Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Başkan takımın başında..
Alt 05.02.2010, 18:50   #26
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkan takımın başında..

Alıntı:
kangalliahmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yener şahin destek verip napacaklar ne beklentiniz var? bu arada madem beni takip ediyorsun benim yazdıklarım dikkatini çekiyo yaptığıma saygısızlık diyebiliyosun diğerlerinin saygısızlığına saygısızlık diyemiyorsan sen edebiyat yapan bi yönetim düşmanısın.. sanırım beklentileri karşılanmayanlar bi araya toplanmış!!
Destek verip ne mi yapacaklar?Benden büyüksün abi,ama benim kadar deplasman yapan birisi değilsin.Ben öğrenci olduğumdan pek deplasman kaçırmam.Tribünde bir gruba elinden gelen desteği verecek ki işte bu senin de rahatsız olduğun çıt sesleri sustursun.Burdan ben defalarca yazdım.Sivassporda bir çok sorunumuzu Fikret ÜNSAL'ın çözdüğünü.Hatta kendisinin görevi olmayan işleri bile hallettiğini söyledim.Bir insanı istifaya davet etmek ona karşı saygısızlık değildir.Benim kabul ettiğimi başkası da kabul edecek demek sadece despotluk olur.

Yönetimde dostumuz yok ki düşmanımız olsun.Kendi yağında kavrularak iş yapmaya çalışan bir grubuz.Onlar bizi görmezden geldiği sürece bizlerde onlardan bazılarını görmezden geleceğiz.Bizim bu takımdan yana beklentimiz sadece puan ve lig sıralaması olsaydı 3. ve 2. liglerde peşinde olmazdık...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla