Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: -->: --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 25.02.2007, 19:11   #13
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tabiki sen olaya bizzat şahit olduğun ve mağlubiyeti stadda sıcağı sıcağına yaşadığın için bu gibi fevri çıkışların olabilir, bence bir iki güne kadar daha ılımlı bakacaksın bu olaya,

Sivasspor diğer takımlara nazaran hoca yönünden daha toleranslı davranıyor, buda Bülent Uygun'u sonuç ne olursa olsun sene sonuna kadar bizim takımın başında olacağı sonucuna götürüyor.

Bana düşmez ama bence ne olursa olsun, hele hele bu kötü günlerinde sağlam bir taraftar olarak tribündeki yerini alman daha isabetli bir karar olur.

Geçen sene deplasman fakiriydik bu sene evimizde fakir durumdayız, demekki iki senede ancak oturacak lig mantığı
Sİvassporumuz Seneye inşallah her iki taraftada başarılı olarak hepimizi mutlu edecektir.
ya abi bakma bana kusura bakmayın işte biz gönülden bağlanmışız inanırmısın ben 3 gün yatamıyorum o kadar fanatiğim?ben böle desemde giderim maçlara napayım yaa dayanamıyorum ???
abi bende istiyorum ki sivassporum daha iyi yerlere gelsin,uefa olsun ama bu içerde puan kayıpları bizi çok üzüyor?hadi deplasmanda kaybetsek zoruma gitmez ama içerde kalbim ağrıyor valla??
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla