Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Anketimiz: Teknik Direktörümüz Kim Olmalı
Bülent Korkmaz 4 2,13%
Bülent Uygun 15 7,98%
Ertuğrul Sağlam 81 43,09%
Hamza Hamzaoğlu 12 6,38%
İsmail Kartal 6 3,19%
Mustafa Reşit Akçay 5 2,66%
Osman Özköylü 2 1,06%
Ümit Özat 3 1,60%
Ünal Karaman 0 0%
Ziya Doğan 2 1,06%
Cristoph Daum 17 9,04%
Jose Peseiro 2 1,06%
Roberto Carlos 35 18,62%
Shota Arwaledze 4 2,13%
Katılımcı sayısı: 188. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Çapa'nın ismi Sivasspor ile anılıyor.
Alt 11.05.2013, 11:53   #7
alaattin 5858
Tecrübeli Yiğido

alaattin 5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 alaattin 5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çapa'nın ismi Sivasspor ile anılıyor.

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Uygun'un başarısı inkar edilemez peki yaptıkları,
Maçlardan sonra abuk sabuk konuşup milleti güldürdü, (türbülans, generalin türbülenti, 5 yeriz 10 yeriz 8 yemeyiz 6 yemeyiz, onlarda layla bizde lailaheillallah vb...) galibiyete bile sevinemedik. Oturmuş takımı sırf menejerlik primi almak için dağıttı. Tum, Balili, Sylla bunları gönderdi sonra da çıkıp Yabancılar Sivası beğenmiyo dedi. Sonra da bırakıp gitti.
Bucaya gitti 3 senelik oturmuş takımı yaktı.
Elazığa gitti bırakıp kaçtı.
Bu Bülent Uygun YALAKALIĞI nedir anlamadım.

Eğer Rıza Çalımbay bırakacaksa. (Kesinlikle Kötü hoca olduğunu düşünmüyorum. Çok yıprandı, ailevi durumları ve takımın başarısız sonuçlarını da katarsak büyük ihtimalle bırakacak)
Şenol Güneş
Ertuğrul Sağlam
Fuat Çapa
Metin Diyadin bunlardan biri gelsin
arkadaşlar nedir bu sizdeki bülent öfkesi adam küme düşecek takımı aldı zirveye taşıdı sivas spora para kazandırdı unutmayınki sivasın zirveye oynadığı seneler antrenman sahamız ve stadımız ne haldeydi o dönemde kazandığımız paraları pahalı transfer yapmayıp tesislerimizi yeniledik bülent sivasın geleceği için tesislerin futbolcu transferinden daha önemli olduğunu takımın bütçesini sarsmadan gençleştirme operasyonu yaptı bu arada avrupa maçlarıyla birlikte aşırı sakatlıklarında üst üste geldiğini unutmamak lazım bence bülent bıraktığı sene bile başarılı olurdu ama nedense nankörlük yapıp sabredemedik bülentin bizdeki son dönemlerde verdiği demeçlerden ve hareketlerinden bende rahatsızlık duydum ama bu bülentle konuşup halledilecek bir şeydi şuanki kadro bülentin elinde olsa zirveye oynardık başarılı kadroyu dağıttığını söylüyorsunuz bülentin dağıttığı adamlardan hangi futbolcu nerede başarılı olmuş menejerlik parası aldığını söylüyorsunuz ben buna inanmıyorum aldıysada kendi namıma helal olsun benim için menejerlik parasını kimin aldığı değil sivasımıza katkısı önemli karakter olarak rıza bülentten daha karakterli olabilir ama teknik direktörlük konusunda bülentin yanına yaklaşamaz keşke bülenti geri getirebilsek tabi bizlerin bilmediği başka birşey yoksa
alaattin 5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı alaattin 5858'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
adayları, anılıyor, Çapa, Çapanın, fuat, hata, hoca, hocası, ismi, kim, olur, sivasspor, sivassporun, sizce, sİvasspora, yapmamalı, yeni, İşte