![]()  | 

TSO´DAN KAMPANYA.. 

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/kampanya_otobus.jpg[/IMG] 
	Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine hizmet aracı ve Sivasspor Kulübüne otobüs satın almak için TSO tarafından kampanya başlatılacağı belirtildi. Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği΄ne hizmet aracı ve Sivasspor Kulübüne otobüs satın almak için kampanya başlatacak. TSO’dan yapılan yazılı açıklamada, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine hizmet aracı ve Sivasspor Kulübüne otobüs satın almak için TSO tarafından kampanya başlatılacağı belirtildi. Kampanyanın başlatılması için 22 Ekimde saat 12.00΄da TSO΄da basın toplantısı düzenleneceği duyurulan açıklamada şu bilgi verildi: “Türkiye΄nin şehitler için tek yürek olduğu son günlerde Sivaslılar olarak Terörle Mücadele Kahramanlarına ve Sivasspor΄a destek vermek amacıyla Ticaret ve Sanayi Odası΄nda Pazartesi günü saat 12.00’da basın toplantısı düzenlenecektir. TSO Çatı restoranda gerçekleştirilecek toplantıda, TSO tarafından üniversitede öğrenim gören şehit çocuklarına burs verilecek. Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine hizmet aracı ve Sivasspor΄a otobüs alma kampanyası başlatılacak. Toplantıya Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı sayın Mustafa Hızal ve yönetim kurulu üyeleri, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri katılacak.”  | 

--->: TSO´DAN KAMPANYA.. 

OTOBÜSÜN GÖRÜNÜMÜ MÜTHİŞ İNŞALLAH BU ŞEKİL BİR OTOBÜS ALINIR 
	 | 

-->: TSO´DAN KAMPANYA.. 

Gerçekten güzel bir fikir. Bu konuya kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum. Çünkü hem şehit ailelerinin hem Sivasspor'un otobüse ihtiyacı vardı. Otobüsün fotoğrafı bile heyecanlandırıyor; gerçeğini görsek nasıl oluruz acaba. 
	 | 

ah ah sayısaldan 6 lıyı tuttursaydım ben alırdım ama maalesef 4 de kaldık :D 
	 | 

[I][B]gerçekten de otobüs süper gözüküyor inşallah alır kulübümüz ve miktarı şehit ailelerine gider..[/B][/I] 
	 | 

inşallah alınır.yakışır sivasıma......... 
	 | 

bu fikri ortaya bulent hoca çıkardı ve 50 bin ytl vereceğini soyledi inş guzel bir otobusumuz olacak 
	 | 

evvet otobüs çok güzel innşallah alınır 
	 | 

gardaşlar maddi durumum iyi olsa ben alır kulübümüze hediye ederdim.Ama gönülde var elde yok.sivaslı ağalar lütfen pamuk eller cebe.alalım şu otobüsü yakışır sivassporumuza. 
	....................SİVASSPORUM..................... ......FIRTINAMSIN BENİM SEN ESTİKCE BEN TİTRERİM.....  | 

abi resimdeki gibi olursa süppppeerr olur vallaha,aslanlara uçak bile yakışır ama para nerdee? 
	 | 
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:39. |