Maç sonu açıklamalarda bulunan Eskişehirspor’un forvet oyuncusu Sivaslı Adem Sarı, karşılaşmada gol attığı için çok mutluğu olduğunu belirtirken, “Benim için duygusal bir maçtı” dedi.
Maçı Almanya’dan gelen anne ve babasının da izlediğini söyleyen Sarı, “Karmaşık duygular içerisindeyim. Benim için çok özel bir maç oldu. Annem babam Almanya’dan geldiler. Burada evimiz var. Tüm akrabalar maçı izledi. Ancak ben Eskişehir armasını taşıyorum. Sivasspor’a başarılar diliyorum.
Geçen yıl takımın gol kralı oldum. Ama bu sezon forma şansı bulamıyorum. Bugün ikinci yarıda oyuna girdim. Bugün kilit golde bana nasip oldu. Mutluyum. Maç bizim için çok zor oldu. Maça iyi başladık ama bir gol yedik. Sivas çok iyi savunma yaptı. Gol pozisyonlarına giremedik. Sonra ben gol attım. Bir puan iyi bir puan. Biz galibiyet için buraya geldik. Ama olmadı. Bundan sonra farklı bir Eskişehirspor görecekler.”
Onbirde forma şansı bulamamasına da değinen Adem Sarı, “Rıza Hoca benim hemşehrim. Herhangi bir sorunumuz yok. Yeni transferler geldi. Ben geçen yıl ve bu sezon hazırlık maçlarında gollerimi attım. Mutlaka ibrenin bana döneceğini biliyordum. Bugün golümü de attı” dedi.