![]() |
GÖNÜLLERİN TAKIMIYIZ...
<!--StartFragment --> Başkan Mecnun Otyakmaz ,“ Sivasspor 5 milyonu aşkın Sivaslı taraftarları ile gönüllerin takımıdır.Hep destek, tam destek takımı her zaman başarılı kılacaktır “ dedi.
<!--StartFragment --> Belediye tarafından İstanbul’da Taksim’de düzenlenen “ Sivas Tanıtım etkinlikleri “ törenine katılan ve Sivasspor stantını gezen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ,Sivasspor sevgisinin sadece Sivas’ta kalmadığını ve Türkiye genelinin yanı sıra Avrupa’da çığ gibi büyüdüğünü belirterek “ Sivasspor 5 milyonu aşkın Sivaslı taraftarları ile gönüllerin takımıdır.Hep destek, tam destek takımı her zaman başarılı kılacaktır “ dedi. Yönetim Kurulu üyesi Murat Şahin ile birlikte taksim’e gelen ve Sivasspor Tanıtım günlerine katılıp, TSO Başkanı Osman Yıldırım,Belediye Başkanı Sami Aydın ve Vali Veysel Dalmaz ile birlikte bir araya gelen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,Sivasspor’un bu sezon başarılı bir grafik çizeceğini dile getirerek “ Sivas’ı her alanda süper lige çıkarmak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız.Sivaslı Sivas’ına sahip çıkmalı “ dedi. [B]AVRUPA BİZİ TANIYOR[/B] Sivasspor’un Süper lige çıkmasıyla birlikte Sivas adının duyulmaya başlanıldığını da sözlerine ekleyen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Sadece sporda değil, her alanda Sivasspor’un başarılı olması için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeliyiz. Sivasspor iki sezondan beri Türkcell Süper liginde başarıdan başarıya koşan bir takımımız,Bu sezon başarımız daha da artacak ve zirve hesapları yapacağız.Sivasspor sevgisini uluslar arası platforma taşımanın azim ve gayreti içerisindeyiz.Türkiye bizi tanıyor, Avrupa’da tanımaya başladı ama dünyanın tanıması için çabamız var.Sivas denince kötü düşünenlere Sivas’a sahip çıkarak, Sivas’ı her alanda süper lige taşıyarak cevap vermeliyiz “ dedi. Sivasspor sevgisinin çığ gibi büyüdüğünü , bu sevgiye layık olmak için başarılı olmak zorunda olduklarını da sözlerine ekleyen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Sivasspor sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların takımıdır.Sivaslı takımına sahip çıkmak zorundadır. Takıma destek bekliyoruz. İyi bir takım, güçlü bir takım oluşturmak için destek şart “ dedi. Transfer çalışmaları ile ilgili olarakta görüşlerini dile getiren Otyakmaz “ Sivasspor’da tek yetkili Bülent Uygundur.Onun vereceği kararlara yönetim olarak destekciyiz. Takıma kazandırılacak olan sporcularla ilgili hocamızın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalar yapmaktayız. Güçlü bir takım için elbette güçlü sporcuları kadromuza dahil edeceğiz. Aceleye gerek yok “ dedi. |
-->: GÖNÜLLERİN TAKIMIYIZ...
buyuk başkan biz senin devamlı arkandayız avrupaya gotur bizi
kırmızı beyaz şampiyon sivas canımızsın mecnun odyakmaz |
--->: GÖNÜLLERİN TAKIMIYIZ...
38 yıllık hasreti bitirip Sivassporumuzu süper lige çıkaran başkanımız inanıyoruzki zamanı geldiği zaman takımımızı avrupaya taşıyacaktır.
|
-->: GÖNÜLLERİN TAKIMIYIZ...
sivasspor bence süper ligin en akıllı takımlarından biri diğeriyse kayserispodur bana göre..iki takım da son derece doğru adımlar atıyor...parasını israf etmedn kullanıyor transferleri de gücününü bilincinde olarak yapıyor.zaten son iki yılda da bunun meyvelerini aldı iki takım da..başkanımız son derece basiretli..nazar değmesin inşallah...hep böyle devam edilir inşalah...
|
Her zamanda öyle kalacağız
............. |
[COLOR="Blue"]GÖNÜLLERİN BAŞKANISINIZ GÖNÜLLERİN TAKIMIYIZ GÖNÜLLERİN TARAFTARIYIZ[/COLOR]
|
[B][COLOR="Red"]GÖNÜLERDE TAKIMI OLDU İNŞALLAH İLERDE HER SİVASLININ GURUR DUYACAĞI BAŞIRILAR İÇİNDE GEÇEN SENELER DİLEKLERİMLE
(KANARYAYI ALTIN KAFESE KOYMUŞLAR İLLE DE VATANIM DEMİŞ )[/COLOR] [COLOR="Green"][B]SENİN SEVGİN BİZDE BİTMEZ SİVASSPOR BU LİGDEN ASLA GİTMEZ[/B][/COLOR][/B] |
Gerek taraftarın verdiği destek açısından gerekse şehrin takımı sahiplenmesi açısından Sivassporumuz bu yıl geçen yıla göre daha iyi idi. Umuyorum ki başarı ve destek grafiğimiz artarak devam edecektir.
Unutmayalım bu takımın dünya çapında bir kulüp haline dönüşmesi için herkes gücünün yettiğince elini taşın altına koymak zorundadır. Bu takıma verebileceğimiz destek herzaman için değişik şekillerde mümkün olabilir. Yeterki biz taraftarlar olarak istekli olalım, bu yönetime ve başkanımıza destek çıkalım. Onu bu yolculuğunda yalnız bırakmayalım. |
bir kaç yıla kalmaz sivasspor büyük takım demeyi biz bırakıp rakiplerimiz bize söylemeye başlayacaklar, başkana selam yola devammm
|
İyi oynadığımız futbolmumuz sayesinde gerçekten çok tanınan bir takım olduk bu başarıyı ileri götürmekte bizim elimizde geriye çekmekte bizim elimizde
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:37. |