![]() |
Sivas'ın yıldızı taraftara seslendi
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=38403&token=38530[/IMG]
TRT Spor'a konuşan Erman Kılıç son haftalarda tribünleri doldurmayan taraftarlarına seslendi, "Bizi yalnız bırakmasınlar. Bizler geçiciğiz ama onlar her zaman var" dedi. Ligin 11. haftasında Eskişehirspor'u yenerek hayat bulan Sivasspor'da söz takımın yıldız ismi Erman Kılıç'ta... Bu galibiyetin kendilerine büyük moral verdiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Bu maç öncesi oynadığımız karşılaşmalarda sahaya istediğimiz futbolu yansıtamamıştık. Takım olarak hareket edememiştik. Eskişehirspor karşısında tüm takım elinden geleni yaptı. Herkes birbirine yardım etti. Birimizin açığını diğer arkadaşımız kapadı. Böyle olunca da istediğimiz sonucu almayı başardık. Böyle devam edersek üst sıralara doğru emin adımlarla ilerleriz. Biz iyi bir takımız ve hak ettiğimiz yere geleceğimize inanıyorum. Taraftarlarımıza seslenmek istiyorum. Son maçlarda onların desteğinden uzaktık. Onlardan ricamız bizi yalnız bırakmasınlar. 12. adamımızın desteğini aldığımızda daha güçlü oluyoruz. Onlar kulübün gerçek sahipleri. Bizler geçiciğiz ama onlar her zaman var" açıklamasını yaptı. |
Cevap: Sivas'ın yıldızı taraftara seslendi
birde sıvasın yıldızı yazıyorsunuz...adam her topu bencıl kullanıp elını kaldırıp özürdilemekten başka bışey yapmıyor... bende bu takımda her maç 11 de olsam her duran topun basına gecsem kor topal halımle belkı erman verımlı olurumdum...senımı ızlemeye gelecem tvde bıle cıldırıyorum..gıtte takımımız kurtarsın.............kıvanç senden 1o kalem ustundu bence..
|
Erman bu sezon performansında büyük düşüş var taraftarı ayağa kaldıracak futbol oynamalısın..Füzeci messim benim.:)
|
[QUOTE=sivistar;815874]birde sıvasın yıldızı yazıyorsunuz...adam her topu bencıl kullanıp elını kaldırıp özürdilemekten başka bışey yapmıyor... bende bu takımda her maç 11 de olsam her duran topun basına gecsem kor topal halımle belkı erman verımlı olurumdum...senımı ızlemeye gelecem tvde bıle cıldırıyorum..gıtte takımımız kurtarsın.............kıvanç senden 1o kalem ustundu bence..[/QUOTE]
[B] Evet Arkadasim Yorumu Katiliyorum agzine ve ellerine saglik.... aklima bir soru geldi... ERMANI MESSI KIM YAPTI???????????????????????? O KISI UTANMASI LAZIM BU ADAM 2.LIG MESSISI eger okadar iyi bir Topcu olsaydi Millitakim giderdi amaaaaaaaaa....... :rolleyes: Saygilama[/B] |
[B]Biz her hafta stadyumda yerimizi alıyoruz Erman'ım, yeterki siz oyun düzeninde yerinizi alın.
Sezon başında "kulağına kar suyu kaçırılanlar" sezon içerisinde verimli olamazlar[/B] |
Burada asıl mesele Erman'ın nasıl topçu olduğumu yoksa taraftarın ilgisizliğimi. Biz kendimize bakalım. Erman formsuz bunu kabul ediyorum,ama aynaya bakmalıyız. Eskişehir gibi önemli bir maçı 4-5 seyirciye oynadık,bunların en fazla 200 ü taraftar değilmiydi.
Ermana sonuna kadar katılıyorum. |
bu sene futbol sarmaıyor vallahı zevkı falan yok
|
Ermanı messi diye unlendiren taraftar oldu,hak ediyor mu tartışılır bence yıldız falan değil Erman,ermanın zihniyeti golü mu Atar gunu kurtarırım düşüncesinde
|
erman suan sivasspor'da asist kralli , bu aralar ligde gol atamiyor diye , kötü Futbolcu diyorsunuz , peki gecen sene Sup'erman diyen biz degilmiydik.
|
[QUOTE=Morten58;815935][COLOR="red"]erman suan sivasspor'da asist kralli[/COLOR] , bu aralar ligde gol atamiyor diye , kötü Futbolcu diyorsunuz , peki gecen sene Sup'erman diyen biz degilmiydik.[/QUOTE]
[B][COLOR="red"]Erman mi???? Bana göre asist kralli GROSICKI cünkü simdi kadar kac 100% asist yapdi ama Eneramo yada Pedriel atamadilar Eskisehir maci gördük gene Eneramo 2 kere 100% Gol atmadi....:mad:[/COLOR] ben buna hayatta MESSI yada Sup'erman demem!!! Saygilama[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:50. |