Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Cezamız belli oldu....
Alt 06.05.2011, 22:59   #81
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Cezamız belli oldu....

Önümüzdeki sezon küfürsüz ama gene de baskılı,rakip takıma karşı 12. adamlığımızı gösterebilen hatta Mecnun başkanımızın ifadesiyle;
'Kayserispor ve BJK maçlarında olduğu gibi maçı çevirebilen' taraftar olmamız gerekiyor.
Kendi adıma sözler veriyorum mesela.
- Gelecek sezon mutlaka kombinemi alacağım.
-Arkadaşlarımı, çevremi maçlara gelmeye daha çok teşvik edeceğim.
-Stadda küfürsüz ama hiç susmadan takımı destekleyeceğim.
................... gibi.
5000 koltuk kırma,60000 sövme! tartışması çok komik gerçekten. Herkes biliyor ki istense sahamız kapatılabilirdi bile.
Koltuk kıran kim olursa olsun eğer bir daha yaparsa çok daha büyük tepki görecektir.
Küfür eden de çenesine nefsine sahip olacak. İlla başkaları mı kanun zoruyla bize ahlak öğretecek. Kurallar açık. Toplu halde yapılan eylemlerde cezalar şudur, şahıs olarak da kameralar veya elektronik biletle tespit edilene de şunlar yapılır deniyor işte.
Taraftarımız oyunu kurallarına göre oynamayı zamanla öğrenecek ve işte o süreç tamamlandığında Sivassporumuz şampiyon hem ligde hem gönüllerde hem insanlıkta şampiyon olacak.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.05.2011, 00:21   #82
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

İş sivasspora gelınce yüklüyorlarrr
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2011, 00:22   #83
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

YSahipsiz bir anadolu takımıyız...Kayseri ts antep vs..gibi arkamız saglam degıl
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2011, 00:38   #84
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YSahipsiz bir anadolu takımıyız...Kayseri ts antep vs..gibi arkamız saglam degıl
Bir kaç Anadolu kulübü dışında sahiplenmiş kulup olduğunu düşünmüyorum.Saymış olduğunuz kuluplerde aslında çok fazla sahiplenebilmiş değil.Hatta Sivasspordan çok fazla yanlarıda yok bence.Belki maddi anlamda daha sanayi yönlerinin olması nüfus olarak artıları bir kaç adım öne çıkarabilir.Sivassporun genel anlamda sahip çıkılmadığı fikrinize aynen katılıyorum...(siyasi-lobi).Anladığım kadrıyla Sivasta Sivassporlu taraftarlar ellerinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışırken diğer takımları destekleyen kişileerin de boşluklarını doldurmaya çalışıyor..Bu yüzden maçlar 5000-8000 e oynanıyor..Burada her yorumu dikkatlice okuyorum.aynı konuda birbirinden farklı bir çok fikirler oluşuyorki bu bu harika bir olay bence..Fikirlere destekler veriliyor özeleştriler yapılıyor yani olması gereken şeyler oluyor bunların hepsini anlıyorum ama..hala Sivasta Sivasspor tribünlerinin organize olamamasını anlamış değilim...Belkide bu konuda ençok yorum yapanlardan biride ben oldum...Bu yorumum konu başlığıyla alakalı olmadı belki ama yorumların dahilinde bunu yazmak istedim..İnanın en büyük arzularımdan biri budur...
Alt 07.05.2011, 01:15   #85
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burada her yorumu dikkatlice okuyorum.aynı konuda birbirinden farklı bir çok fikirler oluşuyorki bu bu harika bir olay bence..Fikirlere destekler veriliyor özeleştriler yapılıyor yani olması gereken şeyler oluyor bunların hepsini anlıyorum ama..hala Sivasta Sivasspor tribünlerinin organize olamamasını anlamış değilim...Belkide bu konuda ençok yorum yapanlardan biride ben oldum...

Merakını gidereyim kardeşim.. Burda yazılıyor, çiziliyor, yeni fikirler oluşuyor ama icraata dökülmüyor. Bu sitedeki çoğu insan bilgisayarının başına geliyor bu siteyi açıyor en kral traftar oluyor. Ama ne yazıkki iş maç günü stada kalınca stada gelip minderini çekirdeğini alıp, oturup maçını izleyip evine dönmeyi tercih ediyor.

