Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Nihayet Temel Atılıyor
Alt 29.05.2013, 13:27   #115
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1107 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Nihayet Temel Atılıyor

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herşeye rağmen yeni ve modern bir stadımız olacak...Buda beni gerçekten çok heyecanlandırıyor...Dün inşaat alanına gidip uzun uzun seyrettim yapılan çalışmaları...Biteceği ve ilk maçı seyredeceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum...Kapasite konusunda artık yapacak birşey yok...En azından artırılabilir şekilde tasarlanması için dua edecez...
Güzel bir tespit.Arada bir facebook´tan Mersin olimpiyat stadyumunun insaat resimlerine bakiyorumda,tabiki eski ile yeni bir olmaz.Gayet güzel modern ve tertemiz bir stadyum olmus.Seyirci sayisinin 25000 olmasi sebebiyle icerdeki dizaynin aynisi bizede yapilacak demektir.
Bugün nasil eski araba ile yeni araba kiyaslanamaz ise stadyumda ayni.Acilip kapanan koltuklar bile dahi Mersin stadyumuna basli basina bir hava katmis.
Benim sahsi görüsüm stadyumumuzun bitmesi durumunda seyirci sayisinda büyük bir artis olacaktir ve üc büyüklerle yapilan maclarda seyirci disarida kalacaktir.Sonrada yönetim biz ne yaptik diyecektir.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...