SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Kaleci Alıyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33599)

SivasSpor.Com 30.01.2012 23:36

Kaleci Alıyoruz

[B][url=http://resimzade.com/Show.html?i=34319&token=22086][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34319&token=22086[/img][/url]

Sivassporumuzun teknik direktörü Rıza Çalımbay, kaleci Atilla'ya sahip çıkılmasını gerektiğini belirterek, "Atillaya yardımcı, iyi bir yabancı kaleci ile anlaşmak üzereyiz" dedi.

Sipas Vizyon TV'de Nail Sertakan tarafından hazırlanıp sunulan Futbol Analiz proğramına telefonla katılarak Antep mağlubiyeti ve Kayseri karşılaşması hakkındaki görüşlerini belirtti. Antep karşılaşmasının bir şanssızlık oldğunu belirten Çalımbay, Antep karşılaşmasının kritiğini yapacak, üzülecek zamanımız bile yok ama alınacak dersimiz çok, bunların telafisi için taraftarımızın ciddi desteklerine ihtiyacımız var. Kayserispor karşılaşmasında taraftarlarımızı stadyumda görmek istiyoruz. Atilla'ya sahip çıkmalarını istiyorum, bugüne kadar aldığımız seri galibiyette Atilla'nın emeği büyüktür, inkar edemeyiz" dedi.

Alınacak kalecinin önümüzdeki sene içinde fayda sağlanılacak bir kaleci olduğu açıklandı.[/B]

Rallim58 30.01.2012 23:41

Cevap: Çalımbay "iyi bir kaleci ile anlaşıyoruz"

[B][I]Başka bir kaleci ile anlaşmışlar ancak son dakika vazgeçmişler. Bugün yarın açıklanacak bri başka yabancı kaleci ile de anlaşmak üzere olduğunu söyledi.

Çalımbay üzerine basa basa Atilla'yı, taraftarların sahip çıkmasını istedi... Kayseri maçı öncesinde taraftarlarımızın Atilla ve Kaan'ı tezahüratlarla tribüne davetle, destek verilmesi lazım... [/I][/B]

mucahitbaba58 30.01.2012 23:52

[B]yw hocam tamam neyse yenildik aslinda hic sorun degil ciddi olalim kim beklerdiki 10 mac kaybetme serii yakala bu yenilgiyi insanlar cok goruyorsa ayip ediyor ne cabuk unuttuk gecen sene alt siralarda surundugumuzu bu yenilgide tadi tuzu olsun ben sahsen yenilgidende zevk aldim tabiki kaznmayi isterdim ama sonucda sivas yere basmasini bilen takim
keske yenseydik ama yenilincede bisey kaybetmedik bu kadar abartilmamasi lazim !!!!!![/B]

mucahitbaba58 30.01.2012 23:53

[B]hocam su zamanda bize en iyi getireceginiz kaleci kesinlikle korcan olur !!!ahh korcan ahh nerdesin be kocum [/B]

GuVeN 30.01.2012 23:58

[QUOTE=Rallim58;764987][B][I]Başka bir kaleci ile anlaşmışlar ancak son dakika vazgeçmişler. Bugün yarın açıklanacak bri başka yabancı kaleci ile de anlaşmak üzere olduğunu söyledi.

Çalımbay üzerine basa basa Atilla'yı, taraftarların sahip çıkmasını istedi... Kayseri maçı öncesinde taraftarlarımızın Atilla ve Kaan'ı tezahüratlarla tribüne davetle destek verilmesi lazım... [/I][/B][/QUOTE]

Şahsen benım Atilla'ya dıyebılecegım bırsey yok adamın kapasıtesı bu kadar malesef. Tüm ıyı nıyetıyle elınden gelenı yapıyor. Kaan da aynı sekılde ,genc ve ısteklı bı oyuncumuz.İlerde cok ıyı yerlere gelebılır. Yalnız Kaan'da bana göre defansda sıkıntı yaratabılecek bır ozellık var. Defansıf bır oyuncu olmasına ragmen son derece teknık bır oyuncu ve topla oynamayı cok sevıyor. Ilerde bu ozellıgı yuzunden savunmada ara ara sıkıntılı anlar yasamamıza neden olabılır. Benım gözüme batan oyuncu ise kırmızı kart gören oyuncumuz Kıvanç idi. İlk sarı kartı gördükten sonra bile bas bas bağırdı ben ikinci kartıda bugün göreceğim diye. Bilmiyorum banamı oyle geldı ama lakayıt havalarda sezdım kendısınde. Bana kalırsa bızım oyuncularda son gelen serıden sonra bır rahatlama ve havaya gırme durumları olusmaya basladı. Sanırım Antep'e altın tepsıyle hedıye ettıklerı mactan sonra kendılerıne gelırler. Bir maç iki dakıka ıcınde bu kadar hızlı bir şekilde dönemez. 10 yılda bir belkı olur dıyebılecegımız olaylar hep bızı buluyor. Anlamıyorum ben bu nasıl bır talıhsızlıktır,becerıksızlıktır!

Sonuc olarak ben Antep mağlubiyetıne cok uzulmuyorum çünkü bu yediğimiz tokat bizi emınım kendımıze getırecektır. Gercı bu maglubıyetı sevmedıgımız Antep karsısında almamız uzucu oldu ama neyse!

Rıza Hoca'da emın olsun kı bızler o macı gerıde bıraktık ve tüm benlıgımızle Kayserıspor macını beklıyoruz. Bu mac Sivassporlular ıcın en onemlı ıkı karsılasmadan bırı. Taraftara Antep yenılgısını unutturmak ıcın buyuk bır ımkan. Hocamıza ve tum oyuncularımıza sonsuz basarılar. Olan oldu ılerıye bakmak lazım..

threestar58 31.01.2012 00:35

yenilmek normal birsey ama hele antep,e ve kayseri,ye boylesi hatalar yaparak yenilmek anormal birsey ligtv.com.tr,de yorumlari okudum sivas aleyhine hic hos degil

bulentt07 31.01.2012 01:07

Rıza hoca borjanı kafada bıtırmıs Atıllaya yardımcı kalecı dedıgıne gore gelen kalecı Atılla ıle degısmelı oynar Sıkıntı olursa Nıhat gecer kaleye.Borjan gıdıcı demekkı.Aslında takıma skorer bır golcude gelse ılk dort bes garantı olurdu.Tum gıbı nonda gıbı.Rıza hocamıza ve tum takıma guvenıyoruz.

cenk5821 31.01.2012 01:08

[QUOTE=mucahitbaba58;764990][B]hocam su zamanda bize en iyi getireceginiz kaleci kesinlikle korcan olur !!!ahh korcan ahh nerdesin be kocum [/B][/QUOTE]

Korcan şuan icin Atilla kadar kalecilik yapar ki zaten lisans verilmedi. bu sezon sonuda bjk ye donecek cunku 1.5 sezon kiralamıstık.

FANATIK YIGIDO 31.01.2012 01:50

hocam sankı atılla ılk defa hata yapmıs gıbı konusuyon hocam acık konusmak gerekırse atılla bu takıma yakısmıyor atılla bu takımın kalecısı deyıl bu takımın sezon basından berı ıyı bır kalecısı olsaydı suan belkıde ılk 3de olacaktık

58akif34 31.01.2012 07:07

demekki korçan işi yattı artık yeni kalecimizle oynayacağız atilla ya destek kayseri maçı için önemli bir motivasyon kaynağı futbolcu böyle kazanılır kaan i ve atillayi turubüne çağıralim alkışlayalım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:15.