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Army'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.05.2011, 01:36   #86
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aslinda bu konu baya uzadi,tamam genclerin yaptigi hareketi iyi degil ama bunlar genc,her insan o yaslarda veya ileride hatalar yapabilir,gencler hatalarini kabul edip ozurdilediler,biz bu sitede gencleri yerden yere vurduk,unutmuyalimki bu gencler her macta guzel atmosfer yapior,bizde bunlarin buyukleri olarak affetmemiz gerekiyor,bu kiymetli genclerimizin daha fazla morallerini bozmayalim,bu arkadaslara sahip cikalim.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eroltas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.05.2011, 17:36   #87
inadınayeniceri
Acemi Yiğido

45 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 inadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir kaç Anadolu kulübü dışında sahiplenmiş kulup olduğunu düşünmüyorum.Saymış olduğunuz kuluplerde aslında çok fazla sahiplenebilmiş değil.Hatta Sivasspordan çok fazla yanlarıda yok bence.Belki maddi anlamda daha sanayi yönlerinin olması nüfus olarak artıları bir kaç adım öne çıkarabilir.Sivassporun genel anlamda sahip çıkılmadığı fikrinize aynen katılıyorum...(siyasi-lobi).Anladığım kadrıyla Sivasta Sivassporlu taraftarlar ellerinden geldiğinin fazlasını yapmaya çalışırken diğer takımları destekleyen kişileerin de boşluklarını doldurmaya çalışıyor..Bu yüzden maçlar 5000-8000 e oynanıyor..Burada her yorumu dikkatlice okuyorum.aynı konuda birbirinden farklı bir çok fikirler oluşuyorki bu bu harika bir olay bence..Fikirlere destekler veriliyor özeleştriler yapılıyor yani olması gereken şeyler oluyor bunların hepsini anlıyorum ama..hala Sivasta Sivasspor tribünlerinin organize olamamasını anlamış değilim...Belkide bu konuda ençok yorum yapanlardan biride ben oldum...Bu yorumum konu başlığıyla alakalı olmadı belki ama yorumların dahilinde bunu yazmak istedim..İnanın en büyük arzularımdan biri budur...
Alıntı:
Merkez_ArMaĞaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merakını gidereyim kardeşim.. Burda yazılıyor, çiziliyor, yeni fikirler oluşuyor ama icraata dökülmüyor. Bu sitedeki çoğu insan bilgisayarının başına geliyor bu siteyi açıyor en kral traftar oluyor. Ama ne yazıkki iş maç günü stada kalınca stada gelip minderini çekirdeğini alıp, oturup maçını izleyip evine dönmeyi tercih ediyor.
Kardeşim cevabı vermiş. Eklemek istediğim bişey var. Bunları forumda insanlara söyleyincede tepki veriyorlar ''Vay bizim desteklemediğimizi nerden biliyorsun?'' diye. Bende diyorum ki senelerdir tribündeyiz. Hep aynı simalar, hep aynı isimler. Destek veriyosunuz tamam hadi inandıkta be kardeşim bizim stad 150.000 kişilikte biz mi göremiyoruz sizin verdiğiniz desteği?
inadınayeniceri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2011, 18:17   #88
sivasdergi
Yiğido

107 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 sivasdergi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
inadınayeniceri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim cevabı vermiş. Eklemek istediğim bişey var. Bunları forumda insanlara söyleyincede tepki veriyorlar ''Vay bizim desteklemediğimizi nerden biliyorsun?'' diye. Bende diyorum ki senelerdir tribündeyiz. Hep aynı simalar, hep aynı isimler. Destek veriyosunuz tamam hadi inandıkta be kardeşim bizim stad 150.000 kişilikte biz mi göremiyoruz sizin verdiğiniz desteği?
adres58'in son yazdığı yazıyı oku, kimsenin desteğini ölçmeye kalkma !!
sivasdergi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasdergi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.05.2011, 20:02   #89
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

bugünkü bursa-bjk maçındaki olaylara nasıl bir ceza verileceğini merakla bekliyorum...zira bursa geçen yıl buna benzer 2 maçı(diyarbakır ve antep maçları) hükmen 3-0 kazanarak 6 puanı zorlanmadan almıştı...
Alt 07.05.2011, 20:36   #90
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bugünkü bursa-bjk maçındaki olaylara nasıl bir ceza verileceğini merakla bekliyorum...zira bursa geçen yıl buna benzer 2 maçı(diyarbakır ve antep maçları) hükmen 3-0 kazanarak 6 puanı zorlanmadan almıştı...
Diyarbakırda müsabaka oynanırken maçı yöneten hakem üclüsüne Bursasporlu futbolculara taş tabiri caizse kaya parçaları atıldı.Bursada olan olayları elbette tasvip etmek mümkün değil...Yanlız olan olaylar stadyuma 400-1000 m uzakta olan olaylar ve müsabaka başlamadan ceryan eden olaylardır...Haberlerde hükmen mağlup falan yazıyor böyle bir cazanın olması imkansız..Bursaspor elbette ceza alacaktır lakin tarafsız sahada maçın tekrarına gidilir diye düşünüyorum..Ayrıca şunu eklemekte yarar duyuyorum Diyarbakırda yapılanların amacı Bursaspor nefretinden ziyade prowake edilen olaylardır olay çok başka yerlere uzanır..Bunu burada anlatmaya gerek yok...

Etiketler
belli, cezamız, oldu