![]() |
ALTYAPI ÇOK ÖNEMLİ!..
[IMG]http://www.kanal58.tv/haberler/vali-b.jpg[/IMG]
Vali Veysel Dalmaz sezon başlarında yada ara dönemde takımların popüler transferler değil,kalıcı uzun süreli katkı sağlayacak futbolcuları bulması yetiştirmesi gerekir dedi. Vali Dalmaz Sivas için Sivaspor güzel bir vitrindir.Kıymetini bilmek lazım.dedi.Sürekli transferlerle yada takviyelerle büyük paralar harcanarak takımlar artık idare edilmiyor.Büyük gelirleri olan kulüpler bile transfer yapamaz hale geldi.Kaynak ne olmalı diye soracak olursanız elbette.Alt yapı ya önem verilmeli diyorum.dedi. Vali Dalmaz,” geçici başarıların mutlaka bir sonu vardır.yaptığınız transferlerle bir noktada belki üstünlük sağlasanız bile ileriye doğru istikrarlı bir üstünlük sağlamanız mümkün değil. Sivasspor bu anlamda geldiği mesafe itibariyle gerçekten takdir edilen bir yerde. Bende gerçekten başarılarını takdir ediyorum. Yönetim bütünlüğü içerisinde halkla kaynaşmış bir Sivasspor ve altyapıya önem veren, altyapının da altında spor okullarımızda yetişen gençlerimize, çocuklarımıza kaynak açan, zemin hazırlayan bir Sivasspor bizim esas arzumuz. Böyle olduğu sürece ileride çok daha büyük başarılara imza atılacağını ben düşünüyorum. Dedi. |
--->: ALTYAPI ÇOK ÖNEMLİ!..
Valimize katılmamak elde değil.Alt yapının nimetlerini bir zamanlar galatasaray çok iyi elde etti.
|
[B][COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]valla vali bey gerek dün gerekse bugünkü aciklamalari sonrasinda bana futboldan anladigi hissini verdi gercekten sivassporla alakali konusmalarinda da samimi ifadeleri yüreklere su serper cinsten tsk ediyoruz kendisine ve alt yapi konusunda gerekli bir cok seye deginmis baska söze ne hacet ... ?[/FONT][/COLOR][/B]
|
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]valimiz sporla çok yakın.futbol ile devamlı gündeme gelmesine rağmen masa tenisi oynadığınıda gördüm..sivasspor'u düşünerek bu kadar önemli açıklama yapması destek konusunda çok önemli.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
-->: ALTYAPI ÇOK ÖNEMLİ!..
sayin baskanim alt yapiya öném veriyorsunuz fenerbahceningibi olmasin gerisi olur insallah
|
[QUOTE=AFK;181005][B][COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]valla vali bey gerek dün gerekse bugünkü aciklamalari sonrasinda bana futboldan anladigi hissini verdi gercekten sivassporla alakali konusmalarinda da samimi ifadeleri yüreklere su serper cinsten tsk ediyoruz kendisine ve alt yapi konusunda gerekli bir cok seye deginmis baska söze ne hacet ... ?[/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
kesınlıkle katılıyorum sıvasspora alt yapıdan kalıtelı adamların yetısmesı gerekıyo ama bunun ıcın yapılan calısmaları yeterlı bulmuyorum dıvrıgı spora bır cok genc adam alıp yollamalı bence sıvasspor suanda bıldıgımız tek gencler umut ıle bır ısım daha var genc mıllı takıma cagırılmıslardı gecenlerde ve sıvasspor bu oyuncuları a takıma almıstı genc kalecı hakan var bıde fatıh tutar bu arada 18 yasındakı genc sıvaslı oyuncu onur aydın (18) yasında ve gazıantep sporla anlasmıs bu arada bu oyuncu 400 kısı arasından bu gun genc mıllı takıma cagrıldı ıbrahım toraman gıbı bunuda kaptırdık ey sıvasspor at gozluklerını cıkar artık kendı amator lıgınden ne adamalr yetısıyo hem onlara maddı gelır sagla hem sıvasın cocuklarına sahıp cık hemde kasanı parayla doldur artık |
[b]Gerçekten futbolda altyapı çok önemli.Takımların geleceği açısından bu konuda çalışmalar yapılmalı.Benim bildiğim Sivasspor'umuzun İstanbul'da Anadolu Üsküdar takımını aldı ordan genç,yetenekleri oyuncuları Sivas'a getiriyorlar.Bunlar güzel şeyler.Ama bu olayların artması lazım.Özellikle Sivas'ta tesisleşme konusunda önemli adımlar atılmalı,gençlere yatırım yapılmalı.[/b]
|
[B][I][COLOR="Blue"]alt yapımız gelişecek ve dünyaya futbolcu satacağız[/COLOR][/I][/B]
|
[B]altyapi her zaman önemlidir
kendi istedigimiz gibi yetistirdigimiz futbolcular onlara önem verirsek zamani gelip lazim olduklari zaman cok faydali olacaklar gereken futbolcuyu bulmak zor bulsakta para söz konusu oluyor altyapi iyi olusun sorun olmaz[/B] |
Sayın Vali doğru tesbitlerde bulunmuş
başarının kalıcı olabilmesi için alt yapıya önem vermek gerekir. Valimiz ve belediye başkanımız alt yapının oluşmasında destek olurlarsa ve sivil gücüde organize edebilirsek uzun vadade güçlü bir takım oluşturabiliriz. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:02. |