11.05.2013, 12:31
|
|
Tecrübeli Yiğido
612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 
|
Cevap: Çapa'nın ismi Sivasspor ile anılıyor.
Alıntı:
alaattin 5858 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar nedir bu sizdeki bülent öfkesi adam küme düşecek takımı aldı zirveye taşıdı sivas spora para kazandırdı unutmayınki sivasın zirveye oynadığı seneler antrenman sahamız ve stadımız ne haldeydi o dönemde kazandığımız paraları pahalı transfer yapmayıp tesislerimizi yeniledik bülent sivasın geleceği için tesislerin futbolcu transferinden daha önemli olduğunu takımın bütçesini sarsmadan gençleştirme operasyonu yaptı bu arada avrupa maçlarıyla birlikte aşırı sakatlıklarında üst üste geldiğini unutmamak lazım bence bülent bıraktığı sene bile başarılı olurdu ama nedense nankörlük yapıp sabredemedik bülentin bizdeki son dönemlerde verdiği demeçlerden ve hareketlerinden bende rahatsızlık duydum ama bu bülentle konuşup halledilecek bir şeydi şuanki kadro bülentin elinde olsa zirveye oynardık başarılı kadroyu dağıttığını söylüyorsunuz bülentin dağıttığı adamlardan hangi futbolcu nerede başarılı olmuş menejerlik parası aldığını söylüyorsunuz ben buna inanmıyorum aldıysada kendi namıma helal olsun benim için menejerlik parasını kimin aldığı değil sivasımıza katkısı önemli karakter olarak rıza bülentten daha karakterli olabilir ama teknik direktörlük konusunda bülentin yanına yaklaşamaz keşke bülenti geri getirebilsek tabi bizlerin bilmediği başka birşey yoksa
|
aynen Kardesim,
burda ( Örükcülü Kardes ) demiski.....
Şu kadro Bülent Uygun'un elinde olsaydı, ne Grosicki küserdi, ne Piech paslanırdı, ne Abdülkadir giderdi, ne Erman Grosicki'ye pas atmamak gibi bir artistlik yapabilirdi, ne de takım bu hallerde olurdu.
Bize böyle bir Hoca lazim ilk saniye hersey anlatiyo.....
TIKLA
Bülentin ilk söyledikleri Riza da aynesi simdiyakadar yaptimi?? BENCE HAYIR cünkü takima sahip cikmiyo 
bize böyle bir Hoca lazim baska bisey istemiyorum kim gelirse gelsin yeterki SIVASSPORA sahip ciksin ve takim olarak Futbol oynasinlar BASKA YOK!!
|
|