Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 25.02.2007, 18:53   #11
GuNaY
Gast

Standart --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya beyler neyi tartışıyosunuz?bırakın bülent konuşsun,şurda 3 maç kaldı,3 maç daha yenildik mi bakın burdan sölüyorum ilk benbağrıcam istifa diye?çünkü 3 maç daha kaybedersek 13. sıraya yerleşiriz?o zaman rahatça bağırma fırsatım olur?
arkadaşlar üzülmeyin 3 maç daha hak verip sabredin,3 maç ıda kaybedersek BÜLENT AGA YOLCU????
tolga yanlış hatırlamıyorsam birkaç hafta önce istikrar acısından Bülent hocayla 5 sene mükavele yapılsın diyen sen değilmiydin?
--->: -->: --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 25.02.2007, 19:05   #12
GuNaY
Gast

Standart --->: -->: --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
EVET ABİCİM BENDİM?TEŞEKKÜR EDERİM SANADA BENİM YAZILARIMI TAKİP ETTİĞİN İÇİN?
BEN NERDEN BİLEBİLİRİM TAKIMIN BÖLE BÜYÜK DÜŞÜŞ YAŞAYACAĞINI VE MAÇLARI KAYBEDECEĞİNİ?BİDE ABİ TÜRKİYEDE BÖLE?5 MAÇ ÜST ÜSTE KAYBET GÖNDERİLİRSİN?HATIRLAYIN Bİ ARA PECZEYDİ SANIRIM BİZE GELEN?BÜLENT HOCA SAKARYAYA GİDEBİLİR VE BANA GÖREDE SAKARYAYI KURTARIR?AMA SİVASSPORUN TARAFTARRINI KİMSE ÜZEMEZ VE BÖLE DALGA GEÇİLEMEZ?ABİ DK.85 MUSA KUŞ GÜLÜYOR?SANKİ YENEN BİZİ KONYA ÇIRPINIYOR????
TAMAM LAFLARIMI GERİ ALIYORUM SİZİ DEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN,ZATEN KOMBİNE ALDIĞIM HALDEDE BUNDAN SONRA MAÇLARA GİTMEYECEM,ELVEDA SİVASSPOR...
Tabiki sen olaya bizzat şahit olduğun ve mağlubiyeti stadda sıcağı sıcağına yaşadığın için bu gibi fevri çıkışların olabilir, bence bir iki güne kadar daha ılımlı bakacaksın bu olaya,

Sivasspor diğer takımlara nazaran hoca yönünden daha toleranslı davranıyor, buda Bülent Uygun'u sonuç ne olursa olsun sene sonuna kadar bizim takımın başında olacağı sonucuna götürüyor.

Bana düşmez ama bence ne olursa olsun, hele hele bu kötü günlerinde sağlam bir taraftar olarak tribündeki yerini alman daha isabetli bir karar olur.

Geçen sene deplasman fakiriydik bu sene evimizde fakir durumdayız, demekki iki senede ancak oturacak lig mantığı
Sİvassporumuz Seneye inşallah her iki taraftada başarılı olarak hepimizi mutlu edecektir.
-->: --->: -->: --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 25.02.2007, 19:11   #13
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: -->: --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tabiki sen olaya bizzat şahit olduğun ve mağlubiyeti stadda sıcağı sıcağına yaşadığın için bu gibi fevri çıkışların olabilir, bence bir iki güne kadar daha ılımlı bakacaksın bu olaya,

Sivasspor diğer takımlara nazaran hoca yönünden daha toleranslı davranıyor, buda Bülent Uygun'u sonuç ne olursa olsun sene sonuna kadar bizim takımın başında olacağı sonucuna götürüyor.

Bana düşmez ama bence ne olursa olsun, hele hele bu kötü günlerinde sağlam bir taraftar olarak tribündeki yerini alman daha isabetli bir karar olur.

