Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertuğral gözyaşlarıyla veda etti
Alt 23.03.2010, 19:27   #91
alpgok58
Yeni Yiğido

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 alpgok58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertuğral gözyaşlarıyla veda etti

KARDEŞİM 20 HAFTADA 19 PUAN ALIYORSUN OYUNCULAR ÜZERİNDE HİÇ BİR OTORİTEN YOK OYUNA ZAMANINDA MÜDAHELE YOK HIRS YOK HERMAÇ ORTALAMA 3 GOL YİYORSUN 4 HAFTADA BİR GOL ATAMIYORSUN,HERHAFTA RAKİP TAKIMLARI ONORE EDİCİ KONUŞMALAR,SAHANDA MAÇ KAZANAMIYORSN ÜÇÜNCÜ SINIF FUTBOL OYNATIYORSUN OZAMAN TABİİKİ AĞLARSI KİŞİLER GEÇİCİ KALICI OLAN S.SPORDURHİÇ ÜZÜLMEDİM 5HAFTA ÖNCE GİTSEYDİN BURALARDA OLMAZDIK GELİŞİNEDE KARŞIYDIM HİÇBİR BAŞARIN YOKTU ÜÇÜNCÜ SINIF TAKIMLARLA SİVASSPOR BİR DEYİLYOLUN AÇIK OLSUN
alpgok58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2010, 19:40   #92
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
alpgok58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KARDEŞİM 20 HAFTADA 19 PUAN ALIYORSUN OYUNCULAR ÜZERİNDE HİÇ BİR OTORİTEN YOK OYUNA ZAMANINDA MÜDAHELE YOK HIRS YOK HERMAÇ ORTALAMA 3 GOL YİYORSUN 4 HAFTADA BİR GOL ATAMIYORSUN,HERHAFTA RAKİP TAKIMLARI ONORE EDİCİ KONUŞMALAR,SAHANDA MAÇ KAZANAMIYORSN ÜÇÜNCÜ SINIF FUTBOL OYNATIYORSUN OZAMAN TABİİKİ AĞLARSI KİŞİLER GEÇİCİ KALICI OLAN S.SPORDURHİÇ ÜZÜLMEDİM 5HAFTA ÖNCE GİTSEYDİN BURALARDA OLMAZDIK GELİŞİNEDE KARŞIYDIM HİÇBİR BAŞARIN YOKTU ÜÇÜNCÜ SINIF TAKIMLARLA SİVASSPOR BİR DEYİLYOLUN AÇIK OLSUN
Ne başarısı olmadığından bahsediyorsun kardeşim sen?? Adam dünya da en çok tanınan Türk Teknik Direktör.... Aldığı Kupalar puanlandırılıp sıralandığında Terim'den bile önde... Tekrar bak... Senin 3. sınıf takım dediğin iki takımda her sene en az 2-3 oyuncuyu Avrupa'ya pazarlıyor... Türkiye'de hangi takım her sene alt yapıdan bırak 2-3'ü 1 oyuncu yolluyor? Bu adam oralarda kupaları parayı elinin tersi ile itip 4 puanlı bir takımın başına geçti, ülke futboluna hizmet etmek için kabul etti bunu geldi, kolay bir karar mı sanıyorsun? Biraz vefa olsun be... Biraz...
Bilip bilmeden araştırmadan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsunuz... Belli ki bu takımın üzerinde bir el var ve o el temizlenmeden birşey olmaz, o elin kim olduğunu herkes biliyor, normal şartlarda gelseydi Ertuğral bu geçmişi ile Sivas'ta kesinlikle başarılı olurdu, umarım daha başarılı olacağı bir takımda yeniden şampiyonluklar, kıta şampiyonlukları kazanır ve birgün yeniden, kaosta olmayan bir Sivasspor'un başında bize de şampiyonluk yaşatır...

Ajax Cape Town
Kaizer Chiefs bundan önce çalıştırdığı takımlardan sadece ikisi, araştır takımları, stadlarını,taraftarlarını ve başarılarına bak...
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kibrisli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.03.2010, 20:37   #93
alpgok58
Yeni Yiğido

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 602 alpgok58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEN 40 YILDIR HEM AVRUPA HEM AFRİKA FUTBOLUNU TAKİP EDİYORUM KIBRISLI KARDEŞİM SENİN ÖRNEK VERDİĞİN AJAX CAPE TOWN AJAx kulübünün alt YAPISI BANA BIR BAŞARISINI SÖYLE AFRİKADA FUTBOL TEKNİĞE DAYALI OYNANIYOR BİZDEKİ GİBİ KORA KOR DEYİL
alpgok58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.03.2010, 21:29   #94
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
alpgok58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN 40 YILDIR HEM AVRUPA HEM AFRİKA FUTBOLUNU TAKİP EDİYORUM KIBRISLI KARDEŞİM SENİN ÖRNEK VERDİĞİN AJAX CAPE TOWN AJAx kulübünün alt YAPISI BANA BIR BAŞARISINI SÖYLE AFRİKADA FUTBOL TEKNİĞE DAYALI OYNANIYOR BİZDEKİ GİBİ KORA KOR DEYİL
Ajax Cape Town'da toplamda sadece 1,5 sene çalışmış, birisinde 1 sezon ki o sezon ilk kez lig kupasını kazandırmış, diğeride bize gelmeden öncesi, lig kupası yarı finalinde ve ligde de 2. sıradayken sezon ortasında bize geldi...
Madem bu kadar araştırıyor ve takip ediyorsunuz da dünya futboluna kazandırdığı futbolculardan ya da asıl çalıştırdığı Kaizer Chief ile aldığı başarılardan bahsetmiyorsunuz? Ya da biliyorsunuz da bir önceki mesajınızda yazdığınız "hiçbir başarın yoktu, 3. sınıf takımlar" sözünüze muhalif olacağınızı anladınız... Ben yine de yazayım ben Kaizer Chief takımının tribün lideri ile görüştüm hoca geldiğinde ve bu görüşmeye şahit olan site yöneticilerimiz de mevcuttur, onların söylediği hiç lig şampiyonu olamamakla birlikte Muhsin hoca ile her çalıştıkları sene lig kupasını aldıkları + 1 kez kupa galipleri kupasını (Yani Afrika'nın UEFA kupasını) aldıklarını + Afrika'da onun sayesinde 1 kez yılın takımı seçildiklerini ve şimdiki Dünya Kulüpler Kupası hani sonuncusunu Barcelona aldı onda 3. olduklarını yazdı... Bende araştırdım ve bunları doğruladım... Şimdi ne olursa olsun siz bu adam Sivas'ta başarısız diyebilirsiniz bunu bende söylüyorum ama geçmişinde başarı yoktu diyemezsiniz... Bu takımın üzerindeki el kalkmadığı sürece Moruinho gelse kurtaramazdı, Ertuğral büyük özveri göstermiş, kendi kariyerini hiçe sayarak düşme hattındaki 4. sıradaki bir takımın başına geçmiştir, bu büyük bir onurdur umarım ileriki yıllarda bizi şampiyon edebileceği bir ortamda, kendi kurduğu bir takımla şampiyon yapar bizi...
Alt 23.03.2010, 21:33   #95
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

4. sıradaki demişim, 4 puanlı diyecektim.
Alt 23.03.2010, 23:02   #96
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu hcayı çok sevdim aam tutmadı keşke tutsaydı.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2010, 00:27   #97
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Onurlu olmak zordur. sende bu zoru başardın hocam.oynanan kötü futboldan utanarak ne kadar düzgün bir kişilik sahibi olduğunu kanıtladın.Başarılar onursuz yapacaksa başarısızlığın onurlu resmini çizdin.En azından kimseyi suçlamadın ve dikkat ediyorum formda ki arkadaşlar takım başarısız olduğu halde hiç biri senin hakkında olumsuz tek kelime etmiyor. ama giden bir adam vardı sözde başarılıydı ve arkasından herkes kötü konuşuyor. demekki yapı meselesi. onurlu duruşun için saygıyla selamlıyorum seni.Ayrıca eğer başkan başkansa fuybolcuların neden oynamadığını araştırmalı. eğer futbolcularda muhsin hocayı sabote ettilerse onların onurunuda kendilerine bırakıyorum.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2010, 00:46   #98
Akartuna58
Yiğido

Akartuna58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 Akartuna58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

muhsin hocanin sucu yok adama geldiler al bu takimi bu bataklikdan resmen cikar dediler devre arasi transferler yapti aldigi futbolcular güzel ve yetenekli futbolcular ama oynamak istemiorlar SIVASSPORUN TEKNIK DIREKÖTRE DEYIL ESKI RUHUNA IHTIYACI VAAAR !!
Akartuna58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.03.2010, 07:24   #99
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

sayın muhsin ertuğral hocam.
çok iyi bir hoca olduğunu biliyorum. kariyerlerinide biliyorum. ama ne yazıkki futbolcularla bir uyum olmadı aranızda. futbolcular sizi istemedi. futbolcu bunu düşme pahasına da olsa yapıyor ne yazıkki. senin söylediklerinin tam tersini yaptıklarını biliyorum. senin dediğin gibi oynasalar şu anda düşme potasında başkaları olacaktı biliyorum.dışardan sabote edildiğinizide biliyorum. ama sizin fazla yıpranmamamız ve kariyerinizin daha fazla yara aşlmaması için istifa en gerekli çözümdü. futbolda bu oluyor. sizin gibi çok kaliteli insanlar bazen çok ucuz bir şekilde harcanabiliyor. ben sizden çok umutluydum ve sizi çok istedim. ama futbolcu faktörünü hiç hesaba katmamıştık. sana bundan sonraki hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum onurlu insan. sivasta herkesin seni çok sevdiğine sana saygı duyduğuna bütün kalbinle inanabilirsin.allah yolunu açık atsin. cebabı hak yar ve yardımcın olsun....
Alt 24.03.2010, 08:24   #100
ercan_dpinar
Yiğido

ercan_dpinar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ercan_dpinar ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

adam gibi adamdı ama olmadı yolu açık olsun inşallah

Etiketler
ertuğral, etti, gözyaşlarıyla, veda