SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sarı: Benim için duygusal bir maçtı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30161)

SivasSpor.Com 19.09.2010 21:50

Sarı: Benim için duygusal bir maçtı

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/adem.sari.jpg[/IMG]

Maç sonu açıklamalarda bulunan Eskişehirspor’un forvet oyuncusu Sivaslı Adem Sarı, karşılaşmada gol attığı için çok mutluğu olduğunu belirtirken, “Benim için duygusal bir maçtı” dedi.

Maçı Almanya’dan gelen anne ve babasının da izlediğini söyleyen Sarı, “Karmaşık duygular içerisindeyim. Benim için çok özel bir maç oldu. Annem babam Almanya’dan geldiler. Burada evimiz var. Tüm akrabalar maçı izledi. Ancak ben Eskişehir armasını taşıyorum. Sivasspor’a başarılar diliyorum.

Geçen yıl takımın gol kralı oldum. Ama bu sezon forma şansı bulamıyorum. Bugün ikinci yarıda oyuna girdim. Bugün kilit golde bana nasip oldu. Mutluyum. Maç bizim için çok zor oldu. Maça iyi başladık ama bir gol yedik. Sivas çok iyi savunma yaptı. Gol pozisyonlarına giremedik. Sonra ben gol attım. Bir puan iyi bir puan. Biz galibiyet için buraya geldik. Ama olmadı. Bundan sonra farklı bir Eskişehirspor görecekler.”

Onbirde forma şansı bulamamasına da değinen Adem Sarı, “Rıza Hoca benim hemşehrim. Herhangi bir sorunumuz yok. Yeni transferler geldi. Ben geçen yıl ve bu sezon hazırlık maçlarında gollerimi attım. Mutlaka ibrenin bana döneceğini biliyordum. Bugün golümü de attı” dedi.

Caner POLAT 19.09.2010 21:52

Cevap: Sarı: Benim için duygusal bir maçtı

[B][COLOR="Green"]93 dakkada golü atıyosun ve seviniyosun bu gayet normal.Peki maç bittikden sonra sivas tribünlerine ne için geliyosun :mad: [/COLOR][/B]

subasi29 19.09.2010 21:54

[B]Sevgili Hemserim Adem;Inan Bana Bu Mac Benim Ve Gurbette Beraber izledigim hemserim icinde Cok Duygusaldi...Duygu Yukunun En Agir Oldugu Dakika Senin Golunu Attigin Dakikaydi Cunku O Dakikalarda Bizde Guluyor Ve Seviniyorduk uc Puan Aldik Diye....Iste O aN Bittik.....[/B]

abdullah58 19.09.2010 21:58

Bu dünyada sadece dürüst senmi kaldin be kocum
biz daha önce ne delikanlilar gördük adamlar kirmizi veya bilerek sari görüyorduki gelecek hafta fenerbahceye veya besiktasa karsi veya galatasaraya karsi oynamiyorlardi,cok duygusalmissin hadi lan sende sivasspor senin attigin bu golden sonra küme düserse sen ozaman gör sivaslilarin duygusalligini,senin gibi sivasliya yaziklar olsun,olmaz ol,cünkü ben senden daha duygusalim idiot,

Elbeyliliyiz 19.09.2010 22:04

olurmu bari konusma............:mad:

eyupk 19.09.2010 22:06

Hemşerimize kızmamak gerek, çünkü görevini yapıyor o.

eyupk 19.09.2010 22:07

Asıl kızılacak kişi varsa, o da Mehmet YILDIZdır.

Caner POLAT 19.09.2010 22:10

[QUOTE=eyupk;653570]Asıl kızılacak kişi varsa, o da Mehmet YILDIZdır.[/QUOTE]

[B][COLOR="Green"]Tek forvet oynuyamıyo ki mehmet hocanın sistem hatası yüzünden sıkıntı çekiyor bu arada asisti yapan da mehmetdi.[/COLOR][/B]

eyupk 19.09.2010 22:12

[QUOTE=Caner POLAT;653573][B][COLOR="Green"]Tek forvet oynuyamıyo ki mehmet hocanın sistem hatası yüzünden sıkıntı çekiyor bu arada asisti yapan da mehmetdi.[/COLOR][/B][/QUOTE]
kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu görmüşsünüzdür, golü atmadı resmen eskişehirsporlulara yan pas verdi.

eyupk 19.09.2010 22:13

en doğrsunu Allah bilir ama tahminimce Mehmet YILDIZ daha sivassporumuzu iştemiyor gibi. oyun tarzları bunu gösteriyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:28.