Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine hizmet aracı ve Sivasspor Kulübüne otobüs satın almak için TSO tarafından kampanya başlatılacağı belirtildi.
Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği΄ne hizmet aracı ve Sivasspor Kulübüne otobüs satın almak için kampanya başlatacak.
TSO’dan yapılan yazılı açıklamada, Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine hizmet aracı ve Sivasspor Kulübüne otobüs satın almak için TSO tarafından kampanya başlatılacağı belirtildi. Kampanyanın başlatılması için 22 Ekimde saat 12.00΄da TSO΄da basın toplantısı düzenleneceği duyurulan açıklamada şu bilgi verildi: “Türkiye΄nin şehitler için tek yürek olduğu son günlerde Sivaslılar olarak Terörle Mücadele Kahramanlarına ve Sivasspor΄a destek vermek amacıyla Ticaret ve Sanayi Odası΄nda Pazartesi günü saat 12.00’da basın toplantısı düzenlenecektir. TSO Çatı restoranda gerçekleştirilecek toplantıda, TSO tarafından üniversitede öğrenim gören şehit çocuklarına burs verilecek. Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine hizmet aracı ve Sivasspor΄a otobüs alma kampanyası başlatılacak.
Toplantıya Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı sayın Mustafa Hızal ve yönetim kurulu üyeleri, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri katılacak.”