Geçen sene deplasman fakiriydik bu sene evimizde fakir durumdayız, demekki iki senede ancak oturacak lig mantığı
Sİvassporumuz Seneye inşallah her iki taraftada başarılı olarak hepimizi mutlu edecektir.
ya abi bakma bana kusura bakmayın işte biz gönülden bağlanmışız inanırmısın ben 3 gün yatamıyorum o kadar fanatiğim?ben böle desemde giderim maçlara napayım yaa dayanamıyorum ???
abi bende istiyorum ki sivassporum daha iyi yerlere gelsin,uefa olsun ama bu içerde puan kayıpları bizi çok üzüyor?hadi deplasmanda kaybetsek zoruma gitmez ama içerde kalbim ağrıyor valla??
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: -->: --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 25.02.2007, 19:14   #14
GuNaY
Gast

Standart --->: -->: --->: -->: --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
ya abi bakma bana kusura bakmayın işte biz gönülden bağlanmışız inanırmısın ben 3 gün yatamıyorum o kadar fanatiğim?ben böle desemde giderim maçlara napayım yaa dayanamıyorum ???
abi bende istiyorum ki sivassporum daha iyi yerlere gelsin,uefa olsun ama bu içerde puan kayıpları bizi çok üzüyor?hadi deplasmanda kaybetsek zoruma gitmez ama içerde kalbim ağrıyor valla??
Çok haklısın,
gönül isterki içerideki maçlarımızı kazanalımda deplasmanlarda puan kayıplarımız olsun,
böylece hem tribünler hemde şehir olarak ayrı bir mutluluk içinde olur
Oda olacak inşallah,
Bülent hocanın röportajında dediği gibi takımla olmuyorsa Dualarımızla olacak inş
-->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 25.02.2007, 19:15   #15
cavres__ss
Yiğido

cavres__ss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 cavres__ss FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: MAÇIN ARDINDAN...

sizlere yazıklar olsun. bülent hoca ne oldu hani çıkış nerede boşver kümeye gidelim
Kur`an`a kurbandır bu canım benim.

Ozan ARİF

GURBETCİ CAVRES
ZARALIM
cavres__ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2007, 19:20   #16
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Lächeln -->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
cavres__ss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sizlere yazıklar olsun. bülent hoca ne oldu hani çıkış nerede boşver kümeye gidelim
haklısınız bülent hoca çok hata yaptı ama biz kümeye düşmeyi aklımızdan bile geçirmiyoruz?bizi üzen uefa hedefinin çok zor olması sadece bu bizim derdimiz?ama zannedmiyorum ligden düşeceğimizi ve hatta belli gibi düşenler????
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2007, 19:27   #17
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Beyler bir maçla yine kıyamet kopradınız evet içerde iki maç kaybettik ama yönetim söylüyordu bizim hedefimiz Uefa değil diye... O hedefi bizler koyduk ne yazık ki... Şimdi de futbolcularımız bu baskıyı kaldıramayınca isyan ediyoruz... Bu futbolcuları bu takımı ayağa kaldırmak bizim elimizde tekrar destek zamanı...

HEP DESTEK TAM DESTEK
Alt 25.02.2007, 19:40   #18
cihan çiftçi
Acemi Yiğido

cihan çiftçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 695 cihan çiftçi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: MAÇIN ARDINDAN...

YAZIK YA YAZIK BÖYLE DÜŞÜŞ OLMAZ HANİ UEFA HEDEFLERİ ANCAK RÜYAMIZDA
cihan çiftçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2007, 20:14   #19
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 822 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Rehavet ve doymuşluk duygusunun bir takımı başarısızlıa götüren en büyük etmenler olduğunu önceki yazılarımda belirtmiş ve Sn.Bülent Uygun'un takıma kattığı ivme ile Teknik direktörlüğü ve Menejerliği arasında tezat olduğunu Menejerliğindeki başarısızlığının (Transfer politikaları ve sonuçları) aksine teknik direktörlüğünde son 2 maça kadar başarılı olduğu bir gerçek.
Son iki maçtaki başarısızlı bence doymuşluk, Rehavet ve transferlerdeki başarısızlığın devam etmesidir.

Oyuncularımız canlarını dişlerini sıkarak düşme korkusununda etkisiyle büyük başarılara imza attılar.
Kurtulduklarına inandıkları bir yere geldiklerine sevinerek rehavate ve doymuşluğa ulaştılar yani amaçsız kaldılar. Amaçsızlıklık kadar kötü bir şey yoktur, rüzgar nereye eserse oraya sürüklenirsin.

