Alıntı:
alpgok58 Nickli Üyeden Alıntı
BEN 40 YILDIR HEM AVRUPA HEM AFRİKA FUTBOLUNU TAKİP EDİYORUM KIBRISLI KARDEŞİM SENİN ÖRNEK VERDİĞİN AJAX CAPE TOWN AJAx kulübünün alt YAPISI BANA BIR BAŞARISINI SÖYLE AFRİKADA FUTBOL TEKNİĞE DAYALI OYNANIYOR BİZDEKİ GİBİ KORA KOR DEYİL
|
Ajax Cape Town'da toplamda sadece 1,5 sene çalışmış, birisinde 1 sezon ki o sezon ilk kez lig kupasını kazandırmış, diğeride bize gelmeden öncesi, lig kupası yarı finalinde ve ligde de 2. sıradayken sezon ortasında bize geldi...
Madem bu kadar araştırıyor ve takip ediyorsunuz da dünya futboluna kazandırdığı futbolculardan ya da asıl çalıştırdığı Kaizer Chief ile aldığı başarılardan bahsetmiyorsunuz? Ya da biliyorsunuz da bir önceki mesajınızda yazdığınız "hiçbir başarın yoktu, 3. sınıf takımlar" sözünüze muhalif olacağınızı anladınız... Ben yine de yazayım ben Kaizer Chief takımının tribün lideri ile görüştüm hoca geldiğinde ve bu görüşmeye şahit olan site yöneticilerimiz de mevcuttur, onların söylediği hiç lig şampiyonu olamamakla birlikte Muhsin hoca ile her çalıştıkları sene lig kupasını aldıkları + 1 kez kupa galipleri kupasını (Yani Afrika'nın UEFA kupasını) aldıklarını + Afrika'da onun sayesinde 1 kez yılın takımı seçildiklerini ve şimdiki Dünya Kulüpler Kupası hani sonuncusunu Barcelona aldı onda 3. olduklarını yazdı... Bende araştırdım ve bunları doğruladım... Şimdi ne olursa olsun siz bu adam Sivas'ta başarısız diyebilirsiniz bunu bende söylüyorum ama geçmişinde başarı yoktu diyemezsiniz... Bu takımın üzerindeki el kalkmadığı sürece Moruinho gelse kurtaramazdı, Ertuğral büyük özveri göstermiş, kendi kariyerini hiçe sayarak düşme hattındaki 4. sıradaki bir takımın başına geçmiştir, bu büyük bir onurdur umarım ileriki yıllarda bizi şampiyon edebileceği bir ortamda, kendi kurduğu bir takımla şampiyon yapar bizi...