SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Ziraat Türkiye Kupası (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   fenerbahçe maçına yedek ağırlıklı çıkılmalımıyız? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24870)

eXi 15.04.2009 14:06

fenerbahçe maçına yedek ağırlıklı çıkılmalımıyız?

evet önümüzde bir fenerbahçe maçı var ancak bizim için önemli olan kupa değil lig oyüzden bülent hoca kupada futbolcuları riske atmadan yedek agırlıklı bir kadro ile çıkmalı kupayı kazanın'ca ne olacak onu daha sonrada alırız ancak şampiyonlar ligi ve şampiyonluk çok daha Önemli sizlerde yorumlarınızı yazınız benim yorumun böyle

----------GENÇ YİĞİDO----------

winner58 15.04.2009 14:08

Cevap: fenerbahçe maçına yedek aĞırlıklı çıkılMALI

bence yanlış o maçı as takımla cıkıp alacağız yoksa cok spaküle edilir

azgeç 15.04.2009 14:11

tur şansı neredeyse yoktu --- ama lugano edu semih alex g.gönül volkan yoklugunda sivas as kadrosuyla çıkmalı çıkarsa tur şansı elindedir

vkeskek 15.04.2009 14:11

İstersen hiç çıkmayalım. Taraftardan 11 çıkaralım onlar oynasın.
Arkadaşım kupada tur atlarsan ve kupayı alırsan ne kadar para alıyorsun haberin var mı?
Hoca bu maç o kadar önemli değil derken sadece taktik açıklama yapıyor. Bizim için önemli bir kupadır ve alınması için ne gerekiyorsa yapılması gerekmektedir.

ssozan 15.04.2009 14:17

ilk maçta 3-1 yenildik bu maçta fazla şansımız yok ama ilk 11 den as 9 futbolcumuz oynasa 2 futbolcu da yedekte kalıp dinlenir:rolleyes:

YigidoGenclik38 15.04.2009 14:18

[COLOR="Red"][B]arkadasım fener ztn defansından yoksun sahaya cıkacak alexde olmayabilir

bu sans daha gelmeyebilir

bnde as kadroyla cıkıp ezmeliyiz fbyi

bnde yedek agırlıklı cıkmamız yanlıs[/B][/COLOR]

GokhanTurna 15.04.2009 14:20

[QUOTE=azgeç;503186]tur şansı neredeyse yoktu --- ama lugano edu semih alex g.gönül volkan yoklugunda sivas as kadrosuyla çıkmalı çıkarsa tur şansı elindedir[/QUOTE]

Abime aynen katılıyorum bence çok mantıksız bi düşünce sizinki. Tur şansımız fenerden daha fazla bayada bi eksikleri var lugano volkan ve semih gibi kaliteli isimler yok. Gerçi ben ilk maçtan itibaren turu gecceğimize inanıyorum.

alben 15.04.2009 14:21

saçma biz kesin eleyeceyiz çünki defans hatları yok

cenk5821 15.04.2009 14:25

yedek cıkmanın bir anlamı yok zorlu bir maraton bulent hocada buna hazırlanmıstır diye dusunuyorum ayrica fb den bir cok oyuncu eksik olacak bu onların dezavantaji biizm icinde tur demek oluyor insallah burda farka gider turu biz atlarız.......;)

sevda58 15.04.2009 14:25

herzamanki kadroyla cikalim, nolacak sanki...

hem fener karsinda bir sansimiz var, onu iyi degerlendirmemiz lazim.
oyuzden herzamanki kadro olsun bence...

hem ne olurki sanki.. 2 kupadan zarar gelmez:D:D:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:08.