Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sahipsiz Şehrin Solucanları!
Alt 08.05.2013, 20:17   #51
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sahipsiz Şehrin Solucanları!

Alıntı:
rafo58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu yazıyı yaqznlar kesinlikle fenerbahçe taraftarı loup fenerin kuşbazlığını yapmaktalar.fenerbahçeye stadın yarısını tasis ederken seslerini çıkarmayanlr ve fener şampiyon olduğunda meydanda eğlenenlere sesini çıkarmayıp böyle yazı yazmayanlar şimdimi akılları başlarına gelip sivas milliyetcisi oldular. buyazıyı yazanı nefretle ve şiddetle kınıyorum.
Senin bu mantıkla hareket edersek sende cinconmu oluyon ?
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MaXiMuM'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.05.2013, 10:40   #52
58svs58
Usta Yiğido

58svs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 711 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58svs58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
rafo58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu yazıyı yaqznlar kesinlikle fenerbahçe taraftarı loup fenerin kuşbazlığını yapmaktalar.fenerbahçeye stadın yarısını tasis ederken seslerini çıkarmayanlr ve fener şampiyon olduğunda meydanda eğlenenlere sesini çıkarmayıp böyle yazı yazmayanlar şimdimi akılları başlarına gelip sivas milliyetcisi oldular. buyazıyı yazanı nefretle ve şiddetle kınıyorum.

kardeş çok hoş yazmışsın ne güzel olmuş burada konu sivas değil galatasarayın şampiyonluğunu hazmedemeyen fener şak şak cılığı sivasspor kimsenin umrunda değil
58svs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.05.2013, 12:01   #53
MaXiMuM
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 802 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Ne kadar çok solucan varmış
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.05.2013, 13:42   #54
5558888
Yeni Yiğido

8 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 5558888 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

o solucanları toprağın üzerine çıkarmamak lazım bırakın toprak altında yaşasınlar utanmadan centilmenlikten bahsediyorlar centilmen olması gereken sadece sivaslı ve sivasspor mu hangi takım sivasspordan ve sivaslıdan daha centilmen rıza hoca bile selçuğun golünü alkışlıyor?????????
5558888 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2013, 16:17   #55
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 517 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Daha dün bir kişi Futbol anarşistleri yüzünden öldürüldü. Şimdi benim yazdıklarım belki başkalarının hoşuna gitmeyecek ama asıl solucan bu memlekette ayrımcılık yoluna giden kişilerdir. Kim neyi kutluyorsa kutlasın size ne! sanırsın kafir ordusuna karşı sivas kalesini muhasara ediyor. hiçbir şey saygıdan, sevgiden, kardeşlik ve insan canından değerli değil!!! Sivassporlu olmak meydanda saçma sapan tepkiler vermekle olmaz. gidersin stada takımını 90 dk desteklersin, daha sonra alırsın lisanslı ürünlerini kulubüne destek olursun. Sivassporlu olmak ayrıştırıcı değil birleştirici unsurları göz önünde tutmaktır.
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.2013, 22:12   #56
MaXiMuM
Usta Yiğido

Alıntı:
fark58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha dün bir kişi Futbol anarşistleri yüzünden öldürüldü. Şimdi benim yazdıklarım belki başkalarının hoşuna gitmeyecek ama asıl solucan bu memlekette ayrımcılık yoluna giden kişilerdir. Kim neyi kutluyorsa kutlasın size ne! sanırsın kafir ordusuna karşı sivas kalesini muhasara ediyor. hiçbir şey saygıdan, sevgiden, kardeşlik ve insan canından değerli değil!!! Sivassporlu olmak meydanda saçma sapan tepkiler vermekle olmaz. gidersin stada takımını 90 dk desteklersin, daha sonra alırsın lisanslı ürünlerini kulubüne destek olursun. Sivassporlu olmak ayrıştırıcı değil birleştirici unsurları göz önünde tutmaktır.

Gardaaaaaaşşşş isteyen istediği takımı tutsun kimseyi ilgilendirmez.
Burada anlatılmak istenen "solucanlık" ;
Kendi memleketinin takımına gol atan İT takımlarıyla beraber sevinmektir,
o İT takımlarından biri geldiğinde, karşı deplasman tribününe gidip, sivasa ve Sivaslıya ana-avrat küfreden ş********le beraber olmaktır,

