SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Razak Omotoyossi´de son durum??? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26210)

nejmi58 03.07.2009 02:11

Razak Omotoyossi´de son durum???

evet, benim merak ettigim bir konu; Razak Omotoyossi transferinde son durum ne???
cünkü en az 5 gündür yapilan aciklamalarda " yarin istanbula geliyor" deniyor. ve bu yarin hic gelmiyor, cünkü hergünün yarini var :mad:
omotoyossi gelmesini en cok istedigim oyuncularin basinda geliyor bu yüzden hergün spor haberlerini takib ediyorum ama saglikli bir haber alamiyorum yada dogru dürüst bir aciklama yapilmiyor yönetimimiz tarafindan. Bu adamla anlasildimi, anlasilmadimi anlamadim. 2 gün önce bir haberde, Bülent Uygun´un agzindan "Omotoyossi su anda Istanbulda Baskanin ofisinde" diye aciklamada bulunmustu, ama bu gecen zamanda bir gelisme yasanmadi hala, ve hatta su anda transfermarktta omotoyossiyi metz takiminda gösteriyorlar yeniden.
Allah askina nedir bu transfer kargasasi, fiyat artar veya artmaz bilemem ama o zaman fiyat artmasin diye isim aciklamiyorlarsa aciklamasinlar ama bizleride balon isimlerle oyalamasinlar, yok davidas, yok civelli, yok moreno, yok omotoyossi veya mbamba yada namouchi.

58ÖREN58 03.07.2009 02:23

Cevap: Razak Omotoyossi´de son durum???

nejmi arkadas dogruları yazmıs artık kıme ınanacagımızı sasırdık vala hergun bı futbolcu alıyoruz ama gorunurde kımse yok sabır sabır

velibircan 03.07.2009 02:25

[B]Omotoyossi Alındır Beyler .

ersana imza atılırken başkan söylemiş[/B]

58ÖREN58 03.07.2009 02:27

ınsallah oyledır alalım artık bırılerını

furky.b 03.07.2009 03:02

Omotoyossi Alindi,
Transfermarktda da Bizim Kadromuzda..

nejmi58 03.07.2009 03:10

transfermarkta transferlerimize bakarsan omotoyossiyi silmisler; ve bizim kadroda omotoyossinin kendi transferlerine bakarsan al-nassr dan metze diye gösteriyor yeniden.

07reis58 03.07.2009 03:10

[B]futbolcular kesin imzayı atmadan yenı konu açmazsak herşey netlık kazanır...[/B]

nejmi58 03.07.2009 03:28

[QUOTE=07reis58;532698][B]futbolcular kesin imzayı atmadan yenı konu açmazsak herşey netlık kazanır...[/B][/QUOTE]

düzeltiyorum: futbolcular kesin imza atmadan aldik diye aciklama yapilmazsa hersey dahada netlik kazanir....

furky.b 03.07.2009 03:40

Tuh, simdi baktim transfermarktdan geri cekmisler, daha dun vardi,
Ama arama yerine otomoyossi yazarsaniz altindaki club
sivasspor yaziyor, anlamis degilim. insallah alinir saglam oyuncu..

B.DUMANLI 03.07.2009 03:57

Baskan balon olursa ,haliyle transferlerde balon olacak.Su ana kadar Erman Kilic´in disinda ,Yasin´de dahil olmak üzere dogru transfer yok.Hic bir futbolcuya bonservis bedeli ödemediler.Bonservis bedeli olmayan futbolcu degersizdir.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:59.