Sakatlıkları yüzünden forma giyemeyen oyuncuların düzelerek idmana çıkması Sivasspor’da yüzleri güldürdü.
Bu sezon büyük hayal kırıklığı yaşatan kırmızı-beyazlılar da Mehmet Yıldız, Abdurrahman Dereli ve Onur Tuncer geçirdikleri sakatlıklar yüzünden uzun süredir forma giyemiyordu.
Antalyaspor hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlıların dünkü idmanına iyileşen Mehmet Yıldız, Onur Tuncer ve Abdurrahman Dereli’nin katılması özellikle kadro kurmakta zorlanan teknik heyeti oldukça mutlu etti.
NE ZAMAN GÖREV VERİLİRSE SAHAYA ÇIKARIM
Gol yollarında bu sezon Mehmet Yıldız’ı mumla arayan Sivasspor’da golcü oyuncu uzun süren sakatlığın ardından takımla birlikte çalışmalarına başladı.
İyi çalışarak takım arkadaşlarına kısa zamanda katılmak istediğini belirten Mehmet Yıldız, “Ben elimden geldiği kadar yoğun bir antrenman programı uyguluyorum. Hocam ne zaman bana görev verir ise sahaya çıkarım.
Taraftarımızı bu sezon istemeyerek üzdük. 3 sezondur onları başarılara alıştırmıştık. Antalyaspor karşılaşmasına muhakkak tribünlere gelerek bizi desteklesinler. Çünkü lige 8'inci haftadan itibaren başlayacağız. Bu karşılaşma Sivasspor'un lige yeni başlangıç yapacağı bir karşılaşmadır" dedi.
Hürdoğan Gazetesi