evet önümüzde bir fenerbahçe maçı var ancak bizim için önemli olan kupa değil lig oyüzden bülent hoca kupada futbolcuları riske atmadan yedek agırlıklı bir kadro ile çıkmalı kupayı kazanın'ca ne olacak onu daha sonrada alırız ancak şampiyonlar ligi ve şampiyonluk çok daha Önemli sizlerde yorumlarınızı yazınız benim yorumun böyle
----------GENÇ YİĞİDO----------
Konu Abdullah DuMaN tarafından (16.04.2009 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir..
Sebep: başlık
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eXi'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: fenerbahçe maçına yedek aĞırlıklı çıkılMALI
İstersen hiç çıkmayalım. Taraftardan 11 çıkaralım onlar oynasın.
Arkadaşım kupada tur atlarsan ve kupayı alırsan ne kadar para alıyorsun haberin var mı?
Hoca bu maç o kadar önemli değil derken sadece taktik açıklama yapıyor. Bizim için önemli bir kupadır ve alınması için ne gerekiyorsa yapılması gerekmektedir.
Alıntı:
azgeç Nickli Üyeden Alıntı
tur şansı neredeyse yoktu --- ama lugano edu semih alex g.gönül volkan yoklugunda sivas as kadrosuyla çıkmalı çıkarsa tur şansı elindedir
Abime aynen katılıyorum bence çok mantıksız bi düşünce sizinki. Tur şansımız fenerden daha fazla bayada bi eksikleri var lugano volkan ve semih gibi kaliteli isimler yok. Gerçi ben ilk maçtan itibaren turu gecceğimize inanıyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...
yedek cıkmanın bir anlamı yok zorlu bir maraton bulent hocada buna hazırlanmıstır diye dusunuyorum ayrica fb den bir cok oyuncu eksik olacak bu onların dezavantaji biizm icinde tur demek oluyor insallah burda farka gider turu biz atlarız.......