SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   “Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu yok” (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35569)

Abdullah DuMaN 06.02.2013 07:56

“Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu yok”

[IMG]http://img.haberler.com/haber/153/eneramo-herkes-iyi-bir-oyuncu-karakteri-ortaya-4302153_6173_o.jpg[/IMG]

Fenerbahçe’ye iki gol birden atarak bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Eneramo,son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Fanatik Gazetesinin Wep sitesine konuşan Eneramo,Fenerbahçe maçında iyi oynadıklarını ve rakibin baskısı karşısında dik durduklarını belirterek “Ligdeki durumumuza bakıldığında bu maç bizim için çok kritikti,hepimizin çok savaştık,kazanma isteğimizi 90 dakikanın her anında gösterdik”dedi. Oyundan neden çıkmak istediğinide açıklayan golcü futbolcu “ Sakatlandım,ayağımda hafif ağrı vardı,oyundan çıkmak istedim ,hocada beni çıkarmak istedi. Ancak Sercan’da sakatlanınca oyunda kaldım ve bu şekilde devam ettim. Aslında birazda risk aldım ama son dakikada attığım gol beni çok mutlu etti.Bu gol unutulmazlar arasına girdi”ifadelerini kullandı.
[B]BENİ ZORLAYAN OYUNCU YOK![/B]
Kendinden son derece emin konuşan Nijeryalı golcü “ Süper ligde çok güçlü ve sağlam defans oyuncuları var.Ancak Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu yok.İnsanlar beni Drogbaya benzetiyor,onun gibi fiziğimi kullanıyorum.Çok çalışıyorum,ekstra idmanlar yapıyorum.Türkiye’de Elmander,Burak ve Umut’u beğeniyorum.” Şeklinde konuştu.
[B]SİVAS’I SEVİYORUM[/B]
Sivas’a ilk geldiğinde zorlandığınıda anlatan Eneramo şunları söyledi “ İlk geldiğimde benim için alışmak ve şehirde yaşamak zordu.Ama şu an sorun yok Sivas’ı çok seviyorum.Süper ligde bu sezon daha başarılı olmak istiyoruz. İyi oyunculara ve teknik direktöre sahibiz.İkinci yarı her şe daha güzel olacak”

Hürdoğan

Serdar63972 06.02.2013 07:58

Cevap: “ Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu

Bu nasıl iş gardaş laa.. Bir senedir yat yat yat... Bu taraftarı dert küpü et. İki tane gol atınca hemen, istanbul'da oynamayı isterim de... Ayıp Günah...

MEVLUTHOCAOGLU 06.02.2013 08:04

Normal böyle isteklerin olaması her futbolcu ister büyük takımlarda oynamak ama katılıyorum size haklılık payınız var

bigacti0n58 06.02.2013 08:32

Biz o kupayı alalım bu adam hiçbir yere gitmez....

izmirliyigido 06.02.2013 08:58

Geçen seneyi bıraktım, bu sene oynadığı [B]19 maçta neredeydi[/B]? Birtek fiziğini kullanmak ile olsaydı bu iş Eneramo'nun şimdiye kadar Sivasspor'u [B]ilk 5'e[/B] sokmuş olması lazımdı. [B]1 yıl boyunca yat[/B], iş [B]vitrin[/B] maçına gelince oyna sonra da kendini Liglerin en iyi golcüsü saydır.

Kardeşim oyna da hem [B]sen[/B] kazan hem de [B]biz[/B]. Örnek [B]son[/B] Fenerbahçe maçı !..

.

rezi 06.02.2013 09:53

Bu söylediklerinden anladığım:Burası bir çiftlik oynasamda oynamasamda paramı alıyorum.Maçlarda kendimi hiç kasmıyorum çünkü beni kesecek ne hoca var ne oyuncu.İstanbul takımlarına iki gol daha atarsam ömür boyu çalışmama gerek kalmaz.

Serdar63972 06.02.2013 09:56

Bir tane galibiyet aldık diye şiştikçe şiştik.... Bu işin sonu iyi görmüyorum. Trabzon a karşı şişen bu kadar adamla oynarsan patlatmaları kolay olur... Demedi demeyin.

Yusuf Çevik 06.02.2013 10:10

[B]Eneramo,fiziğin güçlü anladık,ancak şu futbolcu tekniğinide geliştirsen güzel olacak.

Bir spor programını dinliyorum,Fenerbahçe ile oynadığımız kupa maçında öyle bir ofsayta yakalandınki adam sana diyorki bu adam futbol fukarası.Yani işler bi fizikle yürümüyor Eneramoo.. :)[/B]

alaattin 5858 06.02.2013 10:17

[QUOTE=Abdullah DuMaN;834257][IMG]http://img.haberler.com/haber/153/eneramo-herkes-iyi-bir-oyuncu-karakteri-ortaya-4302153_6173_o.jpg[/IMG]

Fenerbahçe’ye iki gol birden atarak bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Eneramo,son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Fanatik Gazetesinin Wep sitesine konuşan Eneramo,Fenerbahçe maçında iyi oynadıklarını ve rakibin baskısı karşısında dik durduklarını belirterek “Ligdeki durumumuza bakıldığında bu maç bizim için çok kritikti,hepimizin çok savaştık,kazanma isteğimizi 90 dakikanın her anında gösterdik”dedi. Oyundan neden çıkmak istediğinide açıklayan golcü futbolcu “ Sakatlandım,ayağımda hafif ağrı vardı,oyundan çıkmak istedim ,hocada beni çıkarmak istedi. Ancak Sercan’da sakatlanınca oyunda kaldım ve bu şekilde devam ettim. Aslında birazda risk aldım ama son dakikada attığım gol beni çok mutlu etti.Bu gol unutulmazlar arasına girdi”ifadelerini kullandı.
[B]BENİ ZORLAYAN OYUNCU YOK![/B]
Kendinden son derece emin konuşan Nijeryalı golcü “ Süper ligde çok güçlü ve sağlam defans oyuncuları var.Ancak Türkiye’de beni zorlayan defans oyuncusu yok.İnsanlar beni Drogbaya benzetiyor,onun gibi fiziğimi kullanıyorum.Çok çalışıyorum,ekstra idmanlar yapıyorum.Türkiye’de Elmander,Burak ve Umut’u beğeniyorum.” Şeklinde konuştu.
[B]SİVAS’I SEVİYORUM[/B]
Sivas’a ilk geldiğinde zorlandığınıda anlatan Eneramo şunları söyledi “ İlk geldiğimde benim için alışmak ve şehirde yaşamak zordu.Ama şu an sorun yok Sivas’ı çok seviyorum.Süper ligde bu sezon daha başarılı olmak istiyoruz. İyi oyunculara ve teknik direktöre sahibiz.İkinci yarı her şe daha güzel olacak”

Hürdoğan[/QUOTE]
bu röportaja inanmıyorum türkiyede beni zorlayan defans oyuncusu yok dememiştir.tercüme hatası vardır veya abartı vardır.sivası sevdiğinede inanmıyorum çünkü sevseydi sene başında gitmeye çalışmazdı bu sene kendini göstere bilirse başka takıma gider gösteremezse bir yıl daha sözleşme yapar uzun vadeli sözleşmeye yanaşmaz seven mutlu olan insan uzun vadeli anlaşır.

58_SEMİH_58 06.02.2013 10:27

Trt'de yanlış hatırlamıyorsam Bay Gol programında Egemen ve Dany'i söylemişti.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:16.