Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Başka bir kaleci ile anlaşmışlar ancak son dakika vazgeçmişler. Bugün yarın açıklanacak bri başka yabancı kaleci ile de anlaşmak üzere olduğunu söyledi.
Çalımbay üzerine basa basa Atilla'yı, taraftarların sahip çıkmasını istedi... Kayseri maçı öncesinde taraftarlarımızın Atilla ve Kaan'ı tezahüratlarla tribüne davetle destek verilmesi lazım...
|
Şahsen benım Atilla'ya dıyebılecegım bırsey yok adamın kapasıtesı bu kadar malesef. Tüm ıyı nıyetıyle elınden gelenı yapıyor. Kaan da aynı sekılde ,genc ve ısteklı bı oyuncumuz.İlerde cok ıyı yerlere gelebılır. Yalnız Kaan'da bana göre defansda sıkıntı yaratabılecek bır ozellık var. Defansıf bır oyuncu olmasına ragmen son derece teknık bır oyuncu ve topla oynamayı cok sevıyor. Ilerde bu ozellıgı yuzunden savunmada ara ara sıkıntılı anlar yasamamıza neden olabılır. Benım gözüme batan oyuncu ise kırmızı kart gören oyuncumuz Kıvanç idi. İlk sarı kartı gördükten sonra bile bas bas bağırdı ben ikinci kartıda bugün göreceğim diye. Bilmiyorum banamı oyle geldı ama lakayıt havalarda sezdım kendısınde. Bana kalırsa bızım oyuncularda son gelen serıden sonra bır rahatlama ve havaya gırme durumları olusmaya basladı. Sanırım Antep'e altın tepsıyle hedıye ettıklerı mactan sonra kendılerıne gelırler. Bir maç iki dakıka ıcınde bu kadar hızlı bir şekilde dönemez. 10 yılda bir belkı olur dıyebılecegımız olaylar hep bızı buluyor. Anlamıyorum ben bu nasıl bır talıhsızlıktır,becerıksızlıktı r!
Sonuc olarak ben Antep mağlubiyetıne cok uzulmuyorum çünkü bu yediğimiz tokat bizi emınım kendımıze getırecektır. Gercı bu maglubıyetı sevmedıgımız Antep karsısında almamız uzucu oldu ama neyse!
Rıza Hoca'da emın olsun kı bızler o macı gerıde bıraktık ve tüm benlıgımızle Kayserıspor macını beklıyoruz. Bu mac Sivassporlular ıcın en onemlı ıkı karsılasmadan bırı. Taraftara Antep yenılgısını unutturmak ıcın buyuk bır ımkan. Hocamıza ve tum oyuncularımıza sonsuz basarılar. Olan oldu ılerıye bakmak lazım..