Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
bu milletin belli bir kanı vardır ,herkes herseyi içine sindiremez bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip,topraklarında yasayıp,toprağını ekip biçip ,yunanistan türkiye maçında yunanistan 5-0 yendiğinde taksim meydanında türkler yunan bayrağıyla ,türk bayraklı kişilere saldıramaz buda öyle bişeydir ,fb lisi gslisi bjk lisi hepsi aynıdır fb liler böyle sivası yenip seviniyorsa gs li seviniyorsa bjk liler seviniyorsa benim için hepsi kansız ,karaktersiz ,yavşaktır sivaslı olmak ,sivassporlu olmak birilerinin zoruna gidiyorsa hiç lagalugaya gerek yok herkes nüfusunu değişip anasınıda alıp şehrimin nufusundanda topraklarındanda defolup gitsin cehennemin dibine kadarda yolu var benim memleketimde hiçbir it takımının yalakası buşehrin çocuklarına artistlik yapamaz daha doğrusu bunu namuslu kadın çocukları yapmaz herkes haddini bilecek ,eninde sonunda bu şehir yavşaklardan ,temizlenecek bu böyle bilinsin
|
Türkiye takımları ile Yunanistan milli maçını bir tuttun ya helal olsun sana haa. Fener taraftarı Lizbon sokaklarında sabahtan akşama göre dolaştı, senin kafadakiler olsa herhalde Lizbonda onlarca kişinin kellesini görürdük. Ben Sivaslıyım Sivassporluyum. Şunu unutmayalım bu Futbol bir oyun. Sanırsın adam cihad ediyor. Sizin gibi onu bunu temizleyeceğiz diyenler daha dün 19 yaşında bir genci öldürdü. Hangi oyun insan canından daha değerli olabilir!!!