Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Başkan takımın başında..
Alt 05.02.2010, 15:09   #21
BüYüK SiVaS
Acemi Yiğido

BüYüK SiVaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 563 BüYüK SiVaS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkan takımın başında..

tmm şimdi kesin çıkışa geçeriz xDD...

gelirse gelsin kardeşim ne olacak başkanlığını yapıyomuda takımın başına geçiyo
afrikalı adamları dılkdururyı takıma türkiyeyi tanımayan adamı getiriryo takıma para için orayı söylemiyim bülentten kurtulduk sıra başkandadır
BüYüK SiVaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2010, 15:48   #22
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 963 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

HADİ BAŞKANIM ŞU DURUMA EL KOY ARTIK İŞ İŞTEN GEÇMEDEN 1 GALİBİYET BİZİ ÇOK RAHATLATACAK ÇOKKK......
Alt 05.02.2010, 16:00   #23
cşkn
Acemi Yiğido

19 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 cşkn FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

baskanım tek umudumuz sizsiniz----İNŞALLAH bu maçı alırızda derın bır ohh çekeriz----bu maçı alamassak ALLAH korusun işimiz oldukça zor----düşmemiz kaçınılmaz olur dileğim bu maçı alıp yolumuza devam etmek----umudumuz sönmedi ilk günkü heyecanla devam ediyor---şimdi birlik zamanı asırı eleştiriden ziyade motive etme zamanı----RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN saygılarımla...(CŞKN)
cşkn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2010, 16:35   #24
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 875 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
58SARKISLALI58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
WALLA BASDA FIKRET UNSAL ERTUGRAL HOCA BUNLARIN ACILEN ISTIFASI GEREKIYOR DUSUNSENIZE FIKRET UNSAL HER MACDA KONUSUYOR YOK FENERE SUPRIZ YAPACAZ YOK BILMEM NE HOCAYA GELINCE ALLAHLIK TRANSFERLERLE OYNATTIGI !!LERLE NEDEYIM BU REZILLIGI HAK EDIYORMUYUZ BE DIRI DIRI GOMDULER MEZRA BUSENE BIZI TURKIYE CUMHURIYETINDE SIVAS NASIL BI SEHIRMIS NASILMISKI SIVASA BI KIN VAR CEKEMEYENLER ISTEMEYENLER SIVASSPORLA BU GERCEGIDE OGRENMIS OLDUK BUTUN SIVASLILARADA SESLENIYORUM TAKIMI VE SIVASI YANLIZ BIRAKMAYALIM BU TOPRAGIN BU MEMLEKETIOJN HAVASINI SUYUNU ALDIYSANIZ;
bu sozler ne sivassporluya yakisiyor nede sivasin faydasina bos laf :S
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mucahitbaba58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.02.2010, 16:49   #25
kangalliahmet
Yeni Yiğido

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 kangalliahmet Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu sitede hakaret içermeyen kaç mesajınız var cidden merak ediyorum.Fikret ÜNSAL'ı bu sözlerle mi savunuyorsunuz.İnsanlara bu kadar hakaret içeren mesajlar atarak sürekli antipati topluyorsunuz.Burdakilerden bir çoğu Fikret ÜNSAL'i sizin kadar tanıyamayabilir,bu sözlerle daha fazla sevilmemesini sağlıyorsunuz.Klubü bilen ve yakından tanıyan insanlar Fikret Ünsal'in yaptığı işleri bilir.Yani şahıslar savunulurda yaptığınız saygısızlık...

