SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kasımpaşa körüklemeye devam ediyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32680)

eyupk 06.09.2011 14:43

Kasımpaşa körüklemeye devam ediyor
 
[B]Kasımpaşa körüklemeye devam ediyor
2011-09-06/19:44:02[/B]

Küme düşen takımların durumdan vazife çıkarma çabaları devam ediyor.
Bucaspor ve Konyaspor'dan sonra Kasımpaşa'da “Nasıl yapsam da tekrar süper lige çıksam'ın hesabını yapmaya başladı.
Kasımpaşa Kulüp Başkanı Hilmi Öksüz Futbol Exstra derginin Eylül ayı sayasına bir hayli ilginç açıklamalarda bulundu.
Öksüz mağdur olduklarını belirterek “Fenerbahçe, Trabzonspor, Eskişehirspor ve Gaziantepspor maçlarımıza baksınlar. Sivas'ın bizimle, Buca ve B. Belediyespor'la olan maçlarına baksınlar. Söylediklerimi daha iyi anlarlar. Teknik takipten sonra kafamızda kalan şüpheler de tam olarak giderildi.
Fenerbahçe'ye 6-2 kaybettiğimiz, Trabzonspor ile Kocaeli'de 1-0 kaybettiğimiz maçlar. Kendi evimizde oynadığımız Eskişehir maçı, ikinci yarının ilk maçı olan Gaziantepspor karşılaşması. Bunlara en az 6 maç daha eklerim. Bu 4 maça herkes baktığı zaman ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Bu bir iddia değil, vakadır. Genelde Trabzonsporlu arkadaşlar haklarının yendiğini iddia eder. O maçın sonunda Sadri Başkana, "Hep maç sonrasında hakemlerden gördüğünüz zararı konuşuyorsunuz, şimdi çıkarken ne söyleyeceğinizi merak ediyorum?" dediğimde hiçbir şey söylemeden yürüyüp gitmiştir. 6-2'lik Fenerbahçe maçının da tam tersi bir sonuçla biteceğini herkes görebilir. Sivas'ın bizimle, Buca ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile olan maçlarına baksınlar. Söylediklerimi daha iyi anlarlar. “dedi.

[B]Hürdoğan[/B]

HALIL 06.09.2011 14:49

Cevap: Kasımpaşa körüklemeye devam ediyor
 
admlara bak yahu ama kasiniyorlar :mad:

mustafa_kavak58 06.09.2011 14:50

Cevap: Kasımpaşa körüklemeye devam ediyor
 
ne oluyo kasimpasa hayret bisey ya adamlar dogru düz futbol oynayarak gelsin öyle bedavan biseyler yok

eyupk 06.09.2011 14:55

Dinle beni Hilmi Bey!
 
[B]Dinle beni Hilmi Bey![/B]

Geçen sezon küme düşen Kasımpaşa'nın Başkanı Hilmi Öksüz bir dergiye verdiği röportajda Sivasspor'un İstanbul Büyükşehir (1-2) ,Bucaspor (0-4) ve Kasımpaşa (1-1) maçlarının iyi incelenmesini gerektiğini söylemiş. Hilmi Bey mademki kendinden emin, bende diyorumki, sadece o birkaç maç değil, Sivasspor'un oynadığı bütün maçlar tekrar incelensin. İnanın bunu çok ama çok istiyorum. Birçok maç sonrasında “ Keşke imkân olsada, bu maçın kasetini birde MHK başkanıyla izleyip, hakemin verdiği şu ters kararları sorsam ne diyecek acaba?” diye çok merak etmişimdir. Sivasspor geçen sezon hakem hatalarıyla ligin en çok puan kaybeden takımlarının başında geliyor. Bunu iş olsun diye söylemiyorum, geçen sezon özellikle Sivasspor'un canı yandığı maçları defalarca izledim. Kasımpaşa başkanı, bu üç maçı örnek vereceğine, Sivasspor'un kendi evinde oynadığı ve 1–1 kaldığı Buca maçını, Eskişehir maçını, Bursaspor'la oynadığı her iki maçı, Gaziantepspor'la yine 1-1 kalınan maçı. O maçtan sonra Markus Merk,Sivassporlu Kadir'in attığı ancak sayılmayan golü için şu yorumu yapmıştı “ Pozisyonda hiçbir şey yok,gol nizami,ama neden iptal ettiğini hakeme sormak lazım”. Sivasspor'un İstanbul'da yenildiği Galatasaray ve özelliklede Fenerbahçe maçları. Kayseri'de oynanan ve Sivasspor öndeyken, Kayserili futbolcunun Sivaslı futbolcunun sırtına çıkarak kafa vurup attığı golün verildiği maç. Yine Sivas'ta oynanan ve maçın 14. dakikasında 10 kişi kalmasına rağmen Sivas'ın 1-0 yendiği Konya maçı. Eğer o maçta hakem Abdullah Yılmaz dürüst bir maç yönetseydi, ne Sivas 10 kişi kalır, nede o kadar zorlanırdı.
Maçın neredeyse tamamını rakibinden bir kişi fazla oynayan Konya yeniliyor sonrada çıkıp “ Biz düşmeyi hak etmedik” diyor.
Kasımpaşa Başkanın “dikkatle incelensin” dediği Sivas'taki 1-1'lik maçı çok iyi hatırlıyorum. 83'te Kasımpaşa önce geçti,89'da Erman skoru 1–1 yaptı. Eğer o maçta Sivas lehine hakemlerle ilgili bir durum olsaydı, acaba 83'te gol atabilir miydiniz? Sivas maçından önceki haftalarda bile yöneticileriniz (beklide siz) küme düştüğünüzü kabul eden açıklamalar yapmadınız mı?
Burada bütün dert dava şu; Nasıl olsa ortalık toz duman! Acaba bu kaos ortamından kendimize bir menfaatimiz olur mu? İşin özü ve özeti budur!
Kasımpaşa Başkanı Hikmet Öksüz'e son sözüm şu olacak. Eğer gerçekten samimi isen, yayıncı kuruluştan tüm maçların kasetini al ve özellikle Sivasspor'un maçlarını dikkatle bir izle. Yukarıda adını belirttiğim maçları özellikle izle. O zaman göreceksin, kim gerçekten mağdur edilmiş, kim kollanmış!
Ayrıca durumdan vazife çıkarmak spor adamına da yakışmaz!

[B]Abdullah YİĞİT/Hürdoğan[/B]

HALIL 06.09.2011 14:58

Cevap: Dinle beni Hilmi Bey!
 
yuregine saglik syn yigit birak onlarin kuyruk acisi var bosver :mad:

58 SiVaSıM 58 06.09.2011 14:59

Cevap: Dinle beni Hilmi Bey!
 
bu kasımpaşanın başkanı çok haddini aşmaya başladı mecnun reisin hapiste olmasından fayadalanıyo şerefsiz ama elbet çıkacak

YİGİDOKENTLİ 06.09.2011 15:01

Cevap: Kasımpaşa körüklemeye devam ediyor
 
Bunlar konusacak yüzü nerden buluyor anlamadim sivasspor bucaspor 4 puan konyaspor 4 puan kasimpasanda 1 puan besiktastan 3 puan alarak ligde kaldi bunlar konusacak yüzü nerden buluyorlar hersene lige cikip hersene küme düs bu senede belesten lige cik yaziklar olsun böyle takimlar sivasspor haklandinda görüsecem kötü mahalle kadinlarindan farkli yok böyle takimlarim baslarindaki adamlarin delikanli olsunlar . Gercek Öz Sivaslinin kalbindeki tek takim sivasspordur ölümüne sivasspor.

legolass 06.09.2011 15:01

Cevap: Dinle beni Hilmi Bey!
 
l.. hilmi adam olaydınızda maçlarınızı kazanaydınız bunları söylemeye aciz kendini bilmeyen tavrınla söylediğin bu lanet cümleleri kurma gereksinimnde bulunmasaydın.şunu tüm samimiyetmle söylüyorum geçen sezon HAKEMLERDEN EN ÇOK ÇEKEN SİVASSPORDUR. mesela 2.devredeki bursa maçına bi baksın böyle komik duruma düşmeyi ne çok seviyomuş bunlar ADAM OLUN ADAM. .......................

YİGİDOKENTLİ 06.09.2011 15:02

Cevap: Kasımpaşa körüklemeye devam ediyor
 
Bunlar konusacak yüzü nerden buluyor anlamadim sivasspor bucaspor 4 puan konyaspor 4 puan kasimpasanda 1 puan besiktastan 3 puan alarak ligde kaldi bunlar konusacak yüzü nerden buluyorlar hersene lige cikip hersene küme düs bu senede belesten lige cik yaziklar olsun böyle takimlar sivasspor haklandinda görüsecem kötü mahalle kadinlarindan farki yok böyle takimlarim baslarindaki adamlarin delikanli olsunlar . Gercek Öz Sivaslinin kalbindeki tek takim sivasspordur ölümüne sivasspor.

YİGİDOKENTLİ 06.09.2011 15:03

Cevap: Dinle beni Hilmi Bey!
 
Bunlar konusacak yüzü nerden buluyor anlamadim sivasspor bucaspor 4 puan konyaspor 4 puan kasimpasanda 1 puan besiktastan 3 puan alarak ligde kaldi bunlar konusacak yüzü nerden buluyorlar hersene lige cikip hersene küme düs bu senede belesten lige cik yaziklar olsun böyle takimlar sivasspor haklandinda görüsecem kötü mahalle kadinlarindan farki yok böyle takimlarim baslarindaki adamlarin delikanli olsunlar . Gercek Öz Sivaslinin kalbindeki tek takim sivasspordur ölümüne sivasspor.


WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:59.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005