Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı
yine yazıyorum.stadı ya belediye yapsın kaysredide ki gibi yada sivasspor yönetimi pisti kaldırıp büyütsün stadı. burası bize yeter.25 bin olacaksa değmez oralara taşımaya stadyumu.
|
kardeş ben onuda yaptım.buyur yazımı.şu vekiller veya bakan benim kadar uğraşsaydı şu konularda eminim şuan 33 bin kişil stadyumda maç yapıyorduk.ama onlar memleket sevdalısı değiller ki onlar anca koltuk sevdalısı.
http://www.facebook.com/note.php?note_id=3777531885262
Başbakan Recep Tayyib Erdoğan tarafından bundan tam 4,5 yıl önce (2008) Sivas'a 33 bin kişilik stadyum kompleksi sözü verildi ve aradan 2 genel seçim 1 yerel seçim 1 de referandum geçmesine rağmen ortada hiç bir çalışma yapılmadı.Bizden sonra kaç şehire daha stadyum yapılması sözü verildi ve hepsin de inşaatları başladı.Bizim ki ise 4.5 sene geçmesine rağmen daha stadyumun nasıl olacağı bile belirlenemedi.Şimdi ise stadyumun 25 bin kişilik olacağı kesinleştirilmiş deniyor.Sebebi de “Malatya ve Mersin'e 25'er bin kişilik stadyum yapıyoruz.Sivas'a 33 bin kişilik stadyum yaparsak bunu kimseye anlatamayız".Biz o şehirlere yapılmasın demiyoruz ki onlara da daha güzellerini yapın.Biz Sivaslılar hiçbir zaman bize 33 bin kişilik stat yapın lafını etmedik,siyasiler bize gelip meydanlarda bu sözleri verdiler,bu sözler her seçimde sürekli tekrarlandı.Bu stat 25000 kişilik yapılırsa Başbakan sözünün eri olamamanın nasıl birşey olduğunu Sivas halkına anlatması Malatya ve Mersin'e anlatmaktan çok daha zor olacak.Şehrin en değerli yerinde ki Stadyum arsası alınıp birileri zengin edilirken diğer taraftan "Sivas'a söz verdik bari iyi kötü bir stadyum yapalım" mantığını istemiyoruz.Sizden stat filanda istemiyoruz.YAPMAYIN KARDEŞİM İSTEEMİİYOORUZZZZ.Biz kendi stadyumumuzu istediğimiz büyüklükte ve modernlikte istediğimiz bölgeye yapalım stadyumun arazisi de Sivas'a kalsın.Oraya da Sivas'ın en büyük ihtiyacı olan 5 Yıldızlı Otel ve Avm yapalım.Sivas Belediyesi bu görev artık size düşüyor.Olaya ağırlığınızı koymanın zamanı geldiğini düşünüyorum.Saygılarımla.Teşek kürler...
Burak KAYA