Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Kaleci Alıyoruz
Alt 30.01.2012, 23:36   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Kaleci Alıyoruz

Sivassporumuzun teknik direktörü Rıza Çalımbay, kaleci Atilla'ya sahip çıkılmasını gerektiğini belirterek, "Atillaya yardımcı, iyi bir yabancı kaleci ile anlaşmak üzereyiz" dedi.

Sipas Vizyon TV'de Nail Sertakan tarafından hazırlanıp sunulan Futbol Analiz proğramına telefonla katılarak Antep mağlubiyeti ve Kayseri karşılaşması hakkındaki görüşlerini belirtti. Antep karşılaşmasının bir şanssızlık oldğunu belirten Çalımbay, Antep karşılaşmasının kritiğini yapacak, üzülecek zamanımız bile yok ama alınacak dersimiz çok, bunların telafisi için taraftarımızın ciddi desteklerine ihtiyacımız var. Kayserispor karşılaşmasında taraftarlarımızı stadyumda görmek istiyoruz. Atilla'ya sahip çıkmalarını istiyorum, bugüne kadar aldığımız seri galibiyette Atilla'nın emeği büyüktür, inkar edemeyiz" dedi.

Alınacak kalecinin önümüzdeki sene içinde fayda sağlanılacak bir kaleci olduğu açıklandı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 14 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Çalımbay "iyi bir kaleci ile anlaşıyoruz"
Alt 30.01.2012, 23:41   #2
Rallim58
Gast

Standart Cevap: Çalımbay "iyi bir kaleci ile anlaşıyoruz"

Başka bir kaleci ile anlaşmışlar ancak son dakika vazgeçmişler. Bugün yarın açıklanacak bri başka yabancı kaleci ile de anlaşmak üzere olduğunu söyledi.

Çalımbay üzerine basa basa Atilla'yı, taraftarların sahip çıkmasını istedi... Kayseri maçı öncesinde taraftarlarımızın Atilla ve Kaan'ı tezahüratlarla tribüne davetle, destek verilmesi lazım...
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 30.01.2012, 23:52   #3
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

yw hocam tamam neyse yenildik aslinda hic sorun degil ciddi olalim kim beklerdiki 10 mac kaybetme serii yakala bu yenilgiyi insanlar cok goruyorsa ayip ediyor ne cabuk unuttuk gecen sene alt siralarda surundugumuzu bu yenilgide tadi tuzu olsun ben sahsen yenilgidende zevk aldim tabiki kaznmayi isterdim ama sonucda sivas yere basmasini bilen takim
keske yenseydik ama yenilincede bisey kaybetmedik bu kadar abartilmamasi lazim !!!!!!
Alt 30.01.2012, 23:53   #4
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

hocam su zamanda bize en iyi getireceginiz kaleci kesinlikle korcan olur !!!ahh korcan ahh nerdesin be kocum
Alt 30.01.2012, 23:58   #5
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Başka bir kaleci ile anlaşmışlar ancak son dakika vazgeçmişler. Bugün yarın açıklanacak bri başka yabancı kaleci ile de anlaşmak üzere olduğunu söyledi.

Çalımbay üzerine basa basa Atilla'yı, taraftarların sahip çıkmasını istedi... Kayseri maçı öncesinde taraftarlarımızın Atilla ve Kaan'ı tezahüratlarla tribüne davetle destek verilmesi lazım...
Şahsen benım Atilla'ya dıyebılecegım bırsey yok adamın kapasıtesı bu kadar malesef. Tüm ıyı nıyetıyle elınden gelenı yapıyor. Kaan da aynı sekılde ,genc ve ısteklı bı oyuncumuz.İlerde cok ıyı yerlere gelebılır. Yalnız Kaan'da bana göre defansda sıkıntı yaratabılecek bır ozellık var. Defansıf bır oyuncu olmasına ragmen son derece teknık bır oyuncu ve topla oynamayı cok sevıyor. Ilerde bu ozellıgı yuzunden savunmada ara ara sıkıntılı anlar yasamamıza neden olabılır. Benım gözüme batan oyuncu ise kırmızı kart gören oyuncumuz Kıvanç idi. İlk sarı kartı gördükten sonra bile bas bas bağırdı ben ikinci kartıda bugün göreceğim diye. Bilmiyorum banamı oyle geldı ama lakayıt havalarda sezdım kendısınde. Bana kalırsa bızım oyuncularda son gelen serıden sonra bır rahatlama ve havaya gırme durumları olusmaya basladı. Sanırım Antep'e altın tepsıyle hedıye ettıklerı mactan sonra kendılerıne gelırler. Bir maç iki dakıka ıcınde bu kadar hızlı bir şekilde dönemez. 10 yılda bir belkı olur dıyebılecegımız olaylar hep bızı buluyor. Anlamıyorum ben bu nasıl bır talıhsızlıktır,becerıksızlıktı r!

Sonuc olarak ben Antep mağlubiyetıne cok uzulmuyorum çünkü bu yediğimiz tokat bizi emınım kendımıze getırecektır. Gercı bu maglubıyetı sevmedıgımız Antep karsısında almamız uzucu oldu ama neyse!

Rıza Hoca'da emın olsun kı bızler o macı gerıde bıraktık ve tüm benlıgımızle Kayserıspor macını beklıyoruz. Bu mac Sivassporlular ıcın en onemlı ıkı karsılasmadan bırı. Taraftara Antep yenılgısını unutturmak ıcın buyuk bır ımkan. Hocamıza ve tum oyuncularımıza sonsuz basarılar. Olan oldu ılerıye bakmak lazım..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.01.2012, 00:35   #6
threestar58
Yiğido

threestar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

yenilmek normal birsey ama hele antep,e ve kayseri,ye boylesi hatalar yaparak yenilmek anormal birsey ligtv.com.tr,de yorumlari okudum sivas aleyhine hic hos degil
threestar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2012, 01:07   #7
bulentt07
Yiğido

bulentt07 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

98 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 bulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISIbulentt07 COK SEVILEN BIR KISI

Rıza hoca borjanı kafada bıtırmıs Atıllaya yardımcı kalecı dedıgıne gore gelen kalecı Atılla ıle degısmelı oynar Sıkıntı olursa Nıhat gecer kaleye.Borjan gıdıcı demekkı.Aslında takıma skorer bır golcude gelse ılk dort bes garantı olurdu.Tum gıbı nonda gıbı.Rıza hocamıza ve tum takıma guvenıyoruz.
bulentt07 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı bulentt07'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.01.2012, 01:08   #8
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 823 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
mucahitbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hocam su zamanda bize en iyi getireceginiz kaleci kesinlikle korcan olur !!!ahh korcan ahh nerdesin be kocum
Korcan şuan icin Atilla kadar kalecilik yapar ki zaten lisans verilmedi. bu sezon sonuda bjk ye donecek cunku 1.5 sezon kiralamıstık.
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2012, 01:50   #9
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam sankı atılla ılk defa hata yapmıs gıbı konusuyon hocam acık konusmak gerekırse atılla bu takıma yakısmıyor atılla bu takımın kalecısı deyıl bu takımın sezon basından berı ıyı bır kalecısı olsaydı suan belkıde ılk 3de olacaktık
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FANATIK YIGIDO'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.01.2012, 07:07   #10
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein

demekki korçan işi yattı artık yeni kalecimizle oynayacağız atilla ya destek kayseri maçı için önemli bir motivasyon kaynağı futbolcu böyle kazanılır kaan i ve atillayi turubüne çağıralim alkışlayalım

Etiketler
alıyoruz, Çalımbay, kaleci