeli... |
Her hafta ayni hikayeler ayni teraneler yok efendim sanssizdi yok efendim oyun planimiz bozuldu yok efendim saha agirdi gec bunlari kardesim bizim bu laflara karnimiz tok.Demekki takimi calistiramiyorsun bu isi bilmiyorsun olabilir normaldir zaten bilseydin takima bu zamana kadar faydali olurdun artik olan oldu sen bundan sonrada bu takima bisey veremezsin bari cekil gitde fazla zararin dokunmasin ve yerine gercekten isi bilen biri gelsin.
|
bu futbolculara da yazıklar olsun. bunlar aldıkları paranın karşılıkların veriyorlarmı acaba. bir de seyirci gelmiyormuş neden gelsinler sizlerin amatör futbolunu mu seyir etsinler. futbol mu oynuyorsunuz yoksa.......................neyse ya ne yazsak olur ama
|
SIVASSPORUN iddali bir takim olmasi icin bir tek formül var, oda trabzon formülüdür`ki kendi özüne dönmesi lazim. Ne kadar sivasli futbolcu varsa birinci ligde, ikinci ligde sivaspor catisi altinda toplamali.Ve takimin basina Rizayi getirmeli.Arti SIVASSPOR oyuncu yetistermesi lazim yoksa her sene transferle bu is yürümez;
SAYIN BASKANI HERZAMAN DESTEKLEMELIYIZ,CÜNKÜ SIVASSPORLUYUZ.... |
senin suyun kaynadı artık.........
|
ne sansızlıgı be sefersız hoca dusurecek takımı yazıklar olsun baskana canımız feda hala hocayı tutuyor orda 16 olduk yayazık gunah
|
[B][I][CENTER]hep üzülüyoruz zaten başka bişey yok saha ağırmış sanki denizli farklı bi sahada maç yaptı ya bıraksın bu işleri kendi beceriksizliğine kılıf aramasın son kullanma tarihi geçti sayın başkanımız hala nasıl sabrediyor buna hayrett....[/CENTER][/I][/B]
|
YAV BU ŞANS SENİ HİÇ BULMUYOR DEMEKKİ.ŞANSIZLIĞINI TAKIMA YANSITTIĞIN YETER ARTIK.ŞİMDİYE KADAR HEP ARKANDAYDIM AMA SABRIMIZ TAŞTI BU KADARDA OLMAZ ARTIK GİT BE PECZE GİT BEEEE
SİVAS SİVASSPOR VE TARAFTARIMIZ BÜTÜN BU OLANLARI HAKETMİYOR |
bu iş buraya kadar,takım küme düştü sayılır.
bu kadroyu kuran yönetimde,idareclilerde,teknik heyette istifa etmeli. yazık değilmi bu memleketin kaderiyle oynanıyor. hala birilileri birilerini pofpofluyor. |
pecze sanslı olman için ne yapalım rakip takım top oynamasınmı.
|
Helal olsun sana PECZE!Bu sene bizi küme düşür seneye seninle devam eder syn YÖNETİMİMİZ!!Hala harekete geçmediyseniz bu hoca gibi sizinde krediniz tükenir haberiniz olsun!Tehlikeli yoldasınız.Bir an önce kendinize gelin.TÜM HEMŞOLARA SELAMLAR!!!
|
BENDERIMKI SERDAR TOPRAKTEPEYI-TOLGAYI-BIZE PRCZEMI ALDIRDI
BU KADROYU KIM YAPTIYSA ODA PECZEYLE BERABER GITSIN B:U:-SERVETI DEVRE ARASINDA SATABILECEGIMIZI SÖYLEDIN KARDES-SIVASLILARIN SÜPER OYUNCULAR SEYRETMEYE HAKKI YOKMU EL INSAF YANI BEYPINARLI |
pecze iyi bir teknik direktor degil bir kere buleny uygun da hic iyi transfer yapmiyo bu ikisini istifaya davet ediyoruzzz ve konuyu uzatmaya gerenk yok
|
Senin planin nasil ki her maglubiyette bozuluyor. Bu planin B si, C si yok mu? Yakamizdan düs ki biz ligden düsmeyelim Sayin Pecze.
|
PECZE:MAALESEF ŞANSIZDIK
Pecze'yi takımın başına kim getirdi; Uygun Hoca :)
Uygun Hoca ne yapacak şimdi? Elini taşın altına koyacak :D Transferleri ve gidecek oyuncuları kim tespit ediyor? Uygun Hoca :rolleyes: Bazı konuları bilmek ve ona göre konuşmak lazım. Sen spor yazarımısın? Menajermisin? CEO'musun? Teknik direktörmüsün? diye adama sorarlar... [B]PECZE'NİN KARNESİ;[/B] Ligdeki 12 maçın 6'sında sahadan mağlup ayrılan Pecze, 3 karşılaşmada galibiyet sevinci yaşadı, 3 maçtan ise beraberlikle ayrıldı. Ligde oynanan 12 maçta 12 kez fileleri havalandıran ve maç başına 1 gol ortalamasıyla oynayan Pecze yönetimindeki Sivasspor, kalesinde ise 18 gol gördü. 1 gol atıyoruz, karşılığında 1,5 gol yiyoruz. Bu işte bir mantık hatası yok mu? Lorant'ı mumla arıyoruz valla... |
sayın başkanım inşallah dogru seçim yaparak sivasspora en uygun hocayı getirirsinniz güvenimiz tam . benim kişisel tercihim rıza çalımbaydan yana inşallah hayırlısı olur . şu an başkanın anlaştıgı bir hoca olabilir ki anlaşmıştır 1/veya 2 gün içinde netleşir .hayırlısı olur inşallah
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:02. |