ve en önemli etkenlerden biri 2 yıldır sağlıklı transferlerin yapılmaması ve alınan futbolcuların çoğunun geri gönderilmesi burada da en büyük hata maalesef Sn. Bülent Uygun'a ait.
Sn.Uygun Transfer yapmış olmak için transfer yapıyor, takımda direk oynayabilecek oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncular yerine hangi kıstaslara göre alıyor bilmiyorum, aldığı oyuncuların çoğu başarısız çıkıyor.
İvan ve Colossimo , Hilmi Mıhçı çok övülerek alındı ,ancak görebildiğim kadarı ile takıma vasatın üstünde bir katkıları olmuyor, lig bitmek üzere mi katkılarını görmeye başlayacağız.
Bakın Konyasporun teknik direktörü Nurullah sağlam ne güzel demeç vermiş,öncelikle birbiriyle kaynaşan takım ruhuna sahip,savaşçı bir ekip oluşturduk diye, detaylara girmiyorum ancak,Teknik direktörlük ve transfer politikası budur işte.
Son haftalardaki başarılı sonuçlar ve geldiğimiz yeri göz önüne alırsak taraftar olarak kredileri elbetki devam ediyor, bakın Antalya Fenerbahçeyi yendi, deplasmanda güzel oynayan takımımız neden yenmesin. Bu hırs ,motivasyon ve kazanma arzusunun takıma aşılanması lazım.

Yoksa çıkışa geçmemize neden olan düşme korkusunu tekrar yaşamamız mı gerekiyor ki Savaşalım ve tekrar maç kazanalım.
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: MAÇIN ARDINDAN...
Alt 25.02.2007, 20:45   #20
By Karayel+58
Yiğido

By Karayel+58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 By Karayel+58 zeigte ein beschämendes Verhalten in der Vergangenheit
Standart --->: -->: MAÇIN ARDINDAN...

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rehavet ve doymuşluk duygusunun bir takımı başarısızlıa götüren en büyük etmenler olduğunu önceki yazılarımda belirtmiş ve Sn.Bülent Uygun'un takıma kattığı ivme ile Teknik direktörlüğü ve Menejerliği arasında tezat olduğunu Menejerliğindeki başarısızlığının (Transfer politikaları ve sonuçları) aksine teknik direktörlüğünde son 2 maça kadar başarılı olduğu bir gerçek.
Son iki maçtaki başarısızlı bence doymuşluk, Rehavet ve transferlerdeki başarısızlığın devam etmesidir.

Oyuncularımız canlarını dişlerini sıkarak düşme korkusununda etkisiyle büyük başarılara imza attılar.
Kurtulduklarına inandıkları bir yere geldiklerine sevinerek rehavate ve doymuşluğa ulaştılar yani amaçsız kaldılar. Amaçsızlıklık kadar kötü bir şey yoktur, rüzgar nereye eserse oraya sürüklenirsin.

ve en önemli etkenlerden biri 2 yıldır sağlıklı transferlerin yapılmaması ve alınan futbolcuların çoğunun geri gönderilmesi burada da en büyük hata maalesef Sn. Bülent Uygun'a ait.
Sn.Uygun Transfer yapmış olmak için transfer yapıyor, takımda direk oynayabilecek oyunun kaderini değiştirebilecek oyuncular yerine hangi kıstaslara göre alıyor bilmiyorum, aldığı oyuncuların çoğu başarısız çıkıyor.
İvan ve Colossimo , Hilmi Mıhçı çok övülerek alındı ,ancak görebildiğim kadarı ile takıma vasatın üstünde bir katkıları olmuyor, lig bitmek üzere mi katkılarını görmeye başlayacağız.
Bakın Konyasporun teknik direktörü Nurullah sağlam ne güzel demeç vermiş,öncelikle birbiriyle kaynaşan takım ruhuna sahip,savaşçı bir ekip oluşturduk diye, detaylara girmiyorum ancak,Teknik direktörlük ve transfer politikası budur işte.
Son haftalardaki başarılı sonuçlar ve geldiğimiz yeri göz önüne alırsak taraftar olarak kredileri elbetki devam ediyor, bakın Antalya Fenerbahçeyi yendi, deplasmanda güzel oynayan takımımız neden yenmesin. Bu hırs ,motivasyon ve kazanma arzusunun takıma aşılanması lazım.

Yoksa çıkışa geçmemize neden olan düşme korkusunu tekrar yaşamamız mı gerekiyor ki Savaşalım ve tekrar maç kazanalım.

Sn:GÜRÜNLÜ Abi:Görüşlerinize canı gönülden Katılıyorum... Öwe Öwe Anlata anlata bitiremedikleri Adamları Görüyoruz....Giden geleni Aratır ....Chatkowu maradona bile yaptılar duy Sesimi FATİH bEnim 1 Saat Kafamı Yedin Cahtkow için duy.....Anlata anlata bitiremedin.............+58Abi internette gezdim chatkow böyle böyle diyen benmiydimYda 58 numara üzerinde 58 weririm
By Karayel+58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla