Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Cezamız belli oldu....
Alt 07.05.2011, 17:36   #87
inadınayeniceri
Acemi Yiğido

45 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 567 inadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Cezamız belli oldu....

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir kaç Anadolu kulübü dışında sahiplenmiş kulup olduğunu düşünmüyorum.Saymış olduğunuz kuluplerde aslında çok fazla sahiplenebilmiş değil.Hatta Sivasspordan çok fazla yanlarıda yok bence.Belki maddi anlamda daha sanayi yönlerinin olması nüfus olarak artıları bir kaç adım öne çıkarabilir.Sivassporun genel anlamda sahip çıkılmadığı fikrinize aynen katılıyorum...(siyasi-lobi).Anladığım kadrıyla Sivasta Sivassporlu taraftarlar ellerinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışırken diğer takımları destekleyen kişileerin de boşluklarını doldurmaya çalışıyor..Bu yüzden maçlar 5000-8000 e oynanıyor..Burada her yorumu dikkatlice okuyorum.aynı konuda birbirinden farklı bir çok fikirler oluşuyorki bu bu harika bir olay bence..Fikirlere destekler veriliyor özeleştriler yapılıyor yani olması gereken şeyler oluyor bunların hepsini anlıyorum ama..hala Sivasta Sivasspor tribünlerinin organize olamamasını anlamış değilim...Belkide bu konuda ençok yorum yapanlardan biride ben oldum...Bu yorumum konu başlığıyla alakalı olmadı belki ama yorumların dahilinde bunu yazmak istedim..İnanın en büyük arzularımdan biri budur...
Alıntı:
Merkez_ArMaĞaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merakını gidereyim kardeşim.. Burda yazılıyor, çiziliyor, yeni fikirler oluşuyor ama icraata dökülmüyor. Bu sitedeki çoğu insan bilgisayarının başına geliyor bu siteyi açıyor en kral traftar oluyor. Ama ne yazıkki iş maç günü stada kalınca stada gelip minderini çekirdeğini alıp, oturup maçını izleyip evine dönmeyi tercih ediyor.
Kardeşim cevabı vermiş. Eklemek istediğim bişey var. Bunları forumda insanlara söyleyincede tepki veriyorlar ''Vay bizim desteklemediğimizi nerden biliyorsun?'' diye. Bende diyorum ki senelerdir tribündeyiz. Hep aynı simalar, hep aynı isimler. Destek veriyosunuz tamam hadi inandıkta be kardeşim bizim stad 150.000 kişilikte biz mi göremiyoruz sizin verdiğiniz desteği?
inadınayeniceri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla