Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal’ın,Kasımpaşa-Sivas maçından sonra yaptığı açıklamalara en anlamlı ve ciddi tepki Başkan Mecnun Otyakmaz’dan geldi.
Sivasspor’un geride kalan 15 haftada hakemlerle tek bir puan bile kazanmadığının altını çizen Başkan Mecnun Otyakmaz Hürdoğan’a yaptığı özel açıklamada,çok konuşulacak sözler sarf etti.
Kimseyle bu tür konularda polemiğe girmek istemediğini ifade eden Otyakmaz “Kasımpaşa maçında hakem formsuzdu, bunu kabul ediyorum, ancak kesinlikle verdiği kararlar Sivas lehine olmadı.
Tartışmalı penaltı verdikten sonra, attığımız golü iptal edip, İbrahim Dağaşan’ıda gereksiz yere oyundan attı.
Hakemin Sivas yönünde karar verdiğini iddia edenlere sadece şunu söylemek istiyorum “Eğer öyle olsaydı, Ersen Martin’in attığı golü iptal edermiydi? Faul olması tartışılan bir pozisyonda İbrahim’i oyundan atarmıydı? Şunu çok net şekilde söylemek istiyorum en az 5 maçtan hakem hataları yüzünden puan ve puanlar alamadık.
Geride kalan 15 maçta Sivasspor hakem kararlarıyla tek bir puan almamıştır,aksine çok puanlar kaybetti,hakemlerden bizde muzdaribiz” dedi.
ÇARŞAMBA GÜNÜ KONUŞACAĞIM
Kasımpaşa Futbol Şube sorumlusu Süha Sidal’ın açıklamalarına karşı Çarşamba günü (yarın) kulüpler birliği toplantısında gereken cevabı vereceğinide ifade eden Otyakmaz “Şimdi susuyorum! Ancak bu karşı tarafın haklı olduğu anlamına gelmez. Sivasspor’un hakkını kimseye yedirmem, ben konuşacağım zamanı iyi biliyorum. Kulüpler birliği toplantısında herkes gereken cevabı alacak” şeklinde konuştu.
Sivas Hurdogan