GÖNÜLLERİN TAKIMIYIZ...
<!--StartFragment --> Başkan Mecnun Otyakmaz ,“ Sivasspor 5 milyonu aşkın Sivaslı taraftarları ile gönüllerin takımıdır.Hep destek, tam destek takımı her zaman başarılı kılacaktır “ dedi.
<!--StartFragment --> Belediye tarafından İstanbul’da Taksim’de düzenlenen “ Sivas Tanıtım etkinlikleri “ törenine katılan ve Sivasspor stantını gezen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ,Sivasspor sevgisinin sadece Sivas’ta kalmadığını ve Türkiye genelinin yanı sıra Avrupa’da çığ gibi büyüdüğün& uuml; belirterek “ Sivasspor 5 milyonu aşkın Sivaslı taraftarları ile gönüllerin takımıdır.Hep destek, tam destek takımı her zaman başarılı kılacaktır “ dedi.
Yönetim Kurulu üyesi Murat Şahin ile birlikte taksim’e gelen ve Sivasspor Tanıtım günlerine katılıp, TSO Başkanı Osman Yıldırım,Belediye Başkanı Sami Aydın ve Vali Veysel Dalmaz ile birlikte bir araya gelen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,Sivasspor’un bu sezon başarılı bir grafik çizeceğini dile getirerek “ Sivas’ı her alanda süper lige çıkarmak için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız.Sivaslı Sivas’ına sahip çıkmalı “ dedi.
AVRUPA BİZİ TANIYOR
Sivasspor’un Süper lige çıkmasıyla birlikte Sivas adının duyulmaya başlanıldığını da sözlerine ekleyen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Sadece sporda değil, her alanda Sivasspor’un başarılı olması için herkes üzerine düşen görevi yerine getirmeliyiz. Sivasspor iki sezondan beri Türkcell Süper liginde başarıdan başarıya koşan bir takımımız,Bu sezon başarımız daha da artacak ve zirve hesapları yapacağız.Sivasspor sevgisini uluslar arası platforma taşımanın azim ve gayreti içerisindeyiz.Türkiye bizi tanıyor, Avrupa’da tanımaya başladı ama dünyanın tanıması için çabamız var.Sivas denince kötü düşünenlere Sivas’a sahip çıkarak, Sivas’ı her alanda süper lige taşıyarak cevap vermeliyiz “ dedi.
Sivasspor sevgisinin çığ gibi büyüdüğün& uuml; , bu sevgiye layık olmak için başarılı olmak zorunda olduklarını da sözlerine ekleyen Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Sivasspor sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların takımıdır.Sivaslı takımına sahip çıkmak zorundadır. Takıma destek bekliyoruz. İyi bir takım, güçlü bir takım oluşturmak için destek şart “ dedi.
Transfer çalışmaları ile ilgili olarakta görüşlerini dile getiren Otyakmaz “ Sivasspor’da tek yetkili Bülent Uygundur.Onun vereceği kararlara yönetim olarak destekciyiz. Takıma kazandırılacak olan sporcularla ilgili hocamızın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalar yapmaktayız. Güçlü bir takım için elbette güçlü sporcuları kadromuza dahil edeceğiz. Aceleye gerek yok “ dedi.
|