Ayrıca bu takımın yönetimi taraftarına destek vermeyecek,tribün oluşmasını istemeyecek ve taraftardan destek mi bekleyecek.İşte orda dursun durduğu yerde.Türkiye de hangi taraftar topluluğu yönetim desteği almadan takımını destekliyor.Bizim işimiz destek ama bu da kuzu olduğumuz ve yönetim adına konuşamayacağımız anlamına da gelmez.Şahıslar geçicidir.İstifa etmesini isteyebilirler.Ama sizin cevabınız insanların gözünde fikret ünsal i daha da küçültüyor.Bence yazdıklarınıza dikkat edin...
yener şahin destek verip napacaklar ne beklentiniz var? bu arada madem beni takip ediyorsun benim yazdıklarım dikkatini çekiyo yaptığıma saygısızlık diyebiliyosun diğerlerinin saygısızlığına saygısızlık diyemiyorsan sen edebiyat yapan bi yönetim düşmanısın.. sanırım beklentileri karşılanmayanlar bi araya toplanmış!!
kangalliahmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2010, 18:50   #26
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kangalliahmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yener şahin destek verip napacaklar ne beklentiniz var? bu arada madem beni takip ediyorsun benim yazdıklarım dikkatini çekiyo yaptığıma saygısızlık diyebiliyosun diğerlerinin saygısızlığına saygısızlık diyemiyorsan sen edebiyat yapan bi yönetim düşmanısın.. sanırım beklentileri karşılanmayanlar bi araya toplanmış!!
Destek verip ne mi yapacaklar?Benden büyüksün abi,ama benim kadar deplasman yapan birisi değilsin.Ben öğrenci olduğumdan pek deplasman kaçırmam.Tribünde bir gruba elinden gelen desteği verecek ki işte bu senin de rahatsız olduğun çıt sesleri sustursun.Burdan ben defalarca yazdım.Sivassporda bir çok sorunumuzu Fikret ÜNSAL'ın çözdüğünü.Hatta kendisinin görevi olmayan işleri bile hallettiğini söyledim.Bir insanı istifaya davet etmek ona karşı saygısızlık değildir.Benim kabul ettiğimi başkası da kabul edecek demek sadece despotluk olur.

Yönetimde dostumuz yok ki düşmanımız olsun.Kendi yağında kavrularak iş yapmaya çalışan bir grubuz.Onlar bizi görmezden geldiği sürece bizlerde onlardan bazılarını görmezden geleceğiz.Bizim bu takımdan yana beklentimiz sadece puan ve lig sıralaması olsaydı 3. ve 2. liglerde peşinde olmazdık...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2010, 19:10   #27
58delikanli58
Yiğido

58delikanli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 58delikanli58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu denizli macini almamiz lagzim!!!!!!!!!!!!!
58delikanli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2010, 19:53   #28
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

helal olsun başkana ve fikret abiye takima morel acisindan güzel olur inşallah denizlispor maçini alicagiz.
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2010, 20:05   #29
kangalliahmet
Yeni Yiğido

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 kangalliahmet Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Destek verip ne mi yapacaklar?Benden büyüksün abi,ama benim kadar deplasman yapan birisi değilsin.Ben öğrenci olduğumdan pek deplasman kaçırmam.Tribünde bir gruba elinden gelen desteği verecek ki işte bu senin de rahatsız olduğun çıt sesleri sustursun.Burdan ben defalarca yazdım.Sivassporda bir çok sorunumuzu Fikret ÜNSAL'ın çözdüğünü.Hatta kendisinin görevi olmayan işleri bile hallettiğini söyledim.Bir insanı istifaya davet etmek ona karşı saygısızlık değildir.Benim kabul ettiğimi başkası da kabul edecek demek sadece despotluk olur.

Yönetimde dostumuz yok ki düşmanımız olsun.Kendi yağında kavrularak iş yapmaya çalışan bir grubuz.Onlar bizi görmezden geldiği sürece bizlerde onlardan bazılarını görmezden geleceğiz.Bizim bu takımdan yana beklentimiz sadece puan ve lig sıralaması olsaydı 3. ve 2. liglerde peşinde olmazdık...
yener elinizdeki yönetimin kıymetini bilmesseniz bu günleri çok ararsınız.. bana ikinci bi alternatif yönetim gösterebilirmisin sivas gibi sahipsiz bi memlekette inanki gösteremessin bunu ileride bu yönetim bıraktığında anlarsın ama geç olur oda başka bi mesele...
kangalliahmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2010, 20:21   #30
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

DENİZLİYİ YENERİZ BELKİ ÖNEMLİ OLAN DİĞER RAKİPLERDENDE PUAN ALMAK LİGDE KALMAK VE DAHADA ÖNEMLİSİ KÜÇÜLMEMEK HER SENE KÜMEDE KALMAK DEĞİL ŞAMPİYON OLMAKTIR...***
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
baŞkan, başında, takımın