Vali Veysel Dalmaz sezon başlarında yada ara dönemde takımların popüler transferler değil,kalıcı uzun süreli katkı sağlayacak futbolcuları bulması yetiştirmesi gerekir dedi.
Vali Dalmaz Sivas için Sivaspor güzel bir vitrindir.Kıymetini bilmek lazım.dedi.Sürekli transferlerle yada takviyelerle büyük paralar harcanarak takımlar artık idare edilmiyor.Büyük gelirleri olan kulüpler bile transfer yapamaz hale geldi.Kaynak ne olmalı diye soracak olursanız elbette.Alt yapı ya önem verilmeli diyorum.dedi.
Vali Dalmaz,” geçici başarıların mutlaka bir sonu vardır.yaptığınız transferlerle bir noktada belki üstünlük sağlasanız bile ileriye doğru istikrarlı bir üstünlük sağlamanız mümkün değil. Sivasspor bu anlamda geldiği mesafe itibariyle gerçekten takdir edilen bir yerde. Bende gerçekten başarılarını takdir ediyorum. Yönetim bütünlüğü ; içerisinde halkla kaynaşmış bir Sivasspor ve altyapıya önem veren, altyapının da altında spor okullarımızda yetişen gençlerimize, çocuklarımıza kaynak açan, zemin hazırlayan bir Sivasspor bizim esas arzumuz. Böyle olduğu sürece ileride çok daha büyük başarılara imza atılacağını ben düşünüyorum. Dedi.