SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   mutlaka bir girin bu siteye (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=817)

türkçerap_yakup 13.05.2005 21:20

[url]http://www.otukenim.net/swf/buhesap.swf[/url]

beyler belki bi çoğunuz biliodur..ama ben sizin bu siteye girmenizi istiorum...lütfen bir girin..yorumlarınızı bekliorum..ancak hoparlör gerekli..hoparlörü olan arkadaşlar girsin..

kadir20 13.05.2005 21:27

gardas valla cok güzel, insana güzel gaz veriyor birakin beni kaziyayim onlarin soyunu

puar 13.05.2005 21:37

...............................

türkçerap_yakup 13.05.2005 21:50

nabıcan abi o pis kanı...

ZARALI_ENGIN 13.05.2005 22:51

Gardas Recep Tayip Erdoganin Resmini o serefsizin yanina niye koydun?
Nankörlük biz Sivaslilara yakisirmi?
Kimsenin yapmadigini o Adam yapti Allah razi olsun.

FatihSoner58 13.05.2005 22:59

SU KOPEGI ASAMADIKYA, ZORUMA GIDIYOR ALLAHIMA..
YARIN AMERIKA BIN LADINI YAKALARSA HEMEN ASAR. AHA BURAYA YAZIYOM. BUNLARI SEHIT AILELERINE TESLIM EDECEKSIN ALLAHIMA. ONLAR BILIR NE YAPACAGINI...

türkçerap_yakup 13.05.2005 23:25

[quote=ZARALI_ENGIN]Gardas Recep Tayip Erdoganin Resmini o serefsizin yanina niye koydun?
Nankörlük biz Sivaslilara yakisirmi?
Kimsenin yapmadigini o Adam yapti Allah razi olsun.[/quote]o da az deil..aponun dostlarına dost diyen düşmandır..

mekanik_rwth 13.05.2005 23:48

arkadaslar burda bende yorumumu eklemek istedim ,

aponun cezasinin verilmemesinin nedeni sanki erdoganmis gibi gosteriliyo , soylermisiniz bana lutfen bundan onceki hukumet de apoya iki yil el bebek gul bebek bakilmadi mi ? eski hukumet sunumda ki ifadeyle bu milletin bu devletin ekmegini yemedi mi ? yemedide o yuzden mi apoya bi halt edemedi? sunumu yapan kisiler eski hukumetin sona ermesini neden bekledirler iki yil boyunca ,madem bunlari soyluyorlar , yapsalardi eski hukumet doneminde ayni sunumu hukumetin basindakileri de sunumun icine katarak ve bu devletin ekmegini yediniz laflarini o zatlara yonlendirerek , boylece apo konusunu sui-istimal etmedikleri acikca ifade edilmis olurdu , yoksa o zaman uyunuyormuydu? , Hem ülke sadece TÜRK milletinin apo serefsizine karsi olan kinini suistimal edip de partilerin oylari toplayarak iktidara gelmesiyle yönetilemez , bunu eski hukumetde cok iyi gorduk zati, bu iki deger cok farkli kavramlar. Bu da zaten apayri bir konu. Bu kadar yanlis yonlendirme bu kadar taraflilik olmaz ,

Sunumdan cikabilecek tek sonuc varsa o da sudur : madem eski hukumet bi halt yapamadi apoya , madem elleri kollari bagli kaldilar apo karsisinda , su anki hukumet sozumuz sizedir , artik su serefsizin boynunu vurun , haaaa yok eger yapamazsaniz bak o zaman size yapilan bu yanlis ithamlar bir deger kazanir ve eski hukumettden bir farkiniz kalmaz ( eger Turkiyedeki son gelismeleri goz ardi eder isek tabiki )

selametle.........

türkçerap_yakup 14.05.2005 00:07

[quote=mekanik_rwth]arkadaslar burda bende yorumumu eklemek istedim ,

aponun cezasinin verilmemesinin nedeni sanki erdoganmis gibi gosteriliyo , soylermisiniz bana lutfen bundan onceki hukumet de apoya iki yil el bebek gul bebek bakilmadi mi ? eski hukumet sunumda ki ifadeyle bu milletin bu devletin ekmegini yemedi mi ? yemedide o yuzden mi apoya bi halt edemedi? sunumu yapan kisiler eski hukumetin sona ermesini neden bekledirler iki yil boyunca ,madem bunlari soyluyorlar , yapsalardi eski hukumet doneminde ayni sunumu hukumetin basindakileri de sunumun icine katarak ve bu devletin ekmegini yediniz laflarina o zatlara yonlendirerek , boylece apo konusunu sui-istimal etmedikleri acikca iade edilmis olurdu , yoksa o zaman uyunuyormuydu? , Hem ülke sadece TÜRK milletinin apo serefsizine karsi olan kinini suistimal edip de partilerin oylari toplayarak iktidara gelmesiyle yönetilemez , bunu eski hukumetde cok iyi gorduk zati, bu iki deger cok farkli kavramlar. Bu da zaten apayri bir konu. Bu kadar yanlis yonlendirme bu kadar taraflilik olmaz ,

Sunumdan cikabilecek tek sonuc varsa o da sudur : madem eski hukumet bi halt yapamadi apoya , madem elleri kollari bagli kaldilar apo karsisinda , su anki hukumet sozumuz sizedir , artik su serefsizin boynunu vurun , haaaa yok eger yapamazsaniz bak o zaman size yapilan bu yanlis ithamlar bir deger kazanir ve eski hukumettden bir farkiniz kalmaz ( eger Turkiyedeki son gelismeleri goz ardi eder isek tabiki )

selametle.........[/quote]ben ülkücü deilim...bu hükümettende apoyu asmasını bekleyen yok...onlarda o yürek olsa önce başörtüsünü çözerler..busuhun peşinden koşucağına..kimse onlardan bişi beklemio..kıbrıs işini halledip sepetlicekler onu zaten...

Kaya_kale 14.05.2005 00:09

ya kardesim neden bu sitede boyle polemik yapiliyor anlamadim. O siteyi yapan ve de ulkucu yum diye gecinen kisim apo yakalandiktan sonra hukumet etmedimi. Tv lere cikip onu asmak bize nasip olacak diyerek bol keseden atanlar, sonradan dut yemis bulbule donmedilermi. Eger ulkucu kesim iktirdayken asamadiysa bunu neden Ak parti yapmis gibi debeleniyor anlamadim. Olaylara dar bi cercevenden degilde lutfen daha genis bakalim....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:06.