Kısacası KANI BOZUKLUKTUR. O kadar.....
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı MaXiMuM'a Teşekkür Ediyor...
Alt 13.05.2013, 22:21   #57
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

bu milletin belli bir kanı vardır ,herkes herseyi içine sindiremez bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip,topraklarında yasayıp,toprağını ekip biçip ,yunanistan türkiye maçında yunanistan 5-0 yendiğinde taksim meydanında türkler yunan bayrağıyla ,türk bayraklı kişilere saldıramaz buda öyle bişeydir ,fb lisi gslisi bjk lisi hepsi aynıdır fb liler böyle sivası yenip seviniyorsa gs li seviniyorsa bjk liler seviniyorsa benim için hepsi kansız ,karaktersiz ,yavşaktır sivaslı olmak ,sivassporlu olmak birilerinin zoruna gidiyorsa hiç lagalugaya gerek yok herkes nüfusunu değişip anasınıda alıp şehrimin nufusundanda topraklarındanda defolup gitsin cehennemin dibine kadarda yolu var benim memleketimde hiçbir it takımının yalakası buşehrin çocuklarına artistlik yapamaz daha doğrusu bunu namuslu kadın çocukları yapmaz herkes haddini bilecek ,eninde sonunda bu şehir yavşaklardan ,temizlenecek bu böyle bilinsin
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 13.05.2013, 22:34   #58
fark58
Yiğido

Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu milletin belli bir kanı vardır ,herkes herseyi içine sindiremez bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içip,topraklarında yasayıp,toprağını ekip biçip ,yunanistan türkiye maçında yunanistan 5-0 yendiğinde taksim meydanında türkler yunan bayrağıyla ,türk bayraklı kişilere saldıramaz buda öyle bişeydir ,fb lisi gslisi bjk lisi hepsi aynıdır fb liler böyle sivası yenip seviniyorsa gs li seviniyorsa bjk liler seviniyorsa benim için hepsi kansız ,karaktersiz ,yavşaktır sivaslı olmak ,sivassporlu olmak birilerinin zoruna gidiyorsa hiç lagalugaya gerek yok herkes nüfusunu değişip anasınıda alıp şehrimin nufusundanda topraklarındanda defolup gitsin cehennemin dibine kadarda yolu var benim memleketimde hiçbir it takımının yalakası buşehrin çocuklarına artistlik yapamaz daha doğrusu bunu namuslu kadın çocukları yapmaz herkes haddini bilecek ,eninde sonunda bu şehir yavşaklardan ,temizlenecek bu böyle bilinsin
Türkiye takımları ile Yunanistan milli maçını bir tuttun ya helal olsun sana haa. Fener taraftarı Lizbon sokaklarında sabahtan akşama göre dolaştı, senin kafadakiler olsa herhalde Lizbonda onlarca kişinin kellesini görürdük. Ben Sivaslıyım Sivassporluyum. Şunu unutmayalım bu Futbol bir oyun. Sanırsın adam cihad ediyor. Sizin gibi onu bunu temizleyeceğiz diyenler daha dün 19 yaşında bir genci öldürdü. Hangi oyun insan canından daha değerli olabilir!!!
Alt 13.05.2013, 22:38   #59
fark58
Yiğido

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaaaaaaşşşş isteyen istediği takımı tutsun kimseyi ilgilendirmez.
Burada anlatılmak istenen "solucanlık" ;
Kendi memleketinin takımına gol atan İT takımlarıyla beraber sevinmektir,
o İT takımlarından biri geldiğinde, karşı deplasman tribününe gidip, sivasa ve Sivaslıya ana-avrat küfreden ş********le beraber olmaktır,

Kısacası KANI BOZUKLUKTUR. O kadar.....
Sivaslı olan biri istediği takımı tutar tutmasına ama karşı tribüne gidip Sivas'a ana avrat söveceğini ben sanmıyorum. Ha bunu da yapıyorsa zaten kanı bozuk, ona yapacak birşey yok ama bizim de görevimiz kan temizlemek değil zaten.
Alt 13.05.2013, 22:54   #60
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

Alıntı:
fark58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Türkiye takımları ile Yunanistan milli maçını bir tuttun ya helal olsun sana haa. Fener taraftarı Lizbon sokaklarında sabahtan akşama göre dolaştı, senin kafadakiler olsa herhalde Lizbonda onlarca kişinin kellesini görürdük. Ben Sivaslıyım Sivassporluyum. Şunu unutmayalım bu Futbol bir oyun. Sanırsın adam cihad ediyor. Sizin gibi onu bunu temizleyeceğiz diyenler daha dün 19 yaşında bir genci öldürdü. Hangi oyun insan canından daha değerli olabilir!!!
yaşın genç yada zekan kıt kardeş ,okuduğunu anlamamışşın ,ben kimseyi öldürün asın kesin demiyorum, hayatını kaybeden gence çok üzüldüm,bazı şeyleri öğrenmelisin yunanistan örneğini verdim ,bu ülkenin ekmeğini yiyen hiçkimse ben yunanistanı seviyorum,gönlümü yunanistana kaptırdım diyemez buda öyle bişeydir benim için ,benim şehrimin toprağını ekip biçen, ekmeğini yiyen ,havasını soluyan ,sivassporun küme düşme hattına gelmiş olmasına rağmen gs adına seviniyorsa sivasın asıl evlatlarına saldırıp küfrediyorsa dövmeye kalkıyorsa benim için bu şehrin yüzkarası yaratıklarıdır ,öyle solucanların olmaması ,olmasından daha hayırlıdır , hem sivas hemde bu site elbet birgün çerezlerden ,temizlenecektir
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
sahipsiz, solucanları, Şehrin