![]() |
Sakatlar Nihayet Düzeldi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/sslogo.jpg[/IMG]
Sakatlıkları yüzünden forma giyemeyen oyuncuların düzelerek idmana çıkması Sivasspor’da yüzleri güldürdü. Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan kırmızı-beyazlılar da Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli ve Onur Tuncer geçirdikleri sakatlıklar yüzünden uzun süredir forma giyemiyordu. Antalyaspor hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlıların dünkü idmanına iyileşen Mehmet Yıldız, Onur Tuncer ve Abdurrahman Dereli’nin katılması özellikle kadro kurmakta zorlanan teknik heyeti oldukça mutlu etti. [B]NE ZAMAN GÖREV VERİLİRSE SAHAYA ÇIKARIM[/B] Gol yollarında bu sezon Mehmet Yıldız’ı mumla arayan Sivasspor’da golcü oyuncu uzun süren sakatlığın ardından takımla birlikte çalışmalarına başladı. İyi çalışarak takım arkadaşlarına kısa zamanda katılmak istediğini belirten Mehmet Yıldız, “Ben elimden geldiği kadar yoğun bir antrenman programı uyguluyorum. Hocam ne zaman bana görev verir ise sahaya çıkarım. Taraftarımızı bu sezon istemeyerek üzdük. 3 sezondur onları başarılara alıştırmıştık. Antalyaspor karşılaşmasına muhakkak tribünlere gelerek bizi desteklesinler. Çünkü lige 8'inci haftadan itibaren başlayacağız. Bu karşılaşma Sivasspor'un lige yeni başlangıç yapacağı bir karşılaşmadır" dedi. [B]Hürdoğan Gazetesi[/B] |
Cevap: Sakatlar Nihayet Düzeldi
[B]Sakatların düzelmesine sevindim umarım onlarla birlikte takımda düzelir[/B]
|
[B]bu sevindirici bi haber sakatları bahane ediyorduk başka bahanede kalmadı bunlarda takıma katılırsa hadi hayırlısı[/B]
|
Nasıl olur ya bu haberde bir yanlışlık var ya da daha önceki demeçler doğru değil..
Abdurrahman Dereli'nin kırılan kamış kemiği nedeni ile 2 Eylül'de yapılan açıklamada en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtilmiş ki 6 hafta bile kırık iyileşmesi için yeterli bir süre değildir. Bu gün 30 eylül ve 4. hafta bile yeni bitiyor, nasıl sahalara döner... Ya kırık haberi doğru değil, ya bu haber doğru değil... |
gol sıkıntımızı mehmet yıldızın yardımıyla çözebiliriz abdurrahmanda sağ bekteki yerini alırsa dahada iyi futbol oynuyacağımızı düşünüyorum
|
abdurrahmanın sakatlıgı ciddi dediler şimdi düzeldi deniyor .bir yanlışlık var bu işte.mehmetten bişey beklemiyorum.3 4 hafta bişey yapamaz demek oluyorki daha galibiyet beklemege devam edecegiz.inşallah antalyayı yeneriz.
|
MEHMET YILDIZ SENİN KIYMETİNİ BİLMİYORMUŞUZ. NERDESİN GEL SEN TOPARLA TAKIMI ZATEN HOCANIN BİŞEY YAPTIĞI YOK SİZLER HOCASIZDA YENERSİNİZ. GEÇEN YIL ÖYLE OLMADIMI. CEZA ALDIĞINDA ÇIKIP TIKIR TIKIR TOPUNUZU OYNADINIZ. HADİ MEMET GÖREYİM SİZİ.
|
cok sukur duzeldiler ama form tutana kdar mutlak bir 3 puan almamiz lzm
|
Sakatlarımız düzeliyor.Ancak hemen form tutacaklarını sanmıyorum.Ciddi sakatlıklar yaşadılar.Sakatlarımızın düzeldiği gibi takımımızda düzelir inşalah
|
Sımdı Ersenle mehmetı oynatırlar bend burda kafayı yerım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:03. |