![]() |
Çarşamba Günü Konuşacağım
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnun-odyakmaz-ic1.jpg[/IMG]
Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal’ın,Kasımpaşa-Sivas maçından sonra yaptığı açıklamalara en anlamlı ve ciddi tepki Başkan Mecnun Otyakmaz’dan geldi. Sivasspor’un geride kalan 15 haftada hakemlerle tek bir puan bile kazanmadığının altını çizen Başkan Mecnun Otyakmaz Hürdoğan’a yaptığı özel açıklamada,çok konuşulacak sözler sarf etti. Kimseyle bu tür konularda polemiğe girmek istemediğini ifade eden Otyakmaz “Kasımpaşa maçında hakem formsuzdu, bunu kabul ediyorum, ancak kesinlikle verdiği kararlar Sivas lehine olmadı. Tartışmalı penaltı verdikten sonra, attığımız golü iptal edip, İbrahim Dağaşan’ıda gereksiz yere oyundan attı. Hakemin Sivas yönünde karar verdiğini iddia edenlere sadece şunu söylemek istiyorum “Eğer öyle olsaydı, Ersen Martin’in attığı golü iptal edermiydi? Faul olması tartışılan bir pozisyonda İbrahim’i oyundan atarmıydı? Şunu çok net şekilde söylemek istiyorum en az 5 maçtan hakem hataları yüzünden puan ve puanlar alamadık. Geride kalan 15 maçta Sivasspor hakem kararlarıyla tek bir puan almamıştır,aksine çok puanlar kaybetti,hakemlerden bizde muzdaribiz” dedi. [B]ÇARŞAMBA GÜNÜ KONUŞACAĞIM[/B] Kasımpaşa Futbol Şube sorumlusu Süha Sidal’ın açıklamalarına karşı Çarşamba günü (yarın) kulüpler birliği toplantısında gereken cevabı vereceğinide ifade eden Otyakmaz “Şimdi susuyorum! Ancak bu karşı tarafın haklı olduğu anlamına gelmez. Sivasspor’un hakkını kimseye yedirmem, ben konuşacağım zamanı iyi biliyorum. Kulüpler birliği toplantısında herkes gereken cevabı alacak” şeklinde konuştu. [B]Sivas Hurdogan[/B] |
Cevap: Çarşamba Günü Konuşacağım
Sayın Başkan birde bülent uyguna sivassporun hangi kalem adı ile olsun ne kadar para ödendi bir bilsek.oyuncu olarak,teknik sorumlu olarak ve de menejer olarak.bilmek hakkımız.sivaslı olarak vatandaş olarak bunu bilmek hakkımız.sivasspor yönetiminin seffaf yönetilmiş olduğunu da görmek için gerekli bir açıklama olsa gerek.bekliyoruz.
ayrıca sivasspordaki kaç futbolcunun menejeri bülent uygun onu da bilmek istiyoruz. |
[B]konuş başkanım gerekli kişilere gerekli cevabını ver susarsan haklı olduklarını düşünüp daha çok konuşacaklar ...[/B]
|
bekliyoruz artık sendende borunu öttür BÜYÜK BAŞKAN sivasın haklarını kimselere yedirne SENİNLEYİZ
|
başkan sözünün erisin işini bilirsin bıravo ama sisvası ayaga kaldır artık
|
Baskanim zaten sen sustukca
sünepeler üzerimize geliyorlar Ve gecen yilki sivasimizin basarisi baska bir külüpte olsaydi son haftada antep maci ve ist bb maclarini kaybedmezlerdi masa basidahi olsa hakemde dahi olsa isi bitirirlerdi sampiyon olurlardi siz hep efendi ,terbiyeli,seviyeli ,davranarak sampiyonlugu kaybetmedikmi acaba öz elestiri yapiyormusunuz hic Sampiyonluga giden yolda hersey mübahtir cünkü istanbul takimlarinin yöneticilerinden biz böyle gördük |
başkan öyle bir konuş ki alem sivasın sivaslının YİGİDOUNUN KİM OLDUGUNU BİLSİN HAVANIN SERT ADAMIN MERT OLDUGU YERİ BİLMIYORLARSA YAZILI Bİ ŞEKILDE ANLATIRIZ
|
[B]BAŞKANIM SUSTUR ŞUNLARI VE ARTIK KURTAR BİZİ BU DURUMDAN.........[/B]
|
Başkanım Senin ne kadar Sivas sevdalısı oldugunu bilemeyen yok DÜŞŞEKTE KALSAKTA Yanındayız Büyük Başkan...
|
konus baskanim kim tutarseni herkez konusuyor sen konusmusun cokmu helal be buyuk baskanim hakkimizi kimseye yedirme:)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:18. |